|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
28.1.2011 12:25:24   
tamy82
Jaz sem pa včeraj že skoraj mislila, da se bo mogoče začelo kej dogajat ... ampak bolj zaradi psihe, ker so mi na CTG zaznali malo popadkov. Potem me je pa zvečer neki špikalo spodaj, pa v križu ... ampak mislim, da ni še kaj blizu dan D user posted image
Zdej ko se bliža, bi še kar malo počakala v enem kosu user posted image Pred enim tednom bi pa skoraj plačala, da bi že lahko šla rodit user posted image
No, kar naj se lepo zgodi po naravni poti, če se le da ...

teyla kej novic že od nje?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.1.2011 12:27:35   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Suzy, tako kartonsko štorklo bi pa mi tudi imeli...če bo katera zvedela, naj javi kje se jo da dobiti...

Kartonsko štorkljo sem jaz videla v Rutarju, na baby oddelku, če se ne motim... ne vem sicer če je taka da se da kej napisat gor...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.1.2011 12:44:00   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Suzy, tako kartonsko štorklo bi pa mi tudi imeli...če bo katera zvedela, naj javi kje se jo da dobiti...

Kartonsko štorkljo sem jaz videla v Rutarju, na baby oddelku, če se ne motim... ne vem sicer če je taka da se da kej napisat gor...

OOO super....js bom pa probala v mb poklicat...da vidim kok je na tem...:)
hvala... lp

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 12:47:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.1.2011 12:48:05   
Tisia
me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd
jaz sem našla enega lepega ne netu
SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKAuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.1.2011 12:48:24   
valek

OOO super....js bom pa probala v mb poklicat...da vidim kok je na tem...:)
hvala... lp

EVO SM ŽE IZVEDELA ZA ŠTORKLJE....JIH IMAJO V RUTARJU V MARIBORU, NA BABY ODDELKU IN STANEJO 19,90 €....
NEVEM ČE NEBOM ŠLA NABAVIT.-...user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.1.2011 12:52:31   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd
SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKAuser posted image

Biljana midva bova pošiljala sms,...našla sva ga na internetu -je taki zelo prisrčen...
gre pa takole:
" Mamici v veselje in atiju v ponos  sem se rodil
danes ob _______, ime mi je _________, težek sem ___g  in
velik_________cm___. " Valentina in Bojan

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
28.1.2011 12:54:37   
tamy82

Ma jaz sem tudi neki spesnila in sem si kar shranila v telefon, da sam še ime in mere dodam ko bo treba user posted image
Sicer nič posebnega user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
28.1.2011 12:55:13   
JEŠA
zAKAJ NE MOREM POŠILJAT  SPOROČIL???

Mi napiše:
We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:
You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.
Problem #2:
Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.
Technical Information

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.1.2011 12:55:55   
JEŠA
No super zdej pa komot,..prej pa 2x sem napisla celo starn in,...

No se lotim še tretjič,...če bo šlo

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.1.2011 12:56:03   
tamy82
A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 12:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.1.2011 12:57:11   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

No super zdej pa komot,..prej pa 2x sem napisla celo starn in,...

No se lotim še tretjič,...če bo šlo

Welcome, to je RR forum user posted image

Sicer pa je vedno preden post objaviš fajn kopirat celo besedilo, da ga potem samo nazaj prilepiš, če je treba user posted image

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.1.2011 13:02:30   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda user posted image

jaz sem si ga enkrat,no moj mi ga jeuser posted image user posted image  pa sem dobila krče tak da sedaj nič ne pacam tam doli...pri prvih dveh nisem bila šivana in mislim da tudi sedaj ne bom..no upam,je pa fajn k mi je babica pri obeh porodih ves čas v porodni masirala in raztegovala na vsake toliko časa.. sedaj je pa v penzijiuser posted image  in ne vem katero bom dobila...njo sem imela pri obeh porodihuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
28.1.2011 13:08:33   
MoSoNi
Hej, punce!

JEŠA... ja tale viarsori je kr stalni spremljevalec na RR, ko že ogromno napišeš, pa hočeš entrat... sej počasi se navadiš user posted image Pomagaj si s crtl+c...
Tršica... čestiiiitkeeee mamici in očku user posted image user posted image user posted image Čim več cartanja in prespanih noči!!
D3lfinkA... super novice o tamalih dveh... še malo pa bo cartanje popolno user posted image user posted image

Teyla... že kaka novica kako je z njo? Držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem bila danes na CTG in zaenkrat nič kaj ne kaže da bi se kej dogajalo... srček se je sicer mal umiru... povprečje utripa je nekje okoli 135... pa ni G nič omenla da bi blo to premalo (se mi zdi da je ena pisala da je 140 že prenizko...) user posted image . V urinu pa so mi našli ketone... sicer ne vem kaj že naj bi to pomenlo, je pa G rekla da morem več pit, ker sem baje skor dehidrirana user posted image (pa spijem ogromno tekočine - vsaj za moje pojme no), pa da sumi da se mi je ZDEJ pojavla sladkorna user posted image . Mislim... sem bla neki časa nazaj na obremenitvenem testu, najprej 50, pol 100 g , pa je blo vse v redu - zdej, en tedn pred rokom pa spet kr neki... zdej si morem pač po vsaki jedi merit sladkor in če bo povišan, morem prit takoj nazaj.

