|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
26.12.2010 21:39:32   
NRMM
NELI vse najboljše!

user posted image

Maruša se še tukaj zahvaljuje za vsa voščila!

Prvi del praznikov je minil, nažrti smo itak, prehlajeni tudi, ampak jutri je nov dan. Upam,da bo zadnji delovni v sredo, moram nekak skombinirat tole mojo ''bolniško'',ki je bila prejšnji teden in ure,ko sem kljub bolniški morala biti v službi.

Grem v mižule, noč bo hitro naokoli.

Lep začetek zadnjega letošnjega tedna, naj vam hitro mine, sploh tistim,ki morate delat.

Lahko noč!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.12.2010 10:22:05   
lonja
NELI, še od nas VSE NAJBOLJŠE ZA rojstni dan!

user posted image

Mi imamo pa danes drugo rundo praznovanja, včeraj je bila na vrsti žlahta, dans pa Ajdini prijateljčki. Sicer jih je enih 6 zbolelo, tako da upamo, da bo sploh kdo prišel user posted image . Sicer je pa bolš, da tisti, ki pridejo, da so zdravi, da ne bomo še tam virusov trosili okoli.

Tako da imam tort in ostale peke že mal čez glavo dovolj, dol me čaka še razmetana kuhinja in na srečo imam danes dopust, da bom lahk mal popedenala stvari.  Jutr pa spet služba, pa pol vse do petka, ko bomo malo prej nehali.

Grem rihtat stvari naprej, mejte se !

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.12.2010 11:17:53   
mml
Dan,

mi trije smo še v pižamah...ne nismo bolni, samo nismo se še spravili k oblačenju user posted image , del praznikov user posted image user posted image je pa v službi, tako da se moramo obleči preden pride user posted image , gremo po tem kupovat smuči in pancarje za Manco, čeladi za oba, pa najbrž tudi jaz dobim nove smuči...so stare že res stare...vsekakor več kot 10 let, tako da če gremo to sezono smučat, se pa res spodobi, da dobim kaj novega user posted image . Se odločam med Volker in Dynastar...prvič ne bodo Elanke...kaj pa vem...za isto ceno dobiš drugje več...po tem pa začneš razmišljat...

lonja mi upam, da pridemo, čeprav mi je totalno stresno tole s parkiranjem....najverjetneje eden od naju pride in pripelje čmrlja, drugi pride pa po tem z mojo mamo, ki bo čmrlja odpeljala...

< Sporočilo je popravil mml -- 27.12.2010 11:18:11 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.12.2010 11:37:19   
mml
popravek...ne bodo Dynastar ampak Atomic...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.12.2010 13:40:58   
lonja
Mml, user posted image  za smučke. Pa upaj na vsaj tako lep sonček kot je danes. Ker v takem je res smučati užitek...

Drgač pa, nič stresa za danes, če pokličeš kako minuto preden boste tam, pridem ven, vzameme vaša čmrlja in jih odpeljem noter, ker mi bomo že prej tam. Kaj pa vem, mene so te njihove animatorke res full zakurile, se mi zdi, da svoje poslanstvo opravljajo s srcem, poleg tega pa dobijo še plačano za to, res so mi ble kul, zato sem se odločila za njih. Sem imela v mislih tudi Plesno mesto, ampak se mi zdi čisto pa res čisti tekoči trak...kaj pa vem, mogoče sem pa jaz čudna... 

Grem pripravljat stvari za zabavo naprej...se vidimo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.12.2010 17:50:21   
mml
No moj entuziazem za smuči je splahnel po drugi trgovini, ker nimajo NIČ od tega kar bi jaz imela....pa saj nimam tako hudih želj grrrrrrr...

Manca je dobila nove Elanke in nove pancarje in seveda palice, oba pa čelade z očali, ker so bile pač v kompletu in seveda so največja atrakcija očala...

Grem jutri še v Intersport, po tem bom pa obupala...

....imela bi pa tele
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.12.2010 23:03:11   
mml
hej ženske, si predstavljate, da sem na današnji dan pred 21. leti spoznala user posted image .....user posted image

...ja res sem stara...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.12.2010 9:46:15   
lonja
Mml, glede na tvoje zadnje javljanje user posted image user posted image , ne bi rekla, da si stara, ampak, da je že skrajni čas, da ga malo zamenjaš user posted image user posted image user posted image , pa ne mu tega pokazat, OK???

