|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.1.2011 18:02:12   
Taja Nagaja
Dober večer!

Sem napisala cel prosti spis...user posted image

No zdaj pa na kratko!

tinas:
držimo pesti, joj kako sem vesela, da spet lahko držim pesti user posted image . Sem pa skoraj prepričana, da sta bili ponavadi vsaj dve user posted image , tako da držim pesti, če se ti še katera pridruži user posted image

lonja: a boš kaj pokazala Luno?

ac: čajček pa tortica?

NRMM:
a se ti je kaj kolcalo? Sem imela prejšnjo sredo foršpan v uporabi user posted image

Izabela: kako kaj hišica?

Nana Liza:
pa vaša hišica? Se Bina večkrat spomni na Elo in hiti razlagat, da ma bratca Tevža user posted image

mml: je včeraj tako hitro minilo... te nisem vprašala kako smuči?

Bina pravi, da je vsa vesela ker je zdrava user posted image , je velika 111 cm in težka 16,5kg, sem res vesela, da lepo napreduje. sedaj spet dobiva apetit in bo nadoknadila kar je med zadnjo bolezijo izgubila.

Beti je pa sumljivo pikasta, nabrž norice user posted image Pa nov hobi ima. Ugotvlja razlike med žogico Ngico in žogico Marogico user posted image
Včeraj smo si ogledali lutkovno predstavo skupaj s 3M, in smo še celo pot do doma peli: Jaz sem amla žogica...

Jaz imam nov urnik user posted image user posted image user posted image , sicer imam cel vikend izobraževanje, pa bo že kako!

Mi smo še vedno za druženje user posted image sicer ne vem, kako bo s terminom user posted image in našim zdravjem...

En ledeni barjanski pozdravček

P.s. Barje je pod ledom. Od zadnje poplave voda ni uspela odteči, je prej zmrznila.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
6.1.2011 6:59:57   
lonja
Jutro,

Taja Nagaja, hvala za tvoje barjanske pozdravčke user posted image , čeprav so ledeni, smo jih vesele. In še bolj bomo, če jih bo sčasoma več user posted image . Pestke pa kr stiskaj še naprej. Aja, slikce od Lune pridejo, sam jo moram najprej skopat, preden bomo imeli foto session.

Mml, kje se pa ti potepaš? To, da imate norišnico nam ne razlagaj, ker slutim, da jo res imate, namreč v zadnjih dveh dneh sem srečala tri mamice, ki so bile s svojimi malčki pri vas na počitnicah, pa nekako po analogiji sklepam, da je na odraslem tudi kar precej takih ne prostovoljnih nočitev user posted image . Čmrlja v vrtcu? Naši so šli včeraj v vrtcu tečt na smučkah, eni pa na drsanje, Ajda je bila navdušena in smo se potem po prihodu iz vrtca še me malo sankale na bližnjem hribčku. To je bilo navdušenja, tudi na Mancini strani.

Ac, joj, čajček in tortico bi pa tudi jst zdele. Se moramo zment enkrat v januarju, ok, en petek mogoče user posted image .

Izabela, ste zdravi user posted image ?

JanJan, hvala za jutranji kofe. Je bil ful dober user posted image .

Tako, zdej pa res na eno jutranje poživilce.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
6.1.2011 10:31:41   
Nana Liza
user posted image danes lahko tudi jaz mal počastim!

Vročina mi je komaj včeraj malo bolj popustila. Še vedno sem bolj na tabletah. Srčno upam, da se do konca tedna pozdravim. Ker to je pa že preveč! Pa kašelj, zvečer se mi kar trga. Naša Elc'a je zdrava, mi pridno pomaga, trnutno je pa izjavila, da bi se crkljala.user posted image

Da nadaljejem s crkljivko, ki bo ta teden še doma na bolniški. Še naslednji teden, potem pa nekaj dni počitnic, komaj čakam. 4-ih sten in čaja sem že pošteno naveličana.

Lonja - tudi jaz se že veselim, da vidim vašo ljubljenko. KOliko si ti zgodnja v službi, pridna. Jest se pa sploh ne morem spraviti...

