|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 9:21:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
27.1.2011 9:24:59   
tinkatonka
Katrinka - sem še enkrat videla, da ima tvoja prijeteljica D3 kapljice, ja tele dajejo pa po 3kapljice na dan - je razlika med temi in Ad3 kapljicami, ne vem pa zakaj toliko manj kapljic

jaz imam tudi D3, pa moram dajati 2 na dan. Tko so tudi v lekarni rekli.

NiNiBo...ni bil moj namen, da te prestrašim, se pa res moja mami vedno srečuje z "hudimi" primeri, ker pač dela v taki ambulanti, pa me potem še ekstra na to opozori. Drugače pa super za plavanje in da Neo uživa v njem user posted image user posted image . Jaz sem tud z A. hodila na plavanje, tokrat z J. pa ne bom. Ker ko pride pomlad bom zunaj od jutra do večera. Res brez pretiravanja. Samo skuhala bom notri, potem pa zunaj. HB zivim v naravi in imam zunaj ogrooooomen vrt. Se spomnim, ko je bil Anej majhen sva poleti bila že ob 7h zunaj. Edina naokrog, oz. vsi so hodili v službe, midva pa na potep user posted image

mala....o škoda. No vseeno hvala. Sej ko gledam kakšne oglase, se hitro javim, pa je očitno tok povpraševanja po teh stolih, da so takoj prodani. Jaz bom imela za notri lesen stol od Recinkota (ala trip trap, ga že imam doma, ampak še ni sestavljen), za zunaj in za na morje mi je pa ta od Ikee nekak najboljši pa najcenejši. Pa škoda mi ga ni, da bo celo leto stal zunaj.

Jaz sem pa danes utrujena. Mal je bil gneča v postelji user posted image Pol je pa tooook vroče in jaz če je vroče ne morem spat.

Danes je na vrsti pospravljanje...moja sinova najbrž ne bosta ravno zadovoljna, ampak če je treba je treba.

Kosilo....bučna juha in palačinke

lillchy...P je rekla, da ni nujno da bodo cevke vstavili, ampak da lahko samo v bobnič zarežejo da steče tekočina venuser posted image (al neki podobnega), če je pa treba pa tud cevke ustavijo. No to se bodo baje še tm odločili. Mora itak imeti v ponedeljek en ornk pregled še s strani anesteziologa, glede na to, da ima srčne "težave" (ki se btw njemu sploh ne poznajo pri razvoju user posted image ). Potem se bo pa tam odločil, ali bo dobil preventivno AB, al ne.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.1.2011 9:28:43 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 377
27.1.2011 9:25:12   
corfu
Jutro

Punce kako se reče tisti masi k je kot glina sm da je skor bele barve, k lahko delaš odtise nog, rok...

Hvala

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 378
27.1.2011 9:27:37   
Izabelina
user posted image evriting is andr kontrol!! user posted image je pršla in zdej sm lepo na tabletkah, da ne bo kšnih prehitrih presenečenj!!

Našo Evo pa veseli, če se lahko po moli volji obrača pa če ma kej čez glavo... pleničko al pa kašno tanko dekico al pa majčko... to si sama potegne čez glavo in pol brca in se pogovarja... sam morm skoz pazt, da si ne potegne kej težkega, da se ne bi še zadušila od veselja... user posted image user posted image

joj, kok sm lačna...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 379
27.1.2011 9:29:10   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jutro

Punce kako se reče tisti masi k je kot glina sm da je skor bele barve, k lahko delaš odtise nog, rok...

Hvala

fimo masa mogoče?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 380
27.1.2011 9:33:14   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Jutro

Hvala

fimo masa mogoče?

