|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
19.1.2011 9:24:37   
katy83
jaz sem danes polna vprašanjuser posted image

je katera izvajala tisto metodo pred spanjem, ko otroka pustiš jokat?  Meni se zdi grozna, ampak res nimava več "pametnih" idej kaj nardit, da bo T zaspal brez jokauser posted image  

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.1.2011 9:47:55   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

je katera izvajala tisto metodo pred spanjem, ko otroka pustiš jokat?  Meni se zdi grozna, ampak res nimava več "pametnih" idej kaj nardit, da bo T zaspal brez jokauser posted image  

Jaz, ampak je bil Nik še manjši, ko včasih pred
nočnim spanjem, no, mu pač ni bilo za spat, pa
sva rekla (sva nekje prebrala) max. 10 min, pa
ne vem, če je 2 minutki jokcal in zaspal.
Ko sva to poskusila spet kasneje, je jokal, vse
dokler ga nisva prišla pogledat ... finta pa je bila
v tem, da je že stal in tako je v pojslici stal, ko
je bil sam jokal, ko sva prišla k njemu smeh in
tako zdaj spimo skupaj.
Naju je že pogruntal. Bo še prehitro prišel čas,
ko ne bo več želel.

< Sporočilo je popravil majakla -- 19.1.2011 9:51:36 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.1.2011 9:53:58   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz, ampak je bil Nik še manjši, ko včasih pred
nočnim spanjem, no, mu pač ni bilo za spat, pa
sva rekla (sva nekje prebrala) max. 10 min, pa
ne vem, če je 2 minutki jokcal in zaspal.
Ko sva to poskusila spet kasneje, je jokal, vse
dokler ga nisva prišla pogledat ... finta pa je bila
v tem, da je že stal in tako je v pojslici stal, ko
je bil sam jokal, ko sva prišla k njemu smeh in
tako zdaj spimo skupaj.

Naju je že pogruntal. Bo še prehitro prišel čas,
ko ne bo več želel.

točno to se pri nas dogaja, zato ga zdaj vzameva k sebi
Včeraj npr. je spal od 20. do 21., potem pa ni hotel več do 23.30, pa še te ko sva ga k sebi vzela, se je drl ko zverinica malauser posted image . Ko je zaspal, sem ga nesla v njegovo sobico, ampak se je čez kako uro zbudiluser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.1.2011 9:59:45   
majakla
Katy tak je bilo pri nas, so bli vmes
zg. zobki in morje in postavljanje na
nogice in se je spanje v svoji sobici
zaključilo.
Sva probala pri enem letu, se je
ponoči zbujal, par dni smo se mantrali,
pa nehali, ker ga imava raje pri sebi,
pa spimo. No, pol pa so še bolezni ...
in smo raje skupaj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.1.2011 10:07:45   
katy83

Katy tak je bilo pri nas, so bli vmes
zg. zobki in morje in postavljanje na
nogice in se je spanje v svoji sobici
zaključilo.
Sva probala pri enem letu, se je
ponoči zbujal, par dni smo se mantrali,
pa nehali, ker ga imava raje pri sebi,
pa spimo. No, pol pa so še bolezni ...
in smo raje skupaj.

ja, saj s tem sem se jaz že tudi sprijaznila...kaj te čem. Res pa je, da full nemirno spi in se ne naspiva midva ravno najboljše. user posted image
Zdaj bom še sicer probala, tak da ga nesem v njegovo posteljico, v upanju da bo spal do jutrauser posted image ...optimistkauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.1.2011 10:15:02   
majakla

ja, saj s tem sem se jaz že tudi sprijaznila...kaj te čem. Res pa je, da full nemirno spi in se ne naspiva midva ravno najboljše. user posted image
Zdaj bom še sicer probala, tak da ga nesem v njegovo posteljico, v upanju da bo spal do jutrauser posted image ...optimistkauser posted image

To pa je drugo, probaj, morda pa vam rata.

Nik pa mirno spi, ampak se vleže povprek,
glavo da na moj pojšter, nogice pa pol na
atijevega - te pa ga pokri, če lahko. user posted image

Pa zdaj, ko 4-kice čakamo, enih 3-4x na
noč zajokca, se vrže v drugi položaj, ga
pobožam, pokrijem in spimo naprej.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.1.2011 11:51:53   
bambixxx
mi2 pa imava njegovo posteljico zraven najine v spalnici. ko zaspi (ponavadi kar na rokah ali ob flaši v petih minutah), pa ga samo v njegovo posteljico prestavim in spi do jutra. če ga pa dam budnega v posteljico, pa ni šans da bo zaspal v 5 min, ampak traja kaki 2 uri preden se utrudi in potem končno zaspi. tak da ga mi zaenkrat kar na rokah uspavamo, ker je res časovno najkrajše. malo zazibaš, 5 min pa spi, odneseš v postlo in je mir do jutra.
kaj pa bomo, ko bo večji (že zdaj je težek!), pa še nismo dognali user posted image . pa moramo si baby varuško nabavit, preden ga v svojo sobo preselimo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.1.2011 12:21:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Sem do srednje sole imela res take kodre,bom posikala sliko pa dala na FB,pol sem si zacela ravnat pa smao gladla,tisti leto preden sem mojga spoznala pa si zacela nazaj kustrat mojo grivo,no po porodu pA MI je odneslo pol kodrov user posted image user posted image user posted image user posted image

