|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
25.1.2011 18:15:38   
Anonimen
GH pri nas že pridno papcamo, je v enem tedu sam od sebe zamenjal en obrok za gosto hrano (sem mu poskusila dati samo po par žličk ampak je bil jooook in sem mu jih dala še par... pa smo pri celem obroku hehe). Začela sem z zelenjavo, vmes pa dobi kakšno kašico, ki se meša z vodo (in je primerna za od 4m naprej, seveda). Do zdaj je vso hrano sprejel super in jo je prav z veseljem jedel, ustavilo se je edino pri brokoliju, za kar pa itak krivim sebe, ker je verjetno čutil mojo energijo, ko sem ga hranila s tem - brokoli je namreč edina zelenjava, ki je ne jem. Kaka izjemno lepo odkar je GH (prej ga je vedno zvijalo, zdaj pa se samo še napne iz iztisne), krčev nima nobenih, usta odpira, požira lepo... tako da meni se zdi, da je bil pripravljen no. Je pa tako, da to ne pomeni, da je pripravljen kateri drug dojenček in mislim, da vsaka sama najbolje pozna svojega otroka. Ampak je pa res (no vsaj po mojem mnenju), da je pa npr. (razen če zdravnik zaradi kakšnih utemeljenih razlogov reče drugače) pri 3m prehitro začeti z uvajanjem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
25.1.2011 19:11:05   
NiNiBo
jazzy skusaj se kaksne porocne forume mal brskat, jaz sem tako veliko info. nasla. Ko sva midva iskala sva definitivno ugotovila, ce je fency je drago, ce je pa poceni potem pa ni tudi ne malo fency. Nama je bil Jezersek ena redkih lokacij nekje vmes, kjer je bila res super hrana in ambient za normalno ceno.
almera o bogi Bor, to ste pa pokasiral kapitalno. Upam, da bo Ronja uredu odnesla in da vam naslednje noci minejo cimboljse.
soncica jaz sem tudi ze razmisljala kaj naj naredim, da bi malo manj dojila ponoci..konec koncev si pa mislim takole, par mesecev proti celemu zivljenju pa res ni veliko, tako da se bom pomatrala, ceprav si res vcasih zelim, da bi imela malo vec spanja z manj prekinitvami.

Mi smo imeli pa danes tako lep soncni zahod v Piranu user posted image user posted image user posted image . En lep vecer, bolanckom pa user posted image user posted image user posted image  da bo noc cim lazja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.1.2011 20:01:51   
tannya
Tinka: rezerviram za soboto?

Jazzy: testov na alergijo niso delali, jaz sem na dieti...mislim pa, da itak ni alergija. Sem pa napisala pritožbo. Imam Tinka prav, treba je povedat, saj sicer res nikoli ne bo bolje.

Sončica: Tega tvojega Jakoba pa bi lahko z našo Živo poročiliuser posted image user posted image user posted image , imata čisto podoben urnik. Jaz tudi poskušam manj dojiti čez noč. Malo ji dajem dudu, pa včasih kar dragemu rečem, da jo potolaži in potem res zaspi nazaj. No, včasih pa tudi ne. Sicer pa nimam kakšnega pametnega nasveta.Čez dan bolj pogosto kot je, skoraj ne more. Se tolažim: še prehitro bodo zrastliuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 20:37:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
25.1.2011 20:38:05   
tinkatonka
Tinka: rezerviram za soboto?

jp. ob 20huser posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 330
25.1.2011 21:00:19   
tinkatonka
Hej punce!

Jaz delam čistko po stanovanju in iščem izvide iz l. 2006. Porka dijo, ne najdem zadnjega izvida od kardiologa.user posted image Ko smo se selili, sem nekam očitno "skrila" sama pred sabo. No do ponedeljka ga moram najdt. Jutri grem z A k P imava pregled pred OP, pa kri mora dat. Pa pogovorit se moram glede AB, ki ga more baje A dobit, ker ima luknjice na srčku (šum). Vglavnem se je že začelo. Malo je že treme, ampak komaj čakam, da bo ponedeljek in da bo hitro vse mimo.

