|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
28.1.2011 13:55:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

No super zdej pa komot,..prej pa 2x sem napisla celo starn in,...

No se lotim še tretjič,...če bo šlo

Včasih zato, ker predolgo pišeš včasih je pa rr pač mal smotanuser posted image . Preden objaviš vse označi in CTRL + C pa če te ven vrže samo še enkrat klikneš odgovor, prilepiš in objaviš. Da se ne boš po nepotrebnem jezilauser posted image

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.1.2011 13:55:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Ma jaz sem tudi neki spesnila in sem si kar shranila v telefon, da sam še ime in mere dodam ko bo treba user posted image
Sicer nič posebnega user posted image

Jaz sem tudi že par mesecev nazaj shranila SMS v osnutke. user posted image

To sem jaz tudi prvič naredila potem pa hočem poslat in mi napiše, da lahko samo 30 osebam naenkrat pošljem sporočilo, jaz sem jih imela pa čez 100 notri. Na koncu sem tako pomutila, da jih pol sploh ni doblo sporočila. Mojemu fotru so prej čestitali, ker je postal dedek kot sem mu uspela povedat, da sem rodila. Svašta!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.1.2011 13:58:32   
Nina33
Teyla - v mislih smo s tabo/vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PilotGirl - s tabo in tvojo user posted image tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ješa, dobrodošla! Pr nas se še nič ne dogaja (in se tut v 1. ni do cca. 6 urc pred rojstvom, ko sem kako urco imela lažne popadke user posted image ), čep se je pa Suzy pomoje že pred cajtom odluščil (pa je še kr kle - pomoje user posted image ), Tršica je bla pa tut brez njega ene 14 dni, se mi zdi - očitno nič kaj ne pomeni to user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Danes grem pa Zasi domov obiskat da vidim njeno malo princesko....user posted image

Danes bom pa kuhala enolončnico s krompirjem in korenčkom, pa zraven kuhane hrenovke in kompot na koncu, pa je...nič nebom komplicirala...

Pozdravi Zasi in njeno user posted image . In hvala za idejo za kosilo user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Pa poglej, da ne pojes pretirano c-vitamina, ker se tepe z zelezom..

Eni pa glih obratno pravijo user posted image . Aaa, Biljana user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pritisk: ne sekiri se - men doma redko čez 110 prileze, v P gre pa tut čez 150 (in do 90 spodnji).
A ni Teyla enkrat rekla, de bo men sporočila? sam zdej je tolk telefonskih se na FBju nabral... user posted image . U glavnem - jaz še nil ne vem user posted image .
Tamy - glede masaže: tut če je "samo" v glavi, ker men osebnio se zdi masaža bolj placebo kt kej druzga. Se pa ne masiram, tko de ne vem user posted image . Se strinjam z Biljano - babca ima kle največ zraven (na žalost al pa na srečouser posted image )
MoSoNi, naš ima tut 135 pulz pa ni nič komplicirala, ne vem zakaj enim tako težijo user posted image
Hayabusa user posted image user posted image user posted image naj se guma čimprej zaflika user posted image .
Meta - hvala za novičke o PilotGirl, sam punca ma res smolo,no user posted image .
Ctrl+C in entram user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.1.2011 14:01:18   
Nina33
Babe čvekaste - in še vedno se najde kera, ki dvomi, de bomo pred koncem februarja že na Dojenčku user posted image . Mislim - 81 stran v dveh tednih, še ne.... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.1.2011 14:05:56   
meta21
Čaki, nina, da se februar začne, ko bomo počasi vse odkapljale. Takrat se bo tudi tempo tipkanja ustavil-no ja, jaz imam še vedno lap top vedno nekje ob sebiuser posted image , samo tiste 3 dni v P bom bolj tiho (na rr-ji mislim)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.1.2011 14:07:25   
cukica
Tamy uživam 100/uro Nejc je full priden.Spi po 3 ure na obrok in ponoči celo 4 ure.Joka bolj malo in res se nimam kaj pritoževati.Počutim se super in sem full srečna mamica. Hvala za poljubčke,ki ti jih vrača,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.1.2011 14:08:44   
cukica
Patrisha sej bo kmalu tud pri tebi boš videla,kako gre potem vse tok hiter,...
Poljubček tudi tebi od Nejca.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.1.2011 14:09:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta - hvala za novičke o PilotGirl, sam punca ma res smolo,no user posted image .

