mml
|
Dan, a ni lepo, ker je petek jaz sem mojemu soavtorju (s katerim ne najdeva skupnega jezika!!!!!) poslala moj del sestavka in me prav malo briga, če mu ne bo všeč...jaz sem kar zadovljna Zdaj se moram pa skoncentrirati na konec tedna...bomo praznovali in praznovali in praznovali . Smo že včeraj začeli peči torte, sta oba veselo pomagala, kadar se nista kregala, kdo bo pomagal Danes jih pa še namažemo...ena bo čokoladna, druga pa mandljeva...upam, da bodo ok. Jutri Matic praznuje s prijateljčki, smo kar organiziriali eno zunanje praznovanje. V nedeljo dopoldne prvi del žlahte in popoldan še drugi del oziroma moja mama... Cel naslednji teden imam eno bv izobraževanje, ki ga menda "moram" opraviti...me prav zanima kaj bom imela od tega...glede na to, da o določenih temah vem več kot predavatelji...no saj vem, da se ni lepo hvaliti , ampak vseeno...stane pa zadeva 1500€...škoda denarja...pa še urnik je od 8 do 16., sem že povedala, da ob 15.15 zapustim prizorišče, če pa komu ni kaj prav, mi pa naj ne prizna izobraževanja....grrrrrrrr , ne bom zaradi tega otrok puščala do ne vem kdaj v vrtcu... Da je mera polna, seveda zadevo ponovimo šee en teden v marcu in en teden v aprilu...in na koncu je menda izpit... mogoče bom pa prva v vseh letih, ki bo padla na tem izpitu Sicer pa ugotavljam, da sem očitno grozno slaba mama, ker pri nas nimamo nobenega babyborna ali česa podobnega (kar imajo vse punčke)...samo Manca ni bila nikoli navdušena nad "dojenčki", tako da sem nad tem obupala...Maticu so bolj zanimivi, ampak njemu ga pa res ne bom kupila , že tako govori na punčko . Zdaj pa frklja pravi da bi imela Barbiko...ampak ne zaradi punčke, ampak ker je videla varianto s konji in bi imela Barbiko zaradi konja Sicer je pa Manca trenutno v grooooooozni fazi...najbolj zabavno na svetu se ji zdi rigati, Matic se ji pa reži kot prismojen in jo še vzpodbuja, najljubši besedi sta "rit" in "drek"...sem ji zagrozila, da ni računalnika, če bo to še veliko uporabljala, oziroma da ji bom vsakič z milom umila usta, ko jo slišim...me je prav čukasto gledala . Sem omenila to zjutraj vzgojiteljici in je rekla, da v vrtcu ne počne nič od tega in je prava pridna punčka...ja očitno je demo verzija v vrtcu, doma pa pravi lump . Ampak saj mi je boljše tako, kot pa da bo bilo obratno... Moram ta vikend spesnit prošnjo za vpis v drugo šolo in upati na najboljše, vpis sem pa prestavila na marec, ker najprej nas ni, po tem so pa počitnice... tinas upam, da boste ženske uživale in se zabavale...sem prepričana, da boste. Kakšen dan smučanja boš pa prav gotovo ujela... Sem videla Liino smučanje, prava frajerka....bravo!!! Upam, da bo Manci tudi šlo dobro izpod nog...za Matica pa ne vem ali bo navdušen ali pa mu bo šlo vse na živce in sploh ne bo hotel smučat...bomo videli... lonja dobro izkoristi prosto uro...pa nikar ne kompliciraj...saj veš kako so otroci...samo da je darilo...po tem pa je tako samo še eno delo zame, da ga pospravim Jah Tajska poleti...malo bolj je mokro ampak ni krize...na otokih je pa sploh ok...takole pišejo Samui Climate and Seasons Dry Season December - February: The dry season. Not much rain, but it might occur some refreshing wind or breeze at this time. Great for wind and body surfing. It is normally a lot of sunshine at this season. Hot Season March - August: The weather is still dry in this time, and it is usually very sunny and hot. In May it might rain a little more though. This is a great period to visit the islands if you can stand temperatures ranging from 28-35 degrees Celsius at daytime. Rain Season September - November: Also known as the monsoon season. It's still hot and normally there are many sunny days in the monsoon period. On some days you might find yourself in a refreshing monsoon shower for a moment. The rain showers are often short and as these island's water supplies are finite, the rain is needed and important. Še eno uro, po tem pa tole