J. je priden. Danes sem ubrala taktiko, da se je šel pred spanjem umirit v spalnico z mano, potem sem ga dala v posteljo, mu naštimala malo igračk, da se je igral. Mu dala dudo, ki jo je sprejel (to je znak, da je zaspan, saj drugače dudo pljune ven), ugasnila sem luč, malo se je še igral, potem pa zaspal sam od sebe. user posted image Vglavnem pridna otroka imam. user posted image

user posted image user posted image user posted image bolančki to je za vas, da boste čimprej bolje!!!

Zdaj pa naprej v iskanje. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.1.2011 21:01:56 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
25.1.2011 21:12:54   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Eno vprašanje - vse ki imate tako pogoste podoje - a user posted image  spijo pri vas v postelji? Ker po mojem je tudi to razlog za pogoste podoje, ker vas mali vohajo. Jaz sem to ugotovila na potovanju v Novi Zelandiji. Pred tem je Bor že celo kak obrok ponoči zbudil, nakar je na potovanju 3 teden spal pri meni v postelji. Na koncu potovanja se je dojil praktično celo noč, ker me je imel ves čas na dosegu. Ko smo se vrnili smo rabli kar kake 2 tedna, da se je navadil spati sam, v svoji postelji, no dojenje smo pa "zreducirali" na 2 uri

Jaz ga dajem spat ob 20h, prej se pol ure dojiva, potem pa prva runda od pol enih do pol treh in vedno ga dam nazaj v svojo posteljo, ki je v spalnici. Potem druga runda pa je od pol petih do šestih, redko kasnej. Če je "huda" noč, tudi še kdaj vmes dojim. Ob petih ga tudi nazaj dam v posteljo, če pa dojim ob 6 pa se ponavadi tako zbudi, da noče več v svoji spat in spi naprej zraven mene oz se cartava. Vedno pa dojim sede oz polleže, leže dojim samo zjutraj, ko pri meni ostane.

Uvajanje GH. David še ne kaže zanimanja za ostalo hrano in se še bova zaenkrat dojila. Napreduje tudi lepo.  Bom pa začela tudi klasično, korenček, itd.

Gostilne v Lj. Poleg naštetih za skupine priporočam tudi Hišo kulinarike Manna zraven Trnovske cerkve. Na nivoju.

Neposredna povezava do sporočila: 332
25.1.2011 21:15:40   
tinkatonka
Jaz delam čistko po stanovanju in iščem izvide iz l. 2006. Porka dijo, ne najdem zadnjega izvida od kardiologa. Ko smo se selili, sem nekam očitno "skrila" sama pred sabo. No do ponedeljka ga moram najdt.

evo samo sem gor napišem, pa ga takoj najdem user posted image No zdaj sem pa mirna :)

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 333
25.1.2011 21:21:12   
archie
kapo dol pred vami punce, ki tako velikokrat dojite tudi ponoči! user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi že obupala user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 334
25.1.2011 21:30:00   
Jazzy1
dojenje ponoči - jaz ga dam vedno nazaj v svojo posteljo. Seveda me najbrž tud od tm voha (glede na to da je pač v najini spalnici). Dojiva se pa zdej ne več na 2 uri, ampak na 3 - 3:40. Mali, majčen napredek. Ampak who knows how long it will last.

spanje - no, jaz zgleda ne delam otrok ki bi znali podnevi al zvečer sami zaspat. Vedno jih je treba imet v roki, pa sva probala že več teorij na to temo. No, Pentlyeva se nama je potem obrestovala, ampak jo je Lija usvojila šele okrog enega leta. Je pa res, da od takrat tudi spi celo noč. Upam, da bo pri Tomu tudi podobno. Na srečo ga ni treba imet v roki 40 min preden se ga odloži, tako kot smo mogli imeti L. 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 335
25.1.2011 21:37:05   
tannya
Jazzy: upam, da bo Lija hitro boljeuser posted image user posted image user posted image .

Dojenje ponoči: jaz imam posteljico zraven moje postelje in stranico sem dala stran, ker mi je tako lažje jo ven vzet. Prej je bila v zibelki, tudi zraven postelje. Sem se pa že nekao sprijaznila, da se pač tako doji. Priznam pa, da je bil od začetka šok. Ajda je že prvi mesec spala od 23 do 5 ure...

