|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.2.2011 13:07:37   
mml
petek ta in naslednji in po tem še naslednji...no go...sori

sem ravno uletela...sem ugotovila, da imam mogoče semianr danes in ne jutri in sem ga prišla spravit v power point...namesto kosila...

Šibam

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.2.2011 14:25:41   
lonja
Pa joj, sej kar se tiče mene ni treba nujno, da je petek. Jst sem pač predlagala petek, ker nobena druga ni ničesar predlagala, pa ker se meni ob drugih dneh nekako začne zehati že ob deveti uri, ob petkih pa se nekako prisilim, da imam oči odprte lahko tudi dlje user posted image .

Mml, zdej čist ne razumem, ker tvoj post ni skladen s smsom user posted image . A pol bi načeloma ta petek ti lahko? Ker pol se moramo zlo hitr zmenit, to je ša danes user posted image .

Ac, tole z naslednjim petkom kar s etiče tebe bo res težka, jst bom imela isto težavo še pol naslednji petek, ko se pa Ajda vrne iz zimovanja, oni grejo na Stari vrh user posted image .

Jst sem tudi ravno uletela nazaj s seminarja, bljak, sm utrujena in zelooooo lačna, že vidim, da se bom popoldne spet basala s kalorijami user posted image .

Nana Liza, tale smučarska šola je res fajn, do četrtka vsak teden sproti prijaviš otroka, lahko pride ali samo v soboto ali samo v nedeljo, traja od 9.30-13.30, vmes jih peljejo na malico in čajček, nekdo jih pridno daje lulat in jim briše noske, skratka je polno vaditeljev okoli. Ajda je dva tedna nazaj začela, zdej v nedeljo je lepo presmučala cel klanec in se lepo vozila s krogci. Ne vem, men je to zgledalo fascinantno, ker se spomnim svojih začetkov v drugem razredu, ko mi nikakor niso mogli dopovedati, da se na krigec ne smem usesti ampak samo rito gor prislonit user posted image .

Zdej pa šibam.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.2.2011 16:22:09   
mml
lonja tale petek...skratka jutri lahko, ker sta M&M pri babici (če Matic ne bo zbolel)...naslednji petek delam do 20. in po tem moram še spakirat za smučarijo, po tem smo na smučanju, po tem pa tudi nekaj imam, samo se ne spomnim kaj...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.2.2011 9:28:48   
Valeri
dan,

končno tudi malo časa za javljanje.

Mi smo se vrnili s smučanja, kjer je bilo vse super, fino fajn. Sicer sem par dni pred smučanjem zbolela; visoka vročina in diagnoza; sum na pljučnico user posted image user posted image , ampak smo se na koncu odločili, da je vseeno kje ležim; ali doma, ali v hotelu, pa da če gremo, bosta vsaj mali in mož imela kaj od smučanja. Tako sta onadva uživala v smučanju, jst pa sem pregledala vse možne filme in nadaljevanke za katere zdaj nikoli ni bilo časa user posted image . Sem se pravočasno opremila z zadevščinami, ki so mi krajšale čas. Ampak, zadnji dan, sem pa šla malo posmučkat, sem prej pridno počivala in to je bila "nagrada" user posted image

mml, ti moram povedat, da smo z organizacijo smučanja in s celotnim potekom nadvse zadovoljni. Res je za vse poskrbjeno, animatorji so super, nonstop ene aktivnosti, tako da otrokom dogaja na polno.

Zdaj že v polnem zagonu, eni trenutno v pričakovanju plavalnega tečaja user posted image , ki ga organizirajo v vrtcu.
Počasi tudi pričakujem povabilo za vpis v šolo.

Nč, to bi bilo to... lepo se mejte.

http://www.mojalbum.com/sanza

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
7.2.2011 12:53:06   
mml
Dan,

se vidi, da je podaljšan vikend in ste vse doma in uživate na sončku. Jaz sem pridno v službi, sem upala, da gremo kaj prej domov, pa ni šef nič omenil te opcije...tako da...

..še dobro, da sta čmrlja pri babici in uživata zunaj...

valeri kako ste uredili s prehrano? Ste sami kuhali ali ste hodili na večerje? Jaz bom še videla kako in kaj, se mi pa zdi, da bomo bolj zvončke nabirali kot smučali.
A v terme ste kaj šli plavat?

