|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
26.1.2011 15:02:29   
nenka7
no, midva sva tudi danes za eno urco pičila ven danes kljub mojemu zabasanemu nosu (še vedno, že 10 dni se mi vleče, ampak vročine nisem imela, tako da sva kar šla) - do koseškega bajerja in glej tam ludega atka, k se drsa na jezeru user posted image  user posted image ok, sej ne rečem, ampak če mene vpršaš, če je voda pri kraju, jezero ni ravno ok za drsanje, ampak on se ni pustil kaj dosti motit...

nogice se pa našemu blažu tudi ful potijo - to ima po fotru, sem mu prej še copatke dajala gor in je takooo protestiral, da tega ne delam več, tako da ja, večino ima mrzle noge tudi ko je v žabicah, ampak mu je čisto ok tako, če mu dam karkoli še gor, protestira...

ugotavljam, da imam super pridnega otroka po prebranih vaših postih - zvečer mi vedno sam zaspi, je pa res, da ga običajno kar precej zmatram, ker hodimo sedaj okrog 21h spat, potem se zbudi ob 5h za hrano in zadrema običajno takoj nazaj do ene 7.30, pol ure gor dol, pa ponoči ene 2x do 3x vstanem sicer, da ga obrnem nazaj na bok ,ker se prevali na hrbet in se zbudi, pa zaspi nazaj, včasih pa še to ni treba. čez dan pa zaspi kar precej kmalu, ker sem se nekak že navadila na to, kdaj je utrujen za dremanje, tako da midva s spanjem nekak nimava večjih težav user posted image user posted image user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
26.1.2011 16:12:45   
teodora75
No midva nazaj z dolgeeeeega sprehoda, zdaj je pa sonce user posted image . Z Jinx se pa nisva uspeli najti, pa drugič.

Zdaj pa naj ne berejo tiste, ki vstajajo nkrat ponoči... Pri nas se je očitno zgodila 'spalna revolucija' in že kak teden spimo po 12 !!! ur v kosu. Ja, čisto res. Ampak to samo, če spi v najini postelji user posted image . Očitno je še en Lectus odvisnik, hmmmmm. Ne ampak čisto resno. smo testirali in če ga potem ko zaspi v najini postelji preselim v njegovo, se 2x na noč zbudi in je laaaaačen, drugače pa ne je tudi 13-14 ur user posted image user posted image user posted image
Sem pa ugotavljala, da bi to utegnilo biti (tudi) zato, ker je vodna postelja res 'nežno' topla in mu ravno to paše. Ker ko se je ponoči zbudil v svoji posteljici, je imel prav hladna lička. Sem mu kupila eno 'spalno kapico' pa bomo videli, če je res to to. Drugače pa trenutno res ni kriza tudi če smo vsi skupaj, saj na 2m širine kar gre, ko pa bomo 'zaresno' doma na Gorenjskem, pa je tam najina postelja široka le 150 in bo bolj problem, če bo poleg naju še 1,2,3,user posted image

user posted image tudi jaz še kar nimam. Je bila tudi zadnja za božič, ampak že predlanski user posted image . Pa mi je bilo dva tedna nazaj še npr 99% jasno da skoraj ziher nismo user posted image , potem pa se je dragi odločil (z mojo privolitvijo seveda), da ne izstopa več predzadnjo postajo user posted image (kot bi rekla Tinka) in ko je bilo prvič tako, se mi je potem naslednji dan zdelo, da bi pa utegnila imet ovulacijo (znaki kot se jih spomnim od prej)... Tako da, če do srede feb res ne bo user posted image , tudi mi delamo test, potem pa bomo videli.

Kaj še? Aja, obrati... hja, naše dete ne kaže niti najmanjše tendence v to smer. Brca kot ta velik in vse ostalo tudi, samo obračali se pa res kar ne bi. Pa ne vem, bi ga morala kaj spodbujat ali 'usmerjat'? Archie, kako ste vi prišli do tega?

No zdej pa mislim da smo se naveličali opice tam pod lokom in bo potrebna nova animacija.

