Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 9:24:37
|
|
|
|
katy83
|
jaz sem danes polna vprašanj je katera izvajala tisto metodo pred spanjem, ko otroka pustiš jokat? Meni se zdi grozna, ampak res nimava več "pametnih" idej kaj nardit, da bo T zaspal brez joka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 9:47:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem danes polna vprašanj je katera izvajala tisto metodo pred spanjem, ko otroka pustiš jokat? Meni se zdi grozna, ampak res nimava več "pametnih" idej kaj nardit, da bo T zaspal brez joka Jaz, ampak je bil Nik še manjši, ko včasih pred nočnim spanjem, no, mu pač ni bilo za spat, pa sva rekla (sva nekje prebrala) max. 10 min, pa ne vem, če je 2 minutki jokcal in zaspal. Ko sva to poskusila spet kasneje, je jokal, vse dokler ga nisva prišla pogledat ... finta pa je bila v tem, da je že stal in tako je v pojslici stal, ko je bil sam jokal, ko sva prišla k njemu smeh in tako zdaj spimo skupaj. Naju je že pogruntal. Bo še prehitro prišel čas, ko ne bo več želel.
< Sporočilo je popravil majakla -- 19.1.2011 9:51:36 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 9:53:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem danes polna vprašanj je katera izvajala tisto metodo pred spanjem, ko otroka pustiš jokat? Meni se zdi grozna, ampak res nimava več "pametnih" idej kaj nardit, da bo T zaspal brez joka Jaz, ampak je bil Nik še manjši, ko včasih pred nočnim spanjem, no, mu pač ni bilo za spat, pa sva rekla (sva nekje prebrala) max. 10 min, pa ne vem, če je 2 minutki jokcal in zaspal. Ko sva to poskusila spet kasneje, je jokal, vse dokler ga nisva prišla pogledat ... finta pa je bila v tem, da je že stal in tako je v pojslici stal, ko je bil sam jokal, ko sva prišla k njemu smeh in tako zdaj spimo skupaj. Naju je že pogruntal. Bo še prehitro prišel čas, ko ne bo več želel. točno to se pri nas dogaja, zato ga zdaj vzameva k sebi Včeraj npr. je spal od 20. do 21., potem pa ni hotel več do 23.30, pa še te ko sva ga k sebi vzela, se je drl ko zverinica mala . Ko je zaspal, sem ga nesla v njegovo sobico, ampak se je čez kako uro zbudil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 9:59:45
|
|
|
|
majakla
|
Katy tak je bilo pri nas, so bli vmes zg. zobki in morje in postavljanje na nogice in se je spanje v svoji sobici zaključilo. Sva probala pri enem letu, se je ponoči zbujal, par dni smo se mantrali, pa nehali, ker ga imava raje pri sebi, pa spimo. No, pol pa so še bolezni ... in smo raje skupaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 10:07:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy tak je bilo pri nas, so bli vmes zg. zobki in morje in postavljanje na nogice in se je spanje v svoji sobici zaključilo. Sva probala pri enem letu, se je ponoči zbujal, par dni smo se mantrali, pa nehali, ker ga imava raje pri sebi, pa spimo. No, pol pa so še bolezni ... in smo raje skupaj. ja, saj s tem sem se jaz že tudi sprijaznila...kaj te čem. Res pa je, da full nemirno spi in se ne naspiva midva ravno najboljše. Zdaj bom še sicer probala, tak da ga nesem v njegovo posteljico, v upanju da bo spal do jutra ...optimistka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 10:15:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj s tem sem se jaz že tudi sprijaznila...kaj te čem. Res pa je, da full nemirno spi in se ne naspiva midva ravno najboljše. Zdaj bom še sicer probala, tak da ga nesem v njegovo posteljico, v upanju da bo spal do jutra ...optimistka To pa je drugo, probaj, morda pa vam rata. Nik pa mirno spi, ampak se vleže povprek, glavo da na moj pojšter, nogice pa pol na atijevega - te pa ga pokri, če lahko. Pa zdaj, ko 4-kice čakamo, enih 3-4x na noč zajokca, se vrže v drugi položaj, ga pobožam, pokrijem in spimo naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 11:51:53
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 pa imava njegovo posteljico zraven najine v spalnici. ko zaspi (ponavadi kar na rokah ali ob flaši v petih minutah), pa ga samo v njegovo posteljico prestavim in spi do jutra. če ga pa dam budnega v posteljico, pa ni šans da bo zaspal v 5 min, ampak traja kaki 2 uri preden se utrudi in potem končno zaspi. tak da ga mi zaenkrat kar na rokah uspavamo, ker je res časovno najkrajše. malo zazibaš, 5 min pa spi, odneseš v postlo in je mir do jutra. kaj pa bomo, ko bo večji (že zdaj je težek!), pa še nismo dognali . pa moramo si baby varuško nabavit, preden ga v svojo sobo preselimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 12:21:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sem do srednje sole imela res take kodre,bom posikala sliko pa dala na FB,pol sem si zacela ravnat pa smao gladla,tisti leto preden sem mojga spoznala pa si zacela nazaj kustrat mojo grivo,no po porodu pA MI je odneslo pol kodrov Da jih nisem ki jaz dobila? Resno,po drugem porodu mi je čupa totalno pošizila-ful goste lase sem dobila,kravžli pa-brez besed-neukrotljivi...se moj frizer non stop reži na moj račun-edino,ko jih mora začet barvat,mu mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 12:26:33
