tannya
|
Evo nas! Ne morem vam povedat kako raz.. sem prišla s pediatrične!!!! Mater jim vidim šalabajzerji šalabajzerski!!!! Čakali sva kot blesavi v čakalnici, kjer je ena punca tako kašljlala, da smo vse mamice svoje otroke pokirvale. Pa je kao niso imeli kam drugam dati . Prideva na vrsto, naju pregleda tako nezainteresirana in anemična pediatrinja, da se ji hotla pulz potipat, če je sploh živa. . Karkoli sem jo vprašala .hhm....bomo videli. 10 x me je vprašala isto stvar, nič poslušala,nič slišala. Na koncu je vzela blato in kri, kar je itak že naša P v petek naredila. Pa pravi še, da bo treba UZ trebuha, ampak da naj kar v petek še enkrat prideva, ker sva itak iz LJ ...halo, pa še enkrat med vse te bolne otroke. Potem naslednja je bila, da mogoče bi ji pa že gosto hrano dala...pa pravim, da se mi zdi, da še ni pripravljena, pa kaj če bo še slabše....njen odgovor je bil, no mogoče pa res ne . Skratka pojma nimajo kaj je, naslednji teden greva še v gastro ambulanto. Še vedno moram imeti dieto, pa se je res držat, ker ne vem kaj mislijo, da se je zdaj nisem ,al kaj...skratk drage moje, fuj in fej! Se opravičujem , da sem se tako razburila...ampak nekje moram tole ven dati! No, dober je to, da nama ni bilo treba notri ostati. HVALA, KER STE MISLILE NA NAJU! Badminton: Jaaaaaa, to rabim Tinka. Meni je bolje ob 20. , če lahko izbiram . Uvajanje GH: Only zdrava pamet, očitno. Pediatri so zgleda še bolj zmedeni kot me! Jaz bom začela, ko bo tamala pripravljena. Almera: pozdravite se Pa škoda za badminton, tebe še nisem preizkusila . Jinx: super, da vam gre na bolje Mesto jutri: je katera za kavo jutri v mestu? Če bo vreme...seveda. Temence: jaz ji glavo naoljim in pustim par ur, potem s trdim glavnikom fajn počešem dol. Jih kar spravim stran, res pa se potem kakšna nova naredi. Za konec pa še to: ko sem prišla domov me je čakala pošta od naše osnoven šole in vabilo, da pridemo na spoznavni sestanek z bodočo prvošolko. No, pa sem se zjokala kot dete. Ne morem verjet, da gre moj otrok že v šolo.
|