Imejte se čim lepše...

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
9.2.2011 10:31:36   
Valeri
mml, mi smo sicer imeli apartma s kuhinjo, ampak smo ene 2 x jedli doma, ostalo pa zunaj.
Moj je nekaj prigriznil na smučišču, mali je imel kosilo znotraj varstva (doplačaš 5 €), potem smo pa med enim animacijskim programom (od 17.00 do 18.00) in drugim (19.30. do 20.30.) odšli nekaj pojest.
Ti pa tudi povedo, predlagajo dve, tri gostilne kam se splača it.

V terme smo šli pa samo 1 x. Je vsak dan popoldan nekaj drugega dogajalo, tako da enostavno ni bilo časa user posted image .... dopoldan se je pa itak smučalo.
Mislim, da so bile terme na programu bolj proti koncu tedna. Dobiš pa gratis karte za celotno družino.

http://www.mojalbum.com/sanza

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
9.2.2011 13:57:29   
lonja
Evo, mi smo po štiridnevnem oddihu spet na bojnih položajih, to je v službi user posted image .

Prav pasalo je bit mal doma, zdej ugotavljam, da bojo naslednji prosti dnevi za prvega maja user posted image , takrat jih bo kr precej.

Super smo izkoristili sonček tele štiri dni, sobota in nedelja je bila preživeta v Bohinju, Ajda je spet smučala, oba dni, čeprav bi glede na vreme lahko nabirali tudi zvončke. Mi2 z Manco in Luno pa smo prehodili Bohinj po dolgem in počez, pa super kosilce smo si privoščili, pa martinčkali smo se kar pred eno brunarico ob jezeru, Manca je pridno spala v vozičku, midva pa dremala na klopci. Joj, kolk je to pasalooooo user posted image . Ajda se je pridno učila smučat, se je začela vozit tudi na sidru, mal jo še heca, ker se drži preveč nazaj in jo vleče na rito, ampak ko se sama spomnim svojih začetkov smučanja, sem bla ista, tako da...bo že.

Ponedeljek smo izkoristili za ''birokratske'' zadevščine, okoli prodaje stanovanja, smo končno overili pogodbo, pa pobrali drugi obrok kupnine, tako da juppiiiii, bo moja plača končno prosta bremen in spodobno velika ali pa majhna, odvisno kdo jo gleda user posted image .

Včeraj pa smo skoknili še do morja, smo se kopali v Žusterni, pa namen smo imeli it do Portoroža na en giro, pa je bla megla skoraj do tal, pa pihalo je full, tko da smo kr nazaj pobegnili in si na poti domov na enem kmečkem turizmu privoščili še mnjam kosilce user posted image .

Zdej pa spet malo delat, do petka bo treba zdržat, v soboto pa planiramo spet smučanje, če bo seveda še kaj snega ostalo user posted image .

Drug teden ostanemo v ponedeljek same, gre user posted image  v Makedonijo za tri dni, Ajda pa v sreda na zimovanje, tako da bova en dan z Manco kar sami user posted image , kolk bo hiša prazna....

Kje ste pa kaj ve bile?

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.2.2011 8:53:09   
ac
Dobro jutro in ena user posted image , da se mal zbudite.

Lonja, tud mi smo uživali te štiri proste dni. Smo precej hodili naokrog, sem se odločila, da je punci treba začet kar mal terat, da bomo kmalu lahko skupaj hodili v hribe. Tako smo se precej sprehajali, en dan smo pa šli na Sv. Ahaca (nasproti Turjaškega gradu) in je bila lih taprava 'turica' za Majo. Vreme pa itak čist spomladansko.

Sara uživa na Pokljuki. Jaz pa že odštevam dneve do naslednjega dopusta user posted image .

Imejte se lepo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.2.2011 9:03:05   
lonja
Ac, hvala za kofi, mnjam je pasaloooo user posted image . Kje pa je Sara na Pokljuki? Šport hotel?

