Zoja Miša
|
Anita, luštne ste, no! Buhtlček, ja takole te je zdelelo! Res imaš močen antibiotik. No, le počivaj in se pozdravi! Če ti kava diši, si že na dobri poti. Jutri jo boš lahko že pila . In je bolje, ja. Ampak tudi švoh. Bella, pridna si. Ne zbolet zdej no! Tudi meni bi drug teden odgovarjalo. Mogoče kar v ponedeljek? Bomo na vezi, prav?! Naj bodo koline uspešne! Erin, lepo da ste se pogovorili in da je sedaj o.k. Super tudi za Tilnova ušesa. Ma, mene že malo skrbi, Kaja Lina skos ampak res skos, za vsako besedo, ki ji jo rečem, vpraša- kaj? Ampak se mi zdi, da se ji zdi to ponavljanje fajn, ker če ji kdaj ne ponovim, mi vseeno odgovori. No itak imava 23.3. pregled na audiološki. 6 tednov po porodu... ma kaj vem, jaz sem po prvem rabila pol leta, da sem k sebi prišla (so me bolele kosti tam spodaj), ampak če ti rata, svaka čast, kapo dol. Sicer boš pa za 2-ma letala, tako da bo že šlo dol...a ne?! Pa kaj se sekiraš, saj si luštna! Jaz pa tudi komaj čakam pomlad, da bom lahko šla tečt. Pa še nove Mizunike mi kolegica podari, ker njej ne odgovarjajo in imava isto cifro . To bo luštno, spet! Pa to mi je bilo všeč, ko si napisala, da si bomo čez 15 let tle gor jamrale...upam, da res . Mislim, ne jamrele, da bomo tu gor . No, zdaj naj pa jaz povem še nekj smešnega. No, za enkrat me še malo skrbi, a smešno je vseeno. V glavnem, včeraj mi je moj telefon padel v vodo. Pa ne v katerokoli vodo, v wc . Imela sem ga v zadnjem žapu kaobojk in šla na stranišče, si slačim hlače in štrbunk, mi zdrsne iz hlač, direkt v wc. Me je skor kap, ampak sem bila hitra in sem ga v sekundi ven potegnila. Sam zmočil se je vseeno . Kontakti so k sreči ostali suhi in je delal, ampak čez čas je monitor postal mau čuden...No, nesla sem ga na servis in zdej čakam kaj bo. Pa še en mesec ni bil star . Madona, sem res smotana! Ampak ja, vse se zgodi. Vsaj meni .