|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
20.1.2011 9:36:56   
caroline1
najki- mene nič ne moti...še prej me uspava user posted image . sem kronično utrujena...v torek je šel moj ponoči delat. s tamalo sva se dojile ob 3eh...nakar čez nekaj časa slišim stokanje ( čez 3ure), prižgem luč, pogledam uro, se obrnem k tamali in zraven nje leži moj dragi user posted image ...nič nisem slišala, skor me je kap zadela...če ne bi bila tako utrujena, da nisem niti čist registrirala, bi me ziher ruknilo...user posted image

posteljica (zibelka) zraven moje postelje...dojenje, pokrivanje, božanje, lupčkanje...po dojenju pa itak ostane pri meni v postelji. zaspi pa samo, če se drživa za roke in se stiskava z lički user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
20.1.2011 9:59:13   
mamamajča
joj caroline, jaz pa ravno nasprotno. nek instinkt al kaj jaz vem. Lahko spim, spim, spim, če recimo mojega ni doma. Naenkrat se pa zbudim, me nekaj vleče k oknu in točno v tistem trenutku se pripelje. Al pa se zbudim in grem odklenit, pa je čez par min dragi doma.
Enkrat s kolegico že navsezgodaj pijeva kavo pri meni v dnevni- je šla na nek izpit, ful živčna, pa sma se zmenle, da pride zjutraj k meni, da se malo sprosti. Nič, čvekava midve veselo, jaz sem naenkrat vstala, prijela kavbojke od mojega in jih pomolila skozi vrata, on jih je na drugi strani prijel in šel v kopalnico. Kolegici nič jasno- je vprašala, od kod sem pa vedla, da bo prav zdaj on na hodniku, sem rekla ne vem. Čutim pač al kaj.... hecno.... nimam logične razlage, zakaj se mi to dogajauser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
20.1.2011 10:43:07   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

filisa za olajšavo za vzdrževanega člana za 2010 je čas do 7.2.2011. letos lahko uveljavljaš med letom. ne vem verjetno za nazaj ne moreš. boš pa lahko dala v zač 2012 za 2011 kolikor ne boš uveljavljala sproti. izplačano pride konec julija. o izračunih pa nimam pojma. samo a to daš na csduser posted image da nisi mislila otroškega dodatka. ker olajšavo daš na davčno, ali streljam mimouser posted image

hvala za odgovor! Grem pa na CSD to uredit, ker od njih prejemam porodniško nadomestilo, ko bom pa spet v službi pa to urejam tam.
Nisem pa vedela, da se to lahko uveljavlja sproti ali ne user posted image - kaj sploh to pomeni oz. kaj je bolje?

Mah, sem že čist zmedena user posted image . Kaj pa je treba poslat davčni? Jaz sem mislila, da nič, le če želiš, da ti naredijo informativni izračun za dohodnino.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
20.1.2011 10:47:44   
filisa
Celjanke z okolico - za srečanje jutri še velja Rustika ob 10. uri?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
20.1.2011 10:57:10   
orhideja80
pokora - je blo res luštno poklepetat v slovenščini user posted image , glede potrdila sem pa poslala kar mail na ministrstvo za socialo...so mi že odgovorili, da mi bodo odgovorili po zakonu v roku 15 dni...

kolumbo - jeh, tele kile pa tudi meni ne grejo dol...v prvih 14 dni sta mi šli dol 2, pol pa nič več...pa ponoči nič ne jem, čez dan se mi pa zdi, da čisto v mejah normale...ni mi jasno, kje ga sekam...s tem, da polno dojim!!! No sej drugje je še nekako, sam trebuh noče stran, pa celulita tudi za izvoz po stegnih in riti..jao, jao...je pa res, da sta mi ostali samo še 2 oz. max. 3.

