|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
19.1.2011 8:55:58   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Da še tu vas vprašam kak je s to vlogo za vzdrževanega člana. Vse mi je jasno samo to ne
kaj je potrebno vpisat tam pod "prispevki za vzdrževanega člana". Ker v navodilih piše samo za primer preživnine, kaj pa drugače??? Al sem čorava?   Ok, saj v najinem primeru je jasno, ampak kaj pa vpisujejo tisti, ki živijo skupaj? user posted image Kak te določiš znesek? 

Tam ne napises nic.....bi pa v primeru,da si bila npr prava samohranilka in bi ti oce otroka na mesec placeval 100eur prezivnine,bi on notri napisal 1200eur, ostalo razliko bi pa ti napisala,ker olajsava za otroka je nekje 2500eur - to vse od oka govorim...Upam,da sem prav razlozla,tak sem enkrat ne forumu prebrala
http://dohodnina.info/si/forum/

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.1.2011 8:56:15   
majakla
Aha, hvala Katy, se opravičujem.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.1.2011 8:57:12   
Sacherca
pa ce ima dragi spletno banko lahko kar preko neta dostavi ta obrazec

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.1.2011 8:57:41   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Da še tu vas vprašam kak je s to vlogo za vzdrževanega člana. Vse mi je jasno samo to ne
kaj je potrebno vpisat tam pod "prispevki za vzdrževanega člana". Ker v navodilih piše samo za primer preživnine, kaj pa drugače??? Al sem čorava?   Ok, saj v najinem primeru je jasno, ampak kaj pa vpisujejo tisti, ki živijo skupaj? user posted image Kak te določiš znesek? 

Tam ne napises nic.....bi pa v primeru,da si bila npr prava samohranilka in bi ti oce otroka na mesec placeval 100eur prezivnine,bi on notri napisal 1200eur, ostalo razliko bi pa ti napisala,ker olajsava za otroka je nekje 2500eur - to vse od oka govorim...Upam,da sem prav razlozla,tak sem enkrat ne forumu prebrala

Ok preskocte tole,ocitno sem si narobe zapomnala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.1.2011 8:57:57   
sami0804
ampak jaz sem vseeno radovedna, kaki znesek oni računajo za prispevek za vzdrževanega članauser posted image

user posted image user posted image
Pri skupnem gospodinjstvu plača,pri preživnini pa-preživnina...nisem ziher,da razumem,kaj bi rada vedelauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.1.2011 8:58:52   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Oooo  Sami-ka, frizura drži?

Barva držiuser posted image ostalo pa isto kat vedno-skravžlanouser posted image

Jaz pa imam ravne, pa bi takoj imela skravžlane - tak je to. user posted image

Jaz imam pa porodu neko vmesno pakovanje in to je za popi*dit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.1.2011 9:02:38   
katy83

ampak jaz sem vseeno radovedna, kaki znesek oni računajo za prispevek za vzdrževanega članauser posted image

Pri skupnem gospodinjstvu plača,pri preživnini pa-preživnina...nisem ziher,da razumem,kaj bi rada vedelauser posted image

ja to me je zanimalo...pač fora je da 3 mesece še midva nisva imele urejene preživnine in nisva vedela kaj zdaj tam napisat in kaj bodo šteli...no, ok zdaj vem...še enkrat hvala Samiuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.1.2011 9:02:59   
sami0804

Jaz sem načeloma rada skravžlana-je manj dela-samo ko pridem od frizerja,ponavadi nihče ne pogrunta-no,zdaj mogoče bojo,ko sem si bolj konkretno barvo menjala na buči...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.1.2011 9:03:17   
bambixxx
dobro jutro,

spali smo kar ok, glede da no to, da je mali bil zvečer na spidu in je zaspal komaj ob 23h user posted image . je pa lepo spal do 8h zjutraj, tak da se ne bom pritoževala.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
19.1.2011 9:03:27   
katy83

Sacherca hvala tudi tebi...jaz tak ne rabim tega dajat

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
19.1.2011 9:03:54   
bambixxx

Jaz sem načeloma rada skravžlana-je manj dela-samo ko pridem od frizerja,ponavadi nihče ne pogrunta-no,zdaj mogoče bojo,ko sem si bolj konkretno barvo menjala na buči...

kako, kako? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
19.1.2011 9:04:00   
katy83

za kajuser posted image
facauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
19.1.2011 9:05:53   
bambixxx

