|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
19.1.2011 10:29:26   
bačko
Vitae hvala za te informacije.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.1.2011 10:30:45   
vitae
Pa da ne bo katera huda, ne delam nobene reklame za Justa user posted image . Jaz ne bi verjela, kako te kreme pomagajo, če me prijateljica ne bi prepričala, da moraš za malčka vedno imeti pri roki:
Olje 31
Kremo materino dušico
Kremo čajevca in kapljice

In mi sedaj, ko le slutim, da se kaj pripravlja to uporabljamo ne le za J, ampak tudi zase. In pomaga!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.1.2011 10:32:07   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Vitae hvala za te informacije.user posted image user posted image user posted image user posted image

Malenkost. Sem se spomnila, da imam na mailu in zakaj ne bi pomagala še komu oz. mu razložila. Jaz sem bila popolni laik in sem se odločila kar za predstavitev doma. Prišli sta Tira in Janci in smo si vse vestno zapisovale, ker drugače pozabiš user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.1.2011 10:33:08   
bačko
Jaz ima kremo od materine dušice samo sem enkrat Žana namazala ko je bila majhna in je dobila rdeče pikice.Od takrat so jo bojim uporabiti.Moram pogledat če je sploh še dobra.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.1.2011 10:35:20   
bačko
No krema je še dobra.A mi pošlješ na email vse kar imaš shranjeno glede uporabe?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.1.2011 10:37:46   
bačko
Sem ti svoj email poslala na ZS!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.1.2011 10:48:55   
vitae
Bačko - sem ti poslala!

Tečka - še tebi sem poslala na mail, ker si ravno spraševala od Justa!

Kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.1.2011 12:05:54   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
...v vrtcu ko pridem ponj ima v rokah vedno žago in kladivo...eno leseno poličko pri oknu imajo že čist zguncano,ker drgnejo po njej user posted image ...vse poštimajo...

Kaj naj rečem? Srečko ne zna (noče) držati svinčnika v roki, raje ima:
user posted image

DH, super za jahanje. Edino ne kaj mi ne gre v račun. A nisi rekla, da si doma iz Ilirske B. (Pivke)? In šla na jahanje v Celje? A sem jaz kaj pomešala?

Hobi - je zadnjič ena spraševala. Jaz sem zelo rada hodila v hribe. Praktično vsak vikend. Kako zelo se vidi tudi iz podatka, da sem lani na porodniški z avtom naredila 10.000 km manj kot prejšnja leta. No, nekaj tudi na račun službe, ampak sem ob vikendih ponavadi naredila več km kot čez teden. Pogrešam dolge samotne poti. Ampak ne toliko, da bi pustila Srečka doma in šla sama. Bom počakala, da zraste in bomo šli skupaj.
Naš je po rojstvu Srečka tudi zmanjšal zbiranje starin za par mesecev, pa je že nazaj v stari formi, saj za bolšji sejem ali net ne rabiš celega dne tako kot za hribe.
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Danes sem pa tudi jaz slabo spala... A naju luna jezi? Imam pa zabit nos do možgan, tako da sem na lekadol c...

Evo, zdaj lahko probaš, kako tvoje metode zdravljenja Žane delujejo na tebiuser posted image . Čisto resno. Tudi jaz sem si probala posesati nos - to ni bilo učinkovito, ker bolje izpihnem. Sem pa ponovno odkrila, kako enostavno in učinkovito je, če si v nos daš kakšno kapljico fr.

IZVIRNO SPOROČILO: vitae
Rezervirala sem smučanje - v zač. februarja se za 5 dni odpravljamo v Bad Kleinkirchheim, rezervirala sem morje, danes začela hujšati.

Tako se dela!
Le da sem jaz tako naredila samo 1x, potem je bil Srečko pa bolan in smo odpovedali (toplice). Tako da pojma nimam, kako/kdaj  bom rezervirala za poleti.
Katero dieto si pa izbrala? Jaz pa še kar ne zberem volje za hujšanje, raje kupim malo večje cunjeuser posted image . Pa ne bo šlo večno tako naprej. Ampak zdaj ko ima Srečko apetit, je treba pač pripravljat malo več hrane in ker sem tudi kanta za njegove odpadke, vsi dobri sklepi padejo...