MML - Povsod poročajo, koliko je trenutno viroznih in podobnih obolenj, si kar mislim kakšno gnečo imate...

Taja Nagaja - naša hiška nič ne napreduje. Se je user posted image odločil, da bo najprej dokončal delavnico pri sebi doma in nato naprej. Se tolažim, da bo potem manj uničeno, ker bosta otroka večja. user posted image Pozdravčke tvojim puncam B&B.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.1.2011 9:52:48   
ac
Dobro jutro, dober dan.

Evo, jaz sem, odkar sem na šihtu, spet boljše volje user posted image . Sicer s šefom, s katerim sva se spičla, se še nisva soočila, ampak glavno, da zadeve normalno laufajo...

Tudi doma smo se pozdravili in malo pomirili. Sva se včeraj z user posted image odločila, da gremo drug teden za pet dni na Roglo, glede na to, kakšen klavrn dopust je bil tisti pred in za novo leto... No, v bistvu gremo v Terme Zreče, ker je Rogla polna (očitno se recesija ne pozna) in komaj čakam mal uživat v kakšnem bazenčku...

Si je pa pred novim letom tud moja sestra omislila kužka.... 6 tednov starega samojeda... No, kužiko Najo (Maja stalno govori, da je kužiki ime Maja). In potem smo na silvestrovo našli na mizi Sarino pismo Dedku mrazu, kjer piše nekaj takega: Dragi Dedek mras prinesi mi prosim živega kuška... Sara

Ja, upam, da me ne bo (tako kot sem jaz svojo mami, ko sem bila majhna) uspela nafehtat, da si bomo tud mi omislili psa. Zaenkrat čakam, da bomo živeli v hiši in, da bom jaz v penziji user posted image .

Imejte se lepo in lep vikend!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.1.2011 12:16:16   
lonja
Ac, bom začela na koncu user posted image , to, da boš enkrat v hišici, ne dvomim, ker je res luštn (iz lastnih izkušenj), to, da boš pa enkrat v penziji, pa rahlo dvomim, ker po mojem bojo nas direkt iz delovnega mesta na Žale odnesli user posted image .
user posted image  za rezervacijo mini počitnic, boš videla, se boste imeli luštn, sploh ker boste lepo fino skupaj user posted image . Sari pa razloži, da je dela s kužkom zeloooo veliko, pa zanimivo ga je peljat ven, samo če ni prehudo mrzlo, pa če ne piha, ne dežuje, pa če gre mami zraven, ki zraven kake afne gunca, da je še bolj zanimivo. Skratka skoraj nikoli. Tko da je to zaenkrat najina (jaz in user posted image ) briga, sam je pa res lepo lepo, ko vidiš, kako te je nekdo vesel, ko prideš domov, ko mu daš za jest, ko ga pelješ ven, pa da o tem, kako se z Luno bejbi igrata v hiši. Pa čisto vse jima pusti, groza, če bi bila jaz pes, bi jih že zdavnaj obe obrgizla do krvi user posted image . Tko da Saro in Majo lepo enkrat po tehle vaših počitnicah popokaj in pridite crkljat našo Luno, veš kako bo vesela user posted image .

Mejte se zelo zelo lepo!!!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.1.2011 12:17:14   
lonja
Aja, šefa pa kar ignoriraj. Včasih pomaga user posted image . Jst sem zadnjič dva dni tako mojo šefico ignorirala, pa je potem prav polizano prišla nazaj in spila z mano kofi user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.1.2011 14:52:05   
mml
Pri nas je NORO...mislim v službi, ne vem kaj naj si mislim...počasi bom vzela stvari osebno in šla na bolniško!!!
Saj bo boljše, a ne da bo???

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.1.2011 14:52:19   
mml
no ne vem, zakaj se je sporočilo objavilo dvakrat??????