Ja, se vedno spomnim k je zadnjič ena napisala, če je kakšno zrcalo razbila ...

Najprej je padla, potem je imela nonstop težave s prevozom zarad pluženja in vikendašev, pol sta se ji 2 sorodnika zastrupila zarad petard, pa z opremljanjem in urejanjem stanovanja, pa tamali je skoz zaostajal v rasti in zdaj še ta tur al karkoli že... Najbrž sem še kaj pozabila ampak vmes je pa še ful izpitov naredila!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.1.2011 14:11:30   
Patrisha

Teyla - v mislih smo s tabo/vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PilotGirl - s tabo in tvojo user posted image tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ješa, dobrodošla! Pr nas se še nič ne dogaja (in se tut v 1. ni do cca. 6 urc pred rojstvom, ko sem kako urco imela lažne popadke user posted image ), čep se je pa Suzy pomoje že pred cajtom odluščil (pa je še kr kle - pomoje user posted image ), Tršica je bla pa tut brez njega ene 14 dni, se mi zdi - očitno nič kaj ne pomeni to user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Danes grem pa Zasi domov obiskat da vidim njeno malo princesko....user posted image

Danes bom pa kuhala enolončnico s krompirjem in korenčkom, pa zraven kuhane hrenovke in kompot na koncu, pa je...nič nebom komplicirala...

Pozdravi Zasi in njeno user posted image . In hvala za idejo za kosilo user posted image .
Pa poglej, da ne pojes pretirano c-vitamina, ker se tepe z zelezom..

Eni pa glih obratno pravijo user posted image . Aaa, Biljana user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pritisk: ne sekiri se - men doma redko čez 110 prileze, v P gre pa tut čez 150 (in do 90 spodnji).
A ni Teyla enkrat rekla, de bo men sporočila? sam zdej je tolk telefonskih se na FBju nabral... user posted image . U glavnem - jaz še nil ne vem user posted image .
Tamy - glede masaže: tut če je "samo" v glavi, ker men osebnio se zdi masaža bolj placebo kt kej druzga. Se pa ne masiram, tko de ne vem user posted image . Se strinjam z Biljano - babca ima kle največ zraven (na žalost al pa na srečouser posted image )
MoSoNi, naš ima tut 135 pulz pa ni nič komplicirala, ne vem zakaj enim tako težijo user posted image
Hayabusa user posted image user posted image user posted image naj se guma čimprej zaflika user posted image .
Ctrl+C in entram user posted image

no jaz v rosnih letih sem bla ful slabokrvna in so mi dohtari vedno pravli naj se na vso moc izogibam limonam, pomarancam... vglavnem vsem kar ma veliko c-vitamina, ker za slabokrvnost rabis ful zeleza in se ta ne klapa z c-vitaminom, ker ga reci al neke.. sicer pa to je blo 15 let nazaj.. ocitno je neka nova teorija zdaj user posted image

mnja, ce ma ktera se probleme z pritiskom naj se kr na mene obrne! sem doktorirala!! user posted image ce mas visje od 160 / 95 - 100 mors takoj v P. Sicer moj je doma cist nizki in cisto ok, zeeeeeeeeeeelo povisan do 150/90-95 pa je samo v P.. ampak ko vidijo da je doma cist ok - pa si ga vedno 3x merim, da ja nebi blo kaj narobe, recejo ok!

to se pravi pilotgirl ostaja v P, joj ona ma se iste probleme ko jaz ko ji malo otrocek zaostaja v rasti, pa se 1 mesec ma do roka user posted image , upam, da jo bodo malo bolj resno gledali zdaj, pa da se pocajta, sicer ne vem kaj bodo tako dolgo cakali za nogo, ce ni ok :/ upam, da ji vsaj malo cistijo pa da se zadeva ne siri