Nič, greva na sprehod, je tak lep sonček user posted image

user posted image  dude - a ve kaj menjate glede na velikost? Jaz imam polno dud, vendar se je ben čisto navezal na tisto, ki jo je dobil prvo. Je pa le do 2. mesecev...a jo še vedno veselo cuclja. Sedaj sem kupila rezervno (enako), da ne bo panike, če se ena zgubi...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
20.1.2011 12:09:13   
anju
filisa olajšavo za vzdrževanega člana lahko uveljavljaš sproti - dobiš pri plači toliko več oz., ker je olajšava daš državi tisto manj, zato dobiš več. če ne uveljavljaš sproti pošlješ davčni v začetku naslednjega leta ko pripravljajo informativne izračune in dobiš v enkratnem znesku vrnjeno, kar so ti odtegovali preveč celo minulo leto, konec julija, torej od dobrega pol do leta in pol kasneje. glede na to da se denar obrača je bolje uveljavljat sproti. vendar ga jaz ne znam tako obračat in vem da tistih pribl. 40€ mesečno ne bi prihranila, raje "hranim" pri državi in jih dobim v skupnem znesku za na morje.
kaj je bolje oz kdo je bolje da uveljavlja pa naj povejo druge. sigurno pa vam gre za 2010 od rojstva Brine dalje. ponavadi je bolje da uveljavlja tisti z višjo plačo. sam so tu spet neki haklčki kolk komu odtegujejo, ki jih pa jaz ne razumem. poglej tu na rr je že blo govora o tem, mogoče na forumu finančne dileme starševstva.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
20.1.2011 12:09:32   
lija30
za nami je prvo cepljenje, brez reakcije, mali je bil pridenuser posted image imamopa doma že pravega korenjaka,
ko se je rodil je bil velim 51 cm, težak 3930, pri 3 mesecih pa je velik 66,5 cm težek pa 7500. je rekla pediatrinja da je vse ok. K je vnesla težo pa velikost v une krivulje je rekla,da bi imel glede na velikost lahko tudi več kg, ker je tko velikuser posted image

Tako,da sedaj resno razmišljava o menjavi sedežka, saj je lupinca že utesnjena. Sva gledala včeraj tistega ki je od 0 do 16 kg in se ga lahko obrne v smeri vožje ali pa kot lupinca.
Ima katera takega?

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
20.1.2011 12:27:06   
anju
filisa KLIK

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
20.1.2011 12:42:21   
anju
lija30 user posted image to pa so mere user posted image

moj je tudi kar dolg 64cm, a še vedno uporabljam vložek za novorojenčka. je pa res lažji. lupinice so od 0-13kg, res ne bi smela bit še premajhna. a ni tako da so bolj varni sedeži za eno starostno skupino, kot tisti ki pokrijejo 2?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
20.1.2011 12:50:31   
mamamajča
filisa, velja!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
20.1.2011 13:06:17   
caroline1
ja ja jutri se vidimo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
20.1.2011 14:15:56   
missD
punce, kaksen se vam zdi tale stolcek?

user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
20.1.2011 14:43:34   
filisa
anju - še 1x hvala! Zdaj mi je stvar že malo bolj jasna...

srečanje CE- jaz nič ne upam obljubit, ampak najverjetneje pridem  user posted image

missD - pravijo, da so bolj stabilni tisti stolčki na Z, kot na A, čeprav ta ni čist na A user posted image . Je nekaj posebnega user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
20.1.2011 14:56:42   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

srečanje CE- jaz nič ne upam obljubit, ampak najverjetneje pridem  user posted image

pridi pridi!

Jaz pridem 100%, samo malo pozneje, ker mamo posvetovalnico in cepljenje, pa z Markom kontrolo. pridemo pa, čeprav samo toliko, da vas vidim :))

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
20.1.2011 15:15:06   
nejkec

nejkec js tud tebe se mi zdi, sem se prav sprasevala, ce bi lohk bla ti user posted image . Sem se razmisljala, ce bi te ustavila, pa se mi je mudilo kosilo kuhat pa mulca dat spat pa dojit pa ves ta dril.

ja sj s sončnimi očali pa kapuco čez glavo nisem bila lih razpoznavna
user posted image

< Sporočilo je popravil nejkec -- 20.1.2011 15:24:17 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
20.1.2011 15:57:36   
missD
filisa ne zdi se mi da ne bi bil stabilen, ko ga gledam razmišljam kako bi se otrok lahko prevrnil,...pa mi ne pade na pamet :)