Mogoče, ker je tako grooooozno v službi user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 7.1.2011 14:53:17 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.1.2011 15:24:46   
lonja
Mml, po mojem boš morala res razmisliti o kaki bolniški....user posted image ....ker že vidiš dvojno user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.1.2011 20:21:22   
mml
lonja ta druga objava je pobrisan dvojnik prve ;-)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.1.2011 22:27:28   
tinas
punce, da vas pozdravim, preden zgasnemo na lepše user posted image

mi smo vsi neki prehlajeni user posted image se gremo pocajtat na svež zrak user posted image
prve dva dni bo vreme bolj klavrno, pa si bomo malo odpočili, pol pa bo sonček, da bomo še malo uživali. jaz sem si vzela skladovnico knjig, pa itak bom cepetala po snegu in fotkala, pa uživala na zrakecu in (upam) sončku. Lia se nič kaj ne razburja, da mami ne bo smučala...se ji zdi prav kul user posted image
mam še par stvari za spakirat, tako, da vas lepo pozdravljam. bodite pridne in lahko noč
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.1.2011 20:08:16   
Kofi
Tinas - vas5 pa naj kr užživa na snegecu! ;)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.1.2011 13:57:11   
Nana Liza
Za vse eno mojo najljubšo čokolado.user posted image

user posted image

Jest že 3. teden na bolniški. Počasi gre na bolje. Kri je že ok. Še moja utrujenost, glavobol, smrkanje in kašljanje mine, pa bo. user posted image Se moram pozdraviti do naslednjega tedna, saj gremo že čez 1 teden v Kranjsko.

Tinas - lepo uživajte.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.1.2011 10:34:35   
mml
Dan,

jaz sem ravnokar popila enega zelenčka, tukaj je še eden za vse..saj veste, kup antioksidantov, dobro počutje, hujšanje...
user posted image
Jaz sem na totalnem minusu kar se energije tiče...očitno pijem premalo tekočine, po tem pa ugotavljam, da 6,5 ur spanja na noč ni zadosti, tako da se moram malo disciplinirati na obeh področjih...
Zdajle sem razmišljala o eni čokoladi, pa sem po tem rajši zvrnila skodelico zelenega čaja...a nisem pridna user posted image

Nana Liza tale gripa te je pa povozila... Upam, da se hitro sestaviš, da boste uživali na smučanju... mene skrbi, da bomo letos namesto smučanja, nabirali zvončke... Za soboto razmišljam, če ne bi šla kar malo kolesarit, glede na vremensko napoved...

Pri nas vse po starem, razen, da ima Matic okrog oči polno pikačastih krvavitev, ker je tako tulil, ko sem mu čistila nos...ja vem grooooozna mama sem. Včeraj sem imela kar malo pomislekov, ko sem ga peljala v vrtec...ampak zaenkrat me še niso klicali s CSD user posted image . Sicer pa zamujam na vseh področjih in moram delat, danes bi morala na neko delavnico za en nov računalniški program (ki ga financiram iz svojih raziskovalnih sredstev), pa sem se rajši zmenila, da bom dala eno izjavo za poptv user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 12.1.2011 10:35:19 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.1.2011 12:28:38   
lonja
Dan,

jst sem tudi tuki in sem ravno ugotavljala podobno kot Mml, da moram več piti, če hočem, da bo počutje boljše. Kr neki me skoz šlata, pa še sama ne vem kaj, sem včeraj vzela preventivno Lekadol C, pa je bilo malo bolje, za kašelj imam zdej Fluimukan pa se mi zdi, da mi ful pomaga, pa Bion 3 jemljem, tko da farmacevtska industrija je z mano zihr zadovoljna user posted image .

V službi dela čez glavo, eno firmo sem zaključila, čakajo me še tri južne, kar je seveda težje, ker moram študirati še njihove predpise. Pa itak da je pestro nasploh zdej v naši firmi, sej smo naslovna novica vseh cajtngov in poročil user posted image . Skratka ni nam dolgčas.

Za vikend bi morala it delat, pa se mi najbolj ne da. Baje bo lepo sončno vreme.....tko da. Ajdo sem načeloma prijavila na smučarski tečaj na Pokljuki v nedeljo, mi 3je se bomo šli pa sankat, al pa zvončke nabirat user posted image .

Mml, kdaj te pol lahko gledamo po TV? A boš govorila o gripi?

Nana Liza, lepo da ti gre na bolje. Pozdravi se čist, OK! Pa hvala za čokolado, čeprav ni moja najljubša. Jst prisegam na Lindt user posted image .