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.1.2011 14:12:06   
Nina33
Čukica, lepo de se javljaš, samo res bi lhako kej več o Nejcu povedala user posted image .
Maurica - enako, le da bi lohk kej več o Anžetu povedala user posted image .
Kje je pa Ninchi z Alexom user posted image user posted image
FoxyLady in Tanaja? user posted image
Urshy se je že prej redko oglasila, tko de... user posted image
Sara , D´ori user posted image user posted image user posted image
O Zasi upam, de od Valek kej zvemo user posted image . user posted image
Se mi zdi, de so /bile) dvojne mamice bl pridne, no user posted imageLil_ in HBMaje tut že kar neki cajta ni blo, še dobro, de smo od Delfinke zvedle lepe novičke user posted image . Tršici dam pa še mal cajta user posted imageuser posted image user posted image
Jih moram mal pobezat - čeprav verjamem, de nimajo glih neki cajta user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.1.2011 14:15:27   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja, se vedno spomnim k je zadnjič ena napisala, če je kakšno zrcalo razbila ...

Najprej je padla, potem je imela nonstop težave s prevozom zarad pluženja in vikendašev, pol sta se ji 2 sorodnika zastrupila zarad petard, pa z opremljanjem in urejanjem stanovanja, pa tamali je skoz zaostajal v rasti in zdaj še ta tur al karkoli že... Najbrž sem še kaj pozabila ampak vmes je pa še ful izpitov naredila!

mene je izucilo, da izpiti v user posted image no go!! mi je dohtarca v P lepo obrazlozla kaj se dogaja med stresom, ceprav sem nardila 3 izpit - cilj dosezen, ampak zaradi stresa in vsega kar se dogaja, ko se sploh ne zavedas nenormalno vpliva na otrocka in priznam, ce bi lahko cas obrnila nazaj, nebi sla na niti en izpit in bi rajsi vedla da otrocek lepo raste in da je vse ok! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.1.2011 14:17:15   
Patrisha

Čukica, lepo de se javljaš, samo res bi lhako kej več o Nejcu povedala user posted image .
Maurica - enako, le da bi lohk kej več o Anžetu povedala user posted image .
Kje je pa Ninchi z Alexom user posted image user posted image
FoxyLady in Tanaja? user posted image
Urshy se je že prej redko oglasila, tko de... user posted image
Sara , D´ori user posted image user posted image user posted image
O Zasi upam, de od Valek kej zvemo user posted image . user posted image
Se mi zdi, de so /bile) dvojne mamice bl pridne, no user posted imageLil_ in HBMaje tut že kar neki cajta ni blo, še dobro, de smo od Delfinke zvedle lepe novičke user posted image . Tršici dam pa še mal cajta user posted imageuser posted image user posted image
Jih moram mal pobezat - čeprav verjamem, de nimajo glih neki cajta user posted image .

no no ti pa bolj svoh spremlas a? lil_ je kr nekaj vcere napisala user posted image si jo addala na FB? kok sta mali sladki, mah sej so vsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.1.2011 14:17:55   
kiara24
[
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

petrap user posted image vse najboljše tvoji princeski
vipercat tukaj imaš povezavo za izračun neto porodniške http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp
glede poroda me je kar malo strah ,sem bila pri drugem porodu tako utrujena da nisem še dva meseca dojela da sem rodila...sem mislila da traja celo večnost porod ..pa sem rekla nikoli več zarečenega kruha največ pojem ..upam da  bo kaj prej šlo ven ,ker kar nekaj šraufa tam doli pa tišči in boli,tako da se malo tolažim da gre v tretje hitreje  no upam
hrana še predvčerajšnjim sem imela napad na hrano ,včeraj mi je pa slabo postalo in mi gre sam na bruhanje...sumim tele retafer tablete za železo ...pa čist sem brez energije...mi je pa včeraj ena kolegica rekla da si zapičim žebelj v jabolko za en dan in pa potem pojem jabolko da ima menda več železa notri... tole pa prvič slišim  mislim kaj ljudje grejo vse probat...rajši spijem peso ali pa teran

O tem sem že slišala samo ne vem če je ravno za en dan pa ne vem če je dober vsak želez, je pa to delala moja soseda k ji nič ni pomagalo....

No jaz sem iz Lj, zdej bom šal pa mal na kavč za pol ure da dam noge v luft.... ker šibam pol že po klaro....