Tole od Just si bom pa spravila, hvala. Človek res hitro pozabi. No, kapljice 31 in kremo čajevca imam, jutri še malo dopolnim. Nisem pa olja 31 še dajala Srečku, moram še malo naštudirat in se prepričat.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Jaz ima kremo od materine dušice samo sem enkrat Žana namazala ko je bila majhna in je dobila rdeče pikice.Od takrat so jo bojim uporabiti.Moram pogledat če je sploh še dobra.

To je možno. Lahko narediš tako, da daš kremo na gazo in pod bodi, ne pa direktno na kožo. Ali pa ji mažeš samo stopala. Naš Srečko je tudi imel pikice po prsih ko je bil manjši, zdaj ne več. Ampak po stopalih pa ne.

Kaj boste danes kuhale?

Ničuser posted image . Današnje Srečkovo spanje bom porabila za net. Zdaj si pa res že zaslužim malo pavze.
Imam pa od včeraj kuhano piščančjo obaro.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
19.1.2011 12:46:28   
vitae
Tečka - razsvetli me! A si na bolniški, a sem jaz kaj spregledala? No, ne bi bilo to nič čudnega.
Jaz sem se za kosilo odločila za pišč. bedro+zelenjava+solata zame, za M pa obvezno še krompirček zdrave,

Dieta - manj žri, ločuj, delaj po pameti, več migaj, bodi bolj vesel... Skratka reducirala sem/bom sladkarije, bele stvari, če bo le možno bom ločevala - nič mesa in krompirja, po 19h ne jem več, takoj ko bo možno začnem uporabljati intenzivno nazaj fitnes, ki ga imam nekaj stopnic daleč (v kleti -in to kar konkretnega).

Se sicer spogledujem z Montignacom, a mi marsikaj še ni jasnega.

Hoja v hribe - je bila tudi najina ljubezen in še ostaja. Sicer nisem privrženec samotnih poti, ker pri meni mora biti na vrhu ali na daljši turi obvezno koča user posted image  Tudi jaz komaj čakam pomlad in daljše dneve. Sedaj izkoristimo le kakšne okoliške hribčke.

Drugače pa J zadnja dva tedna ful rad hodi. No, saj je prej tudi, ampak sedaj se nič več ne pritožuje, nosi...Sploh ne rabimo več vozička, zato upam, da bo kmalu maširal v hrib sam. Ga bom že na poti zabavala. Imam pripravljenih že nekaj variant, kako bom mu pričarala prijetno hojo skozi gozd.

M pa komaj čaka, da J začne smučati. Sedaj mali ves navdušeno kaže, kako ati smuča. Tudi, kako ati pade. Ima eno knjigico, kjer je tudi smučišče in ima izbrana dva atija - en ful hudo smuča, drugi pa leži na tleh user posted image , no pa tudi dve mamici - ena se sonči, druga pa smuča. On se pa sanka user posted image  

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.1.2011 13:07:56   
tecka
he, he, danes sem še na bolniški. Jutri pa veselo na delo.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.1.2011 13:09:37   
dreamhorse
Joj, ve are sorry... backspace in dobim prazno okno nazaj.. joooo

torej, tečka, bila si blizu. Res je Bistrica, vendar Slovenska, ki je bliže Celju kot Ilirska a ne? user posted image

Justovo kremo imam, pa žani ni pomagala, ji Fitobalm in Bronhamil bimbi sirup takoj in bolj...

Še nekaj sem hotela, pa sem že pozabila

Aja, nos bom poskusila s baby vac sčistit tudi sebi, le da moj je zamašen čist v možganih, tak zeleno... bljak