Joj, to mam pa tudi jst tako željo, da bi začeli malo skupaj po hribčkih lazit. Sicer bi blo verjetno treba Manco še malo nosit, za Ajdo pa mislim, če bi imela kako pravo motivacijo, da bi kr šla user posted image .
Včeraj sm imela roditeljski sestanek za zimovanje, smo dobili seznam potrebnih stvari, pa me je skoraj kap, po dve kapi, šala, dvoje parov rokavic, 6 žab, dva kombinezona....skratka tega pri nas sploh nimamo v toliko količinah, tko da bo treba it en dan v šoping, pa malo pobrskat in kaj kupit. Bojo imeli pa full luštn program, v bistvu grejo na eno turistično kmetijo, imajo seveda tudi živali, pa krug bojo pekli, pa imeli nočni sprehod z lučkami, pa obvezni pižama party. Skratka Ajda odšteva in se vsega skupaj močno veseli. Jst pa malo manj, ker bom sama doma brez user posted image  in bom morala vse sama spakirati....bomo že. Nekako.

Zdej pa hitr nazaj med papirje. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
10.2.2011 9:05:03   
lonja
Hja, naslednji dopust??? Za začetek jutri en dan, pol mi jih pa še 13 ostane od lanskega. Mislim, da bo prvi naslednji dopust za prvi maj, pol pa ostanek še junija user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.2.2011 9:11:00   
ac
Lonja, pojma nimam, kje so user posted image . Je bilo rečeno samo Pokljuka user posted image . Jaz pa glede oblačil nisem komplicirala. Je tudi pisalo smučarske hlače in kombinezon, ampak kombinezona nimamo in ga tud nisem šla kupovat. Kar se tiče oblačil, je pisalo po 5 stvari vsakega. Jaz sem ji dala v dve vrečki za vsak dan in potem po dvoje stvari rezerve. Po moje je za 3 dni oz. 2x prespat čist zadost po 4 pare žabic, 4 gatke itd.

A ti maš pa še tolk lanskega dopusta? Jaz sem pa že vsega pokurla. Pa kr stisne me, ko pomislim, da Sara gre septembra že v šolo in, da bo treba dopust šparat in prilagajat šolskim počitnicam user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.2.2011 14:25:35   
Izabela_
Ojla,

jaz se pa bašem s čokolado, se vidi, da sem imela krizo, sama za vse, tudi bolna otroka, ob štirih zaporednih službenih tujezemskih potovanjih mojega moža. Ah! Danes se konča, pride domov in do aprila menda mir! Me pa čaka delovni vikend, ker moram prinesti noter delo, ki sem ga zanemarjala na račun Matevževega bivanja doma (malo driske, malo vročine, 1x bruhanje). Je pa Aljoša začel kašljat ponoči, tako da me kar malo skrbi, kakšen bo popoldne, ko ga grem iskat. Upam, da brez kakšne vročine!

Matevž je že vpisan v 1. razred. user posted image  Ali pa user posted image . Ne, ne, raje user posted image !

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.2.2011 14:27:14   
Izabela_
Lonja, a ni še kakšen dan frej na račun velike noči??? Ziher!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.2.2011 14:32:15   
lonja
Izabela, letos se velika noč in prvi maj kr skup držita, tko da tri dni dopusta, pa si 11 dni doma. Jupiiiiiii user posted image .

Midva z Ajdo imava pa vpis v šolo v ponedeljek user posted image . Pa bom šla kr sama, ker se še vedno nisem odločila, kako in kaj.

Naj tvoja čmrlja ostaneta vsaj približno zdrava. Čist bosta pa, ko mine tole trapasto mrzlo/toplo obdobje user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.2.2011 15:08:37   
mml
...mislim na vas...

...dren v službi...

...v soboto šibamo na smučanje...

...imam še 23 dni lanskega dopusta...

...poletni dopust od 9. do 23. junija...Turčija - isto kot lani...razen cene, ki je 20% višja....nimam pojma zakaj...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
11.2.2011 10:06:00   
mml
Imam 5 minut, preden se lotim dela, ki ga ne bo konec do 20., po tem pa pakiranje, da jutri ne bo prehude živčnosti...

Z Manco sva bili na sistematskem, nič posebnega, nekaj vprašanj (kaj je hiša, kaj je banana, kaj je zaves, kaj je strop...odgovori so bili prav zabavni), malo risanja, malo telovadbe in to je to...sva bili en dva tri gotovi. Manca se je zabaval in pridno sodelovala, velika je 116 cm in težka 22,5 kg...je ves čas na zgornji percentili...Edino kar je bilo čudno je bil krvni tlak, ki je bil zeloooo visok, tako da ga morava pokontrolirati... 