Sončno popoldne!

T.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.1.2011 16:30:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
pa ponoči ene 2x do 3x vstanem sicer, da ga obrnem nazaj na bok ,ker se prevali na hrbet

zakaj pa to?

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
26.1.2011 17:12:32   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

pa ponoči ene 2x do 3x vstanem sicer, da ga obrnem nazaj na bok ,ker se prevali na hrbet

zakaj pa to?

ker se zbudi! očitno naše dete ne zna spati drugač kot na boku al kaj user posted image user posted image in pol začne gledat s ta velikimi učkami in prav na glas zehat in točno vem, da se je zbudil in edina pomoč, da zaspi nazaj je, da ga obrnem na bok in frajer nazaj zaspi, drugač pa začne tečnariti itd... znana zgodba vseh, katerim se user posted image ponoči zbujajo...

teodora, sta pa resno zastavila cilj imeti takoj še enega user posted image user posted image bravo za pogum. no, midva še ne delava na tem, imamo kondome, čeprav je nazadnje, ko sem imela user posted image moj dragi že izjavil, da smo že godni za naslednjega user posted image user posted image user posted image tepček moj!! ampak ne, ne še, še kak mesec ali dva ne bomo nič delali, hočem imet prej 50 kg user posted image user posted image kakšen glup cilj, sej vem, ampak drugač bom po drugi user posted image res ko kak slon user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 19:55:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
26.1.2011 20:01:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

zakaj pa to?

ker se zbudi! očitno naše dete ne zna spati drugač kot na boku al kaj user posted image user posted image in pol začne gledat s ta velikimi učkami in prav na glas zehat in točno vem, da se je zbudil in edina pomoč, da zaspi nazaj je, da ga obrnem na bok in frajer nazaj zaspi, drugač pa začne tečnariti itd... znana zgodba vseh, katerim se user posted image ponoči zbujajo...

kaj se ne obrne sam?

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

nenka - brez veze, da sedaj hujšaš, raje še enkrat zanosi, pa boš potem kile dol spravljala. Pa nehaj se že obrmenjavt s tem, ker itak nič kaj ne delaš na tem. Če bi pa npr že pol leta bila na dieti in intenzivno športala pa nič shujšala, potem se pa začni obremenjvat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
26.1.2011 20:23:12   
Izabelina
mnja... kr neko krvavitev mam, sam ni user posted image , ker je tolk mal... in te forumi delajo svoje... začnem brat in pol se mi kr scenarij odvija; zihr mam vgnezditveno krvavite in sm noseča... al pa ker mi zamuja M je to zdej splav...

jaooo user posted image user posted image test je biu negativn... M pa nimam, zdej bom prou morala poklicat svojo G in ji to vse razložit... k me bo sam kregala!!

kok sm traapaasta!! user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.1.2011 20:25:38   
archie
Jaz jo pa že kar nekaj časa dajem spat na hrbet. V bistvu od takrat, ko sva jo nekajkrat dobila spat na hrbtu, kljub temu, da je bila na boku in podprta z brisačo.

No, Teja se je drugič sama obrnila user posted image še dobro da niti tega nisem videla user posted image user posted image user posted image user posted image jutri moža ni doma in upam, da bom končno videla ta njen obrat.

Teodora: na masaži nam je malo pokazala, kako ti obračaš user posted image . Ampak slej ko prej pogruntajo sami. Danes nam je rekla, da naj bi se ta igriva vadba začela tudi v KR, za kar močno močno upam!!

Izabelina: a se ti ne zdi, da telo potrebuje nekaj časa, da se spet povrne v prvotno stanje? In da se hormoni uredijo? Jaz M še nisem imela. Pa dojim tako-tako... Noseča pa tudi nisem.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.1.2011 20:28:49   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

No midva nazaj z dolgeeeeega sprehoda, zdaj je pa sonce user posted image . Z Jinx se pa nisva uspeli najti, pa drugič.