Registrirana- joj ful hvala, a to je tolk drago nisem vedla.... nekej sem zasledila tudi da naj bi jih imeli v Baby centru me prav zanima če jih res imajo bova šla vprašat.

BIljana- tudi meni je masirala babica presredek, tako da se nisem ne vem kaj raztgala na koncu sem imela 3 šive.

Tamy- jaz se nič ne masiram presredka.

PilotGril- joj jaz upam, da bo tole vse skupaj kamlu za njo in da ji bodo lahko nogo pocajtali čimprej.

Bote pol videle kolk boste mele časa čvekat k boste rodile, če bodo otorci spali ja drugače bo pa pbolj kriza odvisno.

Grem na kavč.

za kosilo danes krompirjeva solata in pa ribice.

Valek- pozdravi Zasi in njeno pupiko....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.1.2011 14:19:41   
cukica
Kaj naj povem o Nejcu?

Podobnost:Baje je podoben mojemu očetu.Čeprav meni je podoben mojemu.
Ima dolge prste na roki,na levi nogici ima majhno materino znamenje.Moja majhna ušeska.Rjave laske po očiju.
Hranjenje:Pojemo 120 ml mleka na obrok in to kr oreng sesamo,tko,da mam prav vnete bradavice.Ne nuca niti bepanten niti krema za bradavice.
Kakanje:Po vsakem obroku se oreng pokaka,ponavad,ko se že previjemo in potem mami jovo na novo.
Umivanje:ker se popek še ni zacelil se umivamo še vedno s krpicami,kar zelo obožuje.popek sicer krn je odpadel imamo pa še svežo rano.
Spimo: Kot sem že rekla popoldan po 3 ure zvečer 4 ure.
Teža: 3580g,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.1.2011 14:20:11   
JEŠA
No pa da vidimo, če gre v tretje,....

Kot vidite sem že kr nekaj let gor,...vendar sem slaba pisateljica, dobra bralka,....sej bi napisla kaj več,..ma imam doma triletno hčerko, ki je živ poprček in nimam časa za nič druzga,..še posebej to sezono, ki je več doma kot v vrtcu,....

To je moja druga oz. tretja nosečnost, ker druga je šla po slabem,...sem pa bila na uemtni oploditvi,.....

Uradni rok imam 07.02. neuradni po UZ kakšen dan prej,....mali je kr velik tako da se ne bom nič pritoževala tudi če bi že dane srodila,....tudi hčerka je končno razumela, da prihaja bratec in da bo vedno moja,....je bilo kr pestro ,...je bolj posesivne narave in je zelo zelo navezana name,...tako da bo tuki še pestro.

Pri prvem porodu se mi je čep odluščil ene 3-4 dni prej, se ne spolnem več,...smešno user posted image ful hitro pozabiš stvari,.... pa je bilo vse pred dobrimi 3 leti,....V torek sem imela ctg in glavica ni bila še spuščena sem pa bila odprta debel prst in pol,...to je vrjetno 1-2 cm,...Tako sme bila pri Kaji v torek in so mi hoteli sprožit porod v ponedeljek pa sem v nedlejo rodila:) je blo kr hitro,...ma vseeno upam, da bi bilo sedaj še hitreje:) in vsekakor manj boleče:)
01.02. imam ponoven CTG in mi je G da bi lahko magari sprožli porod, ker itak sem IVF, pa zakaj bi sploh čakali,.... sem se strinjal še do predkratkim,..zdej pa bi raje videla svoje popadke, ker umetni baje bolijo več...

vglavnem zadnje dneve vse težko prenašam,...zredila sem se 10 kg in vse mi je šlo v trebuh:) in sem kr okorna,..in še zadnje 3-4 dni žrem, žrem,...da mi je že slabo,..pa tudi mali se sploh ni nič umiril,...še bolj je divji,...prehlad se je umirl, bronhitis sem tudi že preživela,...očitno pa brez operila sploh ne bom šla več rodit,...

No toliko od mene.....lahko me date na seznam,.... grem se ulešt če mi rata za pol urce nato grem v vrtec po hčerko,....

