lija30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča joj caroline, jaz pa ravno nasprotno. nek instinkt al kaj jaz vem. Lahko spim, spim, spim, če recimo mojega ni doma. Naenkrat se pa zbudim, me nekaj vleče k oknu in točno v tistem trenutku se pripelje. Al pa se zbudim in grem odklenit, pa je čez par min dragi doma. Enkrat s kolegico že navsezgodaj pijeva kavo pri meni v dnevni- je šla na nek izpit, ful živčna, pa sma se zmenle, da pride zjutraj k meni, da se malo sprosti. Nič, čvekava midve veselo, jaz sem naenkrat vstala, prijela kavbojke od mojega in jih pomolila skozi vrata, on jih je na drugi strani prijel in šel v kopalnico. Kolegici nič jasno- je vprašala, od kod sem pa vedla, da bo prav zdaj on na hodniku, sem rekla ne vem. Čutim pač al kaj.... hecno.... nimam logične razlage, zakaj se mi to dogaja uuu skeri Orhideja, še dobr da sta meli Bena zraven, drugače bi imeli dež Dude - se strinjam z Anju. Nič narobe če še ne zamenjaš. Lija, to pa je dec in pol! Ga je že kar težko nositi, kaj? Jaz bi ga še vseeno imela v lupinici. Dokler mu paščki ne pridejo pod ramena je lahko v njej. Je bolj varna kot stol iz skupine 0-18kg. MissD, te noge ki so na ven se mi zdijo štoraste. Smo dons izkoristili priložnost in takoj ko se je mal sonček pokazu, šibali ven. Ma je bilo kar hladno, ampak je mali itak mel kapo čez ušeska, pa še kapuco sem mu dala čez ker je pihalo. Mislim da mu ni nič škodoval svež zrak. sem dec in pol je . sem se že kr navadla na težo, no moje roke so se, tko da bicepsi kr rastejo in se mi ne zdi več težak. sem gledala, da se da ta sedež tud v kontra smer vožnje kot lupinca, pa na filmčku izgleda ful varen. Tko, da po moje je skoraj tko vaaren k lupinca. Ga gremo pa jutri pogledat v živo da vidmo kako izgleda.
|