Drgač pa, evo spet smo na bojnih položajih, še ptiri dni bo trajal tale tednik, čeprav ta teden je bolj važna prisotnost kot to, da se kaj naredi. Pa vsake dve minuti itak kdo uleti vsaj z buteljko tako da...hudo nam ni user posted image .

Včerajšnje rd praznovanje z Ajdinimi prijateljčki je blo super, so bli otroci navdušeni, pa starši tudi, so padle full pohvale tako da sm bla kar vesela, da sem to izpeljala točno tako, kot sem si zamislila. Na koncu praznovanja so otroci zaigrali predstavo in prav vsi so lepo sodelovali, še naša Manca kot najmlajša je bila oblečena v princesko in je bla reeeesss fullll luštna, prlepim jutr kako slikco user posted image . Midva z user posted image  sva pa tisti dve uri tudi fino izkoristila, sva mimogrede kupila Ajdi smučarski kombinezon, pa z enimi prijatelji sva skočila na drink in smo se mimogrede zmenili, da bomo šli za kak dan skupaj smučat user posted image . Joj, res včasih tooooolk paše kam skočiti le v dvoje. No, doma je potem sledilo odvijanje vseh daril, malo sem jih pospravila, da ne bi bilo preveč vsega naenkrat, no, pol sta pa itak obe popadali v postelji.

Tolk. Zdej pa mal mizo pospravit, pol bo pa že počasi čas za kakšno kavico..... 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.12.2010 18:32:02   
NRMM
Čeer!

Najprej mml čestitke za vajino obletnico user posted image user posted image user posted image , to pa je že res ''dolga'' doba,kar pa ne pomeni,da si že stara.

Hana vse naj naj še tukaj!

user posted image

Lonja a ne da paše kakšna pavza brez otrok,pa če je to samo skupna kavica. Nama to nekak ne ratuje več,mater mi službeno user posted image user posted image .

Sva pa imela namen it na novoletni ples,tak kot vsako leto, sva si že rezervirala in plačala, ampak iz tega ne bo nič. Včeraj sem bila z Mašo pri zdravniku ima steptokok angino, malo prej sva prišle pa še z Marušo od dohterja z isto diagnozo.........meni se bo počasi zasukalo od vseh bolezni,ki se nas lotevajo v zadnjih 2 mesecih. Ni konca in kraja.

No malo sem vam pojamrala, zdaj pa grem,da ne jamram več user posted image .

Se še letos javim kaj,ker sem se odločila,da ne grem več v službo, bom kar lepo s puncama doma,vsaj do naslednje srede.

Lepo bodite!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.12.2010 9:07:00   
lonja
Pa naj bo za danes zjutraj tale kavica, da vas malo pogreje in prebudi....

user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.12.2010 14:01:58   
mml
Hana (z malo zamudo)
user posted image

Maruša (sonček balonček)
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.12.2010 12:48:12   
mml
Ajda  lepo praznovanje, malo nagajivosti, da ne bo mamici in očiju preveč dolgčas in seveda vse najboljše
user posted image

Lara  tudi tebi vse lepo, čudovito praznovanje!!!
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.12.2010 12:51:12   
mml
Vsem mojim dragim decembrčicam in njihovim najdražjim veliko lepega in dobrega v novem letu, predvsem pa nekaj časa za čvek na RR user posted image

user posted image

tinas a še držimo pesti? Kakšne so novice? Upam, da je vse OKuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.12.2010 16:25:38   
lonja
Jst tudi vsem so-borkam želim eno lepo, zdravo in smeha polno novo leto. Nekaterim od vas (tiste že veste, ki o vas govorim) pa, da bi bile malce bolj pridne v čvekanju na RR.

user posted image

Aja, Mml Ajda je navdušena nad tvojim voščilom za RD in jo moram skoz in skoz kazat user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.12.2010 20:44:51   
tinas
punce moje, želim vam eno lepo praznovanje! pa da bi bile v novem letu srečne!
jaz sem uradno user posted image
user posted image
je pa bilo precej živčno, saj sem kar fajn krvavela od 3.dne pa več kot 1 teden. sem že bila prepričana, da je vsega konec, sem se zjokala in se sprijaznila....za potrditev vsega skupaj, pa sem le naredila test...sem si rekla: pejmo uničit en test in sem tudi pomislila, da še nikoli nisem 'lulala v prazno'...in je pokazal user posted image .
potem me je pa kar panika...kaj zdej ta krvavitev...si nisem upala več upat user posted image , da ne bom potem še enkrat razočarana...
pol sem klicala svojo G in mi je rekla naj pridem dat kri, ki je pokazala rahlo povišanje hormona. fora ja, da mora ta hormon naraščat za toliko in toliko na dan, tako, da sem morala čez 2 dni spet....in je zrasel user posted image . potem sem bila včeraj v Ljubljani na uradnem testu, ki je spet pokazal porast user posted image .
HB, se je krvavitev do sedaj ustavila in upam, da je ne vidim vsaj do avgusta user posted image

