|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
12.1.2011 13:08:34   
sjmm
naša rižotka je že skor skončana

mali šlafa...je bil dons k navit, sam sva se prov lušno mela

pa en majster za streho je prišel, da si je mau ogledal, ker bo treba streho zamenjat, pa še celo idejo je dal kako bi gor lahk 2 skromni sobici uredili, prov na tej višini, fajn s strešnimi okni, velik svetlobe...k sm jz tok cajt težila..če bi šlo al ne...tko da držite pesti, da nam letos uspe streho poštimat in pol bosa gor Saša in Jan vsak v svoji mali sobici, tam okol 10m2, Miha in Maj pa si bosta delila te 3 prostore, ki jih imajo zdej ta velki....eden bo pač namenjen garderobi...pa smo zmagal...lahk koj še kakega naročimouser posted image user posted image user posted image ...sam hec

zdej mam pa maso za palačinke prštimano, jih bom spekla za zvečer...pol jih bom pa s skuto nafilala in grainirala, pa bo lušna večerja, pa mau kompotka zravn.....d bo mau drgač....fanta imata dons košarko in glasbeno, pol sta pa zvečer čist prestradana...sploh Jan zadnji mesec k tok raste ...pri 12tih je ujel očija...je lačn k 100user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.1.2011 13:09:17   
Čebel@
kaj pa vem zakaj krivicouser posted image mogoče ker je ajvy omenila čustveno prazninouser posted image ...res je samo navada oz. razvada....vem,da sem idealen čas za ukinjanje zamudila in vem da ima lahko še kar neki časa dudo,mogoče jo bo pa le sama vrgla stran-mogoče sem naivnauser posted image .....dobila jo je že v porodnišnici ker ni je tam ena sestra svetovala naj ji jo dam,ker ima močen sesalni refleks in bo skos na joški-no sej pol je kljub dudi skos visela na meniuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.1.2011 13:15:56   
Čebel@
sjmm.....upam,da se ti uresničijo načrti glede sobicuser posted image user posted image user posted image ....pri nas bo v tadrugi bajti ena full ogromna otroška soba,pa bi jo moj dedec dal kar na pol(je mišljeno tko,pa še 2je vrata so),ampak jaz mislim da bosta Hana in user posted image  neki časa skupaj,pol pa ko bo Hana rabila zasebnost,ji bova pa pod streho zrihtala sobo(tudi full velika).....za tukaj i pa rabila enga mojstra da mi pove kako naj v tako butasto sobo(razporeditev je butasta) spravim 2 posteljiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.1.2011 13:19:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kaj pa vem zakaj krivicouser posted image mogoče ker je ajvy omenila čustveno prazninouser posted image ...res je samo navada oz. razvada....vem,da sem idealen čas za ukinjanje zamudila in vem da ima lahko še kar neki časa dudo,mogoče jo bo pa le sama vrgla stran-mogoče sem naivnauser posted image .....dobila jo je že v porodnišnici ker ni je tam ena sestra svetovala naj ji jo dam,ker ima močen sesalni refleks in bo skos na joški-no sej pol je kljub dudi skos visela na meniuser posted image

sej boš videla, kako bo, ko pride dojenček....mogoče jo bo pa takrat želela nazaj..mogoče pa popolnoma pozabila nanjo..k bo ta velka sestricauser posted image user posted image .pri nas je bla Saška stara 3,5 let k smo dobili Jančka in prvo, ko ga je zagledala mu je vzela dudo in je bila njena za ene pol leta, ji jo nisva jemala, imela jo je zvečer , preden je zaspala...pač tko k dojenček...ki se je nakak vsilil k njeni mamici, pa ima ona lahk vsaj dudo in smo imeli mir glede ljubosumnih izpadov, čeprav prej že 2 leti ni imela dude, hotela je tudi flaško in jo je imela tako z nastavkom vsaj 1 leto...pol pa se ji je zdelo, da je že prevelika.....Jan pa je bil odvisnik od dude...je dudlal še potem, ko naš Mihec dude sploh ni maral....smo imeli dojenčka brez dude, pa 2,5 letnika s 3 dudami v roki...pa sva mu pustila, ko pa je Miha shodil ...pa je Jan videl kok je lušno imet bratca za igrat...je pa tud na dudo pozabil...Miha je pa flaško pil ...čokolino do 5 let.....pol se je pa odločil, da ma dost...evo Maj je sam ukinil dudo pred 2 mesecema, flaška in am pa še lavfatauser posted image ...sam men se tko zdi ok, komu drugemu se pa pač nebi, sam jz bi v vsakem primeru nardila tko k odgovarja malemu in meniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.1.2011 13:21:51   
sjmm