Mejte se!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.1.2011 14:16:33   
mml

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Mml, kdaj te pol lahko gledamo po TV? A boš govorila o gripi? 

Nimam pojma, nisem vprašala, ker se ne bom gledala....še tega mi manjka, da se vidim, kakšne neumnosti kvasim, pa še pri frizerju nisem bila user posted image  

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.1.2011 14:47:44   
lonja
Mml, bistveno, ti pa ne vprašaš,...aj, aj, aj. Jst mam tudi avtocesto sredi glave, kva češ, sej je to po svoje tudi atraktivno user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.1.2011 5:57:04   
NRMM
Jutroo!

Nas morem dvignit,drugače se bomo znašle na tretji strani.

Imam malo časa predno krenem v službo. Zdaj imam do srede februarja vse delovne soboteuser posted image ,nedelje sem si pa priborila fraj,drugače bi me moji trije tako odselili user posted image user posted image . In še to je,da med tednom začnem ob 8,ob sobotah pa ob 7,ker sem na terenu..........če bi bilo obratno,bi bilo ravno prav user posted image .

Pri nas nič kaj novega. Punci sta zaenkrat zdravi (smajlikitrkanales) in upam,da bo tako tudi ostalo,glede na to,da je zdaj 1 teden,kar sta brez antibiotika.

NanaLiza kaj pa tebe to hakla letos??Čimprej se pozdravi user posted image

Mml
imate polno v službi?Glede na to,da je že zdaj zunaj 5st, ti želim prijetno kolesarjenje danes user posted image .

Lonja a ti pa spet na kašlju?Nekak ti letos ni prihranjen ta kašelj.Naj čiiimprej mine.

Tinas upam,da uživate na smučanju in,da pridno čuvaš svoja user posted image user posted image .

TajaNagaja kako ste??Si foršpan že pospravila user posted image ?

Izabela,Ac,Valeri in ostale........a nas spet ne marate user posted image ?

Mislim,da je to to, grem spit še kavico,potem pa veselo na delo user posted image .

Lep vikend vam želim, uživajte maximalno!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.1.2011 6:48:49   
lonja
No, da se vam na hitrco oglasim, spet sem tu, še tale teden bo krut, pol se bo pa spet lažje dihalo. Sem hodim sredi noči, odhajam tudi, ko je že trda tema, tako da plus ure letijo skupi, pa cajt noro hitro mine user posted image .

No, ker sem med tednom bla tko pridna, sem pol lahko čez vikend uživala. V soboto sem peljala bejbi na lutke, Moj dežnik je lahko balon, pa pol še z user posted image  na tortice, tko da smo se kar fajn zabavali, pa mal je blo treba v šoping, pa valda hiša je kar klicala po čiščenju, tko da je dan minil kt bi mignil.

Včeraj pa smo peljali Ajdo v smučarski tečaj na Pokljuko, prekrasen sonček je bil, sicer ko smo se peljali, sem rahlo dvomila, da bo gor sploh sneg, no pa sem se zmotila, je le toliko višje, tko da ga je blo še vedno čist dovolj user posted image . Ajda je bila nad tečajem navdušena, mi 3je z Manco smo se najprej igrali na snegu, pa mal s sankami okoli, pol smo se šli pogret na kavico in čajček, pol sva jo pa napakirala v voziček in šla na dooooollg sprehod, je seveda zaspala, pa je blo res luštn topel sonček, prava pomlad.

Tko da zdej že čakamo naslednji lep vikend, da stvar ponovimo user posted image .

Tko, zdej pa delat. Mejte se !

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
17.1.2011 10:18:17   
mml
Jutro,

jaz sem že spet slabo začela teden...Manca se je odločila, da ne bi spala v svoji postelji in je odblefirala en kašelj, user posted image se je zvalil na bok in se delal, da se njega to ne tiče user posted image , tako da sem pustilo Manco v moji postelji in šla spat na njen pograd. Ponoči je Matic celo noč godrnjal se obračal, rogovilil, cmokal, skratka povzročal hrup...očitno se bliža polna luna...