Midve sva dobili obisk, tako da potem nisem imela časa niti sporočiti, da ne moreva. Pa drugič user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 20:43:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
26.1.2011 21:06:25   
NiNiBo
teodora v knjigici igriva vadba od Andreje Semolic imas napisano in naslikano kako se lahko z otrokom igras, da vzpodbujas normalen razvoj. Jaz sem jo kupila v BTC, stavba od Mullerja, tam notri je ena knjigarna z bolj alternativno literaturo. Midva tudi hodiva k njej na igrivo vadbo (to je tisto o cemer ti je arcie pisala) in meni se zdi, da marsikaj odneseva od nje.
almera jaz sem definitivno za kavico, midva imava masazo tam do 12.00, potem bi pa lahko uletela. Mislim, da se zna tudi jinx pridruziti. A bi bil Kolosej uredu?   
izabelina ce imas sedaj ugnezditveno, a pol spet nista pazilauser posted image user posted image user posted image  - ne kompliciraj, ce je test - , potem ni panike. Telo tudi rabi, da se mal v red spravi in verjetno se to tebi dogaja. Za 100% pa poklici G, da ne bos dvomila kako in kaj.

Midva sva bila pa danes na plavanju za dojencke v Ankaranu in bilo je SUPER FINO. Res, Neo kot da me sploh ne rabi, je bil tolk zaposlen z opazovanjem, da sem bila tam cisto odvec. Drugace pa super vaditeljica, pa se italjanscine se bova naucila, saj vodi v slo/it, kot da nimamo ze dovolj jezikov na seznamu user posted image user posted image user posted image . Tako, da ce ima katera pomisleke ali bi sla ali ne na tako vadbo, jaz samo priporocam. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 361
26.1.2011 21:07:05   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Jaz jo pa že kar nekaj časa dajem spat na hrbet. V bistvu od takrat, ko sva jo nekajkrat dobila spat na hrbtu, kljub temu, da je bila na boku in podprta z brisačo.

Jaz že kak 1,5 m dajem na hrbet. Na boku sploh ni več hotel bit.

kavica petek
- če ne bo kakšnih hudih sprememb, sem za - ampak bi šla kam ven če bo le vreme kukr tolk.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 362
26.1.2011 21:12:01   
Izabelina
izabelina ce imas sedaj ugnezditveno, a pol spet nista pazilauser posted image  user posted image user posted image - ne kompliciraj, ce je test - , potem ni panike. Telo tudi rabi, da se mal v red spravi in verjetno se to tebi dogaja. Za 100% pa poklici G, da ne bos dvomila kako in kaj.

sej maš prou!! sam js pač mal kompliciram, kot vedno!! hvala!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
26.1.2011 21:19:07   
NiNiBo
Ce bo vreme za martinckat, sem tudi jaz za da gremo kam ven.

Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 21:21:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
26.1.2011 21:27:49   
tinkatonka
Helo drage moje...

kavica...sej veste, da ne morem, ampak sem vam pa fovš...v pozitivnem seveda, jaz bi tud! Tko da 14. 2. ko gre Anej v vrtec nazaj si prosim rezervirajte za kavico z manouser posted image , čeprav je valentinovo. user posted image Pridem na katerikoli konec slovenije, samo da se naklepetam...hehehe...

spanje...misija umirjanja v prostoru v katerem bo spal tik pred spanjem uspešna tudi drugič user posted image On kr med igro zaspi. Ja zlat je tale dečko.

animacija čez dan...trenutno je ena taka mal sitna faza, saj g. J se hitro naveliča ležanja na tleh, v ležalniku, lupinici, v sleepyu (če sem na miru seveda), najraje je v naročju in da hodiš naokrog ko počneš kaj, ali pa da sediš za mizo z njim v naročju in da lahko kaj prčka po mizi. Igrače njegove itak več niso tok zanimive, najraje ima plastične flaše v kateri je makaronček, ali pa voda, vglavnem vse drugo samo igrače ne. Komaj čakam, da bo samostojno sedel. No v stolček ga predtem ne bom dajala. Bomo pač ga imeli več po naročju še ta dva meseca

