|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
28.1.2011 14:41:10   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Biljana midva bova pošiljala sms,...našla sva ga na internetu -je taki zelo prisrčen...
gre pa takole:
" Mamici v veselje in atiju v ponos  sem se rodil user posted image
danes ob _______, ime mi je _________, težek sem ___g  in
velik_________cm___. " Valentina in Bojan

a ne manjka tam, ko je smejko še ... brez zobkov in bos ... ?user posted image

Lahko je tudi...ali pa ne...dve varijante so....meni je ta bolj všeč...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.1.2011 14:42:03   
Patrisha
in smo ze na novi strani user posted image

lil_
superca da napredujete user posted image user posted image
valek meni je ta tvoj najlepsi sam sem rekla, da nebom nic kaj posliljala, moj bo domace poklical, vas tu obvestim, drugi pa po mailu user posted image sem skor ko gorenka postala user posted image user posted image user posted image

Nina33 kr pejt malo ven, lepo je ful samo piha kok sus tak, da se fino zadekajta

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 28.1.2011 14:43:48 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.1.2011 14:42:58   
Nina33
Hej, Lil_user posted image
Super se rihtate user posted image .
Pa fino,de je blo vse OK s tole krvavitvijo - si vse prestrašila, verjamem.
Morm pa zdej res it - najinih 5 minut za prebujanje user posted image .
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:44:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.1.2011 14:46:02   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Tamy uživam 100/uro Nejc je full priden.Spi po 3 ure na obrok in ponoči celo 4 ure.Joka bolj malo in res se nimam kaj pritoževati.Počutim se super in sem full srečna mamica. Hvala za poljubčke,ki ti jih vrača,...

user posted image user posted image user posted image
Kako lepo, da tako uživate in se mate fajn! user posted image user posted image

pilotgirl user posted image user posted image user posted image naj se vse super izteče!

nina33 nam so v MŠ rekli, da če je user posted image dojen da je čisto vsakršno kakanje ok user posted image torej, če dosti ali pa malo kaka user posted image

lil_ user posted image user posted image user posted image tebi sem tudi mal fouš za dvoji dve princeski ... jaz bi tudi že
user posted image
Fajn uživajte še naprej!

jaša ja bom posodobila seznam ob priliki ... zdej moram it pojest do konca user posted image
Pa kar napiši še kej, ko boš utegnila user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:46:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.1.2011 14:46:35   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Hranjenje:Pojemo 120 ml mleka na obrok in to kr oreng sesamo,tko,da mam prav vnete bradavice.Ne nuca niti bepanten niti krema za bradavice.

Super, da Nejc tako lepo napreduje! user posted image
Glede dojenja pa poskusi z nastavki za dojenje, vsaj dokler se bradavice ne pocelijo in utrdijo.
user posted image

stanejo 8 € od aventa v BC danes kupleno.. majo male, srednje in velike eheheh

Jaz imam ene male (16mm) viška, od firme Medela, če katera rabi mogoče. Sem že sicer spraševala, no če katera rabi naj se mi javi.

jaz bi male rabla, sam sem jih ze kupla user posted image naslednic se bolj zaderi user posted image user posted image tnx useeno, mogoce, ce jih bo tamala razgrizla, pa te bom prosla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.1.2011 14:46:52   
valek
Cukica in Lil, lepo sta opisali malo vajino stanje dojenčkov....super to...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:49:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.1.2011 14:54:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
nina33 nam so v MŠ rekli, da če je user posted image dojen da je čisto vsakršno kakanje ok user posted image torej, če dosti ali pa malo kaka user posted image  

