|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.1.2011 12:52:06   
tinas
pozdravljene punce,

na žalost se je tudi tale nosečnost končala mnogo prezgodaj user posted image ...oz. bi skoraj lahko rekla, da se je na srečo končala sama od sebe, saj je šlo za izvenmaternično...no, na srečo je sama propadla, tako, da ni bilo potrebno kakšnih posegov. potem sem imela še celo dramo, ker sem rh negativna in niso vedeli če potrebujem rogham al ne, no pol sem ga vseeno dobila za vsak slučaj....

kakorkoli, gremo naprej! v bistvu mi je najbolj butasto ker sem 2x žalovala za isto nosečnostjo (že pri prvi krvavitvi, ko sem mislila, da je vsega konec...)no, ampak raje začnem vse od začetka, kot da bi imela kakšno zaj...rizično nosečnost z nenehnimi krvavitvami...
imamo 3 pingvinčke, bom drugi teden na kontroli vprašala, kdaj jih lahko pridemo iskat...upam, da bodo preživeli odmrznitev...

na smučanju je blo fajn, tudi če nisem smučala...Lai Roza pa totalno raztura user posted image . je šibala sto na uro in totalno uživala...nasmešek do ušes user posted image vajeti so šle v pokoj...bom dala na fb kakšen filmček.

pri nas končno malo sončka...včeraj smo prav uživali na kavici zunaj, pa ful smo se sprehajali po sončku, da je bil prav lep dan.

hvala za voščilo za RD user posted image , tisti dan smo šli žurat, pa nisem vabila jaz ampak ena druga prijateljica, tako da sem se prav nažurala za RDm, pa še zastonj je blo user posted image . midva z user posted image (on praznuje v kratkem) pa sva se zmenila, da žurko prestavimo na pomlad in naredimo na vrtu piknik

bodite v cvetju user posted image

pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
24.1.2011 13:22:16   
ac
Tinas user posted image in user posted image .

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
24.1.2011 13:50:21   
lonja
Najprej, Tinas VSE NAJBOLJŠE za RD user posted image user posted image user posted image  in seveda vse dobre želje za čimprejšnjo zanositev user posted image . Naj ti uspe!!!

Drgač pa, evo spet je tuki ponedeljek in z njim vse, kar prinaša nov teden. Vikend smo spet kar dobro izkoristili, v soboto dopoldne smo se malo posankali kar na hribčku za hišo, pa je sinjsko pihalo, tako da nas je kamlu minilo navdušenje, z Manco sva res zelo hitro odnehali in odšli raje malo v šoping, una2, pa sta še malo porivala sanke gor in dol, pol sta pa tudi prišla na topel čajček v hišo. Po obveznem popoldanskem počitku je sledilo kosilo, popoldne pa smo delali neke plane, na koncu pa ostali kar lepo doma user posted image .

No, včeraj smo se spet zapeljali do Pokljuke, Ajda je šla spet v smučarski tečaj, midva z Manco in Luno pa na doooollg sprehod, pa na kavico, čajček, tortico, skratka nam je blo prav luštn v toplem zavetju Šprt hotela. Ajda je od prejšnjega tedna napredovala za 100%, se sama vozila na vlečnici, že zelo lepo vijugala navzdol, skratka bila sem navdušena nad tem, kako lahko otrok napreduje. Se mi je kar malo smilila, ker je bilo res mrzlo, pa ni nič pojamrala, ne prej, ne potem user posted image . Bodo pa naslednji teden imeli tečaj na sosednjem smučišču, kjer malo bolj posije sonček, da jih revčkov ne bo tako zeblo.

No, po tečaju smo se kar na hitro povabili k našim na kosilo user posted image  in ko smo prišli domov, je bilo na sporedu samo še obvezno xxl kopanje in čižule mižule user posted image , sta obe zaspali kt ubiti.

Tako. zdej pa delat. še tale teden zdržim, pol se bo pa spet lažje dihalo user posted image . Imejte se fajn!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.1.2011 9:50:15   
Izabela_
Uboga Tina user posted image . Zelo mi je hudo. Naslednjič bo pa res uspelo, upam, da greš lahko kmalu v nov postopek! user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.1.2011 20:59:10   
mml
Jaz sem v pomanjkanju časa in sem neznosno tečna, saj bo...samo kaj ko nekaterim ljudem ne moreš zlepa nič dopovedati...ah saj bo...