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
19.1.2011 13:59:37   
Mala_princeska
Bilanca mojega dne do sedaj: razgovor pri svetovalki za zaposlitev o mojem dosedanjem iskanju zaposlitve, prijava na zaposlitvene agencije, zjutraj kavica in zajtrk, za kosilo mc donalds – me je čist zapahnil in mi je kar malo slabo
trenutno se mi dogaja tole:  v petek sem povabljena v 2. krog razgovora za zaposlitev v MK –Mladinski knjigi – za Novo mesto (štacuna bo v nakupovalnem središču v Qlandiji, otvoritev marca, govori se da šele junija), moram spet v Ljubljano, do petka moram povedati ali bi začela delati v Mc Dolnaldsu v Nm….sem se že odločila da ja, pa me še vedno bolj knjige mikajo – Bjondi help – kako naredit, da se mi te »več možnosti« ne bi dogajale in bi bila prihodnost kristalno jasna??? Na zavodu za zaposlovanje mi omogočijo brezplačni tečaj ITALIJANŠČINE, v primeru da sem še brezposelna…če se zaposlim in ga želim opravit moram plačat 450 EUR cca.
Sem se pa pozanimala katere profile iščejo na zaposlitvenih agencijah: proizvodnja (ne pridem v poštev ker zaključujem VI. stopnjo), pa priprava hrane na bencinskih servisih,…
Hujšanje – jest pri sebi ugotavljam da me daje cukr in futr po 18. uri, pa itak da sem tud jst kanta za ostanke večerij od otrok,…premalo sadja in zelenjave, premastno,…posledica: moja tečnoba nad odvečnimi kilami, slabše počutje – vitae pri tebi nisem videla da bi imela kaj kg preveč??? Pa premalo aktivnega gibanja….sej se vsi preveč z avti vozimo? Pa preveč sladkarij – včer sva spet zalogo piškotov in čokoljad z mojim obnovila…
drugače pa menda pomagajo prehranska dopolnila tudi pri hujšanju in prava porazporeditev obrokov – ne mislim  tukaj na Herbalife – menda sploh ni tako zelo učinkovit, poznam druga boljša prehranska dopolnila z boljšo absorbcijo, jih bom tudi sama začela uporabljat v kratkem (na začetku full odvajajo vodo iz telesa); glavno pa je da se veliko PIJE – voda, voda,…..lahko kateri kaj na mail pošljem čist tko sam za prebrat proti kakšnim težavam pomagajo….
Tecka – luštn majst je tale Srečko,
Bjondi ti pa maš majstra pri hiši J

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.1.2011 14:01:32   
Mala_princeska
sem pa danes tudi jst kronično utrujena
manca začela nekaj suho kašljat

šibam imam total raztur in skoraj nič energije - vem Bjondi me bo za uhe user posted image  se vid da Mini manjka user posted image user posted image user posted image

ajde mejte se

Vitae pa user posted image  za nove cilje, drži se, sonček J in možek že sijeta, ker sta s teboj - ostani optimist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.1.2011 14:07:48   
Mala_princeska
a ima katera od vas kaj na zalogi? gre se za nanizanke,......(kolegica išče)

najbolj bi bila vesela:
- lie too me - od tretje sezone dalje
- gossip girl - od tretje sezone dalje
- the o.c. - od 4 sezone dalje
- one tree hill -- od 5 sezone dalje
- the heroes - od 3 sezone dalje
- stargate  - od 4 sezone dlaje
- dr. house - od 3 sezone dalje
- 44 000 povratnikov - od začetka

ali če imate ve kakšno doobro nadaljevanko. lahko pošljem cdje ali ključek, ali pa denar če imate ve že posneto na cedejih

Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.1.2011 15:38:36   
manna
Živjo!
vitae, zelo lepo si napisala tisto o tem da nas je življenje prevečkrat obdarilo, da bi se predajali pesimizmu. Super za smučanje in morje!
mala princeska, od teh nadaljevank ki si jih napisala poznam samo dr.house ?! Jao jao jaz sem pa res sto let za kačami...

Joj ko berem tele vaše stavke o hobijih pa o športu pa o aerobiki pa o fitnesu pa jahanju.... kar obnemim. Nevem ali je kriva nosečnost ali kaj drugega, ampak jaz resnično ne počnem NIČ za hobi. Tudi sicer ne počnem nič, razen da grem v službo in popoldne zabavam Manco. Še pospravljam ne več. Tudi med vikendom ne. Ker sem enostavno preveč utrujena da bi sploh zmogla kaj. Zvečer ob 20h sploh ne morem več nič, o športu pa niti razmišljam ne. No saj se tolažim da bo tole prvo trimesečje kmalu minilo in bo prišla spet nova energija vame. Močno upam, ker tole življenje služba-spanje ni podobno ničemur. Prejšnji vikend je dragi predlagal da bi pogledala en nov film na DVD-ju ko gre Manči spat. Japajade, ob 20.30h me je zmanjkalo na kavču. Toliko o moji zabavi.

Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.1.2011 16:53:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

a ima katera od vas kaj na zalogi? gre se za nanizanke,......(kolegica išče)

najbolj bi bila vesela:
- lie too me - od tretje sezone dalje
- gossip girl - od tretje sezone dalje
- the o.c. - od 4 sezone dalje
- one tree hill -- od 5 sezone dalje
- the heroes - od 3 sezone dalje
- stargate  - od 4 sezone dlaje
- dr. house - od 3 sezone dalje
- 44 000 povratnikov - od začetka

ali če imate ve kakšno doobro nadaljevanko. lahko pošljem cdje ali ključek, ali pa denar če imate ve že posneto na cedejih

od stargate-a imam jazvse sezone, če potrebuje.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.1.2011 17:23:23   
smrketa24

V ponedeljek sem imela abrazijo, nekako tako kot je že zapisala Mk8. Zjutraj sem bila sprejeta, naredili so mi kontrolni UZ, ki me ni več prizadel, saj si nisem pustila nič upanja, nato sem pa čakala. Hvaležna sem jim, da so me dali na oddelek, kje sva bili le 2 v sobi in še soseda ni bila klepetulja. Na dnevni kliniki je bila soba natlačena in tam bi težko preživela. Do operacije, ki sem jo imela okoli 11.30 sem se držala, šele ko so me peljali proti operacijski sem komaj zadrževala solze. Po operaciji sem se hitro zbudila, brez bolečin in po 2 urah brez krvavenja. Ob 17h sta me moja sončka prišla iskat in ko me je J zagledal je zavpil MAMA in del hudega je bilo za mano. Bila sem namreč z njima, ki me imata najrajši na celem svetu.
Doma sva se z M zvečer pogovarjala, se prejokala in zaključila zgodbo. Držim se presenetljivo v redu, ker sem sprejela in našla nove kratkoročne izzive. Sigurno se bom še spomnila, a sem se odločila, da me je življenje prevelikokrat obdarilo, da bi se sedaj prepustila pesimizmu.

In včeraj sem živela! Živela!

Srček bo sigurno še bolel, a hkrati tudi pel ob vseh J podvigih. In teh je iz dneva v dan več. Kakor je svet krut, je tudi lep!

Res si lepo napisala in so tudi meni pritekle solzice v oči user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.1.2011 18:30:03   
Janci F

V ponedeljek sem imela abrazijo, nekako tako kot je že zapisala Mk8. Zjutraj sem bila sprejeta, naredili so mi kontrolni UZ, ki me ni več prizadel, saj si nisem pustila nič upanja, nato sem pa čakala. Hvaležna sem jim, da so me dali na oddelek, kje sva bili le 2 v sobi in še soseda ni bila klepetulja. Na dnevni kliniki je bila soba natlačena in tam bi težko preživela. Do operacije, ki sem jo imela okoli 11.30 sem se držala, šele ko so me peljali proti operacijski sem komaj zadrževala solze. Po operaciji sem se hitro zbudila, brez bolečin in po 2 urah brez krvavenja. Ob 17h sta me moja sončka prišla iskat in ko me je J zagledal je zavpil MAMA in del hudega je bilo za mano. Bila sem namreč z njima, ki me imata najrajši na celem svetu.
Doma sva se z M zvečer pogovarjala, se prejokala in zaključila zgodbo. Držim se presenetljivo v redu, ker sem sprejela in našla nove kratkoročne izzive. Sigurno se bom še spomnila, a sem se odločila, da me je življenje prevelikokrat obdarilo, da bi se sedaj prepustila pesimizmu.

In včeraj sem živela! Živela!

Srček bo sigurno še bolel, a hkrati tudi pel ob vseh J podvigih. In teh je iz dneva v dan več. Kakor je svet krut, je tudi lep!

vitae - tako mi je hudo zate, po pravici povedano me je kar vrglo, ko sem prebrala kaj preživljate user posted image user posted image user posted image  . Sploh nimam besed in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image . Popolnoma krivično je, da se to sploh lahko zgodi in vem, da je zelo slaba tolažba, vendar sem tudi jaz mnenja, da naravi vedno naredi prav. V srcu jočem z vami.
Ko ti je najbolj hudo se spomni, da imaš super M in sončka J in hitro objemi oba in ti bo vsaj malo lažje.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.1.2011 20:17:26   
Janci F
Hvala vsem za čestitke!

