|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
18.1.2011 20:39:13   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: anju

nočko majabaruser posted image
in čeprav te ne poznam kar malo čutim s tabo user posted image

a ne?

ne nisem je spoznala, nisem šla na srečanje. sem jo pa kr realno objela s tistim smeškom, tako kot bi mi en bližnji daleč šel.
majabar se mi je zdelo da je papiuser posted image

caroline kapo dol - magistrskauser posted image pa sem si rekla bravo punca že ko sem prebrala da narediš še par trebušnjakov (jaz sem namreč spet pozabila trebuh notri vlečt)

Ian je pa že cel fant!user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
18.1.2011 20:41:27   
polmaja

ooo, polmaja, vidim, da si tukaj! Lepo, da si spet z nami. Se nam pridružiš še na Facebooku?

Ejla! Sem imela težave z internetom, pa gužva, pa, pa, pa... Se javim te dni z izčrpnim poročilom o naši mali zverinici user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2877
18.1.2011 20:42:21   
mamamajča
hehe anju, nisem mislila tako. Ampak "a ne, da prav lahko čutiš z njo...." :))
Ker mislim, da nobena med nami ni ravnodušna, ko vemo da odhaja. Kot da bi se res že dolgo poznale :)
V tem smislu sem mislila :)

Ja vem, da nisi šla na srečanje- meni bi bilo ful fino, če bi lahko, mogoče enkrat poleti, naredile skupno srečanje nekje, da bi se vse dobile in spoznale...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
18.1.2011 21:12:50   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

ooo, polmaja, vidim, da si tukaj! Lepo, da si spet z nami. Se nam pridružiš še na Facebooku?

Ejla! Sem imela težave z internetom, pa gužva, pa, pa, pa... Se javim te dni z izčrpnim poročilom o naši mali zverinici user posted image .

ooooo tole bo ziher sočnouser posted image komaj čakam!

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
18.1.2011 21:15:25   
anju
mamamajča narobe razumela, mogoče malo krivo, ker sem imela priliko...
srečanje enkrat poleti - takrat bo vedno kdo na dopustu, verjetno bo pomlad boljša za večje število nas.

Neposredna povezava do sporočila: 2880
18.1.2011 21:32:24   
mamamajča
od nevemkdaj mam že malega na rokah, ker se samo joče. ga odložim, spi par min in spet jok. moj pa na fitnesu že od sedmih. mineva mi potrplenje, mislim, da bom eksplodirala, ko pride.
jih pa gledam skozi okno in sedijo za mizo pa debatirajo

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
18.1.2011 21:34:38   
mamamajča
oh, je le prišouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2882
18.1.2011 21:34:45   
missD
mamamajča, globoko vdihni,vse bo ok.
Vem, da sicer dojeni otroci ne rabijo dodatne tekočine....ampak kaj če mu daš malo prekuhane vode?
Zizat noče zdele ko joka, da bi se crklal vsaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2883
18.1.2011 21:37:50   
mamamajča
ne missD, ko bi vsaj...  ma ne vem, študiram, če ga zobek tak jezi.... ampak pol bi podnevi tud jokal al kakuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
18.1.2011 21:42:09   
mamamajča
aha.... spet mam menstruacijo, mislim, da je ona kriva za moje nerazpoloženje. ampak zakaj, zakaj tako hitrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
18.1.2011 21:52:06   
missD
user posted image user posted image user posted image sej bo še vse ok user posted image

ne vem... Sofia je danes zaspala že na flaški, Jakob je pojedel svojo dozo, sem ga še budnega dala v poseteljico, se je še neki smejal pa mahal z rokami, potem mu je dragi popravil dudo in mu dal tetrico čez glavo pa še par požirkov mleka in je zdej že 1,5h mir in upam da bo do 6h...

Neposredna povezava do sporočila: 2886
18.1.2011 21:55:43   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: missD
Sta se lepo navadila in vesta, da se gre ob 9h spat, lepo se nahranita, včasih sta še budna ko pojesta, ju dava v posteljici in je to to. Kakšen dan je potem potrebno it popravit dudo ali pa ninico namestit tako kot mu paše, Sofia je pa srečna samo da ima svojo dudo, je nekaj časa še budna in potem zaspi. Brez joka.

Uf sta pridna! Jaz imam tudi dva pa vsak svoje tolceta user posted image . Se kar pozna ista starost, ker je zraven se isti ritem in iste potrebe.

Danes sem sla prvic sama z obema na sprehod, sem montirala dodatni stolcek gor, ker je bil JM zaspan in sem vedela, da ne bo dalec prisel. S tem, da mi je med montazo stolcka v garazi 3x zbezal dol po cesti, tako da sem naju na koncu kar zaprla v garazo in zrihtala do konca. Po dveh urah hitre hoje in skoku v lekarno sem prisvicala domov, potem pa kt en nakladac hodila od garaze do vrat (2 stuka) in nazaj, da sem mala zaspanca prinesla dol pa se vrecke. Sam potem se je JM talkoj zbudil in je bilo konec veselja pred tvjem. Potem sem se spravila kuhat in zraven je bil neutruden mami to mami ono, ceprav je komaj gledal. Ko je prisel oci, je dobil pa adrenalin v rit in se je spet 4 ure gonil gor in dol po hisi user posted image . Zdej se pa komaj vlece po vseh stirih in se vedno ne bi sel spat user posted image . Je polna luna danes ali jutri?

