Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:25:24
|
|
|
|
tamy82
|
Jaz sem pa včeraj že skoraj mislila, da se bo mogoče začelo kej dogajat ... ampak bolj zaradi psihe, ker so mi na CTG zaznali malo popadkov. Potem me je pa zvečer neki špikalo spodaj, pa v križu ... ampak mislim, da ni še kaj blizu dan D Zdej ko se bliža, bi še kar malo počakala v enem kosu Pred enim tednom bi pa skoraj plačala, da bi že lahko šla rodit No, kar naj se lepo zgodi po naravni poti, če se le da ... teyla kej novic že od nje?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:27:35
|
|
|
|
MoSoNi
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Suzy, tako kartonsko štorklo bi pa mi tudi imeli...če bo katera zvedela, naj javi kje se jo da dobiti... Kartonsko štorkljo sem jaz videla v Rutarju, na baby oddelku, če se ne motim... ne vem sicer če je taka da se da kej napisat gor...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:44:00
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi IZVIRNO SPOROČILO: valek Suzy, tako kartonsko štorklo bi pa mi tudi imeli...če bo katera zvedela, naj javi kje se jo da dobiti... Kartonsko štorkljo sem jaz videla v Rutarju, na baby oddelku, če se ne motim... ne vem sicer če je taka da se da kej napisat gor... OOO super....js bom pa probala v mb poklicat...da vidim kok je na tem...:) hvala... lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2011 12:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:48:05
|
|
|
|
Tisia
|
me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd jaz sem našla enega lepega ne netu SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKA
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:48:24
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi IZVIRNO SPOROČILO: valek Suzy, tako kartonsko štorklo bi pa mi tudi imeli...če bo katera zvedela, naj javi kje se jo da dobiti... Kartonsko štorkljo sem jaz videla v Rutarju, na baby oddelku, če se ne motim... ne vem sicer če je taka da se da kej napisat gor... OOO super....js bom pa probala v mb poklicat...da vidim kok je na tem...:) hvala... lp EVO SM ŽE IZVEDELA ZA ŠTORKLJE....JIH IMAJO V RUTARJU V MARIBORU, NA BABY ODDELKU IN STANEJO 19,90 €.... NEVEM ČE NEBOM ŠLA NABAVIT.-...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:52:31
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd jaz sem našla enega lepega ne netu SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKA Biljana midva bova pošiljala sms,...našla sva ga na internetu -je taki zelo prisrčen... gre pa takole: " Mamici v veselje in atiju v ponos sem se rodil danes ob _______, ime mi je _________, težek sem ___g in velik_________cm___. " Valentina in Bojan
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:54:37
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd jaz sem našla enega lepega ne netu SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKA Ma jaz sem tudi neki spesnila in sem si kar shranila v telefon, da sam še ime in mere dodam ko bo treba Sicer nič posebnega
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:55:13
|
|
|
|
JEŠA
|
zAKAJ NE MOREM POŠILJAT SPOROČIL??? Mi napiše: We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons: - Your session timed out.