Ma, sej sem se jaz še hecala, de bo naš vse mleko pokuril in nič kakal - bomo na pleničkah pršparal user posted image . Poj ko pa ni kakal, pa skoz bi bil priklopljen pa redil se ni, če ni bil priklopljen se je pa drl ko jeshar (tistega omenjenega muckastega joka jaz ne poznam - naš je bil direkt na orto) in poj še patronažna reče, de mogoče je pa zaprt pa pediatrinja mi recept za svečke da... Poj bot pa "pameten" user posted image user posted image Pa še hormoni dodajo svoje... Zdej vem, ne bom taka, kr nej ne kaka, če neče user posted image .
Moj se carta pr men v naročju, bratec ga pa preh bauha žoka z nogicami ( user posted image recimo de so nogice user posted image ).
Tut jaz sem Lil-ine slikce gledala - ona ma štorkljo doma, kt je eno zanimal,kje se jih dobi user posted image . Mali sta pa cort user posted image user posted image user posted image .
Uf, župa user posted image . No, sej če se mi pofrnaži - mamo poj še palačinke v planu user posted image .
Letim. de pojemo preden gre sonce dol.
Aja, Patrisha, pr nas pe ne piha tko zlo, smo hujšga "navajeni" (kao navajeni, sam ponavad res bol vleče), zacotal se bomo pa vseen user posted image .
Pridno čvekajte še naprej!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:59:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.1.2011 15:11:14   
Tisia
mislim eno uro me ni in kar dve strani naklonfateuser posted image .....se vidi da nas je več na forumu in če vsaka sam en post napiše smo že deset strani naredileuser posted image user posted image ...kaj če bi vseh 80 ali koliko nas je pisalo.... OMG sploh ne bi dohajalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.1.2011 15:29:56   
lil_
ce je blo res govora o storklji... http://users.volja.net/bamsplastika/index.htm ... mislm da je moj tole dobiv tuki, nisem pa sigurna, ker je blo res presenecenjeuser posted image

aja pa k smo se 1x pogovarjale o tem, kaj nam partnerji kupjo za rojstvo nasih zakladkov... jst sm dobila verizico iz belega zlata, na kateri visi srcek iz rdecega zlata in ma 5 briljantkov. zgleda cist simpl in je res spica. tko da se je moj res zlo zlo izkazov, sm se zjokala k majhen otrokuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.1.2011 15:39:01   
aktak

Kaj naj povem o Nejcu?

Podobnost:Baje je podoben mojemu očetu.Čeprav meni je podoben mojemu.
Ima dolge prste na roki,na levi nogici ima majhno materino znamenje.Moja majhna ušeska.Rjave laske po očiju.
Hranjenje:Pojemo 120 ml mleka na obrok in to kr oreng sesamo,tko,da mam prav vnete bradavice.Ne nuca niti bepanten niti krema za bradavice.
Kakanje:Po vsakem obroku se oreng pokaka,ponavad,ko se že previjemo in potem mami jovo na novo.
Umivanje:ker se popek še ni zacelil se umivamo še vedno s krpicami,kar zelo obožuje.popek sicer krn je odpadel imamo pa še svežo rano.
Spimo: Kot sem že rekla popoldan po 3 ure zvečer 4 ure.
Teža: 3580g,....

Super user posted image user posted image user posted image , kako lepo je prebrat, da se imate u redu in da ste se hitro aklimatizirali. Želim vama ogromno crtanja in kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.1.2011 15:45:15   
aktak
Lil sem na FB videla slike tvojih princesk. Čudoviti sta!!!user posted image user posted image Uživajte user posted image user posted image
Tudi tvojega dragega je treba absolutno pohvalit za darilo user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.1.2011 15:49:34   
Patrisha

Jaz sem se pa tako krompirjevih murk (Štajerke boste že vedele, o čem govorim) najedla, da me bo vsak čas razneslo. Jih obožujem! user posted image
Grem malo v horizontalo...

Pišite, pišite, pišite! user posted image

nam nam nam user posted image user posted image

sem bla 1 h na boku user posted image , zdaj pa dale za iste pare.. u celo trebuh mi je zacel  po malem otrdevat.. akcija??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da res user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 28.1.2011 15:51:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.1.2011 16:02:52   
hel32
ČVEKICEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAH MENI OTRDEVA TREBUH KR NAPREJ,.......

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.1.2011 16:27:58   
tamy82
lil_ tvoj se je pa izkazal ob rojstvu! user posted image Priden!