...včeraj je Manca dobila vabilo za vpis v šolo, seveda je točno tisti teden, ko smo na smučanju...bom že takoj začela komplicirat user posted image , pa vlogo za drugo šolo moram napisati, ker ne bo šla v šolo kamor sodi... 

Matic ima v naslednjih mesecih enkrat sistematski pregled in niti od daleč ne riše nič človeku podobnega, ki ga zahtevajo na pregledu...pa se sploh ne mislim s tem obremenjevati...
...bolj me skrbita njegova teža in višina...nimam pojma kako ga naj pomanjšam za 10 cm, da bo pasal v tabele user posted image

Jutri grem službeno v MB, imamo eno delavnico v bolnišnici in imam predavanje...

...a uganete, kaj je največji problem...

NIMAM KAJ OBLEČI user posted image

tinas hudi mi je za vse vas user posted image  Upam, da ti kamlu odobrijo zamrznjenčke. Kup user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.1.2011 21:23:07   
Nana Liza
Tinas - oh ne, upam, da vama ponovno čimprej uspe. user posted image Iskreno vse najboljše!

Lonja -  super za Ajdino smučkanje!

Prejšnji teden smo smučkali v Kranjski gori. Bilo je prav prijetno. Ela se je naučila plužiti in tudi zavijati ter pridobila neverjetno veselje do smučkanja. Na koncu tedna dobila medaljo in diplomo. Še celo sama sem se nekajkrat spustila. Nazadnje sem smučala 6 let nazaj, sem mislila, da sem že pozabila. user posted image

Sicer je pa moje zdravje še vedno tko tko, po grlu me še vedno žgečka in nekajkrat na dan tudi pokašljam. Se mi pa zdi, da sem se prejšnji teden pozdravila, ko sem šla malo med ljudi. Ta teden sem po 4 tednih v službi. Sicer sem bila že prejšnji ponedeljek, ampak to skoraj ne šteje, ker sem morala preje domov pakirati. user posted image

Imam pa eno vprašanjce. Ela si grize nohte. To me še ne bi tako skrbelo, če si ne bi začela gristi in trgati tudi obnohtne kožice. Pa ne vem, ali jo kaj skrbi oziroma, kako ji naj preprečim to odvado. Brala sem tudi za neko mazilo grenkega okusa, ki bi lahko prišla v poštev. Vsak večer ji na debelo namažem z Bepantenom, da si vsaj pred spanjem ne grize prstov. Revček ima vse nohte rdeče in v ranicah. Na veliko se pogovarjava, pa mi vedno obljubi, da si ne bo več in tudi pove kdaj si je in zakaj.

Ne vem, ali pa se mi zdi, da bi se še najhitreje uspeli dobiti na smučišču.  user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.1.2011 12:54:03   
lonja
Daaaan,

jaz sem ravno s kosila, je blo mnjami, skora tako, kot bi bila na ločevalni. Pa nisem, nč bat. Ne še user posted image .

Nana Liza,ja tisto z meetingom na smučišču sploh ni tolk švoh ideja. Mi gremo v nedeljo namreč spet na Pokljuko, ker pro vreme še vedno kaže sonček, jeeeeee user posted image . Sem vesela, da je tudi Eli smučanje všeč, se pravi si tudi ti optimist, da bomo kdaj tako družinsko smučali user posted image . Pa sej, če jst zase pomislim, sem začela smučati šele v osnovni šoli, pa me zdej še vedno ful veseli user posted image . To je še edina stvar, zaradi katere mi je zima recimo všeč. Sicer bi jo kar zdilitala user posted image .

Mml, hja, vidiš, to, da si cel dan v beli halji, ima tudi svoje slabe lastnosti, recimo, ko greš na takle seminar. Čeprav jst ti moram priznati, da se mi zimski kostimi kar malo upirajo. Pozimi se vedno zredim in pol nimam veselja nič novega kupovat si. Poleti že, zdele pa res ne.