sem si glih mislila, kje vse imam otroke user posted image : enega doma user posted image , enega na zvezdici user posted image , 1 ali 2 v trebuhu user posted image , 3 zmrznjene user posted image ....user posted image

mi trije bomo praznovali doma, kuhamo večerjo in ob vsakem poku letimo na okno gledat ognjemet user posted image
Lia bo kar zdržala do polnoči (je ta teden že 2x), zato že cel dan vadimo odštevanje user posted image
imejte se skrajno lepo in uživajte danes
se 'vidimo' drugo leto

pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.1.2011 9:40:52   
Taja Nagaja
Drage moje!

Hvala za vse lepe želje, misli in držanje pesti! Vse naj naj z zamudo vsem sodecembčkom! Nismo vas pozabili... mogoče bom letos bolj pridna ;)

Vsem vam želim, da bi v tem letu kljub oblakom znali videti zvezde.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.1.2011 12:10:28   
Nana Liza
Najprej še najboljše slavljenčkom iz prejšnjega leta user posted image :
Neli, Hana, Lara in predraga Ajda  vsaki posebej: "Vse najboljše za tvoj 5. rojstni dan!!!user posted image " user posted image user posted image

Zadnji teden prejšnjega leta me je kuhalo in kuhalo skupaj 3 dni z vročino čez 39 stopinj Celzija. Po neki kombinaciji tablet po nasvetu dr mi je potem uspelo v četrtek zmanjašti temperaturo in HB je padla. V četrtek je zbolela še Ela, vendar v  milejši obliki vročine. Tevž in user posted image sta najbolje odnesla, samo z nekaj prehlada in kašljanja. Teta Gripa nam je dala vetra. user posted image

Želim vam nadvse srečno, uspešno in pooolno zdravja in prijetnih trenutkov s svojo družino v letu 2011.

tinas - prečudovite novičke! Želim ti, da se vse lepo izteče in rodiš vsaj dvojčka!!!

NL.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 2.1.2011 12:12:41 >

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.1.2011 12:53:01   
mml
tinas suer novičke za novo leto user posted image . Zdaj pa naj ti naslednjih 8 mesecev ali nekaj takega hitro mine.

Nana Liza upam, da moška ostaneta zdrava in da bosta vidve z Elo kmalo v polni formi user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.1.2011 14:38:21   
lonja
Tinas, user posted image user posted image  super, da imamo končno spet eno nosečko, bomo lahko spet eno naganjale rodit. Zgleda, da vseeno še nismo za staro šaro user posted image .

Nana Liza, hitro se pozdravite in potem ostanite zdravi user posted image .

Taja Nagaja, to, da postaneš bolj pridna v čvekanju si vse zelo želimo. Pogrešam tvoje barjanske pozdravčke na koncu postov user posted image .

Mi se po silvestrskem večeru, ki je bil za obe bejbi kar dolg (do 22.30) spravljamo počasi v stare tirnice, čeprav smo še malo časovno razštelani. Včeraj in danes smo zjutraj spali do devetih, kar je sicer OK, a je bilo bejbi potem težko spraviti k opoldanskem počitku. No, stvar je taka, da se je Manca naveličala počivati že po eni uri, Ajda pa spi kt ubita user posted image , kdo bi ju razumel.

Zdej, ko se vsi zbudijo (tudi user posted image  drnjoha, ga tudi nekaj kuha) šibamo v LJ na en rojstni dan, tko da sem rešena kuhanja kosila, kako pašeeeee.

Imejte se lepo, lepo štartajte z delom v novem letu. Jst sem si praznike še mal podaljšala in jutri vzela dopust user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.1.2011 15:29:44   
ac
Drage decembrke 2005! V novem letu 2011 vam želim vse dobro, na 1. mestu zdravje, potem pa vse ostalo, da bi bile zadovoljne, uspešne, skratka srečne!!!