...bolj me skrbi, kako bo pri Maticu, sploh ker je izven vseh kategorij glede teže in višine, pa še sodeluje ne prav rad, če ne pozna okolice, naristai človeka je pa sploh Si-Fi (mi je zanimivo, da morajo  na sistematiki pri treh letih risati človeka, ker po razvoju to še sploh ne sodi v to bodobje, se tudi vzgojiteljca v vrtcu čudi, od kod jim to...) in me kar skrbi, da ne bo sodeloval...pa še z barvami se lovi...pri njemu je še vedno bolj na opisu...rumena je kot sonce, zelena kot trava in tako naprej... tako da tukaj pa možno, da nam psiholog ne uide. Bomo zdaj trenirali vse fore, ki jih mora obvladati do sistematskega... 

Nič, grem delat, ker sem že tako ali tako v zamudi zaradi sistematskega...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
11.2.2011 10:57:29   
ac
Mml, dobro, da si omenila sistematskega, ker sem čisto pozabila klicat glede izvidov za Saro (pa je imela sistematskega in laboratorij že pred dvema tednoma). Sarine izjave na pregledu so mene prav nasmejale. Npr. za zavese je rekla, da so na oknu zato, da jih odmakneš in pogledaš skozi okno, če je nehal padati dež. Strop je pa v stanovanju zato, da nanj obesiš balone za zabavo user posted image .

Skratka, mml, super uživajte na dopustu in fino se nasmučkajte!!!!!! Jaz razmišljam, da bi se tega projekta lotili naslednjo sezono... Moramo vsi najprej nabavit opremo....

Pozdravček...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.2.2011 8:27:43   
Izabela_
Lonja, potem pa bodo res dolgi prvomajski letos. Saj menda imamo takrat tudi mi dopust, jeeee.

Mml, srečno pot in lepo se imejte!

Ac, res posrečeni odgovori!

Aljoša je s četrtka na petek 4x bruhal in to ornk! Včeraj je bilo posledično pet žeht perila, ker je bilo pobruhano vse, razen jogija, ki je bil zaščiten, in to večkrat. Seveda na najini postelji, tako da kaos. Pa cunje, brisače, kovter, itd.... Včeraj je imel potem malo vročince, danes je spal celo noč in trenutno nima vročine, kot da ni nič. Tudi je kaj lepo. Bomo videli! Driske pa HB nima, mogoče pa kaj pomaga cepljenje proti rota virusu?

Sicer pa delam. In bom še jutri. user posted image

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 12.2.2011 8:28:22 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.2.2011 18:02:20   
NRMM
Daaaan!

Končno malo časa za RR. Punci gledala na HBO Larino zvezdico, jaz imam pa mir za pc.

Pri nas nič novega, celo 5 teden sta punci že zdravi,čeprav mislim,da ne bo več dolgo trajalo. Maruša že kaže znake prehlada, malo tudi pokašljuje, tako da je verjetno od svojega sovrtičkarja pobrala ''Oslovski kašelj''. Sedaj je 14 dni, od kar je bila v stiku z njim. Še vedno upam,da bo tole samo prehlad, ker me je nekak strah tega kašlja,ampak če že mora biti, bomo tudi to preživeli. Sicer njen vrtičkar ni imel kaj hujšega, so pa zboleli vsi pri hiši. V glavnem smo v pričakovanju.

Drugi teden ima Maruša vpis v prvi razred (sreda,četrtek ali petek), roditeljskega smo imeli sedaj v sredo. Koliko so pač predstavili ta prvi razred, mi deluje kot mala šola.Bomo videli. Zaenkrat se mi še ne sanja, kako bomo izpeljali poletne počitnice, ko ne bo več vrtca. 2 meseca je le doba, dopusta ni tolko........to mi je zaenkrat še velika uganka.

Moram it puncama spečt kokice. Lepo bodite, uživajte maximalno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
13.2.2011 8:54:27   
Izabela_
Oj, NRMM, zakaj pa ne bo več vrtca poleti? Matevž bo v njem do šole, torej do konca avgusta. Kolikor vem, to gre? Pa upam, da je vaš kašelj samo kašelj.

