lonja
|
Mml, glede na tvoje zadnje javljanje , ne bi rekla, da si stara, ampak, da je že skrajni čas, da ga malo zamenjaš , pa ne mu tega pokazat, OK??? Drgač pa, evo spet smo na bojnih položajih, še ptiri dni bo trajal tale tednik, čeprav ta teden je bolj važna prisotnost kot to, da se kaj naredi. Pa vsake dve minuti itak kdo uleti vsaj z buteljko tako da...hudo nam ni . Včerajšnje rd praznovanje z Ajdinimi prijateljčki je blo super, so bli otroci navdušeni, pa starši tudi, so padle full pohvale tako da sm bla kar vesela, da sem to izpeljala točno tako, kot sem si zamislila. Na koncu praznovanja so otroci zaigrali predstavo in prav vsi so lepo sodelovali, še naša Manca kot najmlajša je bila oblečena v princesko in je bla reeeesss fullll luštna, prlepim jutr kako slikco . Midva z sva pa tisti dve uri tudi fino izkoristila, sva mimogrede kupila Ajdi smučarski kombinezon, pa z enimi prijatelji sva skočila na drink in smo se mimogrede zmenili, da bomo šli za kak dan skupaj smučat . Joj, res včasih tooooolk paše kam skočiti le v dvoje. No, doma je potem sledilo odvijanje vseh daril, malo sem jih pospravila, da ne bi bilo preveč vsega naenkrat, no, pol sta pa itak obe popadali v postelji. Tolk. Zdej pa mal mizo pospravit, pol bo pa že počasi čas za kakšno kavico.....
|