Za nazaj, a nič manj od srca, voščim tudi vsem decembrkam in decembrčkom, ki ste praznovali prejšnji mesec!

Tinas - tebi pa čestitke za user posted image , sedaj pa brez skrbi in brez težav do konca nosečnosti user posted image

Sedaj se pa pripravite na malo jamranja user posted image . Mi smo šli v novo leto bolj klavrno. Prejšnji teden, ko sem imela dopust in mislila, kaj vse bomo počeli, je Sara zbolela. Tako smo se držali doma, edino en dan, ko je bila že 'kao' ok, smo se šli drsat, zvečer je pa spet na polno zakuhala. Novo leto sem tudi jaz pričakala z vročino in vnetim grlom. Sem šla par minut čez polnoč že spat. Maja je zadnje dni tudi vsa sitna, samo čakam, da še ona zboli. Posledica celotedenskega prekladanja doma je bil tudi nesprestan kreg z user posted image . Tako, da sem si za letošnje leto rekla, da se bo treba mal pogovorit in spremenit stvari, al pa naslednje leto ne bova več skupaj... Povrhu vsega se se tik pred dopustom nekaj spičla še s šefi na šihtu, so me tako zživcirali, da sem rekla, da imamo vsi vse možnosti odprte, kar so razumeli tako, da iščem drugo službo... Skratka... user posted image . Bi šla najraje sama za kakšen teden stran od vseh... No, ampak upam, da je kaj na tem, da slab začetek pomeni dober konec user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.1.2011 20:07:18   
Kofi
Hejla še z moje strani!
Srečnega pa zdravega na kratko, potem pa še tisto,kar ste si zadale proti koncu prejšnjega leta, da bo v letošnjem boljše.

Neli se vsem zahvaljuje za lepe slikice! Jaz pa obenem voščim še ostalim decembrčkom vse naj naj!!!! Kak ste lepi in najlepši in najboljši! Ponosna sem, da sem mamica decembrka! Ob tem hvala tudi vam ostalim mamicam decembrkam, ki še vztrajate pri naših debatah!
user posted image

Ac...nehaj s takimi! Takoj se k sebi spravita! Prvi nauk...najprej ko prideš domov iz službe spij vsaj en kozarec vode, da se možgani skulirajo...logično pa je to kar si napisala, da si bila kao preveč doma, zato sta imela več možnosti za kreganje...to je bila sprememba življenja, organizacije dela, misli so bile decembrske...fajn bi bilo, če bi se več pogovarjali...včasih pa se pogovarjamo sami s sabo al pa so vmes ti naši čmrleki, ki nam ne dajo miru in je pol v hiši že ena stopnja više v govorici, kot bi bilo potrebno. Predlagam, da počakata na večer...prižgeš mal svečke, da se stvari umirijo in šele nato začneta kako lepo debato...Poslušat je najtežje...amapk pomembno...najhujše pri nama z dragim je, da se vedno skregava zaradi kake tretje osebe...ko bi se vsaj zaradi naju...no, v glavnem...želim, da se vama porihta kolkr hitro se le da...idite ven iz hiše...če ste zdravi!

Sicer pa smo mi praznovali pri sosedih in je blo prav enkratno. Tamala je zaspala že ob 22. ni šlo dlje...mali je še pogledal rakete, pol pa šel kr k neliki. Domov smo prišli ob 4!

In jaz imam zdaj dovolj in pijače in jedače! Če pojem še kaj sladkega ali slanega ali mesa, naj me nekdo po buči trešči! Kje so taške :D user posted image

zdej 14 dni imam tako gužvo v službi, da po mojem ne bom niti rr nič brala...ve pa kr lepo pišite in limajte slikice :D

Tina!!!!! Ja čestitam!!! Držim pestke, da boš user posted image  vseh teh nekaj kratkih mesecev!

Punce! Fajn bodite še naprej....se tipkamo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.1.2011 7:38:42   
ac
Dobro jutro! Matr, letos smo pa še bolj zgovorne kot lani user posted image

Kofi - hvala za vzpodbudne besede user posted image . Saj sedaj, ko smo se pozdravili in nismo več samo doma, je stvari lažje prenašat user posted image . Se bo pa res treba en dan malo pogovorit o pričakovanjih, itd.