Ja, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 381
27.1.2011 9:36:48   
tinkatonka
Tinka - jaz sem danes Ronji na igralni lok balon obesila - je imela celo žurko. To se že pri Boru spomnim, da sem mu en helijev balon na ležanik zavezala, pa je bil hudo srečen.

dobra ideja...samo potem moram še kakšnega za Aneja napihnit, ker je itak čist blesav na balone user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 382
27.1.2011 10:01:57   
archie
Plivit D3 kaplice: Teja ima po novem 3 kapljice na dan (prej je imela 2). Je P rekla, da ima še fuuul mečavo odprto (pa menda to ni res user posted image ). Na začetku je rekla, naj bi imela 2 kapljici do 1 leta. Sem klicala za Oleovit, pa je gospa odsotna do sredine februarja user posted image

Tinka: kaj boš počela cel dan zunaj? Recimo z Jakobom?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
27.1.2011 10:02:29   
katrinka
aha, no zdej mi je pa malo vec jasen kar se tice kapljic, ker gledala me je k da nimam pojma k sem rekla da smo mi na 7 kapljicah in ker je njen sinko in vecji in tezji pol pac ne mormouser posted image

mala - pridem drug teden, ta imam cist zasedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
27.1.2011 10:21:55   
tinkatonka
Tinka: kaj boš počela cel dan zunaj? Recimo z Jakobom?

na travco bom dala dekco in igrače zraven, da se bo/va igral/a, imam gugalnico za dojenčke, vozičkala bova, se vozila s kolesom (jaz na kolesu in on zadaj - to seveda ko bo že večji), trikolesnikom (poleti), pa kofetkala seveda user posted image . No če se bo znal pa sam kaj zaigrati, se bom pa zleknila v ležalnik in brala knjigo, ali samo gledala mal v luft, tud to paše user posted image . Itak pa če bo anej zraven je Jakobova glavna zabava opazovanje Aneja. user posted image Pa seveda računam da bo gospod J. tudi spal kaj vmes.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.1.2011 10:35:53   
nenka7
no, naš gospod se pod lokom na medveda puja jezi, jaz imam pa 5 min za RR user posted image

punce, ali vam vaši user posted image podnevi sami zaspijo? vem, da sem že zasledila, da je kakšna napisala, da je otrok zaspal v počivalniku. no, to se pri nas niti pod rubriko razno še nikoli ni zgodilo - ne da bi sam zaspal, niti da bi zaspal kjerkoli drugje kot v vozičku v košari, pri tem, da ga moram podnevi VEDNO uspavati z dudo in še čim, zvečer pa sam od sebe zaspi v 10 min BREZ dude... kje je tukaj logika mene ne vprašat user posted image

tudi naju ne bo na kavico, jaz sem še vedno hudo smrkava in nebi delila z vami tega, tako kot pravi almera, upam pa, da se čim prej spucajo moji sinusi, ker od tega tako glava boli, da je za znoret včasih....

D3 kapljice jaz blažu dajem ko se slučajno spomnim, a to so lahko posledice, če jih ne??? sploh nisem vedela, no, saj jih dobi, sam čiiiisto vsak dan pa tud ne, po moje to ni neke tragike, v večini pa mu jih kar dajem, no...

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
27.1.2011 11:10:55   
katrinka
samo da vas opomnim - ko boste oddajale vloge za vrtce jih dajte poslati po posti priporoceno S POVRATNICO!!!!!
ali pa pac osebno, ne samo priporoceno k kolegici je posta zgubila posto in vrtec jih obravnava kot da niso nic poslali - posta jim pa nudi povracilo skode - 8euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
27.1.2011 11:12:53   
teodora75
Ohoj!

Najprej kapljice... imamo isto Dr kot Archie in tudi nam je rečeno 2 na dan in tako naj bi tudi ostalo. Jih pa več ali manj zdaj spet dajem, ker je nazadnje tudi teta v RA rekla, da naj bomo pridni s tem, saj dokaj hitro raste, pa da ne bomo imeli potem kakšnih problemov s kostmi.

