teodora75
|
No midva nazaj z dolgeeeeega sprehoda, zdaj je pa sonce . Z Jinx se pa nisva uspeli najti, pa drugič. Zdaj pa naj ne berejo tiste, ki vstajajo nkrat ponoči... Pri nas se je očitno zgodila 'spalna revolucija' in že kak teden spimo po 12 !!! ur v kosu. Ja, čisto res. Ampak to samo, če spi v najini postelji . Očitno je še en Lectus odvisnik, hmmmmm. Ne ampak čisto resno. smo testirali in če ga potem ko zaspi v najini postelji preselim v njegovo, se 2x na noč zbudi in je laaaaačen, drugače pa ne je tudi 13-14 ur Sem pa ugotavljala, da bi to utegnilo biti (tudi) zato, ker je vodna postelja res 'nežno' topla in mu ravno to paše. Ker ko se je ponoči zbudil v svoji posteljici, je imel prav hladna lička. Sem mu kupila eno 'spalno kapico' pa bomo videli, če je res to to. Drugače pa trenutno res ni kriza tudi če smo vsi skupaj, saj na 2m širine kar gre, ko pa bomo 'zaresno' doma na Gorenjskem, pa je tam najina postelja široka le 150 in bo bolj problem, če bo poleg naju še 1,2,3, tudi jaz še kar nimam. Je bila tudi zadnja za božič, ampak že predlanski . Pa mi je bilo dva tedna nazaj še npr 99% jasno da skoraj ziher nismo , potem pa se je dragi odločil (z mojo privolitvijo seveda), da ne izstopa več predzadnjo postajo (kot bi rekla Tinka) in ko je bilo prvič tako, se mi je potem naslednji dan zdelo, da bi pa utegnila imet ovulacijo (znaki kot se jih spomnim od prej)... Tako da, če do srede feb res ne bo , tudi mi delamo test, potem pa bomo videli. Kaj še? Aja, obrati... hja, naše dete ne kaže niti najmanjše tendence v to smer. Brca kot ta velik in vse ostalo tudi, samo obračali se pa res kar ne bi. Pa ne vem, bi ga morala kaj spodbujat ali 'usmerjat'? Archie, kako ste vi prišli do tega? No zdej pa mislim da smo se naveličali opice tam pod lokom in bo potrebna nova animacija. Sončno popoldne! T.
|