|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
19.1.2011 17:08:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ja po nasem BB sem jaz dobila dobro mnenje o njej...tu pa ne vem kaj ga serje in kaj se bo.....

misli, da jo noben ne vidi...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.1.2011 17:10:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o

kaj je to?

na pink si imaš to vsak dan user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.1.2011 17:12:16   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* T.

user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.

user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik

user posted image Bambixxx
* Tibor

user posted image Arwenko
*Alex

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.1.2011 17:14:28   
botrca
Malega imam doma in je danes zopet bruhal 2x...zdaj je zaenkrat ok, bomo vidli kaj še bo do večera in čez noč. Mogoče se greva pokazat. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
19.1.2011 17:16:45   
bambixxx
botrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jana.
rotavirus?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
19.1.2011 17:18:21   
bambixxx
jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat user posted image . ga ma katera doma? je fajn?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
19.1.2011 17:19:26   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj je to?

me sploh ne gane user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.1.2011 17:21:10   
Lenči_

Malega imam doma in je danes zopet bruhal 2x...zdaj je zaenkrat ok, bomo vidli kaj še bo do večera in čez noč. Mogoče se greva pokazat. 

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.1.2011 18:01:16   
elevitka

kaj je to?

joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.1.2011 18:02:32   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat user posted image . ga ma katera doma? je fajn?

ZAKON JE ... pri nas učinkuje v kombinaciji z fiziološko in operilom (ves sluz ven potegne) je pa res da se mali dere 100/h pri čiščenju

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.1.2011 19:16:28   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ZAKON JE ... pri nas učinkuje v kombinaciji z fiziološko in operilom (ves sluz ven potegne) je pa res da se mali dere 100/h pri čiščenju

no sem upala, da sem bom temu izognila z baby vac-omuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.1.2011 19:19:06   
botrca

botrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jana.
rotavirus?

ne, ker je samo parkrat bruhal...zdaj ni od dopoldneva in upam, da se bo umirilouser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.1.2011 19:20:01   
botrca

ga imam in je zakon...user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.1.2011 19:20:48   
botrca

joj zdaj me je stari spomnil....to je big brother naših južnih bratov- kjer so podpisali pogodbo da bodo sodelujoči sexali pred kamerami

ni to big brother ampak dvor user posted image ...to še bo zanimivo user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 19.1.2011 19:22:53 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.1.2011 19:21:55   
botrca

no sem upala, da sem bom temu izognila z baby vac-omuser posted image

podpis pod elevitko in ne skrbi za drenje...glavno da bo nos vredi spucan user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
19.1.2011 19:23:43   
botrca
Jaz sem pa pekla palačinke, zdaj se pa igramo z lego kockami...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.1.2011 19:34:32   
matcar
Čer!

Mi pa smo se pravkar najedli,sem naredla tunin namaz...mmmmmmmmm,bi še kuj,pa je sfalilo že.user posted image
Maksu pa moram ju3 okolista prestavit,ker jaz ne dobim fraj,moj itak ne,ga je tašča hotla peljat,pa je zbolela,leži že cel dan z vročino.Pa ne bom reskirala,da spet zboli,posledično pa še Saš!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.1.2011 19:36:01   
Sacherca

kaj je to?

A daj nehaj no.To pa vseen nisem pricakovala od njeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.1.2011 19:41:35   
Sacherca

ga imam in je zakon...user posted image

Imela ja...Sicer pa ga nekje od 2ga leta dalje ne uporabljam vec...Ker mali je tam nekje pri 2eh letih kot nor zacel pihat iz nosa...Fiziolosko mu naspricam in pihne...

Moj se je tudi drl ko zverina ampak ni trte mrte bilo,to je bilo za njegovo dobro in se mi sploh ni smislil...In k sreci nikoli ni prislo do vnetja uhic....Ko je bil tako velik,da je ze sam sedel sem si ga dala sedet na kolena,brisaco okoli ovila, naspricala z fiziosolsko in posesala z babyvacom.Ko je sedel na meni je svojo desno roko mene drzal za hrbet,jaz pa sem ga s svojo levo roko drzala preko njegovega hrbta in hkrati njegovo levo roko,tako,da mi ni mogel nic mrdat.
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.1.2011 19:50:49   
elevitka

ni to big brother ampak dvor user posted image ...to še bo zanimivo user posted image

joj smo picajzlasti... isti drek samo drugo pakovanje user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.1.2011 19:53:39   
botrca

Moj se je tudi drl ko zverina ampak ni trte mrte bilo,to je bilo za njegovo dobro in se mi sploh ni smislil...In k sreci nikoli ni prislo do vnetja uhic....Ko je bil tako velik,da je ze sam sedel sem si ga dala sedet na kolena,brisaco okoli ovila, naspricala z fiziosolsko in posesala z babyvacom.Ko je sedel na meni je svojo desno roko mene drzal za hrbet,jaz pa sem ga s svojo levo roko drzala preko njegovega hrbta in hkrati njegovo levo roko,tako,da mi ni mogel nic mrdat.
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440

jaz k sreči nisem rabila tako delat, ker mi je lepo sedel na svojem stolčku za hranjenje in počakal da sem opravila user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.1.2011 20:30:36   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč.user posted image

KAK JE TO FAJN, NE. user posted image

majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi!

KAJ PA DRUGO POLOVICO (še 4 ure) PA NIČ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.1.2011 20:30:40   
Sacherca
Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" user posted image user posted image user posted image

Pa sem sla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.1.2011 20:32:49   
majakla

Jaz sem pa pekla palačinke, zdaj se pa igramo z lego kockami...user posted image .

Sem ti lušte nardila? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.1.2011 20:34:55   
majakla

Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" user posted image user posted image user posted image

Pa sem sla user posted image user posted image user posted image

user posted image   Bravo skrat! Kdaj lahko pripeljem Nika na inštrukcije? user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?