Drugače pa je po manj kot 24 urah od zadnjega posta stanje tako, da lahko tisto date/damo kar na delete.
Očitno tudi spanje v vodni postelji ni več 'in', saj smo ponoči 2x vstali (kar ni nič hudega, le spet velja tisto pravilo, da se res ničesar ne smeš navadit, ker je lahko že čez 5 min drugače).

Ja, pa prišla je user posted image . In zdaj sem malo vesela, saj to pomeni, da 'proizvodnja' spet deluje oz se narava strinja z najinim originalnim planom (da v feb spet začnemo z 'delom), po drugi strani pa priznam, da me je sredi noči, ko sem opazila (malo) krvi dajal podoben filing kot Izabelino, da sem pa mogoče (bila) že user posted image , pa da je to vgnezditvena krvavitev.... Ja no, mislim da ni, tako da...

Za jutri bi bila tudi jaz za kakšno 'druženje', če bi šle kam ven. Saj Svit ni najbolj navdušen biti v vozičku če sva pri miru, da ga pa tam toliko časa po naročju tenstam in zraven še sitnari mi pa tudi ni.

Aja, pa Nenka - tudi pri nas je glede uspavanja enako - ni varjante, da zaspi sam, v nobenem primeru. Kot prvo ga je treba postavit na pravi bok (sem ugotovila, da mu to še vedno najbolj paše), potem pa delamo pšššššššš, držimo za rokico, popravljamo dudo in potem več ali manj rata.

Ima katera kakšno priporočilo glede naročanja kit hrane na dom? Bi danes kar nekaj takega.

Lep dan!

T.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.1.2011 11:13:49   
NiNiBo
tinkatonka nisi me prestrasila, samo ne vem meni se je pac zdelo da N. verjetno res vse dobi z dojenjem tako tudi te vitamincke. Pa se ker so mascobotopni, to pomeni da ne gredo iz telesa tako hitro kot vodotopni npr. vit. C. Bala sem se pa tudi krcev, ker nam je slo tako dobro brez. Ko pa si rekla kaj tvoja mami vidi v razvojni sem si pa rekla: bolje preventiva kot kurativa.
pomlad in biti zunaj tudi jaz imam podobne nacrte kot tinkatonka, no upam pa tudi da bo morje kmalu toplo in bova uzivala v namakanju nogic.
almera uzivaj danes v Stozicah, pomoje bo fulll fina tekma k mislim, da se nobene niso izgubili v Stozicah in bo super vzdusje.
katja pridna pridna, sedaj pa kar sibaj in se ne ustavi z diplomo.
lillchy123 upam, da nimas nic post OP bolecin in vse poteka tip-top!

Midva pa danes koncno docakala SONCEK, iiiiii kolk je lepo in se greva sedaj martinckat+vozickatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 389
27.1.2011 11:24:09   
Izabelina
kaj boste dans za kosilo mele? js bom jedla fižolovožupco (ne vem še al iz vrečke al jo bom pa sama nardila) pa omleto... mmmm :) vem, da morte ostale bol zdravo hrano kuhat, pa še za večje otroke pa za moža... men pa ni treba tko, da bo omleta čis dost user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.1.2011 11:36:23   
brezcopatka
Nenka7: jaz sem tudi nekaj takega, kar se kapljic tiče, saj mu jih kar redno dajem, tu pa tam pa tudi pozabimuser posted image .

Midva sva pa danes imela cepljenje, prvo, ker pri treh mesecih ni bil čisto zdrav. Takih solzic pa še ne, ko je moral pojesti za rotavirus cepivo. Še jst sn bla na robu joka zravenuser posted image .

Tehtamo 7050g in imamo 67cm. Drugače so me pa ful razočarali, ker če ne bi sama postavljala vprašanj, bi me menda brez besed ven poslali. Aja, pardon, dali so mi zloženko o vročini. Halo!? Sej verjamem, da je njim vse samoumevno, samo meni, ko je to moj prvi otrok, pa še po naravi bolj kompliciram kot pa neuser posted image , pa ni vse samoumevno. Evo, pa sem se malo spihalauser posted image .

