Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:36:32
|
|
|
|
majakla
|
Mi pa nos sčistimo z vato, ko pa ima res polnega šmrkeljčkov, pa s tisto poceni "pumpico" - nevem kak se temu reče, v glavnem gre vse ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:36:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč. KAK JE TO FAJN, NE. majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi! KAJ PA DRUGO POLOVICO (še 4 ure) PA NIČ? Ne,CSD ti plača samo prispevke,pa delavna doba ti teče potem polna.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:37:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Zdaj je dobro leto kaj sam zaspi,prej pa ne vprasaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:38:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj smo picajzlasti... isti drek samo drugo pakovanje Če bi tudi jaz bila picajzlasta bi te popravila: ... isto sranje, drugo pakovanje ..., ker pa nisem, pa te ne bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:40:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! jaz doma že en cajt,samo sem en štok nižje pila še kafe,pa čakala,da se Saš zbudi in še po Maksa sem mogla.Dobro,da nimam daleč. KAK JE TO FAJN, NE. majakla-če bi rada delala za 4 ure,se zmeni doma,da ti pogodbo spremenijo v skrajšan delovni čas,s to pogodbo greš na csd-tam ko daš za otroške doklade noter,pa dobiš razliko krito od njih do Nikovega 3-tjega leta starosti.Tak,da ti v bistvu teče polna delovna doba.Plačo pa dobiš za 4 ure od delodajalca!Oz.kak boš imela nastavljeno v pogodbi! KAJ PA DRUGO POLOVICO (še 4 ure) PA NIČ? Ne,CSD ti plača samo prispevke,pa delavna doba ti teče potem polna. Eee, jeb_ _tiš, kje pa naj drugo polovico staknem, tak pa mi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:42:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla Bravo skrat! Kdaj lahko pripeljem Nika na inštrukcije? Alo,alo!!! V vrsto se postavi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:42:50
|
|
|
|
majakla
|
Kaj danes so gospodinje??? Že 100 let nisem gledala, vedno zamudim, ko tu gor visim. EJ, to se rima - WAU!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:43:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj smo picajzlasti... isti drek samo drugo pakovanje Če bi tudi jaz bila picajzlasta bi te popravila: ... isto sranje, drugo pakovanje ..., ker pa nisem, pa te ne bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:43:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla Bravo skrat! Kdaj lahko pripeljem Nika na inštrukcije? Alo,alo!!! V vrsto se postavi! Mater, spet delaš gužvo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:43:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:44:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eee, jeb_ _tiš, kje pa naj drugo polovico staknem, tak pa mi ni všeč. Šefe vprašaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:45:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla Bravo skrat! Kdaj lahko pripeljem Nika na inštrukcije? Alo,alo!!! V vrsto se postavi! Mater, spet delaš gužvo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:45:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=NAAvndXHV8o kaj je to? Nek realty sov v Srbiji ,ki se je zacel te dni...Nasa Urska sodeluje....Pa je bilo ze nekaj akcije... moj fotr full to spremlja in je rekel da ima Urška full šanse tam
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:45:36
|
|
|
|
sami0804
|
Aja........dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:46:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eee, jeb_ _tiš, kje pa naj drugo polovico staknem, tak pa mi ni všeč. Šefe vprašaj! Šefi so bogi, jaz pa tudi. Saj nevem kaj mi je blo, da sem mislila, da naša ljuba državica kaj da, pa še lepih ok nimam - opet, nema ništa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:46:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj danes so gospodinje??? Že 100 let nisem gledala, vedno zamudim, ko tu gor visim. EJ, to se rima - WAU! Pa ne boš jih šla zaj ki gledat...po 100 letih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:47:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja........dober večer Aja...PODPIS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:47:04
|
|
|
|
bambixxx
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:47:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa zdaj baby vac naročla. upam, da bo s tem lažje nos pucat . ga ma katera doma? je fajn? nikoli imeli....samo pihanje v robček in bibike
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:48:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj danes so gospodinje??? Že 100 let nisem gledala, vedno zamudim, ko tu gor visim. EJ, to se rima - WAU! Pa ne boš jih šla zaj ki gledat...po 100 letih... ... KER SI TI TUDI ŽE SKORAJ PO 100 LETIH TU. Kaj pri vas že vse spi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:48:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eee, jeb_ _tiš, kje pa naj drugo polovico staknem, tak pa mi ni všeč. Šefe vprašaj! Šefi so bogi, jaz pa tudi. Saj nevem kaj mi je blo, da sem mislila, da naša ljuba državica kaj da, pa še lepih ok nimam - opet, nema ništa. Saj pa da-pol prispevkov ti plača-ni ne vem kaj,samo boljše kot kamen v hrbet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:48:15
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:49:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj sem skratu v spalnici prebrala pravljico,te pa sem se malo lezala in ga bozala po glavi pa mi rece " idi ze no,jaz sem zaspan" Pa sem sla mali T je legenda
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:49:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj danes so gospodinje??? Že 100 let nisem gledala, vedno zamudim, ko tu gor visim. EJ, to se rima - WAU! Pa ne boš jih šla zaj ki gledat...po 100 letih... ... KER SI TI TUDI ŽE SKORAJ PO 100 LETIH TU. Kaj pri vas že vse spi? Jok-še noben Pa se mi zdi,da se bomo spet v klub bolančkov vpisali-mi Sara spet nekaj kuha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 20:49:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj pa da-pol prispevkov ti plača-ni ne vem kaj,samo boljše kot kamen v hrbet Veš, prispevki niso moj problem oz. ne padejo v moj žep.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?