sjmm.....upam,da se ti uresničijo načrti glede sobicuser posted image user posted image user posted image ....pri nas bo v tadrugi bajti ena full ogromna otroška soba,pa bi jo moj dedec dal kar na pol(je mišljeno tko,pa še 2je vrata so),ampak jaz mislim da bosta Hana in user posted image  neki časa skupaj,pol pa ko bo Hana rabila zasebnost,ji bova pa pod streho zrihtala sobo(tudi full velika).....za tukaj i pa rabila enga mojstra da mi pove kako naj v tako butasto sobo(razporeditev je butasta) spravim 2 posteljiuser posted image

naši imajo večjo sobo, nekak združeno iz 3 sobic, ta velki trije in so samo ena vrata...pa jim to ful odgovarja....ko praviva, da se bosta S in J gor selila vsak v svojo jima kar ni prav...je pa res, da se že od nekdaj ful poštekajo, sva jim nekak privzgojila, da so bratje in sestre drug drugemu velik zaklad in veselje, pa čeprav se vačsih zravsajo, lahk vsak dan vidim, kako so si blizu in se majo fajn v svojim prostorih...sem ful vesela

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.1.2011 13:23:08   
sjmm

tko d se ena zapelje pod drugo, ali pa da se mau križajo....pri nogah

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.1.2011 13:23:58   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja, verjetn to ne bo šlo...k bo ena še baby posteljica, a ne...hja...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.1.2011 13:25:48   
Čebel@
sjmm.....zanimovo kako ima vsak otrok svoje fore...bomo videli spotoma kako bo in se bomo temu pač prilagajali....vav kako si lepo napisala-sestrska/bratska ljubezen-se bojim da je tega premalo oz. ko je konec otroštva da se razljahla(tko kot pri nama s sestro)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.1.2011 13:26:53   
Pikica_82
Na to temo čustvene praznine bi pa lahk zdaj debatirala, pa ne bom user posted image  Sem dala v življenju pač že preveč stvari čez, da bi se lahk strinjala s čustveno praznino pri otrocih zaradi dud, žal. Glede na to, da ma Hana najbrž dovolj mamičine in atijeve ljubezni (pa še od koga), se po moje nimaš bat nekega čustvenega pretresa, ker ji boš dudo pri 2letih postopoma vzela. Ampak to je moje mnenje seveda, komot se lahko katera nestrinja z njim user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.1.2011 13:28:26   
Čebel@

aja, verjetn to ne bo šlo...k bo ena še baby posteljica, a ne...hja...
Hana bo taveliko posteljo imela na isti steni kot je sedaj,samo je smotano ker na eni steni je ugradna omara(predelna) na eni steni je točno na sredini okno(nizko)-baje ni fajn da spiš zraven okna,ker pihauser posted image ) na tazadni steni je pa radiator(ogromen)-tja bi načeloma postavila malo posteljico,ampak bo pa radiator čist zravenuser posted image ...res nimam pojma

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.1.2011 13:30:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Na to temo čustvene praznine bi pa lahk zdaj debatirala, pa ne bom user posted image  Sem dala v življenju pač že preveč stvari čez, da bi se lahk strinjala s čustveno praznino pri otrocih zaradi dud, žal. Glede na to, da ma Hana najbrž dovolj mamičine in atijeve ljubezni (pa še od koga), se po moje nimaš bat nekega čustvenega pretresa, ker ji boš dudo pri 2letih postopoma vzela. Ampak to je moje mnenje seveda, komot se lahko katera nestrinja z njim user posted image  
itak ima dovolj ljubezni in seveda pozornosti...res veliko presediva pri njej na tleh in se igramo....bo sigurno en šok,ko bo prišel user posted image ,ampak to bomo itak spotoma reševali