Nič, grem si en kofi skuhat... Potem pa veselo na delo, danes pa nameravam mal prej iz službe, pa v šoping ... Imejte se lepo. Danes bo delni sončni mrk. V LJ pa megla...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.1.2011 9:48:31   
lonja
Dobro jutro,

Ac, jst tudi gledam, kako bi videla ta delni sončni mrk, pa ugotavljam, da je danes tuki popoln sončev mrk user posted image user posted image user posted image . Drgač pa, sej veš, kako je z moškimi, kup enih težav, takih in drugačnih, pa oni lahko samo eno stvar naenkrat, pa večkrat se jih prime strašanska tečnoba...nadaljevala ne bom. Zaenkrat boljšega še nisi srečala, a ne, tako da bodi kar lepo z user posted image . Kar pa ne pomeni, da se ne more obnašati bolj lepo. Se bomo dobile na kakem babjem čveku, pa kako rekle, OK. A Sara je zdej zdrava?

Mi smo spet na bojnih položajih, danes je Ajda odnesla v vrtec knjigo in piškotke, bojo še z zamudo praznovali njen rojstni dan. Zdej imajo prakso, da slavljenec prinese svojo najljubšo knjigo in malo piškotkov, pa kak sok in potem imajo žur in se seveda zabavajo. Jst sem ji kupila še barvne kartone, pa ostali material in bojo na temo knjige (Mišek Tip zamuja) izdelovali ure, upam, da se bojo zabavali.

Midva z user posted image  sva pa po dnevu dopusta spet v službi, je včeraj tako pasalo, sva mal še po obiskih hodila, pa malo zavila na razprodaje in je bil dan mimogrede okrog user posted image .

Imejte se zelo lepo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.1.2011 10:34:08   
tinas
ojla punce,
da bi se vas v novem letu držala sreča - to pol pokrije vse :) zdravje, uspehe, ljubezen, cekinčke user posted image tisitm, ki so na titaniku potonili zdravje ni prav nič pomagalo user posted image

mi smo ok, se pripravljamo na smučanje user posted image , odrinemo v soboto. je pa za cel teden napovedano sneženje user posted image . mah, jaz si bom itak vzela zalogo knjig, sam si tudi jaz želim sončka, da bi malo pohvatala braun boje user posted image , pa rožico bi slikala kako smučka...bomo pa opazovali zimsko idilo skoz okno kot kaže user posted image itak pri nas nimamo veliko prilik user posted image

za silvestrovo je Lia mrknila 20 min pred polnočjo...sem jo skušala budit, da bi odštevali, pa se ni dala user posted image . in takoj, ko se je zjutraj zbudila je rekla: ''mama, včeraj pa nismo šteli'' user posted image
potem smo vsi trije šli v posteljo kmalu po 12h...
kar pa se tiče user posted image ....res ne morejo več kot eno stvar naenkrat user posted image . jaz sem ta december ves preležala in se je zgodilo, da v enem trenutku ubogi naš otrok ni imel niti enih čistih sp. gatk več user posted image , pa da ne govorim, da sem za silvestrovo popoldan tekala kupovat darila za dedka mraza user posted image ...pa mu ni bilo treba kuhat, ker to počne moja mama...je pa res, da je bil vmes službeno v Beogradu (če bi bila jaz v drugačni situaciji, bi šli vsi) in je prišel čist crknjen nazaj...
zdej pa že 2 dni klicarim na kliniko v LJ, da se naročim za UZ, pa je skoz zasedeno user posted image

no, bodite pridne in se tipkamo
pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.1.2011 11:32:54   
Izabela_
Drage moje,

vsem želim eno lepo leto 2011, na prvem mestu zdravje, drugo bo pa že.

TINA - ČESTITKE! Naj gre vse tako kot mora še naprej in kar malo držim pesti za dvojčke! Samo da bo zdravo dete...

AJDA - vse najboljše mala velika punca!

NELI - prav tako. Vse najboljše!

Sem bolj telegrafska. Aljoša je zelo bolan, se mu paca pa že od prejšnje sobote. Vmes 2x že čisto ok, pa spet padec nazaj. Je bil tudi na inhalacijah v ZD, zdaj imamo pa sirup ventolin. Trenutno malo spi, samo ne bo dolgotrajno. Vročina pa noče in noče stran.

SREČANJE JANUAR: meni ne ustreza vikend po 20. januarju, ker bom sama in potem to zame ne bo sproščujoče ampak ravno obratno. Torej, če le gre, ne ta datum.

Lp vsem

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 4.1.2011 11:33:13 >

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.