Zaenkrat je še ok, upam, da ga ne bo prehudo zdelalo. Se mi tak smili potem. Se moram jaz tudi malo skulirat, ker mi gre kr na jok zraven, ne vem no, hormoni še kr?

A, pa ta mi je bla dobra, sem vprašala sestro, kako pa je z uvajanjem gh, kdaj začeti, pa je rekla, da po koncu petega meseca nekje, samo da naj pa gledam, da nekje do šestega meseca bi pa že naj bil navajen na nove okuseuser posted image .

No, grem čmrleka gledat, ker ful nemirno spančka.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.1.2011 11:36:26   
nenka7
kosilo - no, men tud ni treba za nobenega drugega kot zase kuhati tako da se znajo zgoditi testenine s tunino omakico ali pa zelenjavna juhica s cvetačo in brokolijem - nisem se še odločila. omleta odpade, ker nimam niti enega jajca, sem vse zadnjič za princeske ponucala in spet ugotovila, da je težko delati to kuhano testo, ampak ok, naj bo, že dolgo jih ni bilo na programu.
za sladico bo pa bajadera - hitro in enostavno, pa še dragemu so všeč in popoldan se nadejam še obiska enega kolega, tako da bo nekaj za na mizo postavit... user posted image

sonček in pomlad - ooooh, kje je še to... jaz to na konc pogrešam, komaj čakam in se veselim že vnaprej in upam, da bo čim prej prišla!! pa da bo lepo toplo, pa suho, potem pa vozičkanje po tivoliju, nekaj sem sanjala celo da po rožniku, ampak to dvomim z mojo kravo od vozička, da bom uspela pririniti do vrha, ampak upanje ostaja, polet pa senčka in dekca, verjetno kar na vrtu mojih staršev - poleti bova večkrat pičila na gorenjsko - če ne drugače, pa dopoldan z vlakom, pa bo super duper. komaj čakam, da se znebimo tega mraza in zime, no, pa če bi bila zima v pravem pomenu besede še nebi rekla tako pa... user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

Neposredna povezava do sporočila: 392
27.1.2011 11:43:42   
Izabelina
za sladico bo pa bajadera - hitro in enostavno, pa še dragemu so všeč

mojmu tut js jih pa ne maram... ato sama nardiš? kako pa? a maš kšn recept? da presenetm svojga user posted image ker je tko priden je "že" po 8ih mescih končno položu po tleh tapison user posted image user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.1.2011 11:44:59   
*Katja
Hm...včeraj me je začela malo dojka bolet, pa sem si rekla, ne ni šans, sedmič pa ne bom imela mastitisa. Pismo ej, res sem vse poskusila, še po zelje sem šla in zdaj vsa po zelju smrdim. Pa topla kopel včeraj (sem se na koncu skoraj v melku kopala) Danes zjutraj, še vedno boli...moje zadnje upanje je to zelje. Sem kar svetovalko za dojenje poklicala im ni je dala nekaj nasvetov, amapk itak je rekla, da delam vse prav, da zakaj mi niso krvi vzeli pri zdravniku, edino to bi lahko pojasnilo kaj se dogaja. Me je pa pomirila, da nehat dojit je slabše kot jemat antibiotike, tako da me je pomirila. Ah ja, zdaj si grem pa vročino mert, upanje umre zadnje...slava zelju.

Danes za kosilo - zelje verjetno

AD3 kapljice - midva ji dajeva neko homeopatsko zadevo, ki sva jo dobila v avstriji...nama je pediatrinja kar malo zatežila, ker ni poznala tega. Ampak kosti naj bi bile pa kao vredu, vsaj na otip. Ne vem, jst ostaja pri homeopatski zadevi.