No, ravno ko sem začela razmišljati o rezervaciji tedna dni v Egiptu, se je pa dol začelo nekaj kuhati v stilu Tunizije. Tko da bom še kr malo počakala. Razmišljam pa že fejst, kam jo bomo letos mahnili na dopust. A ve tudi?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.1.2011 13:07:31   
Izabela_
Mi po moje Grčija, samo tam tudi ni nobene garancije več, kako bo ljudstvo tisti naš teden razpoloženo....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.1.2011 20:40:04   
Nana Liza
A gre mogoče kdo v nedeljo na ogled snežnih gradov pod Peco? www.gradovikraljamatjaza.com

Lonja - ja v nedeljo imamo v mislih Kralja Matjaža.  user posted image Naslednji vikend pa Kobla. Glede smučanja pa sem uživala edino zares v Dolomitih kar nekaj let nazajuser posted image , kjer ni bilo gneče in se varno spustila z užitkom, brez da bi pogledovala, kdo me želi prehiteti ali bremzati pred mano. user posted image Ja zares, komaj čakam čez kakšne 3-4 leta. Za take male otroke se mi pa tudi Kranjski zdi idealna, pa še blizu. Imeli smo pa toliko potovalk in stvari, da ne pomnim, kdaj je bil avto nazadnje tako nabit. Si moramo omisliti kakšen kufer za na streho.

MML - meni so všeč raztegljiva modna krila (šivi narejeni na lice blaga). V stari Ljubljani imajo eno trgovino, kjer sami šivajo, vedno pa so decembra v Sn centru s štantom in si tam kaj privoščim. user posted image Moram pa priznati, da nimam niti enega kostima. user posted image

Izabela - 2 leti nazaj smo bili v Kefaloniji. Prečudovito. Še bi.user posted image

Kdaj bo pomlad, šla bi v Toskano. user posted image

Tevž je šel ravnokar k Eli spat v posteljo, sta nerazdružljiva. Jest pa mislim, da že pol ure spita. user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
27.1.2011 15:03:33   
mml
Brrrrr...že cel dan me zebe...pa nimam pojma zakaj...ah bo že... 

Matic ga že par dni ponoči biksa in ponoči gode in cmevka in če ne prideš do njega, začne jokat... upam, da je to spet samo kakšna izmed "faz" user posted image

Jaz sem na koncu živcev pri pisanju članka, ker ga pišem skupaj z možakom s katerim ne da nisva na isti valovni dolžini, ampak sva z različnih planetov....grrrrrr user posted image , stvari razumeva čisto različno...me začne kar želodec boleti, ko pomislim na pisanje...imam že vsega čez glavo zadosti, tako da bom na hitro končala pa če se strinja ali pa ne...njegov problem, če mu ni všeč, naj pa sam piše user posted image

izabela mi gremo načeloma v Turčijo...junija, ker septembra nekako ne bo šlo user posted image , že tako bomo naknadno opravili vpis v OŠ, ker smo tisti teden, ko je vpis, na smučanju...pa vlogo za vpis v drugo šolo moram oddati...
...če me bodo pa tele turistične agencije kaj hudo jezile, bomo šli pa kam daleč...že gledam letalske karte za Tajsko user posted image ...sem ravno ugotovila, da bi nas 14 dni Tajske ne prišlo bistveno dražje kot 14 dni Turčije...

Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.1.2011 10:23:58   
lonja
Dan,

Mml, nehi me pravocirat s tole Tajsko, ker jst bi tudi....user posted image , ampak ne tolk zarad bud in templjev, ampak bolj zaradi kakega lepega otočka, pa lepe vodice, pa kake masažice, mnjam user posted image . Sam a ni junij malce neugoden mesec, kolkor vem, se odpravlja tja bolj v zimskih mesecih....ne vem, no....pojma nimam user posted image . Bi blo pa fino fajn, to pa čist zagotovo......

Še vedno nimam ideje, kaj kupiti tvojemu Maticu. Njemu na čast grem dans eno uro prej iz službe....hvala Matic!!!

Drgač pa se pri nas v službi scena umirja, vsaj kar se tiče mojega dela. Šefica je to že opazila, namreč, da sem začela spet ob treh domov hodit in ima ene čudne plane. Upam, da jih ne realizira prekmalu....

Dans ima sodelavka rojstni dan, pa imamo požrtijo ob enih tako da do takrat ne smem razmišljati o hrani user posted image , težka bo.