Tinka: rezerviranouser posted image . Pa super, da si dokumente našla.

Almera: a poznaš mogoče še kakšno, da bi prišla badminton igrat? Kako je Bor? Že kaj bolje?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.1.2011 8:15:34   
Jinx
Dobro jutro user posted image

Pri nas se že kaže sonček pa zdravi smo, tako da pomembno vprašanje: je katera za kakšen sprehod dopoldne? user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 8:31:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
26.1.2011 9:15:45   
eva2010
Hvala vam punce za vse odgovore, ki so zelo različni in individualni.
Na podlagi vsega prebranega sem se odločila in kupila Demeter-Reis riževo kašico. Kupila sem še žličko, krožnik in slinček za hranjenje. Tako, da danes štartava. Od začetka mu bom dala dopoldan, da vidim, kako bo sprejel, pol pa verjetno zvečer. Bom še sporočila, kako napredujeva. Danes ponoči je bila spet katastrofa, sploh ne vem, če sem spala po 1 uro v kosu in kolikokrat sem se zbudila. In tudi ne vem ali je lakota (ker vmes je tudi zavrnil dojenje), zobki ali kaj tretjega. V glavnem Luka zdaj spi, jaz pa s kavo pred računalnikom. Verjetno se mu malo pridružim,

Lep dan želim vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 339
26.1.2011 9:53:19   
katrinka
za vse ki imate starejse otrocke.....

tole zna biti lustno

http://www.kinodvor.org/bobri-2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.1.2011 10:23:58   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Dobro jutro user posted image

Pri nas se že kaže sonček pa zdravi smo, tako da pomembno vprašanje: je katera za kakšen sprehod dopoldne? user posted image

Je bil sonček, pa ga ni več...
No ampak bi pa šli kam ven. Kje si že ti oz kje bi se sprehajali?

T.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.1.2011 10:27:42   
Izabelina
jutro!

Pri nas je bla mal čudna noč... Eva je zakuhala na 38,5 pa sva jo dala k nama spat pa vodo je pila... in ni blo treba dat svečke je samo padlo, zdej nima več vročine... je bla samo posledica cepljenja... vmes se je parkrat prebudila pa mal zajokala (tega pri njej nism navajena) in sm bla čis zmedena zarad tega... ampak zdej je že vse uredu!!

čakam, da pridejo obiski: dve prjatlci pa 12 mesečni user posted image , pa še ena punca z 2 mesca staro user posted image ... se kr veselim vseh teh otrok...

eno vprašanje: nazadnje sm mela Muser posted image od božiča do nouga leta, še vedno je nimam, sm nardila že 2 testa pa sta bla oba - ... verjetn pač še nimam urejenga ciklusa... s tem se tolažm, glede na rezultate testov... kaj praute?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
26.1.2011 11:19:41   
tejči28
ko sem jaz prvič dobila user posted image  po porodu nisem imela takoj redne,ampak tudi na 45 dni.Saj se bo počasi uredilo.Sploh če je bil test negativen,se nimaš kaj bati.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 11:43:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
26.1.2011 11:57:31   
tinkatonka
hej

mi smo že od P. anej je dobil vse papirje potrebne za OP. Zdaj naj pa že mine ta teden, da bo čimprej za nami. sem bila pa šokirana ko mi P pove, da mu bodo očitno še neki bobniče rezal, zaradi vode ki se mu pretaka v ušesih, saj tudi sliši zaradi tega slabšeuser posted image . joj moram vse sprašat v ponedeljek.

kosilo: kruhovi cmoki in svinjska ribica v hrenovi omaki

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 345
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 12:14:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 346
26.1.2011 12:44:35   
tinkatonka
eno vprašanje: nazadnje sm mela M od božiča do nouga leta, še vedno je nimam, sm nardila že 2 testa pa sta bla oba - ... verjetn pač še nimam urejenga ciklusa... s tem se tolažm, glede na rezultate testov... kaj praute?

