nenka7
|
punce, a te temenca sploh kdaj zginejo!?!?! moj fant jih ima čez celo teme, po čelu in po obrveh in včeraj ugotovim, da se mu nekaj podobnega temencam dela celo na desnem ličku!?!? pa sem kupila od mustele kremo in šampon tako, kot ste predlagale, pa ni kej dost boljš - mogoče se malo manj dela, se mu pa razlezuje noro po celi glavi in ne vem, ali bi bilo to dobro še komu peljat pokazat, ali je samo prehodno? P imava šele čez 3 tedne, ampak ok, samo za temenca ga ne mislim peljat k dohtarju, če ima pa katera še kakšno idejo, kako to vsaj mal omejit, da se nebi širilo, pa prosim za nasvet! pa hvala za komentarje k podlajšanju porodniške in RA. sej če oddam pa mi zavrnejo je to to, probam pa lahko, čeprav kot ste rekle, po moje ne bo iz tega popolnoma nič in ja, se definitivno strinjam da je bolje imeti otročka BP kot pa 3 mesece podaljšano porodniško, definitivno!!! obračanje - pri nas iz tega menda ne bo še nič, mi je na fizio rekla, da ne smem preveč pričakovati, ker ima pač to napako, tako da obrača se še popolnoma nič in niti ni še problem s previjanjem... tinka - jaz imam tudi polarja, samo prejšnjo verzijo in se mi zdi top zadeva. sicer trenutno jo ima moja sestra, ker jaz še nič ne treniram, ampak je pa res, da imaš gor vse, pa še res lična je! tako da si po mojem skromnenm mnenju super izbrala! zdej pa navali narod na šport