Včeraj smo bile bejbe kukr same popoldne (user posted image  je imel nočno), pa smo z Manco peljale Ajdo na plesne, mi2 sva šli pa v knjižnico, no, in pol dam zvečer lepo otroke spat in se zleknem na kavč in res začnem uživat (ne vem, no, a vam tudi včasih paše, da ste malo čisto same s seboj), pa nekdo butne čez vrata, Luni se je skor strgal, tolk se je ustrašila, no, in ta nekdo je bil user posted image , ki me je kao hotel presenetiti. Hvala dragi, ampak men je blo res čist luštn.

Ac, kje se potepaš? A imaš kaj pomanjkanja strokovnega dela? Bi se ti že luštalo pisati kak magisterij? Al še mal počakam user posted image ???

Bino, jst pa spet pogrešam tvoej barjanske pozdravčke user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
28.1.2011 13:36:08   
tinas
ojla punce,

pri nas krasen sonček, a takoooo piha BRRRRRR!!!!
baje bo jutri nehalo user posted image

sem pravkar rezervirala zame, za Lio in mojo mami hotel v portorožu za nasledni podaljšan prešernov vikend user posted image . gremo mal vohat morček user posted image
moj možek bo raj delal, ker baje en mora user posted image , ampak nas pride en dan obiskat. moj oče pa gre službeno smučat, mami pa se pritožuje, da ona pa že ne bo doma user posted image . jaz in Lia pa se žrtvujemo user posted image . sem dobila na mercator nalepkice, tako, da je res ugodno user posted image

sem se odločila, da končno dokončam ta moj faks user posted image . 10.2. imam izpit iz angleščine in potem še diploma...sem si sprintala skripto 150 strani user posted image ne zgleda neki ful težkega...upam, da bo!

kar se tiče naših počitnic je vse odvisno od naših pingvinčkov in od dela, seveda. vsekakor se nagibamo k rentanju kamperja, sicilija ali grčija, mogoče...odvisno od časa in dinčkov.
pa po moje nam kak vis ne uide...

upam, pa da uspem to zimo vsaj enkrat na smučke user posted image
ta teden smo imeli na obisku bodočega zeta in Liino bodočo taščo in tasta user posted image . je bil malček za Liin RD bolan, pa smo morali nadomeščat. sta se super naigrala, mi pa naklepetali.

uživajte ta vikend, mi bomo šli pogledat, če so že zvončki zunaj (po vrtovih jih je že veliko, ma tam se jih ne sme trgat user posted image )

pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
28.1.2011 14:06:28   
mml
Dan,

a ni lepo, ker je petek user posted image

jaz sem mojemu soavtorju (s katerim ne najdeva skupnega jezika!!!!!) poslala moj del sestavka in me prav malo briga, če mu ne bo všeč...jaz sem kar zadovljna user posted image

Zdaj se moram pa skoncentrirati na konec tedna...bomo praznovali in praznovali in praznovali user posted image . Smo že včeraj začeli peči torte, sta oba veselo pomagala, kadar se nista kregala, kdo bo pomagal user posted image Danes jih pa še namažemo...ena bo čokoladna, druga pa mandljeva...upam, da bodo ok.
Jutri Matic praznuje s prijateljčki, smo kar organiziriali eno zunanje praznovanje. V nedeljo dopoldne prvi del žlahte in popoldan še drugi del oziroma moja mama...

Cel naslednji teden imam eno bv izobraževanje, ki ga menda "moram" opraviti...me prav zanima kaj bom imela od tega...glede na to, da o določenih temah vem več kot predavatelji...no saj vem, da se ni lepo hvaliti user posted image , ampak vseeno...stane pa zadeva 1500€...škoda denarja...pa še urnik je od 8 do 16., sem že povedala, da ob 15.15 zapustim prizorišče, če pa komu ni kaj prav, mi pa naj ne prizna izobraževanja....grrrrrrrr user posted image , ne bom zaradi tega otrok puščala do ne vem kdaj v vrtcu... Da je mera polna, seveda zadevo ponovimo šee en teden v marcu in en teden v aprilu...in na koncu je menda izpit... user posted image user posted image user posted image mogoče bom pa prva v vseh letih, ki bo padla na tem izpitu user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ugotavljam, da sem očitno grozno slaba mama, ker pri nas nimamo nobenega babyborna ali česa podobnega (kar imajo vse punčke)...samo Manca ni bila nikoli navdušena nad "dojenčki", tako da sem nad tem obupala...Maticu so bolj zanimivi, ampak njemu ga pa res ne bom kupila user posted image , že tako govori na punčko user posted image . Zdaj pa frklja pravi da bi imela Barbiko...ampak ne zaradi punčke, ampak ker je videla varianto s konji in bi imela Barbiko zaradi konja user posted image

