brezcopatka
|
Nenka7: jaz sem tudi nekaj takega, kar se kapljic tiče, saj mu jih kar redno dajem, tu pa tam pa tudi pozabim . Midva sva pa danes imela cepljenje, prvo, ker pri treh mesecih ni bil čisto zdrav. Takih solzic pa še ne, ko je moral pojesti za rotavirus cepivo. Še jst sn bla na robu joka zraven . Tehtamo 7050g in imamo 67cm. Drugače so me pa ful razočarali, ker če ne bi sama postavljala vprašanj, bi me menda brez besed ven poslali. Aja, pardon, dali so mi zloženko o vročini. Halo!? Sej verjamem, da je njim vse samoumevno, samo meni, ko je to moj prvi otrok, pa še po naravi bolj kompliciram kot pa ne , pa ni vse samoumevno. Evo, pa sem se malo spihala . Zaenkrat je še ok, upam, da ga ne bo prehudo zdelalo. Se mi tak smili potem. Se moram jaz tudi malo skulirat, ker mi gre kr na jok zraven, ne vem no, hormoni še kr? A, pa ta mi je bla dobra, sem vprašala sestro, kako pa je z uvajanjem gh, kdaj začeti, pa je rekla, da po koncu petega meseca nekje, samo da naj pa gledam, da nekje do šestega meseca bi pa že naj bil navajen na nove okuse . No, grem čmrleka gledat, ker ful nemirno spančka.
|