Naša mala Eva je pravi zakladek.
Vsekakor je bila pa presenečenje, saj je 10 dni prehitela. Rodila se je v soboto ob 15.03 velika 55 cm in težka 3950g.
Okrog enajste ure sem na sprehodu dobila popadke, vendar se mi niso zdeli nič posebnega, saj sem jih imela že večkrat ob naporu. Okrog pol dvanajstih smo prišli domov in popadki so se stopnjevali, nato sva dala ob 13 uri spat Toma in opazila, da imam popadke že na slabe tri minute in zato sva se odpravila proti porodnišnici. Ob 13.30 sva prišla v porodnišnico, kjer so mi naredili CTG in me klistirali. Potem smo pa kar hitro šli v porodno, ker me je že ornk tiščalo in HB ni bilo gužve. Nato sem imela 1 uro popadke na manj kot minuto in seveda vedno močnejše, par minut pred 15 uro so mi predrli mehur in nato sem 2x pritisnila in naša princeska se je rodila. Zaradi zavite popkovnice je bila popolnoma modre barve, vendar je glasno jokala in tudi barvo je počasi dobila nazaj.

Malo se še spoznavamo, sem pa izredno vesela, ker jo je Tom sprejel z velikim navdušenjem. Do nje je zelo skrben, ves čas jo hodi gledat in včeraj ji je padla duda na tla in jo je takoj pobral in mi jo prinesel. Neverjetno skrben je do nje in to me zelo veseli, saj nisem bila prepričana kakšno reakcijo lahko pričakujem.

Evo, malo informacij da boste na tekočem kaj se pri nas dogaja.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.1.2011 7:08:06   
bačko
Jutro!
Vitae hvala za email.
Mala princeska meni pošljem na email glede hujšanja.Lepo prosim.Ko sem brala glede tvojih služb bi tudi meni bolj dišale knjige.
Janci lepo porodna zgodba in želim vam velikoooooooooooo lepih trenutkov.Me veseli da jo je Tom lepo sprejel in da je pozoren do nje.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.1.2011 7:33:00   
dreamhorse
Janči, nacartaj malo princesko.... Pa še enkrat čestitke...

Manna, ne sekiraj se, če nimaš nobenega hobija. Slej kot prej bo tudi to prišlo, če ne prej kot z otroci. Nogomet na igrišču je tudi hobij a ne? user posted image
Jaz sem pač taki človek, da brez konjev ne morem živeti. In ker od nosečnosti naprej nisem več jahala, sem že ponoči sanjala o tem. Ker pa sedaj zaradi vremenskih razmer jahanje doma ni možno, je pač treba iti nekam drugam. V spremstvu trenerja, da izpiliš malenkosti, ki jih v tem času pozabiš. Konji so moja strast in upam, da bodo zanimali tudi Žano. Silila je seveda ne bom, bom pa vesela, če bo imela veselje.

Jaz sem vedno bila jezna na svojo mamo, ker me ni vpisala v plesno šolo ali kaj podobnega, da bi sedaj kaj posebnega znala. Potem me pa pogleda in mi reče, no, pa mi povej, koliko ljudi sploh upa h konju, kaj šele da bi z njimi kaj počeli.

Bom poskušala dodat kako slikico, če mi bo uspelo, da vam pokažem mojo ljubezen.

Drugače pa, dobro jutro vsem skupaj, in lep dan vsem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.1.2011 7:35:49   
dreamhorse

Evo, mojo princesko...

user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 20.1.2011 7:41:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.1.2011 7:40:54   
dreamhorse

In evo, moj sanjski par. Mati v ozadju in njen "priden" sinek.

user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 20.1.2011 7:42:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.1.2011 7:44:13   
dreamhorse
Pa še moj lubček sam.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.1.2011 8:16:58   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Evo, mojo princesko...

user posted image

Iiiii, lepotička!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?