Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 10:47:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Pikica...če smem priznat, si me kar malo ruknla na rit s prvim postom...zato se ti najlepše zahvaljujem za kasnejši post, kjer si vse lepo razložila..... Se strinjam....od otroka do otroka je drugač.....in prav je da mamica pretehta vse opcije in se odloči za tisto najbližjo otroku..se mi zdi ,da se bodo morali še celo življenje prilagajati in odpovedovati stvarem....me lahko malo omilimo zadeve...... ČEbela....Tarja je bila hud dudar....ni bilo šans...da bi njej dudo vzel...smo jo imeli lepo samo za ponoči in seveda kadar je bila bolna....potem nekega dne...mami duda je fuj....in tako smo lepo speljali... JE blo pa tako da je Tisa imela same bele dude , Tarja pa barvaste ,da jih nismo zamešali PLoha...mi smo imeli tut dve dudarki na začetku,,pa se je htel še kdo umešat...pa sem ga hitro utišala....prijave...kolkr...ja Tarja zdej si pa že dost velika, pa kr dudo.....sem samo grdo pogledla...in rekla,..mi že vemo zakaj jo imamo.... Glede okolice me en prav mal briga kaj si mislijo.....važno ,da za nas- kot družino funkcionira...če mi je pasalo obe previjat...smo pač obe previjal....ne vem kaj gre to folku tako v nos.... AH.... neverending story.... V šolo bodo šli vsi brez plenic in dudic...no vsaj upam he he
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 10:49:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, tamalidve dol pri tastu, Lev v vozičku na hodniku, jst pa sem mal odprla da preluftam. Nam tok enih virusov okol krož da je nujno. Petrušk, ja mal sem res dolg čakala da sem zalaufala inhalator. Mah ne vem, mi je skoz iz glave uhajal, al pa sem se bala da se bo Lev zbudil zarad hrupa. No, pa se ni Pa še brez problema sta inhalirale, sem mogla dat še Neli, sej vem, ne bi smela dat iste maske sam nimam dveh, ona je pa na vsak način hotla. sam res...jst ne vem kaj je to letos..pediatrična, infekcijska vse je polno....pr Tisi v vrtcu so 4 že cel teden.....pR Tarji jih tut manjka....ne vem....bogi otročki..... SUper ,da imaš varstvo a si fajn nabrcala bacile ven
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 11:57:58
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, sem jih dobrnabrcala ja Ma ej, cel dan notr, da se vsaj mal zraka nadihamo, prov slabega smo mel že Mene tole ubija, skoz sam notr, za znoret
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 12:24:40
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva se naluftala mali je pohamsal svojomalco...skuta,jabolko, banana zdej čakam na tortico...pol pa spat je pršu un dohtar za čurunalnike...je odpelu kišto...je reku d ni nujn d je neki velkega...sm ga sprosila, da ga že dons pogleda in ju3 poštima...pa je bil kr ustrežljiv dečko no, zdej morm pa za očija kosilo prštimat....krompirjeva solatka in ribice, ker pol gre na popoldansko delo, zdej je šel pa po MIhca pred šolo, ker ima dons torbo, ruzak za košarko, pa še kitaro, ker je imela ena sošolka Rd in pol ji kej zašpila no, mi bomo pa tud ribice hamsal, pa pire in špinačko fajn bodite
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 12:37:49
|
|
|
|
Čebel@
|
kosilo se kuha-bolones omaka ala Čebel@ ......sem bila v trgovini-upokojenci ....sem šla še v pikapolonico pogledat za kuhinjo-najdla eno fajno ....pa še za baby borna k ga naj bi prinesel .....sonček se je pa skril
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 12:45:19
|
|
|
|
brkn83
|
moje kosilo kuhano, stanovanje pospravljeno, zdele še temeljito vse prezračim, potem se pa najem in zrihtam ter šibam. čebela -. superca za nakupovanje. Ta baby - born je ful fajni ga ma hčera od sestrične.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 13:19:38
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kuhinje pa ne najdem ......če bi imeli preveč denarja(kot reče moj mož),bi ji pa to kupila,k mi je čist hudaaaaa http://nakup.pikapolonica.com/img/24537/800/smoby-excellence-ii.jpg ja ta kuhna je pa ful huda. Nik ma tudi tefalovo kuhno, sam ono manjšo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 14:25:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mater prav slabo vest mi zbujate a ji naj dam celo dudo nazaj??? odgovora ne poznam...ker pri nas jo ima tudi še ponoči...smo pa dudo čez dan ukini8li predn smo dobili dojenčka...pa je prav super...dude ne jemle sestrici, še v usti jo tišči (njej seveda)...pa tudi se mi zdi, da ko smo dudo ukinl je začela govorit...prej pa niti ata ni rekla... če si začela, nadaljuj. saj jaz bi...starejša bo, slabše bo. Jaz bi ji ponudla alt_ernativo. Pri nas je to dekca, in se k njej stiska...sam to jo ima že skorja od rojstva. No za ponoči bom dudo ukinla po poroki. Ker do poroke bo še vse čudno, pa en kup varušk pa naj ima eno talažilko. Pol pa tud pri nas gre papa. pa nikar ne imej slabe vesti! sej ima še enga kužija za spanje dej mi povej kaj je Meti Manca prinesla za darilo? čebela: šele zdejele vidla... manca je prnesla dojenčka pa v tem paketu je bla flaša za futrat, pa vsi ti pripomočki. Tud 5 minut se ni s temu dojenčkam igrala, še dons se ne. Žal mi je ker takrat ko sva kupovala, sva oklevala med dojenčkom in kuhno. na pa bi kuhno ful uporabljala, zihr!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 14:44:34