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
20.1.2011 17:11:01   
anju
missD meni se zdi okoren in nepraktičen.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.1.2011 17:37:14   
anju
orhideja80 je boljše če je duda majhna. tudi bradavica ne raste, pa je bla za mojga tavečjega kr dolgo dobra:)
Vitan me zdej pomalem jezi z njo. ga uspavam pa z rokicami tolk meča da si jo ven potegne seveda še ne ve da je to duda in se joka. samo 1x mu je uspelo si jo vtaknit v usta. kolk se moti s temi rokicami mu kr same zahajajo h ustom in potem se predrami.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.1.2011 18:11:31   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

joj caroline, jaz pa ravno nasprotno. nek instinkt al kaj jaz vem. Lahko spim, spim, spim, če recimo mojega ni doma. Naenkrat se pa zbudim, me nekaj vleče k oknu in točno v tistem trenutku se pripelje. Al pa se zbudim in grem odklenit, pa je čez par min dragi doma.
Enkrat s kolegico že navsezgodaj pijeva kavo pri meni v dnevni- je šla na nek izpit, ful živčna, pa sma se zmenle, da pride zjutraj k meni, da se malo sprosti. Nič, čvekava midve veselo, jaz sem naenkrat vstala, prijela kavbojke od mojega in jih pomolila skozi vrata, on jih je na drugi strani prijel in šel v kopalnico. Kolegici nič jasno- je vprašala, od kod sem pa vedla, da bo prav zdaj on na hodniku, sem rekla ne vem. Čutim pač al kaj.... hecno.... nimam logične razlage, zakaj se mi to dogajauser posted image

uuu skeri user posted image

Orhideja, še dobr da sta meli Bena zraven, drugače bi imeli dežuser posted image

Dude - se strinjam z Anju. Nič narobe če še ne zamenjaš.

Lija, to pa je dec in pol! user posted image  Ga je že kar težko nositi, kaj? Jaz bi ga še vseeno imela v lupinici. Dokler mu paščki ne pridejo pod ramena je lahko v njej. Je bolj varna kot stol iz skupine 0-18kg.

MissD, te noge ki so na ven se mi zdijo štoraste.

Smo dons izkoristili priložnost in takoj ko se je mal sonček pokazu, šibali ven. Ma je bilo kar hladno, ampak je mali itak mel kapo čez ušeska, pa še kapuco sem mu dala čez ker je pihalo. Mislim da mu ni nič škodoval svež zrak.

Neposredna povezava do sporočila: 2969
20.1.2011 18:20:10   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Pokora, ful skeri! Mam eno ful kruto izkušnjo s tem instinktom... se prav bojim tega...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.1.2011 18:44:55   
Pokora
Mamamajča nam jo zaupaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2971
20.1.2011 18:50:22   
mamamajča
Lhko ti dam link, sem že enkrat pisala o tem... ne morem še enkrat

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.1.2011 19:26:58   
anju
dej mamamajča tud mene zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.1.2011 19:41:34   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Orhideja, še dobr da sta meli Bena zraven, drugače bi imeli dežuser posted image

Dude - se strinjam z Anju. Nič narobe če še ne zamenjaš.

Lija, to pa je dec in pol! user posted image  Ga je že kar težko nositi, kaj? Jaz bi ga še vseeno imela v lupinici. Dokler mu paščki ne pridejo pod ramena je lahko v njej. Je bolj varna kot stol iz skupine 0-18kg.

MissD, te noge ki so na ven se mi zdijo štoraste.

Smo dons izkoristili priložnost in takoj ko se je mal sonček pokazu, šibali ven. Ma je bilo kar hladno, ampak je mali itak mel kapo čez ušeska, pa še kapuco sem mu dala čez ker je pihalo. Mislim da mu ni nič škodoval svež zrak.

sem dec in pol jeuser posted image . sem se že kr navadla na težo, no moje roke so se, tko da bicepsi kr rastejo in se mi ne zdi več težak.

sem gledala, da se da ta sedež tud v kontra smer vožnje kot lupinca, pa na filmčku izgleda ful varen. Tko, da po moje je skoraj tko vaaren k lupinca. Ga gremo pa jutri pogledat v živo da vidmo kako izgleda.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.1.2011 20:10:52   
anju
lija30 tu so testi KLIK najdi gledan model. kjer imaš letnico 2010 daj alle. saj v 2010 sploh ni skupine 0-18.

< Sporočilo je popravil anju -- 20.1.2011 20:13:42 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?