Ah ne govori....jaz čakam M, potem grem pa po mat. vložek. Če je še cca 10 dni ne bo, bom mogla pa tud jaz test kupit user posted image . Čeprav se greva metodo "eno postajo prej dol", pa da sva J. delala skoraj dve leti, upam, da vseeno nisem noseča. No sej sem skor 100% da nisem, mogoče jo dobim po Anejevi OP, ko bo stres za mano.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.1.2011 12:46:17   
eva2010
user posted image user posted image user posted image  Za nami je prvi gosti obrok, no lahko bi rekla gostejši. Pripravila sem mu 50 ml mojega mleka in v to dodala tri žličke riževih kosmičev. Luka je z veseljem odpiral usta in jedel, če pa sem se vmes ustavila me je za roko vlekel, češ, dej mami kaj se tok obiraš user posted image user posted image user posted image . Prve dve žlički je hotu podojit, pa mu je vse ven stekel, pol je pa zlaufal. Po tem obroku sem ga hotla še podojit pa ni hotu, šele čez eno uro in pol se je dojil.

Naše kosilo pa bo: tortelini v smetanovi omaki + solata,
več mi pa ne znese, ker se utapljamo v posodi, perilu in drugi krami, tako, da kosilo pol pa veselo na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 348
26.1.2011 14:23:30   
NiNiBo
badminton jaz se bi vam z veseljem pridruzila samo to soboto ne morem, lahko pa racunate name naslednjic ali pa kot rezervo.

spanje&dojenje  pri nas Neo, ko se podoji zaspi vecinoma sam - s tem res nimamo tezav. Ponoci spi v posteljici blizu najine postelje, na moji strani. Ko imava dojenje tam okoli 5.00 ga pa vecinoma dam k nama. V Piranu je pa sedaj spal malo veckrat pri nama, ker sem imela obcutek, da je bil nemiren.

almera veliko energije (ceprav dvojckom jo ponavadi ne manjka) ti posiljam, da bos sfolgala tele bolancke tvoje.

No midva iz sprehoda, jaz nimam ravno srece tukaj z vremenom je vedno oblacno ko sem tu user posted image user posted image user posted image . Sedaj bova pa se kaksno urico doma, potem pa letiva v Ankaran nogice namakat - me prav zanima kako bo. Potem pa mojega pobereva v Kopru, pa se v Obi moramo zaveso za tus kupit in bo vecer. Noc je bila danes obupna, ker je Neo bruhal in spal pri nama, mene pa tudi nekaj grlo praska, ampak se ne damo.

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.1.2011 14:27:20   
*Katja
Ej tannya, tok te razumem ej, men so že kr parkrat pokvarli dan ti zdravniki. Zelo sočustvujem s teboj, ampak si pa tako hecno opisala situacijo, haha, da bi zdravnici mogla utrip preverit...sem umirala od smeha.
Pa tudi to tehtanje je meni tako butasto, res. Pa ne vem, kateri da to morda občutek varnosti, da se otrok dobro razvija pa vse, amapk meni je to res brez veze. Jst gledam Zalo in če vidim, da je živahna, dobre volje, da nima posušene kože, ma me ne bo noben prepriču, da premalo je. In da zdravniki obremenjujejo s tem, ja samo toliko se je poredila...dejmo kar gosto hrano. EH
Za gosto hrano sem jst itak odločena...sledim Zali in ne kilam.

Zadnjič je ena že rekla, da bo delala, kruhove cmoke, sem se jaz tudi potem opogumila in so mi totalno uspeli (prej sem vedno župo dobila, ker so razpadli). Uspeh dnevauser posted image

Sončnica super za Jakoba, da je sam zaspal. Hehe, da je skor zibko polomil user posted image Men sama zaspe samo, kadar ujamem trenutek ,ko še ni preveč zaspana.

Hehe tinka, to je res zanimivo kako kakšno stvar človek kar založi. Jst sem že prav rekla, da če bi midva živela v hiši, bi pomoje polovico časa samo iskala stvari user posted image No sej, tudi zdaj sem že rekla, da bom prav napisala za pomembne stvari kam jih pospravim.

Se vašim otrokom tudi noge potijo? Jaz jo imam včasih nago, da brca in ima ful vlažne noge in posledično ima tudi hladne noge. user posted image

Končno mi je diploma zalaufala, zdaj pa naprej, dokler Zala še spi.

< Sporočilo je popravil *Katja -- 26.1.2011 14:38:27 >

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?