lonja
|
Daaaan, lepo, da se kdaj pa kdaj javite še RR zgubljenke . Welcome back Šnucika.... Mi smo preživeli še en malo daljši vikend, daljši zaradi tega, ker smo imeli tudi v petek dopust. Ni bil pa prav nič lep, vikend mislim. Že v petek se je zelo slabo začel, bejbi sta bili na srečo v vrtcu, midva s sva šla pa na Koblo, z našo Luno, tam so imeli tekmo v paraskiju naši padalci. Bila sva gor kake pol ure, bili smo na velikem travniku, daleč stran od avtov, in še zdej ne vem, odkod se je tam pojavil, namreč nori voznik terenskega vozila, pripeljal je z neverjetno hitrostjo, imela sem občutek, da bo zgazil vse nas, ki smo stali tam na travi. No, in naša Luna skok direkt pred njega, pravzaprav pod njega. Očitno je dobila zelo hud udarec, revčka se je še pobrala in zbežala nekaj metrov stran, potem pa se samo ulegla in med noro vožjo proti Lescam k veterinarju, je revčka umrla v mojem naročju . Grozno je bilo....edina svetla stran je bila, da ni bilo zraven otrok, ker sicer bi bilo še huje. Ajdo je seveda zvečer, ko sem ji povedala, full šokiralo, pa sem ji potem razložila, da je Luna sedaj na varnem, v nebesih, pri babi ( mamici) in da se ima zagotovo lepo. Z mojim sva tako imela uničen petek, nazajgrede proti Ljubljani sva zavila proti Šmarni gori in šla malo hodit, da sva prišla malo k sebi. No, pol sva se močno trudila, da bi naredili vsaj nekaj od vikenda, zato smo v soboto spet peljali Ajdo na smučarski tečaj. Ampak se je poznalo, da smo še vsi žalostni, smo šli po tečaju kr domov brez vmesnih postankov. Včeraj pa je blo itak slabo vreme in smo bl kt ne preležali doma. Zdej pa čakamo spet na pošiljko lepega vremena . Dans imam vpis v šolo z Ajdo, upam, da se ne bom preveč načakala . Kje ste pa kaj ve preživele vikend?
|