- The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1: You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+: - Select "Edit" from the browser Menu bar
- Select "Preferences"
- Double click on "Advanced"
- Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
- Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+: - Select "View" from the browser Menu bar
- Select "Internet Options"
- Select "Security" tab
- Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
- Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
- Select the "OK" button on the "Security" window
- Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes. Problem #2: Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time. Technical Information
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:55:55
|
|
|
|
JEŠA
|
No super zdej pa komot,..prej pa 2x sem napisla celo starn in,... No se lotim še tretjič,...če bo šlo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:56:03
|
|
|
|
tamy82
|
A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2011 12:56:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 12:57:11
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA No super zdej pa komot,..prej pa 2x sem napisla celo starn in,... No se lotim še tretjič,...če bo šlo Welcome, to je RR forum Sicer pa je vedno preden post objaviš fajn kopirat celo besedilo, da ga potem samo nazaj prilepiš, če je treba
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:02:30
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda jaz sem si ga enkrat,no moj mi ga je pa sem dobila krče tak da sedaj nič ne pacam tam doli...pri prvih dveh nisem bila šivana in mislim da tudi sedaj ne bom..no upam,je pa fajn k mi je babica pri obeh porodih ves čas v porodni masirala in raztegovala na vsake toliko časa.. sedaj je pa v penziji in ne vem katero bom dobila...njo sem imela pri obeh porodih
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:08:33
|
|
|
|
MoSoNi
|
Hej, punce! JEŠA... ja tale viarsori je kr stalni spremljevalec na RR, ko že ogromno napišeš, pa hočeš entrat... sej počasi se navadiš Pomagaj si s crtl+c... Tršica... čestiiiitkeeee mamici in očku Čim več cartanja in prespanih noči!! D3lfinkA... super novice o tamalih dveh... še malo pa bo cartanje popolno Teyla... že kaka novica kako je z njo? Držim pestke Js sem bila danes na CTG in zaenkrat nič kaj ne kaže da bi se kej dogajalo... srček se je sicer mal umiru... povprečje utripa je nekje okoli 135... pa ni G nič omenla da bi blo to premalo (se mi zdi da je ena pisala da je 140 že prenizko...) . V urinu pa so mi našli ketone... sicer ne vem kaj že naj bi to pomenlo, je pa G rekla da morem več pit, ker sem baje skor dehidrirana (pa spijem ogromno tekočine - vsaj za moje pojme no), pa da sumi da se mi je ZDEJ pojavla sladkorna . Mislim... sem bla neki časa nazaj na obremenitvenem testu, najprej 50, pol 100 g , pa je blo vse v redu - zdej, en tedn pred rokom pa spet kr neki... zdej si morem pač po vsaki jedi merit sladkor in če bo povišan, morem prit takoj nazaj. Če bo katera še spreminjala seznam... naslednji CTG mam 4.2. - ko mam tud rok in dvomim, da bom takrat še kinder jajček Se mi kr naprej dozdeva kot da mi spodi že kr hoče neki vn zlest... Trebuh mi pa itak non-stop otrdeva, sem se že tk navadla da tega skor ne opazim več Lep dan vsem!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2011 13:09:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:27:07
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 A ma katera, ki si kej bolj redno masira presredek že občutek, da se kej pozna ta masaža? Meni se zdej ene dva dni zdi, da je že malo napredka, da je tkivo bolj prožno ... al pa je vse samo v glavi morda mhm vsak vecer vsaj 3 min , vec nimam casa, pa se mi tut ne da kaj prevec mahinarit tam spodaj... mislim, da ce ze samo toto olje namazez je obcutno bolj prozno al se meni samo zdi?? sprehod je pasal nenormalno, pa se odpihnilo me je skor... mater piha pa tak svin.. mrzli veter da je joj, ampak soncek sije vstavla sem se v NKD - kupla ene vijolcne flis copatke + kapico tako svetlo lepo vstavla sem se v drogeriji tus - kupla vir80 + trdo milo joooooooooj pozabla it v lekarno po fiziolosko tumpa nora ok ju3 se en sprehod al pa v pondelk zagotovljen! sla v BC kupla enga lusnega pajaca na naramnice + majcka ( komplet ) + nastavke za dojenje - ziher jih bomo rabli! zvezat sla buklo 800 strani in to je to.. pa se mala se je zdaj zbudla in veselo skace.. ocitno ji je moja hoja pasala, zdaj pa ko mirujem pa cel sok se dobro da kopiram bebebebebe
