Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:08:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja po nasem BB sem jaz dobila dobro mnenje o njej...tu pa ne vem kaj ga serje in kaj se bo..... misli, da jo noben ne vidi...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:10:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? na pink si imaš to vsak dan
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:14:28
|
|
|
|
botrca
|
Malega imam doma in je danes zopet bruhal 2x...zdaj je zaenkrat ok, bomo vidli kaj še bo do večera in čez noč. Mogoče se greva pokazat.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:16:45
|
|
|
|
bambixxx
|
botrca za jana. rotavirus?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:18:21
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:19:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? na pink si imaš to vsak dan me sploh ne gane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:21:10
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malega imam doma in je danes zopet bruhal 2x...zdaj je zaenkrat ok, bomo vidli kaj še bo do večera in čez noč. Mogoče se greva pokazat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 18:01:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? na pink si imaš to vsak dan joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 18:02:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? ZAKON JE ... pri nas učinkuje v kombinaciji z fiziološko in operilom (ves sluz ven potegne) je pa res da se mali dere 100/h pri čiščenju
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:16:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? ZAKON JE ... pri nas učinkuje v kombinaciji z fiziološko in operilom (ves sluz ven potegne) je pa res da se mali dere 100/h pri čiščenju no sem upala, da sem bom temu izognila z baby vac-om
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:19:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca za jana. rotavirus? ne, ker je samo parkrat bruhal...zdaj ni od dopoldneva in upam, da se bo umirilo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:20:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? ga imam in je zakon...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:20:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami ni to big brother ampak dvor ...to še bo zanimivo
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.1.2011 19:22:53 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:21:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? ZAKON JE ... pri nas učinkuje v kombinaciji z fiziološko in operilom (ves sluz ven potegne) je pa res da se mali dere 100/h pri čiščenju no sem upala, da sem bom temu izognila z baby vac-om podpis pod elevitko in ne skrbi za drenje...glavno da bo nos vredi spucan
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:23:43
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa pekla palačinke, zdaj se pa igramo z lego kockami... .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:34:32
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Mi pa smo se pravkar najedli,sem naredla tunin namaz...mmmmmmmmm,bi še kuj,pa je sfalilo že. Maksu pa moram ju3 okolista prestavit,ker jaz ne dobim fraj,moj itak ne,ga je tašča hotla peljat,pa je zbolela,leži že cel dan z vročino.Pa ne bom reskirala,da spet zboli,posledično pa še Saš!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:36:01
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? na pink si imaš to vsak dan joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami A daj nehaj no.To pa vseen nisem pricakovala od nje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:41:35
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? ga imam in je zakon... Imela ja...Sicer pa ga nekje od 2ga leta dalje ne uporabljam vec...Ker mali je tam nekje pri 2eh letih kot nor zacel pihat iz nosa...Fiziolosko mu naspricam in pihne... Moj se je tudi drl ko zverina ampak ni trte mrte bilo,to je bilo za njegovo dobro in se mi sploh ni smislil...In k sreci nikoli ni prislo do vnetja uhic....Ko je bil tako velik,da je ze sam sedel sem si ga dala sedet na kolena,brisaco okoli ovila, naspricala z fiziosolsko in posesala z babyvacom.Ko je sedel na meni je svojo desno roko mene drzal za hrbet,jaz pa sem ga s svojo levo roko drzala preko njegovega hrbta in hkrati njegovo levo roko,tako,da mi ni mogel nic mrdat. http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:50:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami ni to big brother ampak dvor ...to še bo zanimivo joj smo picajzlasti... isti drek samo drugo pakovanje
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 19:53:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj se je tudi drl ko zverina ampak ni trte mrte bilo,to je bilo za njegovo dobro in se mi sploh ni smislil...In k sreci nikoli ni prislo do vnetja uhic....Ko je bil tako velik,da je ze sam sedel sem si ga dala sedet na kolena,brisaco okoli ovila, naspricala z fiziosolsko in posesala z babyvacom.Ko je sedel na meni je svojo desno roko mene drzal za hrbet,jaz pa sem ga s svojo levo roko drzala preko njegovega hrbta in hkrati njegovo levo roko,tako,da mi ni mogel nic mrdat. http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440 jaz k sreči nisem rabila tako delat, ker mi je lepo sedel na svojem stolčku za hranjenje in počakal da sem opravila
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:30:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč. KAK JE TO FAJN, NE. majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi! KAJ PA DRUGO POLOVICO (še 4 ure) PA NIČ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:30:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:32:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem pa pekla palačinke, zdaj se pa igramo z lego kockami... . Sem ti lušte nardila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:34:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla Bravo skrat! Kdaj lahko pripeljem Nika na inštrukcije?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?