Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: missD Sta se lepo navadila in vesta, da se gre ob 9h spat, lepo se nahranita, včasih sta še budna ko pojesta, ju dava v posteljici in je to to. Kakšen dan je potem potrebno it popravit dudo ali pa ninico namestit tako kot mu paše, Sofia je pa srečna samo da ima svojo dudo, je nekaj časa še budna in potem zaspi. Brez joka. Uf sta pridna! Jaz imam tudi dva pa vsak svoje tolceta . Se kar pozna ista starost, ker je zraven se isti ritem in iste potrebe. Danes sem sla prvic sama z obema na sprehod, sem montirala dodatni stolcek gor, ker je bil JM zaspan in sem vedela, da ne bo dalec prisel. S tem, da mi je med montazo stolcka v garazi 3x zbezal dol po cesti, tako da sem naju na koncu kar zaprla v garazo in zrihtala do konca. Po dveh urah hitre hoje in skoku v lekarno sem prisvicala domov, potem pa kt en nakladac hodila od garaze do vrat (2 stuka) in nazaj, da sem mala zaspanca prinesla dol pa se vrecke. Sam potem se je JM talkoj zbudil in je bilo konec veselja pred tvjem. Potem sem se spravila kuhat in zraven je bil neutruden mami to mami ono, ceprav je komaj gledal. Ko je prisel oci, je dobil pa adrenalin v rit in se je spet 4 ure gonil gor in dol po hisi . Zdej se pa komaj vlece po vseh stirih in se vedno ne bi sel spat . Je polna luna danes ali jutri? Lien je pa uber pridna in popoldan se doji skoraj na eno uro, pa me kar ne sprazni. Kaksna sprememba od tedna nazaj! Edino okoli osmih zvecer rata sitna, rada bi sesala, pa ne bi, rada bi spala, pa ne bi, duda not, duda ven, nosi me, odlozi me. Je verjetno ze toliko utrujena, da jo sitnoba mece, prej pa ne more trdno odspati, ker jo skos kaj zbuja pri polni hisi. anju dej ne ga srat, sej vse mame mulci spravijo ob zivce, potem se pa nesrece dogajajo. Saj nimas take stalne prakse, da bi bila pa zdaj slaba mama. Pokora res upam, da klop ni bil kuzen . Bogi Nik, pa pucanje s FR nic ne pomaga? majabar srecno pot! meni se zdi pa LM cisto tvoj po ustih . caroline1 10km? tebe pa sonce napali z energijo kaj, da si se se na magistrsko vrgla . mamamajca tudi Lien se nosi ze ene dve ure, k sama ne ve kaj bi. Je ravno oci prevzel. Jo ful zmanjkuje, pa se ne sprosti do spanja. JM ima jutri koncno! cepljenje, bom morala it z obema tja, upam da bo na preventivi, kjer ni bolnih otrok pa oba sta ze v redu. Potem gremo se na obisk in pa v trgovino, tja grede bomo se ocija pobrali, da bo lazje vse nabavit. Je nerodno imeti vozicek z dojenckom, ker potem vecjega ne mores dat sedet v nakupovalni voz in se nimas kam dajat stvari, pa mali gre mal po svoje, potem pa se spomni kaj vse moras kupit . Se par minut, pa bosta mulca spala in se jima koncno lahko pridruzim. mamamajca to je ze druga M? jaz sem ravno koncala prvo, zacela je pa pri 8t.