Če bo katera še spreminjala seznam... naslednji CTG mam 4.2. - ko mam tud rok in dvomim, da bom takrat še kinder jajček user posted image Se mi kr naprej dozdeva kot da mi spodi že kr hoče neki vn zlest... user posted image Trebuh mi pa itak non-stop otrdeva, sem se že tk navadla da tega skor ne opazim več user posted image

Lep dan vsem!!

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 13:09:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
28.1.2011 13:27:07   
Patrisha

A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda

mhm vsak vecer vsaj 3 min , vec nimam casa, pa se mi tut ne da kaj prevec mahinarit tam spodaj... mislim, da ce ze samo toto olje namazez je obcutno bolj prozno al se meni samo zdi??

sprehod je pasal nenormalno, pa se odpihnilo me je skor... mater piha pa tak svin.. mrzli veter da je joj, ampak soncek sije
vstavla sem se v NKD - kupla ene vijolcne flis copatke + kapico tako svetlo lepo
vstavla sem se v drogeriji tus - kupla vir80 + trdo milo
joooooooooj pozabla it v lekarno po fiziolosko tumpa nora ok ju3 se en sprehod al pa v pondelk zagotovljen!
sla v BC kupla enga lusnega pajaca na naramnice + majcka ( komplet ) + nastavke za dojenje - ziher jih bomo rabli! 
zvezat sla buklo 800 strani in to je to..
pa se mala se je zdaj zbudla in veselo skace.. ocitno ji je moja hoja pasala, zdaj pa ko mirujem pa cel sok

se dobro da kopiram bebebebebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1992
28.1.2011 13:27:42   
hayabusa
Hojla,
jaz sem te dni tako hin, da samo še berem, za pisat sem pa lena.
Me zeloooooooooo veseli da so z Delfinkine strani prišle tako fajne novice, sem zdaj že nekaj dni mislila na njih kako so.
To pa mislim da je tudi vse zaenkrat, upam da se bolni pozdravite, ostali te dni fajn praznujete rojstne dneve in če gre katera v Rim naj čim prej mine. Jaz mam karto za tja sicer že kupljeno ampak zgleda da ima moj avtobus gumidefektuser posted image Bo že, drug teden bom vsaj bolj mirna če se kaj začne, je moj zjutraj na šihtu.
Nič pridem še kaj prebrat, lepo bodite!"!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
28.1.2011 13:29:10   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Ma jaz sem tudi neki spesnila in sem si kar shranila v telefon, da sam še ime in mere dodam ko bo treba user posted image
Sicer nič posebnega user posted image

Jaz sem tudi že par mesecev nazaj shranila SMS v osnutke. user posted image

Hehe, js imam tudi sms v osnutkih...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
28.1.2011 13:31:34   
Jo@n

V urinu pa so mi našli ketone... sicer ne vem kaj že naj bi to pomenlo,

Ojla, to pomeni, da je tvoje telo za gorivo celicam porabljalo maščobo in ne ogljikovih hidratov/sladkorjev, kot bi bilo prav. Načeloma nič hudega, edino v nosečnosti ketoni niso zaželjeni zaradi vpliva na plod. Če si imela ketona v jutranjem urinu, zvečer pred spanjem pojej kakšen košček kruha, piškot in nekaj mleka/jogurta, ali pa ponoči, ko se že sprehodiš do WCja, pa bo bolje. Ja, pa veliko pit, da se urin razredči...

Tiste z GD smo jih že vajene odpravljat user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
28.1.2011 13:49:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Ima katera kaj novičk od Teyle in PilotGirl7?

PilotGirl ostaja 2 v 1, ker je mali prelahek in ne bojo delali CR. Torej čakajo na naravni porod, njej pa medtem rihtajo nogo, kolikor ji pač lahko, ker jo šele po porodu lahko operirajo

Neposredna povezava do sporočila: 1996
28.1.2011 13:49:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Kaj se tice mojega pritiska me pa bo pocasi zacelo skrbet ker ga mam prenizkega user posted image danes sem mela zgornega 100?? houli krep.. spodni pa lepo 79 uhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz neka utrujena, kr 2 x na dan lahko spim + ob 22 grem normalno spat in se zbudim ob 7ih?? meni to vec ni normalno!! Upam, da se nena kaj zbolim.. grem kr kako pomaranco pojest

Jaz sem imela v torek na pregledu 105/75 pa mi je rekel, da je res amlo nizek in da se mi verjetno zato vrti ampak, da je v nosečnosti samo previsok nevaren

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
28.1.2011 13:53:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

pa se mala se je zdaj zbudla in veselo skace.. ocitno ji je moja hoja pasala, zdaj pa ko mirujem pa cel sok

Pol pri vozičkanju je isto. Dokler hodiš, spijo, ko bi se pa ti spočila pa vriskajouser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.1.2011 13:54:52   
meta21

Samo sporočilo o imenu, teži in velikosti pa kako smo oz. da smo superuser posted image . Je pa lep tudi Pavčkov verz, ki ga ponavadi dajejo ljudje v čestitko pa v predzadnjem verzu samo dodaš ime ali pa pesmarica Nogavičke za ptičke ima čudovite pesmi o rojstvuuser posted image  pa kaj prirediš.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
28.1.2011 13:55:09   
meta21

Biljana midva bova pošiljala sms,...našla sva ga na internetu -je taki zelo prisrčen...
gre pa takole:
" Mamici v veselje in atiju v ponos  sem se rodil user posted image
danes ob _______, ime mi je _________, težek sem ___g  in
velik_________cm___. " Valentina in Bojan

a ne manjka tam, ko je smejko še ... brez zobkov in bos ... ?user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?