*Katja
|
Ej tannya, tok te razumem ej, men so že kr parkrat pokvarli dan ti zdravniki. Zelo sočustvujem s teboj, ampak si pa tako hecno opisala situacijo, haha, da bi zdravnici mogla utrip preverit...sem umirala od smeha. Pa tudi to tehtanje je meni tako butasto, res. Pa ne vem, kateri da to morda občutek varnosti, da se otrok dobro razvija pa vse, amapk meni je to res brez veze. Jst gledam Zalo in če vidim, da je živahna, dobre volje, da nima posušene kože, ma me ne bo noben prepriču, da premalo je. In da zdravniki obremenjujejo s tem, ja samo toliko se je poredila...dejmo kar gosto hrano. EH Za gosto hrano sem jst itak odločena...sledim Zali in ne kilam. Zadnjič je ena že rekla, da bo delala, kruhove cmoke, sem se jaz tudi potem opogumila in so mi totalno uspeli (prej sem vedno župo dobila, ker so razpadli). Uspeh dneva Sončnica super za Jakoba, da je sam zaspal. Hehe, da je skor zibko polomil Men sama zaspe samo, kadar ujamem trenutek ,ko še ni preveč zaspana. Hehe tinka, to je res zanimivo kako kakšno stvar človek kar založi. Jst sem že prav rekla, da če bi midva živela v hiši, bi pomoje polovico časa samo iskala stvari No sej, tudi zdaj sem že rekla, da bom prav napisala za pomembne stvari kam jih pospravim. Se vašim otrokom tudi noge potijo? Jaz jo imam včasih nago, da brca in ima ful vlažne noge in posledično ima tudi hladne noge. Končno mi je diploma zalaufala, zdaj pa naprej, dokler Zala še spi.
< Sporočilo je popravil *Katja -- 26.1.2011 14:38:27 >
|