Vsem upam, da čimprej rodite in da imate čim lažji porod,...vse ostale ki pa ste rodile,..uživajete s svojimi dojenčki,..ker še prehitro zrastejo:)

LP JEša

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.1.2011 14:21:49   
Nina33
no no ti pa bolj svoh spremlas a? lil_ je kr nekaj vcere napisala user posted image si jo addala na FB? kok sta mali sladki, mah sej so vsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bi me blo sram user posted image sevede sem jo tut na FBju kliknla user posted image ampak...sem noseča, veste user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.1.2011 14:27:06   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Kaj naj povem o Nejcu?

Ima dolge prste na roki,na levi nogici ima majhno materino znamenje.Moja majhna ušeska.Rjave laske po očiju.
Hranjenje:Pojemo 120 ml mleka na obrok in to kr oreng sesamo,tko,da mam prav vnete bradavice.Ne nuca niti bepanten niti krema za bradavice.
Kakanje:Po vsakem obroku se oreng pokaka,ponavad,ko se že previjemo in potem mami jovo na novo.
Umivanje:ker se popek še ni zacelil se umivamo še vedno s krpicami,kar zelo obožuje.popek sicer krn je odpadel imamo pa še svežo rano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas je tut v prvo se zelo pozno kopal - ravno zarad popka user posted image .
Si tele kompresice probala? Men so (bile) zakon. Pa Lanolin, od istih njih user posted image . Ni glih pocen al odrajta user posted image .
Pa super, de tako fino spi user posted image . In kaka - naš je enkrat na 10-14 dni, saj je blo z njim vse OK, sam mene so pa psihirali, de je zaprt (je bil samo dojen) user posted image . Zdej vem, de mora fajn lulat (kakat ni treba user posted image ), če je samo dojen.
Drgač pa - še enkrat: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.1.2011 14:27:17   
šebela
Čukica lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image Mi kr lušte delaš. Upam, da se bodo tudi ostale kaj oglesile, so verjetno prezaposlene oz. nimajo takih zaspancev kot je tvoj Nejc. Al pa se jih kr ne morejo nagledat...
Pilot girl se mi res smili.... sam res ne razumem čisto zakaj ji ne zrihtajo te noge, saj bi ji lahko dali epiduralno in ji tako poštimali, pa bi tamali bil na varnem... no kaj pa jaz vem.... upam, da bo kakorkoli počasi konec njenega trpljenja in da se začnejo stvari obračat na bolje.
No jaz pa sem bila zdaj eno uro na sprehodu v mrazu in oblakih, zdaj pa mi sonce nabija v glavo čez šipo... kr neki.... bi lahko šla še enkrat, pa se mi ne da oblačit.
Glede železa pa zdaj drži, da je treba vit. c zraven jest, da se bolje resorbira.... vsaj kolk jaz vem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.1.2011 14:27:33   
Patrisha

Sej bi me blo sram user posted image sevede sem jo tut na FBju kliknla user posted image ampak...sem noseča, veste user posted image

eh res? user posted image kaj ne poves user posted image user posted image user posted image

prosim, pijem topli malinov caj z zlicko meda! nam nam user posted image ker me je prav nazeblo odzunaj in priznam pase ko sus!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 28.1.2011 14:28:18 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:30:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.1.2011 14:31:49   
Patrisha

Kaj naj povem o Nejcu?

user posted image user posted image upam, da nas vse to doleti spanje in cartanje uhuhuhu
ceprav jaz se ne obremenjujem s porodom pa ce me bo bolelo ko maljon user posted image , kolk so mene napsihirali v zadnih 2 tednih mi je cisto vseeno samo da bo pikica ok in me drugo prav malo briga!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 14:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.1.2011 14:33:56   
lil_
kako nej sledim debati, ce pa vedno k pridem je novih 10 strani user posted image