|
|
|
|
majakla
|
Meni pa so končno nehali ful izpadat, sem že mislila, da se bom šišnila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 12:29:26
|
|
|
|
arabela*
|
dan končno malo časa tud za rr Vrtec, opravki, sem bila z upraviteljem zmenjena....ker je malo zašuštral nekaj in so mi pošiljali kar dve položnici...za plačevat staro in novo stanovanje....kot da imam oba ...tak da bomo porihtali sedaj zdaj pa delam testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata (radič in veliko rukole) Popoldne pa tak šola spet...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 12:33:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa delam testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata (radič in veliko rukole) Mmm . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 13:15:05
|
|
|
|
majakla
|
Joj, kak mam "električne" lase! Obstaja kaki recept proti temu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 14:49:36
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joj, kak mam "električne" lase! Obstaja kaki recept proti temu? ne bi vedla Mi pa danes imeli za kosilo spinaco,pire krompir in stefko od predvcerajsnjim...Mesa pa ze ne bomo bek metali Dezuje na polno Na Koroskem pa baje snezi...naj akr pri dezju ostane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:06:43
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan, tudi moj dan je bil pester. Spali smo kar do 8.30, pol smo se na hitrco oblekli, in pridemo do avta in guma prazna Na srečo se je ravno mama mimo peljala, tak da smo se z njo do nje peljali in sem pustila M. pri njej, sama pa šibnila do vrtca podpisat pogodbo. Dobili smo na Smetanovi in ne na Gregorčičevi, kot so nam najprej rekli. Pa ajde, tak je vseeno kje smo. Pol sem šla še v službo, kjer sem dobila goro dela na usb ključku. Pa bom vsaj doma delala, dokler ne grem na šiht. To bo pa tak kmalu. za stari dopust so mi nekaj komplicirali, da ne bo časa, da ga koristim. Ja pa kaj še M. trenutno aja, nekaj se je zbudla vmes in sem jo mogla nosit, da je nazaj zaspala. Bambixxx M. ima 10,5 kg, pa jo še vedno včasih malo nosimo, samo ne vprašaj, kak naju hrbtenica boli, že po 2 min. katy83 mi uvajamo spanje v pojstlici tako, da sva zraven, dokler ne zaspi. Je pa fajn, če je res utrujena, potem takoj zaspi, če ne lahko traja tudi 2 uri. Tega pa sploh več ne prakticiramo, tak da gre 1x na dan spat pa čao lučka. Zvečer pa gre tubi hitro pol spat ob 7 oz. 8. Jaz sem tudi včeraj izpolnjevala vlogo za vzdrževanega druž. člana in sem zadnji stolpec pustla prazen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:11:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:13:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije... aha, hvala. Ugabno V našem BB se je nekak lepo prikazala, zdaj pa bedarije dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:15:04
|
|
|
|
Sacherca
|
Ja po nasem BB sem jaz dobila dobro mnenje o njej...tu pa ne vem kaj ga serje in kaj se bo.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:41:12
|
|
|
|
matcar
|
Dan! jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč. majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 16:04:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije... aha, hvala. Ugabno V našem BB se je nekak lepo prikazala, zdaj pa bedarije dela hehehe ja punce... srbi jo saj je zadnjič povedala ko je praznovala 26 RD da je samska in si želi moške družbe! Pa verjetno misli da noben nebo gledal al kaj (iz slo) naše dete je zaspalo med vožnjo v avtu okoli 11.45 in spal do 15.15 (tak je če tuliš od 4 zjutraj že)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 16:05:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. trenutno aja, nekaj se je zbudla vmes in sem jo mogla nosit, da je nazaj zaspala. Bambixxx M. ima 10,5 kg, pa jo še vedno včasih malo nosimo, samo ne vprašaj, kak naju hrbtenica boli, že po 2 min. si lahko mislim, če že mene pri 8,4 kg boli. drugače pa ga mi ne nosimo, ampak sedimo in se samo na rokah malo carta oz. ga zibamo, da zaspi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 16:36:31
|
|
|
|
bambixxx
|
evo mali že tretjo rundo spi danes, ta prehlad ga je čist izmučil. pa še jaz malo prej s pucanjem nosa. kak mu naj nos spucam brez da se zraven živalsko dere kot da ga iz kože dajem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:04:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya testenine z mletim mesom...v pečici popečene z jajčko in kislo smetano+ solata mi smo imeli enako kosilo
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.1.2011 17:05:54 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 17:06:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ker sem ko palačinke - smotana. kak sem se pa temu nasmejala
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?