|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
19.1.2011 8:36:26   
kpmk
he he ,... mi imamo kot že par mesecev, Ian je full trmast (beri oven, podznak škorpion) sedaj je pa res v tej fazi ko sam reče kot.... češ da mora tja user posted image  ampak ja pomaga pa full, res je treba bit vztrajn, men se je mešal ko sva ga dala tja, pa se nama je v glavo smeju, al pa mi je po stanovanju zbežal (pazi to iammo malo stanovanje) in sem laufala za njim, sva bla ko tom & jerry in seveda me je vsipalo na tla in on se je skril... ma sej ko se spomnem mi je hecn, takrat, pa ..... KOT!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  ma zna provocirat.... al pa če kej ne uboga in rečem, ja kdo bo pa ubogal / al pa pospravil / al pa jedu, pa reče Nia user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sej je car, ni kej

pr vas je pa vse Brin kriv user posted image  ma so prebrisani, ni kej

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.1.2011 8:45:44   
tinaaleks
Dan!

Mali mi ravno nekaj drema, tako da imam malo časa.

user posted image Se hočem spet pobarvat na blon, ker mi rjava enostavno ne paše. Pa ne da mi ne paše na obraz, samo se mi zdi, da sem se bolje počutila ko sem bila blond. Ker sem se zdaj vedno barvala pri fizerju, me zanima katera barva je najboljša? Da prime in rata približno taka, kot naj bi bila?

Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.1.2011 8:46:55   
caroline1
anju in najki- nič preveč ploskat. ko bo napisanih 50 strani potem pa lahko user posted image  user posted image ...ne vem če je to povezano s soncem, prej s skrbjo, da ne bo šihta user posted image in cajt res beži. bo treba hitro tipkat user posted image

kpmk- kaj se pa ti učiš? mene tudi mala prisili, da jo gledam. ni dovolj samo sedet zraven.

mamamajča- jaz tudi mislim, da če bi bili zobki krivi, da tudi ne bi spal čez dan user posted image . moja mala ima eno fajno lučko (prinesel božiček user posted image ), ki projicira neke like iz risanke na strop, in se vrtijo (hrošči, pikapolonice, murenčki...) zraven je muzika, traja 5 ali 10 min in ona skor ziher v tem času zaspi...meni je ta stvar super

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.1.2011 8:52:46   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

kpmk- kaj se pa ti učiš? mene tudi mala prisili, da jo gledam. ni dovolj samo sedet zraven.  jst še nisem pr nalogi, še imam 5 izpitov do magistrske user posted image   ma se hočem z njo učit in ko gledam knjigo, joka, ko dam stran in jo gledam v učke in ji kaj čvekam je pa ok, pa se mi smeji - češ se m te a  user posted image user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.1.2011 8:54:55   
mamamajča
Caroline, potem pa nimam več idej, kaj je narobe. Saj pravim, podnevi pa brez problema sam zaspi.

Disneyevo lučko pa mamo, Mark jo je oboževal- pri nas medvedki plešejo po stropu, še meni je všečuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.1.2011 9:25:32   
caroline1
mamamajča- ta lučka je res zakon; jaz ji včasih zjutraj naštimam, da lahko še poležim 10 min :)

kpmk- pridna. jaz imam izpite že 3 leta narejene...sam napisat je treba...

Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.1.2011 9:50:17   
filisa

IZVIRNO SPOROČILO: anju

mere (še prvi m za seznam) 1m - 4770g 58cm, 3m - 6110g 64cm. sem zadovoljnauser posted image

Čestitam za lepe mere user posted image . Si bila verjetno precej pomirjena. Zdaj vidiš, da imaš dovolj mleka in se je splačalo vztrajat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.1.2011 10:09:20   
filisa
naši zobki so bili le lažni alarm - čez noč je tista bela pikica na dlesni izginila, se še pa vedno čuti izboklina. So me zgleda slišali, kako sem govorila, da si jih še ne želim user posted image

Ene ste pa res pridne! Jaz sem po diplomi še tud želela naprej študirat, pa sem pol kar hitro dobila službo in mi je zmanjkovalo časa (pa tud volje oz. bolj tistega začetnega elana). Mi je pa ratalo ob službi naredit vsaj dokvalifikacijo... Na čase res že prav malo pogrešam knjige in učenje user posted image . Kpmk in caroline1- želim vama veliko energije in volje (pa tud časa user posted image ), da bosta čimprej opravili magisterij!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.1.2011 10:43:11   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

mere (še prvi m za seznam) 1m - 4770g 58cm, 3m - 6110g 64cm. sem zadovoljnauser posted image

Čestitam za lepe mere user posted image . Si bila verjetno precej pomirjena. Zdaj vidiš, da imaš dovolj mleka in se je splačalo vztrajat user posted image .

sej zato so me motli vsi predlogi naj poskusim flašo. kr če je šlo prvi mesec tako lepo gor je mleka tolko kolkor si ga naredi sam s sesanjem. to kar mi je rekla dr, da ga peče ker mu hodi gor in se zato obrača stran in jezi, bo verjetno kar držalo.

< Sporočilo je popravil anju -- 19.1.2011 10:44:23 >

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.1.2011 11:15:57   
nejkec

Danes sem sla prvic sama z obema na sprehod, sem montirala dodatni stolcek gor, ker je bil JM zaspan in sem vedela, da ne bo dalec prisel.