aja se spomnem, da je blo zanc vprasnje o moji krvavitvi, k sm mogla nazaj v P. ja nic posebnega, sem se zjutraj zbudila v luzi krvi, ko pa sem uspela pridt do wcja so iz mene padle tri kepe strjene krvi (po besedah sestre v P, zgleda kot kurja jetrauser posted image ) no ja smo poklical urgent, so rekl, takoj resilca in nazaj v porodnisnico. do prihoda resilca pa brisaco med noge in lezat s prekrizanimi nogami. pa se rekl so, da me ne more moj sam prpelat, ker morm lezat. no je prsov resilc (samo sofer in nobenga zdravnika), je "sofer" reku nej se napravm in nej pridem dol. pol me je pa se 5x vprasu ce nebi rajs sedela kokr lezala. sam nisem upala sedet, ce so mi prej rekl da nesmem. ja no pridem v P so mi nardil UZ in me vaginalno pregledal. so rekl, da je vse vredu edin, da bi bla lahko maternica za 3 tedne po porodu manjsa, kar pa sploh ni nenavadno, ker sm mela dvojcke. so me vseen sprejel, da so mi pregledal kri in da so mi dal 4 injekcije za krcenje maternice, da bi se cim prej scistla. ker je bla kri vredu in ker nism mela vrocine, smo sle drug dan lahko domov. so pa najprej cviknl, ce je v maternici ostal kaksen koscek postlce. ja no so mi pol tut drug dan predn smo sle, se 1x nardil UZ, da so se preprical, da je vse vredu. ja no, okuzba ni, vnetje ni, tko da se mi je zgleda vsa ta kri nekje nabrala, ker je pa res, da mam cisco zelo svoh.
no to je touser posted image

doma smo pa super, tut pr ns se hranmo cez dan an tri ure, ker smo le nedonoseni. ponoc, pa ju pustiva in prespita tut 4-5 ur. tko da je kr vredu. miski se zbujata z rahlim zamikom, tko da eno v miru previjem in nahranim, pol je pa druga na vrsti. mal vec "jokanja" je edin zjutri k se umivamo, k traja mal dlje casa. ja no zakaj je jokanje v narekovajih...nekega hudega jokanja ni, bol cvilta k dve mali muci. med spanjem pa skos neki godeta in brundatauser posted image aja pa zdele par vecerov nas ze mal krcki dajejo. lajsamo jih s cajem, ker nesmemo dajat nobenih kaplic, ker smo se premajhne. pocas tut ze vidmo, tko da so stvari k so obesene po stenah ful zanimive. igralno podlogo smo tut ze sprobal in sta si jo z velikimi ucki ogledovaleuser posted image
mislim, da je zaenkrat to to. aja, smo misnle dons ze vozickat, pa pri nas strasno piha, tko da smo prelozile na jutr-tko da upamo na soncek in brezvetrjeuser posted image

maurica sm slisala da mamo isto patronazno, ker je nasim dvema princesama ze rihtala vasega anzetauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.1.2011 14:35:51   
Nina33
Ješa, pa si res bolj bralka user posted image . Jaz sem kr oboje, čeprav zdej težje berem in lažje klofam user posted image . Za seznam pa običajno Tamy poskrbi - pa tut kera druga, te bomo že gor fliknile user posted image . Ti sam napiš še kej user posted image .
Se pa strinjam s tabo Meta, de bo februarja mal zatišja - vsaj z moje strani, če bo 2. kej 1. podoben me vsaj par tednov ne "slište" user posted image . Si boste pa mal "ušesa" spočile user posted image .
Grem ta hitr kosiu narest user posted image . Sam bo pomoje vseen fižolova (bom krompirjevo s korenjm in hrenovkami za jutr pršparala), ker se mi ne da krompirja lupt. Pa še včeri sem se s konzervo "zaklala" - mi je koža na prvem členku L kazalca tko lepo zazjala, de sem prav vesela, de mam Steristripse doma in se si zlimala kožo skupi lohk.
Mali princ pa še poležava zuni na sončku (v vozku, de nau pomote user posted image ) - zdej bi lohk že notr spla (sva bla tko zmenjena - ko dobi "velko poplo"), ampak je tako lepo vreme, de se mi je zdel prav greh ne na sprehod it user posted image .
Se tipkamo zvečer, če ne bom imela ene zadnji petkovih "žurk" user posted image .
Če Teyla res meni kej sporoči - pa seveda pidem gor povedat, kadarkoli user posted image .
Lep dan vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.1.2011 14:40:57   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Super, da Nejc tako lepo napreduje! user posted image
Glede dojenja pa poskusi z nastavki za dojenje, vsaj dokler se bradavice ne pocelijo in utrdijo.
user posted image

stanejo 8 € od aventa v BC danes kupleno.. majo male, srednje in velike eheheh

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?