mala...a bosta šla v kratkem v Ikeo po tisti stolček? Jaz namreč gledam, če bi mi kakšnega rabljenega prodala, ker bi tega rada imela za zunaj na vrtu, ker poleti zunaj jemo kosila. Pa če ne dobim nobenega a je možno,da "pristavim svoj lonček"?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.1.2011 21:29:48 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 366
26.1.2011 21:35:00   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

hej

mi smo že od P. anej je dobil vse papirje potrebne za OP. Zdaj naj pa že mine ta teden, da bo čimprej za nami. sem bila pa šokirana ko mi P pove, da mu bodo očitno še neki bobniče rezal, zaradi vode ki se mu pretaka v ušesih, saj tudi sliši zaradi tega slabšeuser posted image . joj moram vse sprašat v ponedeljek.

kosilo: kruhovi cmoki in svinjska ribica v hrenovi omaki

verjetno mu bodo cevčice vstavili.

preživela operacijo,zdaj pa držite pesti, da ne bo zapletov!

ta mala je bla cepljena+rota virus, je pa premalo pridobila, tko da si morm omal pisat, kok poje. in mehke kosti ima, tko da je na trojni dozi D3. čez en mesec bomo pa vidli kaj in kako. je pa dons mal sitkana- verjetno reakcija na cepljenjeuser posted image

moja user posted image tud"zamuja". glede na to, da mam obroček, ne morem bit user posted image , tko da po moje hormončki delajo svoje.

nič, je za mano shudo stresen dan, tko da grem počivat. uživajte in lepo in mirno nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.1.2011 21:42:39   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ta mala je bla cepljena+rota virus, je pa premalo pridobila, tko da si morm omal pisat, kok poje. in mehke kosti ima, tko da je na trojni dozi D3. čez en mesec bomo pa vidli kaj in kako. je pa dons mal sitkana- verjetno reakcija na cepljenjeuser posted image

Sem ze parkrat hotla napisat, mene je tudi tinkatonka prestrasila, tako da sem tudi jaz pridna z AD3.

Lillchy, zelim ti da se kmalu tudi te stvari uredijo. Sicer pa ko bo zacela fino migat, je tudi to stimulus za kosti.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.1.2011 21:51:28   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Sem ze parkrat hotla napisat, mene je tudi tinkatonka prestrasila, tako da sem tudi jaz pridna z AD3.

Lillchy, zelim ti da se kmalu tudi te stvari uredijo. Sicer pa ko bo zacela fino migat, je tudi to stimulus za kosti.

ah, ninibo, sej to me nič ne skrbi. je blo pri Lukcu isto,pa je zdej čist ok.user posted image edino rekla je, da je zdaj po enih študijah trend dajanja d3 kapljivc celo predšolsko obdobje. tko dam tud Lukcu začela spet zjutraj dajat eno kapljico.
naj bi bila investicija za staroist :)
zdej grem pa z mami ene karte, pol pa spat. dons ponoč ma mami ta malo čez. ja ja res je zlata in ne vem kaj bi brez nje.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.1.2011 22:04:24   
Jazzy1
lillchy - super da je operacija za tabo.user posted image   Držim pesti, da ne bo zapletov.

tinka - še dobro da je tale RR in FB v takšnih situacijah, a ne? Drugače pa je pri nas podobno - vsega se hitro naveliča, popoldne še hitrej kot dopoldne, tudi plastična vrečka, ki je pri liji delala čudeže mi ni zanimiva. Mu je pa fajn ko se nosi, al pa ko ga imam na nogah in se z njim pogovarjam. user posted image Kar se pa odlaganja / spanja tiče sem pa  vsem ki jih lahko kar odložite in sami zaspijo res fouš. Pa vsakič probava, na tak in drugačen način, zaenkrat na žalost neuspešno. No vsaj ponoči ko se dojiva potem ni problema z odlaganjem.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.1.2011 1:25:46   
katrinka

Helo drage moje...