Pri nas smo pa le dočakali nov avtek user posted image

Pa zdej sem gledala še slike od zasi na FB ... user posted image user posted image user posted image
Zdej pa res komaj že čakam na najinega ... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 28.1.2011 16:28:20 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.1.2011 16:51:36   
meta21
Mene je pa ravnokar nekaj zvilo. Zbudila sem se malo po 15. uri (prej sem jedla govejo juho in sirove štruklje). Malo mi je bilo čudno želodcu, trebuhu, črevesju (tle dol nek pač) pa nekaj me je oblivalo in sem si najprej slekla jopco pa ni blo nič boljš (nič manj vroče). Pol sem pa vstala in me je zadelo ko vihar-komaj sem do WC-ja prišla. Taka driska, da je samo teklo z mene. Vmes je še mali vstal in HB, da je že toliko velik, da mu lahko kaj dopovem. Sem ga poslala v pralnico po škaf, ker mi je postajalo vedno bolj slabo. Komaj mi ga je prinesel, sem še bruhat začela. Švic mi je tekel po obrazu in po hrbtu, treslo me je. Mali je šel pol po dedija v spodnji štuk (revež kar bos in v pižami-mu nisem uspela rečt, da naj si copate obuje). No, zdaj, dobro uro kasneje pa sedim na kavču, malo me sicer trese in malenkost čudno mi je v želodcu ampak načeloma je pa "vihar" minil tako kot je prišel. Nimam pojma, kaj je blo to!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.1.2011 16:58:51   
cukica
Sej dojim z nastavki ampak ma tak zavg,da mam desno bradavico čist poškodovano.Tko,da so mi svetovali naj si raje stiskam dokler se ne zaceli malo bolje.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.1.2011 16:59:02   
meta21

Jaz sem se pa tako krompirjevih murk (Štajerke boste že vedele, o čem govorim) najedla, da me bo vsak čas razneslo. Jih obožujem! user posted image
Grem malo v horizontalo...

Saj tudi nekatre Dolenjke vemo, kaj je to. Jih moram skoz delat, ker jih mož obožuje samo, da jim on reče nareti al pa kohovi murki. Mljask! Čeprav zdele ta trenutek jih mogoče ne bi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.1.2011 17:00:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

to se pravi pilotgirl ostaja v P, joj ona ma se iste probleme ko jaz ko ji malo otrocek zaostaja v rasti, pa se 1 mesec ma do roka user posted image , upam, da jo bodo malo bolj resno gledali zdaj, pa da se pocajta, sicer ne vem kaj bodo tako dolgo cakali za nogo, ce ni ok :/ upam, da ji vsaj malo cistijo pa da se zadeva ne siri

Mislim, da ne bo ostala notri (ali pač)? Nič ni napisala, nogo ji pa zdaj lokalno oskrbujejo, ker več ne smejo

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.1.2011 17:02:34   
meta21
Joj, kolk je fajn brat vaše izkušnje s štručkami ... user posted image

Lil, pohvaljen tvoj partner. Res lepo od njega

Tamy, a bi ti mogoče še obelodanla, kakšno makino sta kupila.user posted image  K me tle dražiš že cel dan al clo 2user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.1.2011 17:08:23   
d´ori
Punce se samo na kratko javljam, ker sem tako zmatrana, da bom kar sede zaspala.

Ekola danes sva srečno prišla domov. Sem komaj čakala čeprav je bil v P res luksus in so nas stregli od spred in od zad.

Naš Mark pa je pravi zaspanček zato se kar namučim z dojenjem. Dojiva obenkrat pol ure a potegne petkrat in zaspi, potem ga moram rukniti, da začne spet vleči a ves čas pri tem lepo spi. V glavnem res ne ve po kom je. Je pa prvi dan izgubil na teži 220 g, od včeraj pa do danes pa je pridobil 50 g, ker sva se kar naprej odjila.

Čestitam vsem tistim, ki ste postale mamice ta čas, ko me ni bilo.

Mojo porodno zgodbo pa vam napišem čez kak dan, ko pridem malo kd sebi.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.1.2011 17:29:33   
little*miss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

celi dan sem pisala post (s presledki), zdaj pa sem očitno narobe stisnila copy pa ni nič ostalo..zdaj pa se mi ne da večuser posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?