Lien je pa uber pridna in popoldan se doji skoraj na eno uro, pa me kar ne sprazni. Kaksna sprememba od tedna nazaj! Edino okoli osmih zvecer rata sitna, rada bi sesala, pa ne bi, rada bi spala, pa ne bi, duda not, duda ven, nosi me, odlozi me. Je verjetno ze toliko utrujena, da jo sitnoba mece, prej pa ne more trdno odspati, ker jo skos kaj zbuja pri polni hisi.

anju dej ne ga srat, sej vse mame mulci spravijo ob zivce, potem se pa nesrece dogajajo. Saj nimas take stalne prakse, da bi bila pa zdaj slaba mama.

Pokora res upam, da klop ni bil kuzen user posted image . Bogi Nik, pa pucanje s FR nic ne pomaga?

majabar srecno pot! meni se zdi pa LM cisto tvoj po ustih user posted image .

caroline1 10km? tebe pa sonce napali z energijo kaj, da si se se na magistrsko vrgla user posted image .

mamamajca tudi Lien se nosi ze ene dve ure, k sama ne ve kaj bi. Je ravno oci prevzel. Jo ful zmanjkuje, pa se ne sprosti do spanja.

JM ima jutri koncno! cepljenje, bom morala it z obema tja, upam da bo na preventivi, kjer ni bolnih otrok pa oba sta ze v redu. Potem gremo se na obisk in pa v trgovino, tja grede bomo se ocija pobrali, da bo lazje vse nabavit. Je nerodno imeti vozicek z dojenckom, ker potem vecjega ne mores dat sedet v nakupovalni voz in se nimas kam dajat stvari, pa mali gre mal po svoje, potem pa se spomni kaj vse moras kupit user posted image .

Se par minut, pa bosta mulca spala in se jima koncno lahko pridruzim.

mamamajca to je ze druga M? jaz sem ravno koncala prvo, zacela je pa pri 8t.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 2887
18.1.2011 21:57:45   
mamamajča
uh missD, sama sebe si trenutno ne predstavljam z dvojčkoma. Čeprav je starejši -Mark, na trenutke bolj naporen kot Brin, tak da mi včasih res ni lahkouser posted image
Končno je malček trdno zaspal, zdaj bo vsaj do kakih dveh lepo mir.
Grem še jaz- lahko noč!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
18.1.2011 22:01:34   
mamamajča
najki, ja že druga. Čeprav je prva trajala menda samo tri dni. Ni mi všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 2:23:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.1.2011 7:39:01   
mamamajča
Dobro jutro!

Kolumbo, dobra si ti, da ob dveh ponoi tu skačešuser posted image
Upam, da še spiš!

Jaz pa pijemuser posted image Paše!

Komaj čakam, da se majabar kaj javi- saj ne vem, kako dolgo bosta letela, no vsekakor pa upam, da se javi, ko bosta varno pristala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.1.2011 7:55:49   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MAJABAR SREČNO POTuser posted image user posted image user posted image POZDRAVI MI KARIBEuser posted image

user posted image user posted image

tamalo se je usralouser posted image nej mu bo, tud če se je ko sem plenico slekla. sam počaku bi lahko da mama spije kafe in pride k sebiuser posted image

mamamajča tvoja nervoza je bla kriva je tako?! moj se noče nosit, ni v naročju, ma vseeno čuti če sem nervozna se kar ne sprosti. velik fant se je zvito umaknil, tamali pa konzumiral pms. HB da jo jaz še nimam, k me včasih tako meče ... ma sej to ni za povedat, ma recimo. hm. včeri mi je en parkiral čist blizu avta, boksi lepo široki, je mel plac. tako da sem mogla na drugi strani, kjer sem imela voziček na prednjem sedežu (mi ne gre v kofanouser posted image ) stavit lupinico na zadnji sedež, nimam petih vrat in še čez Tigranov velik stol. kako sem bla huda, un je pač preblizu parkiral, sej tud js dostkrat. ma js, sej to ni za pravituser posted image js sem že iskala v denarnici kovanec, da ga malo čisto malo ... sem si premislilauser posted image kaj to meni dogaja, ej! a ga ne serjem konkretno?!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.1.2011 8:02:13   
mamamajča

js sem že iskala v denarnici kovanec, da ga malo čisto malo ... sem si premislilauser posted image kaj to meni dogaja, ej! a ga ne serjem konkretno?!

user posted image Kaj ti dogaja, anju?user posted image
Izgleda, da res pride eno tako obdobje.... jaz osebno mislim zase, da premalo počivam. S taprvim sem šla vedno malo spat, vsaj za urco čez dan, zdaj ne morem in se kar pozna...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.1.2011 8:08:19   
anju
jp, se strinjam, če sem spočita mam več živcev.

Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.1.2011 8:15:53   
kpmk
user posted image  jst tud pijem kofe , tak da mamamajča - čin čin user posted image

ma jst sem neprespane še od prve nosečnosti, sem šla čist ubita rodit, pol s ta malim nisem NIKOLI mogla spat in ko bomo šli na dopust bo kar kriza, ker on z nama ne more spat in rabi svojo posteljico (prenosno)
in še ponoč se je zbujal,..... pol ko sem bla noseča z Nio, ma kake da bi se spočila, ma čisti zombi sem hodla okol, sej mogoč je pa moja mami in možek vedla da bo pupa , ker sem bla baje sitna ko user posted image  sej po moje se hecatauser posted image
z Nio je pa isto, ma ne morem it z njo spat, ni šans, če jo pa dam v posteljico pa da se samo vležem, samo na kavč, ne na posteljo, je pa alarm, ma ko da imata oba radarje kdaj mami leži, ni šans...... tak da se tolažim s tem, da ko zrasteta se naspim, ker user posted image  tak ne bo več.   user posted image  
moj mi pravi, da ko bosta v puberteti in ven hodla, da jima boma dala kontra, da se bosta vstala ob 7 (ker pol mi2 ne bova mogla spat) na zajtrk..... kljub temu da bosta zvečer lumpala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ha ha ne sej se hecam user posted image  moja pikica je boljše, nosek se sliši a je boljši, tako da RES RES upam, da prideva na kofe v petek.....

evo spijem kavo z mojo pupiko, jo dam ajat, za cca pol h (seveda če bo potrebovala lepotnega) pol pa za bukve user posted image

ma sem se napisala......

aja še to: men full razpoloženje niha, včeraj sem bla tak skor mal na bad-u, pol je pa moj pršu in sva se do polnoči menla o škratkih in sem kr solzice dobla, ma me tak oblivajo čustva o mojih 2, ma ni kej, ta večji me lohk razkuri ko user posted image ,  ampak joj ko ju imam tolk rada in res sta OBa taka cukrčka,..... pa mali mi reče mani in to vedno z drgačnim tonom (odvisn kaj hoče user posted image ) ma bom nehala..... lumpika moja pa ko se ne pogovarjam z njo, me tak gleda ko :  pa mami a ne  bi se raje me2 pogovarjale...... sem se včeraj htela učit z njo in ni dovolila, ker je nisem v oči gledala,ampak sem brala,... ma lumpa je 100/h  user posted image user posted image

evo dost, kava se hladi

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.1.2011 8:17:41   
kpmk

jp, se strinjam, če sem spočita mam več živcev.

jst predn sem se poročila sem od prjatlc dobla uno foro - škatljico + not kao žička-dodatni živc user posted image user posted image  
ja je kr pestro,... jst se morm včasih prav umaknit, da mi film ne poč.... user posted image  ma je star 21m, pa ma take da ... popuser posted image  pol pa mu rečem ok, greva pa v kot, in pol lahko vse naredi in lahko tud uboga, prej pa user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.1.2011 8:23:20   
mamamajča
ja, kpmk, prav maš. ne moreš ignorirat teh očk in zvokov... Brin me ravno kliče ouu, iju,,eeeuu user posted image Tak da grem kar k njemu, Marki je pa ravno v vrtec odpeketal.

user posted image Ima katera izkušnje z operacijo žrelnice, kakšna je čakalna doba? Bojda tudi po pol leta in večuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.1.2011 8:24:28   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

pol pa mu rečem ok, greva pa v kot, in pol lahko vse naredi in lahko tud uboga, prej pa user posted image

mi mamo pa kazenski stolček in, verjameš ali ne, pali 100 na uro!Sedi na njem v bistvu samo zato, da se umiri. In ve, da ko se lepo umiri, lahko pride dol in se pocarta.

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 19.1.2011 8:25:31 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.1.2011 8:27:38   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

pol pa mu rečem ok, greva pa v kot, in pol lahko vse naredi in lahko tud uboga, prej pa user posted image

mi mamo pa kazenski stolček in, verjameš ali ne, pali 100 na uro!Sedi na njem v bistvu samo zato, da se umiri. In ve, da ko se lepo umiri, lahko pride dol in se pocarta.

ja ja tak mamo mi kot in tud pali 100000/h   samo da mi2 prideva po njega po 2eh min in je ko rožca user posted image  in pol vse naredi ,..... je priden je moj moj moj piki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.1.2011 8:32:08   
mamamajča
hehe, vidiš. Popolnoma brez kreganja. Saj so dovolj stari, da točno vejo, kaj in kako. Samo strelja jim včasih malo preveč :)
Mi smo začeli ta stolček prakticirat menda ravno v taki starosti, kot je zdaj Ian, in je res ok. Včasih, ko je siten, se kar sam odloči, da gre malo odsedetuser posted image
Ima pa foro, ko se skregava oz. kaj ni po njegovo (beri puding v svoji sobici, ipd.), pride in pokaže na Brina "Zdaj je pa on grdi!" Pa se kremži in pči zraven. Ker veš, ziher je Brin kriv, da on ne sme s pudingom packat po sobiuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?