Sicer je pa Manca trenutno v grooooooozni fazi...najbolj zabavno na svetu se ji zdi rigati, Matic se ji pa reži kot prismojen in jo še vzpodbuja, najljubši besedi sta "rit" in "drek"...sem ji zagrozila, da ni računalnika, če bo to še veliko uporabljala, oziroma da ji bom vsakič z milom umila usta, ko jo slišim...me je prav čukasto gledala user posted image . Sem omenila to zjutraj vzgojiteljici in je rekla, da v vrtcu ne počne nič od tega in je prava pridna punčka...ja očitno je demo verzija v vrtcu, doma pa pravi lump user posted image . Ampak saj mi je boljše tako, kot pa da bo bilo obratno...

Moram ta vikend spesnit prošnjo za vpis v drugo šolo in upati na najboljše, vpis sem pa prestavila na marec, ker najprej nas ni, po tem so pa počitnice...

tinas  upam, da boste ženske uživale in se zabavale...sem prepričana, da boste. Kakšen dan smučanja boš pa prav gotovo ujela...
Sem videla Liino smučanje, prava frajerka....bravo!!! Upam, da bo Manci tudi šlo dobro izpod nog...za Matica pa ne vem ali bo navdušen ali pa mu bo šlo vse na živce in sploh ne bo hotel smučat...bomo videli...

lonja dobro izkoristi prosto uro...pa nikar ne kompliciraj...saj veš kako so otroci...samo da je darilo...po tem pa je tako samo še eno delo zame, da ga pospravim user posted image

Jah Tajska poleti...malo bolj je mokro ampak ni krize...na otokih je pa sploh ok...takole pišejo

Samui Climate and Seasons

Dry Season

December - February: The dry season. Not much rain, but it might occur some refreshing wind or breeze at this time. Great for wind and body surfing. It is normally a lot of sunshine at this season.

Hot Season

March - August: The weather is still dry in this time, and it is usually very sunny and hot. In May it might rain a little more though. This is a great period to visit the islands if you can stand temperatures ranging from 28-35 degrees Celsius at daytime.

Rain Season

September - November: Also known as the monsoon season. It's still hot and normally there are many sunny days in the monsoon period. On some days you might find yourself in a refreshing monsoon shower for a moment. The rain showers are often short and as these island's water supplies are finite, the rain is needed and important.

Še eno uro, po tem pa tole

user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
28.1.2011 14:51:42   
Izabela_
Še jaz vas na hitro pozdravim. Zdajle šibam po enega otroka, po drugega gre user posted image . Sem bila z malima skoraj cel teden sama, tako da sem prav evforična, da bomo popoldne vsi 4je skupaj...

Mml, tudi jaz moram drug teden vpisati Matevža v šolo. Mi pa nisom ziher, kam bi ga dali. V 1-2 letih se bomo selili, pa bi potem padel pod drugo šolo. Po svoje mi je podružnica v našem kraju všeč, sem tudi sama hodila tja in je še vedno vse tako lušno-vaško. Ravno prav za Matevža. Pa še kakšnega otroka bi že poznal. Po drugi strani imajo menda zdaj 1 kombiniran oddelek, ker je bilo premalo otrok. To mi pa ni kul, pa ne vem, kako bo drugo leto... Tretja varianta je centrala kar v mestu... Ne vem, bom šla tja in ga vpisala, potem pa pisala prošnje za premestitev glede na situacijo. - Turčija je tudi kul, ja (sicer še nisem bila). Moram pogledati kataloge. Tajska je za nas še predaleč... - Lepo praznujte z Maticem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
28.1.2011 15:00:38   
ac
Helou in ena user posted image za vse, sem spet eno leto starejša. Smo bili s sodelavci tri ure v Mehiški, zdej pa še kafe spijem in grem domov. Sem se pa letos izkazala; vsako leto sem za RD na šiht prinesla piškote iz trgovine, včeraj sva pa s sosedo spekli gibanico (no, jaz sem bolj asistirala) in so jo fuuul pohvalli. Tko, da, Lonja, zgleda se bom namesto v strokovno delo vrgla v prostem času v kuho user posted image .