kavica...sej veste, da ne morem, ampak sem vam pa fovš...v pozitivnem seveda, jaz bi tud! Tko da 14. 2. ko gre Anej v vrtec nazaj si prosim rezervirajte za kavico z manouser posted image , čeprav je valentinovo. user posted image Pridem na katerikoli konec slovenije, samo da se naklepetam...hehehe...

haha...kaj si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

kavica - jaz sem pa s svojimi ljubljancakami zmenjena tko da me tokrat ne bo...pa naslednjicuser posted image

lillchy - super za operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ad3
- dajem redno, ej punce kok kapljic pa ve dajete na dan...vceri sem bla pri prijateljici in ona daje 3 kapljice d3 na dan sinku, ji je pediater reku da na kilazo - 8kg pa se malo - 3,5meseca star otrok loh ZE 3 kapljice, mi imamo pa ze od zacetka - no postopoma so prisli na 7 kapljic...nic jasnuser posted image a to vsak dohtar po svoje....user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.1.2011 7:19:41   
Jinx
Če ima tvoja prijateljica Plivit d3, potem v navodilih piše tako:  

Odmerjanje: odrasli: priporočeni odmerki so od 2 do 5 kapljic (od 400 i.e. do 1000 i.e.) na dan; otroci: odmerek se določi na osnovi otrokove starosti in telesne mase, priporočeni odmerki so od 2 do 10 kapljic (od 400 i.e. do 2000 i.e.) na dan.

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.1.2011 7:30:46   
mala
Jutrouser posted image

Evo naš ima že prvi 45min spanec, je danes vstal ob 5:30 in začel veselo čebljatuser posted image ..
Danes pa baje snegec-luštn, bova šla malo na sprehod, če bo rahlo snežilo bo res lepouser posted image .

Tinkatonka - no tale stolček imava že doma, sva ga nabavila že nekaj časa nazaj, ko je bil Lenart še v trebuščku..tko, da ti ne morem pomagat, upam, da ti bo katera, ki bo šla v kratkem v Ikeo. Če me pa slučajno kaj prime it zapravljat ti pa sporočimuser posted image
Pa želim ti, da bo tale operacija čimprej za vami in potem veliko veliko crklanjauser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče user posted image  je še nimam, ker polno dojim kar mi čisto odgovarja..pomoje bo prišla, ko bom kakšen podoj spustila in ga nadomestila z GH-takrat pa nazaj na stare tireuser posted image

Ad3 kapljice mu dajem redno edino včasih pa res pozabimuser posted image .
Katrinka - mislim, da niso kapljice po kilah, ker jih imamo mi že od 1m 7za dat in tko je bilo pri vseh, mi ni P nikoli nobenih kg omenjaluser posted image  A boš kej nauser posted image   "kavico"prišlauser posted image

Lep dan vsemuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
27.1.2011 7:33:23   
mala
Katrinka - sem še enkrat videla, da ima tvoja prijeteljica D3 kapljice, ja tele dajejo pa po 3kapljice na dan - je razlika med temi in Ad3 kapljicami, ne vem pa zakaj toliko manj kapljicuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 374
27.1.2011 8:57:18   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Helo drage moje...

haha...kaj si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

kavica - jaz sem pa s svojimi ljubljancakami zmenjena tko da me tokrat ne bo...pa naslednjicuser posted image

lillchy - super za operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ad3
- dajem redno, ej punce kok kapljic pa ve dajete na dan...vceri sem bla pri prijateljici in ona daje 3 kapljice d3 na dan sinku, ji je pediater reku da na kilazo - 8kg pa se malo - 3,5meseca star otrok loh ZE 3 kapljice, mi imamo pa ze od zacetka - no postopoma so prisli na 7 kapljic...nic jasnuser posted image a to vsak dohtar po svoje....user posted image

a pa masta enake kapljice? ker se od različnih proizvajalcev različno dozirajo..plivit je meni reku dr .nekaj kapljic (sem že pozabla kok). medtem k oleovit se daje pa samo eno. razen, če je tko kot pri nas, ko je treba začasno mal povišat dozo. ampak to je res začasno.

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 27.1.2011 9:01:09 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?