tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...v vrtcu ko pridem ponj ima v rokah vedno žago in kladivo...eno leseno poličko pri oknu imajo že čist zguncano,ker drgnejo po njej ...vse poštimajo... Kaj naj rečem? Srečko ne zna (noče) držati svinčnika v roki, raje ima: DH, super za jahanje. Edino ne kaj mi ne gre v račun. A nisi rekla, da si doma iz Ilirske B. (Pivke)? In šla na jahanje v Celje? A sem jaz kaj pomešala? Hobi - je zadnjič ena spraševala. Jaz sem zelo rada hodila v hribe. Praktično vsak vikend. Kako zelo se vidi tudi iz podatka, da sem lani na porodniški z avtom naredila 10.000 km manj kot prejšnja leta. No, nekaj tudi na račun službe, ampak sem ob vikendih ponavadi naredila več km kot čez teden. Pogrešam dolge samotne poti. Ampak ne toliko, da bi pustila Srečka doma in šla sama. Bom počakala, da zraste in bomo šli skupaj. Naš je po rojstvu Srečka tudi zmanjšal zbiranje starin za par mesecev, pa je že nazaj v stari formi, saj za bolšji sejem ali net ne rabiš celega dne tako kot za hribe. IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Danes sem pa tudi jaz slabo spala... A naju luna jezi? Imam pa zabit nos do možgan, tako da sem na lekadol c... Evo, zdaj lahko probaš, kako tvoje metode zdravljenja Žane delujejo na tebi . Čisto resno. Tudi jaz sem si probala posesati nos - to ni bilo učinkovito, ker bolje izpihnem. Sem pa ponovno odkrila, kako enostavno in učinkovito je, če si v nos daš kakšno kapljico fr. IZVIRNO SPOROČILO: vitae Rezervirala sem smučanje - v zač. februarja se za 5 dni odpravljamo v Bad Kleinkirchheim, rezervirala sem morje, danes začela hujšati. Tako se dela! Le da sem jaz tako naredila samo 1x, potem je bil Srečko pa bolan in smo odpovedali (toplice). Tako da pojma nimam, kako/kdaj bom rezervirala za poleti. Katero dieto si pa izbrala? Jaz pa še kar ne zberem volje za hujšanje, raje kupim malo večje cunje . Pa ne bo šlo večno tako naprej. Ampak zdaj ko ima Srečko apetit, je treba pač pripravljat malo več hrane in ker sem tudi kanta za njegove odpadke, vsi dobri sklepi padejo... Tole od Just si bom pa spravila, hvala. Človek res hitro pozabi. No, kapljice 31 in kremo čajevca imam, jutri še malo dopolnim. Nisem pa olja 31 še dajala Srečku, moram še malo naštudirat in se prepričat. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz ima kremo od materine dušice samo sem enkrat Žana namazala ko je bila majhna in je dobila rdeče pikice.Od takrat so jo bojim uporabiti.Moram pogledat če je sploh še dobra. To je možno. Lahko narediš tako, da daš kremo na gazo in pod bodi, ne pa direktno na kožo. Ali pa ji mažeš samo stopala. Naš Srečko je tudi imel pikice po prsih ko je bil manjši, zdaj ne več. Ampak po stopalih pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: vitae Kaj boste danes kuhale? Nič . Današnje Srečkovo spanje bom porabila za net. Zdaj si pa res že zaslužim malo pavze. Imam pa od včeraj kuhano piščančjo obaro.
|