Mml, Sara tud na veliko riga in razlaga o prdcih in podobno... Včeraj je imela sistematski pregled (velika je že 118 cm in težka 22 kg...) in je to počela pred zdravnico user posted image . Potem smo pa imeli že prvo srečanje v šoli. Si kar ne predstavljam naših drobižkov kot prvošolčke...

Imejte se lepo. Mene čaka praznovalni vikend.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
28.1.2011 17:23:32   
mml
ac
Hvala za torto!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 28.1.2011 17:29:39 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
28.1.2011 17:24:55   
mml
Spet se mi je sporočilo 2x objavilo...tako da je tole "zbrisano"....user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 28.1.2011 17:28:42 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
31.1.2011 12:47:10   
mml
Dan,

sem prišla na "kosilo" med seminarjem in malo pofirbčkat...

Smo odpraznvali...danes nadaljuje Matic še v vrtcu, po tem pa še enkrat v četrtek popoldan...po tem pa konec RD...

...do marca...

Ne garajte prehudo in kaj napišite!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
31.1.2011 12:57:52   
lonja
Dan,

najprej z zamudo Ac VSE NAJBOLJŠE, upam, da si lepo praznovala user posted image . No, pa si spet eno leto starejša od mene user posted image user posted image user posted image . Kdaj gremo babe na kak čvek?

user posted image

Mml, vidim, da si zelo bizi, pa čeprav na seminarjih user posted image . Mi smo včeraj zaman iskali sonček po Gorenjski, malo se je sicer svetlikalo, ampak sonček kar ni bil dovolj močan, da bi prerinil čez oblake. Pa naslednji vikend. Drgač pa hvala za info o vremenu po Tajskem. Zdej, ko zgleda tako malce nevarno v Egiptu, bomo tudi mi morali izbrati kako drugo lokacijo. Sam veš, ko komu omenim Tajsko junija, me vsi začudeno gledajo, le zakaj???

Nana Liza, a jo mahate na Koblo ta vikend? Kje boste smučali, na Kobli ali na Voglu? Mogoče bomo kje v bližini, še malo stikam za kakim apartmajem user posted image . A nad Peco ste bili pa verjetno navdušeni, a ne?

Tinas, jst sem tudi hotela rezervirat preko Mercatorja Moravce, pa so do konca marca čisto polni, nekaj terminov je še frej v aprilu, ampak žal le med tednom user posted image . Mogoče poskusim tudi jaz s Portorožem.

Mi smo včeraj spet smučali, Ajda je spet napredovala v malo boljšo skupino in zdej jo je res že užitek gledati user posted image , še malo, pa se ji pridružim. Pa kako veselje ima, pa čisto nič ne pojamra, ko se peljemo domov, že pravi, kako komaj čaka naslednji vikend, pa takoj, ampak čisto takoj v avtu, jo zmanjka in pančka celo pot domov.

Tako. To bi bilo za dans. Jutr pa naprej....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
31.1.2011 14:36:53   
ac
Pozdravljene.

Ja, praznovanja so za mano. Mml in Lonja in ostale decembrke na FB, hvala za čestitke user posted image . Zdej pa moram že v šoping za user posted image , ki praznuje tale teden. Mi je podaril polet z balonom; zgleda, da se me hoče losat, ker imam zadnje čase problem z višino user posted image .

Lonja - za čvek sem kadarkoli, edino ob torkih smo s puncami same, drugače si pa lahko vzamem katerikoli večer frej. Tako, da, ko boste ljubljančanke imele voljo in čas, sporočite, pa se dobimo na tortici. Častim user posted image .

Imejte se lepo še naprej...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.2.2011 22:59:21   
Nana Liza
Hojla!