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:27:42
|
|
|
|
hayabusa
|
Hojla, jaz sem te dni tako hin, da samo še berem, za pisat sem pa lena. Me zeloooooooooo veseli da so z Delfinkine strani prišle tako fajne novice, sem zdaj že nekaj dni mislila na njih kako so. To pa mislim da je tudi vse zaenkrat, upam da se bolni pozdravite, ostali te dni fajn praznujete rojstne dneve in če gre katera v Rim naj čim prej mine. Jaz mam karto za tja sicer že kupljeno ampak zgleda da ima moj avtobus gumidefekt Bo že, drug teden bom vsaj bolj mirna če se kaj začne, je moj zjutraj na šihtu. Nič pridem še kaj prebrat, lepo bodite!"!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:29:10
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd jaz sem našla enega lepega ne netu SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKA Ma jaz sem tudi neki spesnila in sem si kar shranila v telefon, da sam še ime in mere dodam ko bo treba Sicer nič posebnega Jaz sem tudi že par mesecev nazaj shranila SMS v osnutke. Hehe, js imam tudi sms v osnutkih...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:31:34
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi V urinu pa so mi našli ketone... sicer ne vem kaj že naj bi to pomenlo, Ojla, to pomeni, da je tvoje telo za gorivo celicam porabljalo maščobo in ne ogljikovih hidratov/sladkorjev, kot bi bilo prav. Načeloma nič hudega, edino v nosečnosti ketoni niso zaželjeni zaradi vpliva na plod. Če si imela ketona v jutranjem urinu, zvečer pred spanjem pojej kakšen košček kruha, piškot in nekaj mleka/jogurta, ali pa ponoči, ko se že sprehodiš do WCja, pa bo bolje. Ja, pa veliko pit, da se urin razredči... Tiste z GD smo jih že vajene odpravljat
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:49:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Ima katera kaj novičk od Teyle in PilotGirl7? PilotGirl ostaja 2 v 1, ker je mali prelahek in ne bojo delali CR. Torej čakajo na naravni porod, njej pa medtem rihtajo nogo, kolikor ji pač lahko, ker jo šele po porodu lahko operirajo
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:49:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha Kaj se tice mojega pritiska me pa bo pocasi zacelo skrbet ker ga mam prenizkega danes sem mela zgornega 100?? houli krep.. spodni pa lepo 79 uhuhu . Sem pa tudi jaz neka utrujena, kr 2 x na dan lahko spim + ob 22 grem normalno spat in se zbudim ob 7ih?? meni to vec ni normalno!! Upam, da se nena kaj zbolim.. grem kr kako pomaranco pojest Jaz sem imela v torek na pregledu 105/75 pa mi je rekel, da je res amlo nizek in da se mi verjetno zato vrti ampak, da je v nosečnosti samo previsok nevaren
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:53:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha pa se mala se je zdaj zbudla in veselo skace.. ocitno ji je moja hoja pasala, zdaj pa ko mirujem pa cel sok Pol pri vozičkanju je isto. Dokler hodiš, spijo, ko bi se pa ti spočila pa vriskajo
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:54:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l me zanima če bo katera pošiljala sms ob rojstvu otroka kot verz ali bo to čisto enostavno sporočilo..kot dobili smo punčko/fantka...tt,cm..itd jaz sem našla enega lepega ne netu SREČE SI NE MOREŠ KUPITI,SREČA SE LAHKO SAMO RODI IN NAMA SE JE...IME OTROKA Samo sporočilo o imenu, teži in velikosti pa kako smo oz. da smo super . Je pa lep tudi Pavčkov verz, ki ga ponavadi dajejo ljudje v čestitko pa v predzadnjem verzu samo dodaš ime ali pa pesmarica Nogavičke za ptičke ima čudovite pesmi o rojstvu pa kaj prirediš.
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 13:55:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Biljana midva bova pošiljala sms,...našla sva ga na internetu -je taki zelo prisrčen... gre pa takole: " Mamici v veselje in atiju v ponos sem se rodil danes ob _______, ime mi je _________, težek sem ___g in velik_________cm___. " Valentina in Bojan a ne manjka tam, ko je smejko še ... brez zobkov in bos ... ?
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?