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene Uršika ,pošiljam objemčke zate,sem bila in sem še velikokrat v mislih pri vas....kako lepo da gre vse na boljše ... Ploha pozdravljena,juhej...nova med nami mi je všeč tale beseda juhej .... Majchy-glede dude...mogoče si izbrala malo smotan način oziroma trenutek kako jo odvaditi,v navalu besa....drugače pa se strinjam...vsaka mami najbolje ve kdaj in kako bo to potekalo...in ja prav gotovo je začetek malce hud....mi še nismo tako daleč...čez dan je nima več,že razume da je samo za spanje,je bila pa malo sitkana ko sva to začeli,ampak ne pretirano....kdaj bo duda dokončno šla v penzijo še nevem...niti na kakšen način...mogoče bi jo sama zamenjala..razmišljam...ampak še nevem...ko bo odšla ni poti nazaj...čeprav brezveze,da to govorim,ko pa slišim zgodbe,da ko pridejo bratci in sestrce bi pa spet imeli...tako,da pustmo se presenetit........... Glede Baby Byorna....hm...moja si je sama izbrala tisto mulatko....sj so vse na podoben princip,lulajo,pijejo flaško,se previjajo....pri nas je vsake toliko zelo v igri....mi je pa mogoče žal,da ji nisem raje kupila kakšne bolj mehke mogoče,,,ker še velikokrat rabi mojo pomoč,ker so tele punčke zelo trde,kar se tiče prestavljanja rokic in nogic pri oblačenju,previjanju.... Poglej še kuhinjo na ikeini starni,meni je tista tok všeč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 14:50:43
|
|
|
|
Ploha
|
sjmm: a imaš kak recept za kako fino, sočno torto, k ma not skuto, al v masi al v biskvitu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 14:57:22
|
|
|
|
SURF
|
ven me meče,,js pa romane pišem....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 15:02:25
|
|
|
|
SURF
|
eh...bom hitro in na kratko.... Nova novica pri nas je da sva izbrala datum poroke in sicer zadnja sobota v avgustu,če se vse poklapa.... Pati je še kar doma,so mi svetovali,da je trenutno zelo veliko virusov....si pa zelo želi k otrokom.se igrati z njimi,se večkrat pogovarjava da nebo pozabla....ja sva se odločla da bo še šla....potem spomladi....se mi zdi včasih čist prevč odrasla..sj nevem a zato ker je v v ečini med samimi odraslimi ali je pač samo takšen karakter ...tako...nebom več pisala,da nebo predolgo ker me potem kar ven šukne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 15:09:02
|
|
|
|
SURF
|
..malo še imam časa...no,danes sva izkoristili in sva šle na jaso s potočkom,sva delale ladjic iz listov,da so plule in se nato spustile po mini slapu...akcija,samo da je voda taka kot mami ...no in se samo obrnem stran in že je ležala v vodi na trebuhu...ajojojj je rekla potem pa smeh..sem tako šprinatala z njo v naročju domov,da pra ne morem verjeti....bila je v kombinezončku,ki je sedaj testiran da ne premoči...no sj voda tudi ni bila globoka,ampak vseeno....in sedaj vsem razlaga kaj se je zgodilo,s takimi veliki očkami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 15:14:51
|
|
|
|
SURF
|
....sem tole sve še enkrat prebrala...pa moram še tole povedat...sj veš Majchy,da te ne obsojam za karkoli,ker te nimam za kej...sem napisala samo svoje mnenje in kljub temu,da se meni trenutek odločitve za to ni zdel primeren,js vem da si ti super mami...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 15:16:03
|
|
|
|
SURF
|
...sama s seboj klepetam...sem že rekla da grem...pa še kar tu svetim,ko enkrat pridem se me ne morte znebit ... Lep dan punce.... čao.................
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 15:34:13
|
|
|
|
Ploha
|
surf: kam bežiš? kako je na kmeth? pa čestitam za datum poroke tko se začne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 16:52:33
|
|
|
|
Katjusa
|
dan punce..... men se že mal rola tamala 2 sta sitkana se kregata za enga vlakeca čepšrav jih imata vsaj 10 zdej sme jima vse pobrala........
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 16:55:39
|
|
|
|
tanci29
|
čebela....mi imamo takole kuhinjo in je the best...sam cena je tud
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 16:58:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela....mi imamo takole kuhinjo in je the best...sam cena je tud o šit je hudaaaaaaaa kok pa je?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 16:59:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ....sem tole sve še enkrat prebrala...pa moram še tole povedat...sj veš Majchy,da te ne obsojam za karkoli,ker te nimam za kej...sem napisala samo svoje mnenje in kljub temu,da se meni trenutek odločitve za to ni zdel primeren,js vem da si ti super mami... sploh nisem vzela kot obsojanje....od nobene od vas.......pač povemo si mnenje.....sej ji jo nisem vzela,ampak le prestrigla in zgleda jo to ne moti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.1.2011 17:00:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan punce..... men se že mal rola tamala 2 sta sitkana se kregata za enga vlakeca čepšrav jih imata vsaj 10 zdej sme jima vse pobrala........ mirne živčke mami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......