V nedeljo smo se imeli prav lepo tam daaaaleč pod Peco. Bilo je mrzlo, ampak smo se dobro pripravili in toplo oblekli. Slikce so tudi lepe. Otroka sta uživala. Je pa kar malo daleč, če po pravici povem, ker potem se še nekaj vleče, ker se nabije veliko avtomobilov in na koncu je cesta kar ozka, pa se je treba umikat itd. Za pogledat super zadeva. Pa bolje je, da si bolj zgoden. user posted image

Lonja - Gremo na obisk k prijateljem v Bohinjsko Bistrico. Poleg je smučišče, mislim, da je to Kobla. Če boste kje v bližini, nujno pokliči, da se kaj vidimo.user posted image user posted image za Ajdino smučanje. Korajžna punca!

MML - Matic - vse najboljše! Sicer malo z zamudo...

ac- ja res se lahko dobimo enkrat na kakšnem čveku in pijači. Z balonom ne boš občutila takega strahu, preverjeno. Super doživetje.

Izabela - dobro se odločite glede šole, sicer se mi pa zdi, da je najbolj pomembno potem tam od 4. razreda dalje. Mi upamo, da bodo v našem kraju čimpreje zgradili šolo do 8 oz. 9. razreda, ker jo imajo sedaj samo do 4. razreda, potem so pa vozači in jih vozijo v sosednji kraj v šolo (možno tudi da bo dvoizmensko). Jo pa imamo tik pred nosom, še bližje kot vrtec.user posted image Glede šole se pa pogovarjajo že ne vem koliko let, pa vedno najdejo kakšno neumnost, da zadeva še stoji...važno je občini samo, da imamo nove soseske in bloke. user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.2.2011 10:58:01   
lonja
Daaaan,

evo, en dan sem bila doma, pa se je kr neki nabralo na moji mizi, tko da se šele sedaj malo priklapljam user posted image .

Ac, malo za šalo, malo za hec, če bi se te tvoj user posted image  res hotel losat, je izbral bolj slabo varianto, namreč balon....tko se te prav gotovo ne bo. Se boš (bosta) pa lepo imela, to pa definitivno, čeprav men je poleti še lepše, ker je običajno lepša vidljivost.

Nana Liza, mi bomo tradicijo Pokljuških vikendov ta vikend kar nadaljevali, mogoče pa se en dan v sklopu teh praznikov tudi mi zapeljemo do enih prijateljev na Ravne (Bohinjska Bistrica), kateri dan pa boste tam? A ste že gledali predstavo Sapramišja sreča (nadaljevanje Sapramiške) user posted image ?

Mml, a te tolk izmučijo na seminarju, da se nimaš časa priklopiti, al nas ne maraš več user posted image ?

JanJan, nad tvojo jutranjo kavico smo pa itak že obupale....user posted image

Torej, kot že rečeno, sem bla včeraj doma, na bolniški, zarad Mance, je mala zakuhala v noči iz pon na torek, pa še sama sem bila, ker so bili ata v službi čez noč. Tako sva se včeraj na vso moč crkljali, pa še pospravila sem mimogrede hišo, pa malo sva skupaj počivali, skratka imeli sva se prav fajn. No, danes se Manca crklja pri moji mami, jutri bo pa že za v vrtec, vsaj upam. Se mi pa sploh ne zdi čudno, v njeni skupini sta že cel teden samo dva junaka, 10 jih je bolnih. TAko da je ena vzgojiteljica kar na prisilnem dopustu user posted image .

Torej, kdaj gremo na čvek? Naslednji petek kateri odgovarja, ali bi rajši med tednom user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.2.2011 19:46:50   
lonja
Evo našo smučarko:

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.2.2011 22:36:33   
Nana Liza
Lonja, prav frajerska izgleda tvoja Ajda. A ima tam šolo vsak vikend?
V soboto bomo v Bistrici.
Petek, ja ok.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.2.2011 7:06:57   
ac
Dobro jutro.

Bravo Ajda! In ostale decembrske 2005 smučarke! Mi pa Sare še nismo dali na smučke. Mogoče drugo leto.

Lonja - drug petek meni načeloma odgovarja, čeprav bi raje kakšen drug dan, ker ravno v petek popoldne pride Sara domov po tridnevnem vrtčevskem zimovanju na Pokljuki. No, ampak če se bolj zvečer zmenimo, potem itak ni problema user posted image .

Zdej si grem pa skuhat kofe, da bom lahko sploh zalaufala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.