Jutri kava - z veseljem, če ne dobim vročine danes.

Neposredna povezava do sporočila: 394
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 11:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
27.1.2011 12:46:19   
archie
spanje čez dan: jaz že ugotovim, kdaj je Teja tolk tečkasta, da hoče čez dan zaspat. Takrat je dovolj flaša ali pa dojka ali pa samo malo zibanja in ŠŠŠŠŠ in že spi. Da bi sama od sebe zaspala, to pa že dolgo ni.

Moj načrt je tudi, da bi bili spomladi in poleti čimveč zunaj, ampak mi moramo biti že zato, ker imamo ful dela zunaj. Zato pa sprašujem, kaj lahko počnejo tako majhni zunaj user posted image

Kosilo: jaz imam še pico od včeraj + zelenjavna juha.

Katja: vse čestitke za vztrajanje dojenja!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi recept za bajadere, pliiiiiis user posted image

Teodora, kdaj imate spet P? A veš, da zadnjič spet ni bilo naše P? user posted image bila je una druga... jaz sem že itak vsa razpi**** prišla v ambulanto, ker smo ful dolg čakal. In  zato je nisem nič spraševala. Tejo je samo na hitro pogledala, niti na mizo je ni dala. Kar v naročju ji je srček poslušala in pogledala oči / ušesa.

Jaz pa prav nič ne pogrešam pomladi (še)!! Tako vreme, kot je sedaj je meni zakoooooon! user posted image user posted image Ker je vse zamrznjeno zunaj, ni voziček umazan, niso psi umazani po sprehodu. To je meni fuul fajn!! user posted image user posted image user posted image

Almera: kaj pa veš user posted image mogoče jih bo pa dvorana ponesla do zmage! user posted image vi samo fajn navijajte!

Neposredna povezava do sporočila: 396
27.1.2011 12:54:08   
Jazzy1
Dan. No, L je še zmeraj vročična, sedaj ji hoče nekaj sledit z grlobolom. user posted image Midva s T se herojsko upirava zlobnim virusom.

jutri kavica - najrajše bi v mestu, zunaj, če bo če vreme. Katera je za?

poročni plac - dobila sem še dve ideji: Evergreen (KAval) in Skaručna (Vodice). Mnenja?

Neposredna povezava do sporočila: 397
27.1.2011 13:32:45   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: archie
Jaz pa prav nič ne pogrešam pomladi (še)!! Tako vreme, kot je sedaj je meni zakoooooon! user posted image user posted image Ker je vse zamrznjeno zunaj, ni voziček umazan, niso psi umazani po sprehodu. To je meni fuul fajn!! user posted image user posted image user posted image

Kje pa se ti to sprehajaš ??? Pri nas je vse blatno, mokro in ogabno user posted image Jaz to full sovražim in komaj čakam pomlad.

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.1.2011 13:32:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Jutro

Hvala

fimo masa mogoče?

Ja, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

ni fimo. fimo je neuporabna za odtise, je preveč trda in je za nakit, figurice... glini je podobna das masa - v rjavkasti ali beli barvi jo dobiš in se suši na zraku. za odtise je fajn mavec, največ se pa uporablja ena tretja, pozabila ime, čeprav imam nekje spravljeno. valda ne vem, kje se mi valja user posted image  je ista kot tista, k je v darilnih paketih za odtise delat, jaz sem jo kupila v leonardiju, citypark, ampak že čas nazaj. ful je lahka, ko se posuši in primerna tudi za mobile, okraske itd. (če boš iskala in to rekla, bi mogli vedet, kaj iščeš).

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.1.2011 13:44:12   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Kje pa se ti to sprehajaš ??? Pri nas je vse blatno, mokro in ogabno user posted image Jaz to full sovražim in komaj čakam pomlad.

na gorenjskem po naši parceli user posted image user posted image pri nas je pa ravno kontra-vse ledeno in vse zmrznjeno.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?