Ok preskocte tole,ocitno sem si narobe zapomnala user posted image user posted image user posted image

jaz tudi mislim, da se nič ne vpiše. vsaj jaz nisem, pa sem včeraj oddala kar preko e-davkov. user posted image  za informatizacijo javne uprave.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
19.1.2011 9:07:11   
sami0804

ja to me je zanimalo...pač fora je da 3 mesece še midva nisva imele urejene preživnine in nisva vedela kaj zdaj tam napisat in kaj bodo šteli...no, ok zdaj vem...še enkrat hvala Samiuser posted image

Gledali bojo vsoto,za katero sta se dogovorila-saj preživnino bi vseeno moral plačat tudi za nazaj,če sta bolj pozno urejala-sicer pa ,če jim ne bo kaj štimalo,bo se pa itak videlo na informativnem izračunu...bodita tam pozorna,če se izračuni ujemajouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.1.2011 9:07:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jaz tudi mislim, da se nič ne vpiše. vsaj jaz nisem, pa sem včeraj oddala kar preko e-davkov. user posted image  za informatizacijo javne uprave.

jaz nesem kr na davčno, ker grem jutri spet k zdravniku, te pa če sem že v Mb

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.1.2011 9:08:04   
Sacherca
Ali lahko istega otroka uveljavljava oba?

Posebna olajšava se za istega vzdrževanega družinskega člana prizna samo enemu staršu, drugemu pa le morebitna razlika do celotne višine olajšave, če starš, ki uveljavlja olajšavo za istega otroka, te olajšave zaradi prenizke osnove za dohodnino ne more izkoristiti v celoti.

Če se družinski člani (starša) ne morejo sporazumeti, kdo bo uveljavljal olajšavo, se prizna vsakemu sorazmerni del olajšave (vsakemu polovica).

Za otroka, za katerega starš ali skrbnik na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju, sklenjenega po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, prispeva za njegovo preživljanje, lahko uveljavlja posebno olajšavo. Če je prispevek zavezanca manjši od njemu pripadajočega dela posebne olajšave ali če zavezanec ne prispeva za preživljanje otroka, se razlika do njemu pripadajočega dela ali celotni del njemu pripadajoče posebne olajšave prizna staršu, ki mu je zaupan otrok.Obrazec vloge je dostopen na vseh davčnih uradih in izpostavah, lahko pa se ga natisne tudi s spletne strani Davčne uprave RS.Podpisano vlogo je treba oddati po pošti ali osebno na pristojni davčni urad oziroma izpostavo (kjer je zavezanec vpisan v davčni register). Vlogo je mogoče oddati tudi prek sistema eDavki na spletni strani: http://edavki.durs.si.

Katy saj za tiste 3mesece sta se verjetno morala izjasniti na sodicu,ce ji je kao poravnal prezivnino za nazaj ali ne....V glavnem noter v tist okvir ne pisi nic user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.1.2011 9:08:20   
sami0804

Barva držiuser posted image ostalo pa isto kat vedno-skravžlanouser posted image

Jaz imam pa porodu neko vmesno pakovanje in to je za popi*dit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je to tvoje vmesno pakovanje taaak všeeeečuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.1.2011 9:08:24   
katy83

Gledali bojo vsoto,za katero sta se dogovorila-saj preživnino bi vseeno moral plačat tudi za nazaj,če sta bolj pozno urejala-sicer pa ,če jim ne bo kaj štimalo,bo se pa itak videlo na informativnem izračunu...bodita tam pozorna,če se izračuni ujemajouser posted image

aha, se mi je zdelo da bi moglo bit tak...hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.1.2011 9:09:24   
sami0804

iz večne rdeče na vijoličnouser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.1.2011 9:10:33   
sami0804

nič,bejbe...odhajamuser posted image
me že stari v rit brca-midva greva pa danes na davčnouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.1.2011 9:11:30   
Sacherca

meni je to tvoje vmesno pakovanje taaak všeeeečuser posted image

Pa ce ni ne miš ne tič ne nič user posted image user posted image user posted image Glavo si moram prat na dva dni , da nekak zgleda user posted image
Sem do srednje sole imela res take kodre,bom posikala sliko pa dala na FB,pol sem si zacela ravnat pa smao gladla,tisti leto preden sem mojga spoznala pa si zacela nazaj kustrat mojo grivo,no po porodu pA MI je odneslo pol kodrov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.1.2011 9:11:30   
bambixxx

iz večne rdeče na vijoličnouser posted image

u madona, lepo lepo user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.1.2011 9:19:26   
majakla

za kajuser posted image
facauser posted image

Ker sem ko palačinke - smotana. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.1.2011 9:22:54   
katy83

za kajuser posted image
facauser posted image

mmmmmm, zdaj sem se odločila, da jih bomo danes jedliuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
19.1.2011 9:24:06   
bambixxx

za kajuser posted image
facauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.