Da jih nisem ki jaz dobila?user posted image
Resno,po drugem porodu mi je čupa totalno pošizila-ful goste lase sem dobila,kravžli pa-brez besed-neukrotljivi...se moj frizer non stop reži na moj račun-edino,ko jih mora začet barvat,mu mineuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.1.2011 12:26:33   
majakla
Meni pa so končno nehali ful izpadat,
sem že mislila, da se bom šišnila. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.1.2011 12:29:26   
arabela*
danuser posted image

končno malo časa tud za rruser posted image

Vrtec, opravki, sem bila z upraviteljem zmenjena....ker je malo zašuštral nekaj in so mi pošiljali kar dve položnici...za plačevat staro in novo stanovanje....kot da imam obauser posted image ...tak da bomo porihtali sedajuser posted image

zdaj pa delam testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata (radič in veliko rukole)user posted image

Popoldne pa tak šola spet...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.1.2011 12:33:53   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
zdaj pa delam testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata (radič in veliko rukole)user posted image

Mmm . . .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.1.2011 13:15:05   
majakla
Joj, kak mam "električne" lase!
Obstaja kaki recept proti temu?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.1.2011 14:49:36   
Sacherca

Joj, kak mam "električne" lase!
Obstaja kaki recept proti temu?

ne bi vedlauser posted image

Mi pa danes imeli za kosilo spinaco,pire krompir in stefko od predvcerajsnjim...Mesa pa ze ne bomo bek metali user posted image

Dezuje na polno user posted image Na Koroskem pa baje snezi...naj akr pri dezju ostane user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.1.2011 14:56:47   
Sacherca
http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.1.2011 15:06:43   
Lenči_
Dan,

tudi moj dan je bil pester. Spali smo kar do 8.30, pol smo se na hitrco oblekli, in pridemo do avta in guma prazna user posted image Na srečo se je ravno mama mimo peljala, tak da smo se z njo do nje peljali in sem pustila M. pri njej, sama pa šibnila do vrtca podpisat pogodbo. Dobili smo na Smetanovi in ne na Gregorčičevi, kot so nam najprej rekli. Pa ajde, tak je vseeno kje smo. Pol sem šla še v službo, kjer sem dobila goro dela na usb ključku. Pa bom vsaj doma delala, dokler ne grem na šiht. To bo pa tak kmalu. za stari dopust so mi nekaj komplicirali, da ne bo časa, da ga koristim. Ja pa kaj šeuser posted image

M. trenutno aja, nekaj se je zbudla vmes in sem jo mogla nosit, da je nazaj zaspala. Bambixxx M. ima 10,5 kg, pa jo še vedno včasih malo nosimo, samo ne vprašaj, kak naju hrbtenica boli, že po 2 min.

katy83 mi uvajamo spanje v pojstlici tako, da sva zraven, dokler ne zaspi. Je pa fajn, če je res utrujena, potem takoj zaspi, če ne lahko traja tudi 2 uri. Tega pa sploh več ne prakticiramo, tak da gre 1x na dan spat pa čao lučka. Zvečer pa gre tubi hitro pol spat ob 7 oz. 8.

Jaz sem tudi včeraj izpolnjevala vlogo za vzdrževanega druž. člana in sem zadnji stolpec pustla prazen.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.1.2011 15:08:15   
Lenči_

kaj je to?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.1.2011 15:11:16   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

kaj je to?

Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije...

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.1.2011 15:13:04   
Lenči_

kaj je to?

Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije...

aha, hvala. Ugabno user posted image V našem BB se je nekak lepo prikazala, zdaj pa bedarije dela user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.1.2011 15:15:04   
Sacherca
Ja po nasem BB sem jaz dobila dobro mnenje o njej...tu pa ne vem kaj ga serje in kaj se bo.....

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.1.2011 15:41:12   
matcar
Dan!

jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč.user posted image

majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.1.2011 16:04:14   
elevitka

kaj je to?

aha, hvala. Ugabno user posted image V našem BB se je nekak lepo prikazala, zdaj pa bedarije dela user posted image

hehehe ja punce... srbi jo user posted image user posted image user posted image user posted image

saj je zadnjič povedala ko je praznovala 26 RD da je samska in si želi moške družbe!

Pa verjetno misli da noben nebo gledal al kaj (iz slo)

naše dete je zaspalo med vožnjo v avtu okoli 11.45 in spal do 15.15 (tak je če tuliš od 4 zjutraj že) user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.1.2011 16:05:21   
bambixxx

M. trenutno aja, nekaj se je zbudla vmes in sem jo mogla nosit, da je nazaj zaspala. Bambixxx M. ima 10,5 kg, pa jo še vedno včasih malo nosimo, samo ne vprašaj, kak naju hrbtenica boli, že po 2 min.

si lahko mislim, če že mene pri 8,4 kg boli. drugače pa ga mi ne nosimo, ampak sedimo in se samo na rokah malo carta oz. ga zibamo, da zaspi.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.1.2011 16:36:31   
bambixxx
evo mali že tretjo rundo spi danes, ta prehlad ga je čist izmučil. pa še jaz malo prej s pucanjem nosa. kak mu naj nos spucam brez da se zraven živalsko dere kot da ga iz kože dajem user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.1.2011 17:04:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata user posted image

mi smo imeli enako kosilo user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 19.1.2011 17:05:54 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.1.2011 17:06:42   
botrca

Ker sem ko palačinke - smotana. user posted image

kak sem se pa temu nasmejala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?