Meni bi pa ful pasala ena večerja z vami puncami. Res bi šla. Se lahko zmenimo do 17. marca, ker potem mora Matevž na svoj fantovski poseg v bolnico?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.2.2011 8:55:25   
Izabela_
Ah, zdaj sem pa po moje dojela... Misliš na drugo leto, ko bo za Marušo 1. razred?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.2.2011 11:56:26   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Ah, zdaj sem pa po moje dojela... Misliš na drugo leto, ko bo za Marušo 1. razred?

Ja tako ja, od drugega leta dalje sem mislila. Letos bo verjetno do nekje 15.8.v vrtcu, potem pa sledi zanjo malo počitnic.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.2.2011 13:13:10   
Izabela_
Ja, saj to bo res problem! Če nimaš nobenega šolnika doma, ki ima tudi poletje frej... Pa stari starši, itd....

Jaz sem pa naročila kataloge za Grčijo, moramo čimprej kaj izbrati. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
13.2.2011 17:42:01   
šnucika
ojlauser posted image

javljanje izgubljene dušeuser posted image

Vidim,da vse razmišljate o dopustih,hodite na dopuste...ah..jaz imam še dva tedna starega in ga nimam kdaj koristit...pa ne bi sedaj o službi.user posted image

Naša Živa je živa..hehe..v šolo bo šla,smo se odločili.v torek imamo vpis.
Smo na splošno kar zdravi,moram fejst trkat. Sem pa Živi naredila mesečno kuro s čistim matičnim mlečkom in domačim propolisom in očitno smo držali viruse stran.

Drugače pa nič posebnega....pomlad trka in alergija tudi.ciprese in leske pošteno mučijo moj nos.
Vendar sem prepričana,da ne bo še konec zime.Vsaj malo snega bi še rada videla tu pri nas...da bi kam šli,ni časa...

lep pozdrav z deževne obale

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.2.2011 12:10:42   
lonja
Daaaan,

lepo, da se kdaj pa kdaj javite še RR zgubljenke user posted image . Welcome back Šnucika....

Mi smo preživeli še en malo daljši vikend, daljši zaradi tega, ker smo imeli tudi v petek dopust. Ni bil pa prav nič lep, vikend mislim. Že v petek se je zelo slabo začel, bejbi sta bili na srečo v vrtcu, midva s user posted image  sva šla pa na Koblo, z našo Luno, tam so imeli tekmo v paraskiju naši padalci. Bila sva gor kake pol ure, bili smo na velikem travniku, daleč stran od avtov, in še zdej ne vem, odkod se je tam pojavil, namreč nori voznik terenskega vozila, pripeljal je z neverjetno hitrostjo, imela sem občutek, da bo zgazil vse nas, ki smo stali tam na travi. No, in naša Luna skok direkt pred njega, pravzaprav pod njega. Očitno je dobila zelo hud udarec, revčka se je še pobrala in zbežala nekaj metrov stran, potem pa se samo ulegla in med noro vožjo proti Lescam k veterinarju, je revčka umrla v mojem naročju user posted image user posted image user posted image . Grozno je bilo....edina svetla stran je bila, da ni bilo zraven otrok, ker sicer bi bilo še huje.

Ajdo je seveda zvečer, ko sem ji povedala, full šokiralo, pa sem ji potem razložila, da je Luna sedaj na varnem, v nebesih, pri babi (user posted image  mamici) in da se ima zagotovo lepo. 

Z mojim sva tako imela uničen petek, nazajgrede proti Ljubljani sva zavila proti Šmarni gori in šla malo hodit, da sva prišla malo k sebi.

No, pol sva se močno trudila, da bi naredili vsaj nekaj od vikenda, zato smo v soboto spet peljali Ajdo na smučarski tečaj. Ampak se je poznalo, da smo še vsi žalostni, smo šli po tečaju kr domov brez vmesnih postankov. Včeraj pa je blo itak slabo vreme in smo bl kt ne preležali doma. Zdej pa čakamo spet na pošiljko lepega vremena user posted image .

Dans imam vpis v šolo z Ajdo, upam, da se ne bom preveč načakala user posted image .

Kje ste pa kaj ve preživele vikend? 

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.