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.1.2011 13:47:23   
Ploha

mater prav slabo vest mi zbujateuser posted image user posted image user posted image a ji naj dam celo dudo nazaj???

odgovora ne poznam...ker pri nas jo ima tudi še ponoči...smo pa dudo čez dan ukini8li predn smo dobili dojenčka...pa je prav super...dude ne jemle sestrici, še v usti jo tišči (njej seveda)...pa tudi se mi zdi, da ko smo dudo ukinl je začela govorit...prej pa niti ata ni rekla...

če si začela, nadaljuj. saj jaz bi...starejša bo, slabše bo. Jaz bi ji ponudla alternativo. Pri nas je to dekca, in se k njej stiska...sam to jo ima že skorja od rojstva.
No za ponoči bom dudo ukinla po poroki. Ker do poroke bo še vse čudno, pa en kup varušk pa naj ima eno talažilko. Pol pa tud pri nas gre papa.

pa nikar ne imej slabe vesti! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.1.2011 13:52:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mater prav slabo vest mi zbujateuser posted image user posted image user posted image a ji naj dam celo dudo nazaj???

odgovora ne poznam...ker pri nas jo ima tudi še ponoči...smo pa dudo čez dan ukini8li predn smo dobili dojenčka...pa je prav super...dude ne jemle sestrici, še v usti jo tišči (njej seveda)...pa tudi se mi zdi, da ko smo dudo ukinl je začela govorit...prej pa niti ata ni rekla...

če si začela, nadaljuj. saj jaz bi...starejša bo, slabše bo. Jaz bi ji ponudla alternativo. Pri nas je to dekca, in se k njej stiska...sam to jo ima že skorja od rojstva.
No za ponoči bom dudo ukinla po poroki. Ker do poroke bo še vse čudno, pa en kup varušk pa naj ima eno talažilko. Pol pa tud pri nas gre papa.

pa nikar ne imej slabe vesti! user posted image

sej ima še enga kužija za spanjeuser posted image
dej mi povej kaj je Meti Manca prinesla za darilo?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.1.2011 13:55:23   
Ploha
nevestice: lepe ste bile kot slika! user posted image user posted image user posted image zdej ste pa še mene zapalile user posted image user posted image

kolumbo
: a si imela 2 obleki? Pa zelo ti paše rdeča!

birdy: ja tud jst sm mislna, da imaš dolge lase.

vidim, da je en kup boalnih, pa nekaj na AB...Čim perj se pocajtejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa evica se carta pri mamici, super novica! user posted image user posted image

drgač pa slabo sledim...včeraj sva imela zvečer namest virtuale, debatni krožek user posted image

dons sva šla vabila potrdt, barvo ker bojo delana iz ročno delanega papirja in pol tm barvo nameša in sva šla pogledat če je ok. Napisala in okrasila, narisala jih bom sama.

kosilo: mesno-zelenjavna juha + gratinirane palačinke

postelja: en mesec nazaj je šla v taveliko, 90x200. Ker smo rabl postlco za manco. imamo pa tako, da je ograjca naokol in okol.

sjmm.....ne rečejo zastonj da ženske podpirajo/mo 4 vogale v hiši

a ni tako da podpirajo 3 vogale? sej nism zihr. Ker moj kolega pa pravi da četrtga podpira dec pa še babo zravn user posted image user posted image

se pa strijam ja, ženske  smo multipraktik! user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.1.2011 13:58:49   
Ploha
kolumbo: gledaš kaj behlul-a in bihter? user posted image zdej me že medved zaj****a. Ja mami, a je Behlul? user posted image user posted image Meta dej mir, zdej mami behlula gleda user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.1.2011 13:59:29 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.1.2011 13:59:46   
Čebel@
ploha....lahko da je v teoriji 3 vogale,v praksi je ziher 4user posted image user posted image user posted image ....sem ti prav fouš,da se ženišuser posted image .....priprave in dan D je bilo meni res carskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.1.2011 14:07:11   
Čebel@
user posted image  ima tako telovadbo da me vse boliuser posted image user posted image ...mi nogo v joške rineuser posted image

user posted image  po škratka......lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.1.2011 14:50:06   
Ploha

pograd user posted image

ne vem kako imaš razporeditev?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.1.2011 15:04:34   
Čebel@

pograd user posted image

ne vem kako imaš razporeditev?