Najki vidla sem te!!! Mi je bil ful fajn un dodatni stolček. In potem, ko si šla že mimo, meni kapne, da si mi nekam znana user posted image

< Sporočilo je popravil nejkec -- 19.1.2011 11:17:07 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.1.2011 11:48:34   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

aha.... spet mam menstruacijo, mislim, da je ona kriva za moje nerazpoloženje. ampak zakaj, zakaj tako hitrouser posted image

sva na istem. moja prva je trajala točno 7 dni, druga 3. in mala je bla sitna - ko 100... :) user posted image , pa sam na rokah je velalo. user posted image če te to tolaži

pr nas že sneži! jeeeej :D

tamala je pa ful pridna. na kavi se ni niti 1x zbudla. ko ponavadi se, sm jo prnesla v stanovanje in še vedno spi. to je luksuz :D

Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.1.2011 14:09:44   
mamamajča
malaneli, fino, komaj čakam, da bo še tu začelouser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.1.2011 14:37:21   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

malaneli, fino, komaj čakam, da bo še tu začelouser posted image

jaz tud! Imam rajši sneg, kot dež user posted image . To vreme me prav utruja. In jaz namesto, da bi zraven spala poleg Brine, raje pospravljam in še kaj na forum napišem user posted image .

user posted image  Ste si že uredile davčno olajšavo za user posted image ? Jaz grem najverjetneje jutri na CSD in to uredim. A veste, če se dobi kaj tud za nazaj, al samo od tistega mesca, ko si vložil naprej? Sem čisti laik na tem področju user posted image

< Sporočilo je popravil filisa -- 19.1.2011 14:38:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.1.2011 15:07:04   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

user posted image  Ste si že uredile davčno olajšavo za user posted image ?

Joj filisa, hvala, jaz bi pozablauser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.1.2011 16:15:25   
anju
filisa za olajšavo za vzdrževanega člana za 2010 je čas do 7.2.2011. letos lahko uveljavljaš med letom. ne vem verjetno za nazaj ne moreš. boš pa lahko dala v zač 2012 za 2011 kolikor ne boš uveljavljala sproti. izplačano pride konec julija. o izračunih pa nimam pojma. samo a to daš na csduser posted image da nisi mislila otroškega dodatka. ker olajšavo daš na davčno, ali streljam mimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.1.2011 16:19:32   
kpmk
durs

http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-103-05309-OB~P001-0000.PDF

http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx  - izračun za leto 2010 in kaj se najbolj izplača

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.1.2011 16:21:11   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

user posted image Se hočem spet pobarvat na blon, ker mi rjava enostavno ne paše. Pa ne da mi ne paše na obraz, samo se mi zdi, da sem se bolje počutila ko sem bila blond. Ker sem se zdaj vedno barvala pri fizerju, me zanima katera barva je najboljša? Da prime in rata približno taka, kot naj bi bila?

meni se je zdelo da ti paše.
drugače sem js naravno rjava, no sej si me vidla in so tiste kupljene blond ratale take grdo rumene sčasoma. ampak to je blo dolgo nazaj, lahko da so zdaj kaj boljše.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.1.2011 16:24:01   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

durs

http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-103-05309-OB~P001-0000.PDF

http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx  - izračun za leto 2010 in kaj se najbolj izplača

hvalauser posted image

ampak mi ne odpreuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 19.1.2011 16:35:16 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.1.2011 16:45:23   
orhideja80
olajšava - hvala, bi pozabila 100%, čeprav sem delala v računovodstvu in opozarjala zaposlene na tovrstne zadeve user posted image . Se res pozna, da sem čisto v drugem svetu user posted image .

magistrska - ene ste res pridne, jaz sem začela dvomit, da bom kdaj napisala magistrsko. je pa res, da sem delala bolonjca, izpite imam vse narejene, ampak stopnja mi ostaja ista, tako da po pravici povedano nimam neke blazne motivacije.user posted image

user posted image   otroški dodatek - moram pridobit potrdilo, da ne prejemam otroškega dodatka v Sloveniji. Se mogoče kateri svita na koga se obrnem? Verjetno na pristojno socialno?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.1.2011 16:51:18   
mamamajča
pazite to- je rekla svakinja, ki je na boču doma, da je že čist pobeljen. jaz sem pa v neposredni bližini boča, pa nikjer ničuser posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.1.2011 18:56:27   
tinaaleks

meni se je zdelo da ti paše.
drugače sem js naravno rjava, no sej si me vidla in so tiste kupljene blond ratale take grdo rumene sčasoma. ampak to je blo dolgo nazaj, lahko da so zdaj kaj boljše.

Saj vem da mi paše, samo imam naravno barvo, tako mišjo blond, potem sem bila skozi blond, samo zadnji dve leti sem rjava, pa bi rada šla nazaj, samo ne pri frizerju, ker ničem dat toliko denarja. Sem kupila eno barvo, pa bom videla kako bo.

olajšava-že oddala!user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
19.1.2011 19:55:31   
mamamajča
anju!
Kje tebi Vitan spi- še vedno v košari?
Brina sem dala v spalno vrečo in v košaro od vozička in mu očitno paše, ker je zaspal in že nekaj časa spiuser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
19.1.2011 20:25:53   
anju
jauser posted image uf, mi pride tole prav, ko ga rabim premaknit v sobo ko v dnevni ropotamo popoldne. sej mam naštimano kot posteljco z nepremočljivo podlogo, rjuhco in pleničko.

< Sporočilo je popravil anju -- 19.1.2011 20:26:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2923
19.1.2011 20:37:55   
mamamajča
Ja kaj pa... njemu je v končni fazi vseeno :)
Veliko sem brala o tem, da se v spalnih vrečah otroci drugače obnašajo in lepše spijo- tudi v košarah od vozička, ker naj bi jim bolj ugajali čisto majčkeni prostori. Bom vidla- preizkusim jutri sper in javim. In še vedno spiuser posted image

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 19.1.2011 20:38:18 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
19.1.2011 20:41:31   
kpmk
moja spi v spalki od 2m in od takrat naprej ni več v zibki ampak v posteljici z bratcom v skupni sobi  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?