...v službi imam dela čez glavo, bolj kot nekaj berem, manj mi je jasno...

...danes pride moja mama in pobere otroka iz vrtca, tako da se mi vsaj ne mudi domov...

No za povrh vsega, sta se M&M včeraj igrala v kopalnici in očitno v mojo posodico za shranjevanje leč zlivala milinico...ne bi o tem, kašno sem imela danes zjutraj oko, ko sem si dala noter lečo...

...še dobro, da je pujsmeter pokvarjen, da me še ta ne spravlja v slabo voljo...

Zdaj grem pa naprej brati članke in se čudit, česa vsega nisem vedela...
...vmes pa čakam na "reklamacije" od petka, ko je bilo popoldan 17 ljudi (če jih je 10 je že kar veliko...)

aja...očitno se tudi januarja ne bomo dobili user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.1.2011 11:12:51   
ac
Helou. Evo mene nazaj. Imeli smo se ful luštno. Edino Maja je že prvi dan po kopanju dobila ful hudo reakcijo (na klor, vročo vodo ali kaj jaz vem kaj...), je bila vsa v lišajih in pikicah, kožo ima še sedaj kot šmirgl user posted image . Tako, da smo kopanje v termah morali omejit, čeprav sta punci takoooo radi v bazenu. Mal smo se sankali na Rogli, mal hodili na izlete, pa je hitro minilo.

Tud jaz imam sedaj ene zoprne zadeve v službi.... Se mi nič ne da, kar ne vidim več smisla več v tem, kar delam...

No, skratka, bodte fajn, bolančki se pozdravite, pa upam, da se nam vseeno uspe kaj videt še letos user posted image .

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.1.2011 11:09:17   
mml
Dan,

en vitaminski dodatek, da boste lahko kaj napisale...

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoeo5S8ye6oriyfwN8Vp7WcDES0TZ-hq1T6Z--v7OHivlt44JsTw[/img]

Grem delat, da dobim naslednji mesec spet plačo...

Sicer pa še
janjan
user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.1.2011 11:37:26   
mml
no vitamini še enkrat...
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.1.2011 9:33:29   
lonja
Dobro jutro,

se mi zdi, da sem že full časa v službi tolk dogaja. Na srečo sem zdej že pri ''moji'' hrvaški firmi, ki ima na srečo skoraj vse enako kot slovenske firme, sem mislial, da mi bosta dve srbski firmi, ki sem jih imela v obdelavi prejšnji teden vse živce požrli. Na koncu, ko gospe v Bački Palanki nisem mogla več ničesar dopovedati, mi je pa faksirala njihov pravilnik, da naj si ga preberem. Pa sej bi še vse skupaj bilo OK, če ne bi bil pravilnik v cirilici. Jao bože user posted image .

Pri nas imamo spet vse belo. Včeraj sva si z user posted image  privoščila večerni izhod, sva šla gledat komedijo Vse o ženskah, mimgrede fajn zadeva, za ženske, user posted image  se je dolgočasil in po koncu izjavil, da je to itak že sve vede in da je vse res user posted image . No, in ko sva priplužila domov, je bilo pri nas že 10 cm snega.

Drugače pa pospešno iščem kak primeren tečaj smučanja za Ajdo, ker je bejba čist navdušena. In dokler jo drži, naj kar jo. Jst že komaj čakam kak teden Dolomitov user posted image .

Pa včeraj me je skoraj kap, ko sem na internetni strani naše občine videla časovnico za februarske dogodke in med njimi je tudi VPIS PRVOŠOLČKOV V ŠOLO user posted image , ki bo na Vrhniki v tednu od 14-18.2. Pa Ajda gre ravno v tistem tednu na zimovanje z vrtcem za tri dni grejo na Stari Vrh. Prvič tako sama brez mamice user posted image user posted image user posted image . Ampak se ona ful veseli.

Kaj pa kaj pri vas novega razen tega, da veliko in še več delate? Upam, da so naši decembrčki zdravi. Kako je pol z našim srečanjem? A bi bila katera za ta vikend? Mogoče sobota popoldne?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.1.2011 14:02:28   
mml
tinas
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.