Hano ne morem dat na pograduser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.1.2011 15:05:39   
Čebel@

Hana bo taveliko posteljo imela na isti steni kot je sedaj,samo je smotano ker na eni steni je ugradna omara(predelna) na eni steni je točno na sredini okno(nizko)-baje ni fajn da spiš zraven okna,ker pihauser posted image ) na tazadni steni je pa radiator(ogromen)-tja bi načeloma postavila malo posteljico,ampak bo pa radiator čist zravenuser posted image ...res nimam pojma

taka razporeditev je

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.1.2011 15:06:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.1.2011 15:37:56   
Ploha

taka razporeditev je

aja to maš pa tud prav ja...kaj pa v L, da daš postle, tkao bo pri nas...da imata glavi skupaj oz. nogi...štekaš?

Al pa ena zravn druge pa umes nardiš razmak, da do vsazga posebej prideš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.1.2011 16:00:46   
Čebel@

taka razporeditev je

aja to maš pa tud prav ja...kaj pa v L, da daš postle, tkao bo pri nas...da imata glavi skupaj oz. nogi...štekaš?

Al pa ena zravn druge pa umes nardiš razmak, da do vsazga posebej prideš?

hm pol bo eden sredi sobeuser posted image .....sej bomo videli,kako se bo izšlo,ko bomo enkrat Hano prestavili v taveliko

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.1.2011 16:12:17   
birdy
Čebela, jst bi glede dude vztrajala... Maš še dva meseca časa kar je pomoje zadost. No, sicer bi jst tud pojstlo že zdej zamenjala (da se ne bi hana slučajno izrinjena iz pojstle počutila). Čeprov glede pojstle pomoje ni tak problem, sej sama najbolj veš, ti jo najbolj poznaš.

Drugač smo pa ok, zdej mam vse tri doma, Kristi ma neki vnete učke, ampak se mi je dons čez dan zdelo bolje tko da če bo čez noč tud vredu pol ne bomo šli k dohtarju. Doma bo pa itak ta teden do konca. Neli je itak doma, nas je kr dost zdele k mamo malčke na hiconcilu. Levči pa ma zamašen nos, sem že panična, me skrbi, tko da držte pesti prosim, prosimuser posted image  Moj in tamale so šli v trgovino, Lev pa spi, neki se napenja.
Včerajšna noč je bila kratka. Do dveh sem ga nosila, vmes je mal zaspal da sem cote pa posodo rihtala. Ob šestih pa aufuser posted image  No, sem pol dopoldne mal počila, HB se tamale nista pobile med sabo v tem času.
Sjmm, jst držim pesti da bo streha in podstreha hitr fertig, pa da bojo penezi za vse skup...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.1.2011 16:15:59   
birdy
Baki, čestitke za pogodbouser posted image user posted image user posted image
Petrušk, Ploha, dolge lase?user posted image  Nazadnje sem jih mela v prvem letniku gimnazije, grozauser posted image  
Aja, Petrušk, sem vidla tvoje nohte, vauuuuu!!!!! Obvladaš bejba, me bo kr sram, jst si jih pa še polakirat ne znam lepouser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.1.2011 16:18:43   
Čebel@
birdy.....sej načeloma sem jo mislila drug mesec seliti v taveliko posteljo,ampak dedec pravi da nimamo €(kar ni čist res)user posted image ...user posted image  mislim najprej imeti v zibki,pol pa v to posteljico kjer je zdej Hana....user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje mulčke....probaj več počivat nouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......