|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
13.1.2011 7:58:11   
petrušk_
hej

jutroooo

tanci...ajej...sramota zame...sam parking mi sploh ni bil znan

čebelca...kako vam gre z dudiko?? je ratal? je bla mirna nočka...
pa bejbe nehite fajtat...čist ste hude k se razpizdite....no sj se tud jst včas...vsak ma svoje mnenje stališče in preteklost glede na katero nam velikokrat počijo živci....user posted image user posted image user posted image
jst sm čist kolumbo style....duda in plenica ostaneta do nadaljnjega....flaška je pa sam za zjutri in zvečer, pa če je bolana, k drugač ful manj spije....ma uno na slamco pa ji sploh ne potegne....
na wc jo pa dam vsake tolk in zj se tud že polula, ampak sploh še ni pripravljena...niti pod razno.....zanč me je polulala k sva se za v banjo štimale, pa jo slečem in vstane na previjalni in 1,2,3 sm bla cela polulana iz višineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....sj bom od 15/2 naprej doma in boš z jurčkom uletela na kavico vsake tolk pa na čvek pa bova še nohtke zrihtale...do takrat bom šla že tud v en salon na manikuro da vidm kako morm to izvajatuser posted image user posted image user posted image
super za lulčka, da gre na bolje in vaju podpiram glede operacije....sj pleničke mogoč sam kak paket drug....da mu ni pasal....jst lohk vse kupim b.p. zanč sm pa kupila une v tavelki škatli...take k si ti dala v škatlah cunje meni in čebelci....je mela pa reva tko vneto ritko (pa sam 2x je nismo koj prvo sekundo previl ko se je pokakala, da je jokala, k sm jo umivala.....)zj sm šla u mullerja nabavt veliko zalogo active fit....te so mi ble vedno najboljš alpa ta bele....
držim pesti, da se ne ponovi......

urša....bravoooo za obe, se vidi da je močna punčka k tko hitro napreduje zj ko je mal k sebi pršla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy...upam, da ste boljš in da lev ne kašlja kej bl....držim pesti da se zmažete..........

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.1.2011 8:01:47   
birdy
Oj, jutro...
Noč je bila spet kratka, radio kričač do enih, preden sem šla spat je bila ura pol dveh. Mal čez šest pa auf. Kristi je dons čist zabasana, kašlja. Tko da moram potegnt ven inhalator, popoldne pa kličem P da da vsaj kapljice za učke. Lev je kr ok. Sem se pa odločila da pa malidve en čas ne bosta šle v vrtec, sem včer gledala poročila pa me je kr mal stisnl. Sej mam k sreči dol tasta pa bo mal vskočil.
Baki, ti maš tist zvarek z čebulo ne? Dej povej kok časa naj bi se to pacal, čez noč, ampak kok ur cerka? Da jst nardim za Kristi, pa bom že kr zdej naredila...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.1.2011 8:04:54   
brkn83
jutro.

Nik že v varstvu, js pa si bom sedaj v miru privoščila en zajtrk, potem pa malo delat. Ob dveh pa šibam v MAribor s kolegico gledat poročne obleke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.1.2011 8:08:08   
birdy
Baki, Kristi je čist navdušena nad tvojim avatarjem, pravi, o, elo titi (h pa k ji ne grestauser posted image ), pol mi pa skoz neki razlaga pa ne razumem prov velikuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.1.2011 8:10:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Oj, jutro...
Noč je bila spet kratka, radio kričač do enih, preden sem šla spat je bila ura pol dveh. Mal čez šest pa auf. Kristi je dons čist zabasana, kašlja. Tko da moram potegnt ven inhalator, popoldne pa kličem P da da vsaj kapljice za učke. Lev je kr ok. Sem se pa odločila da pa malidve en čas ne bosta šle v vrtec, sem včer gledala poročila pa me je kr mal stisnl. Sej mam k sreči dol tasta pa bo mal vskočil.
Baki, ti maš tist zvarek z čebulo ne? Dej povej kok časa naj bi se to pacal, čez noč, ampak kok ur cerka? Da jst nardim za Kristi, pa bom že kr zdej naredila...

pa kaj si pa čakala tolk dolg z inhalatorjem bejba ?!?!?!?! dj hit vn potegn pa gasaaaaaaaaaa.....če ti ne pusti dolg pa dej kr vsako uro 5 minut...to mi je zanč ena farmacevtka priporočila...
jst glih cmarm zvarek....bi ga mogla zjutri že precedit, pa sm pozabila.....bom ko pridem s šihta....pa čuvaj malčka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.1.2011 8:11:39   
petrušk_

Baki, Kristi je čist navdušena nad tvojim avatarjem, pravi, o, elo titi (h pa k ji ne grestauser posted image ), pol mi pa skoz neki razlaga pa ne razumem prov velikuser posted image

dva pa prav kitty hello....hehehe zmer vse obrne
slonček jure iz nodija je tud ule dončekuser posted image user posted image user posted image user posted image
kolk so kjut

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.1.2011 8:18:45   
baki

Oj, jutro...

eno srednjo čebulo narežeš+4 stroke česna stisneš in daš zraven čebule+to posuješ s sladkorjem inpustiš cel dan.občasno premešaš da se sladkor fajn stopi.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.1.2011 8:25:16   
baki
urša sem zelo vesela da je eva full bolš.upam da bosta hiter domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.1.2011 8:30:20   
Pikica_82
Jutro. Malček v vrtcu, danes sva že od 5.15 pokonci, pa je šel včeraj komaj okrog pol osmih spat. Se mi zdi, da če zamudiva njegovo najkasnejšo uro za spanje (18.30) se zjutraj ful hitro zbudi user posted image

Ne ne ne ne, jaz nisem na nikogar huda, niti nimam proti nobeni bilokaj (Ajvy user posted image ). Mogoče sem tak kak svoj post napisala, potem se opravičujem, če se je katera prizadeto počutla. Sem pa mogoče Čebeli malobolj na dušo pihala, da naj bo bolj samozavestna v svojih odločitvah, ker so ji mnenja enih slabih vest vzbudila. Se mi zdi, da dandanes mamice premalo svoj instinkt poslušamo, pa preveč za sveto vzamemo mnenja okolice in smo potem zmedene.
S čustveno praznino pa sem mislila, da dajo nekateri otroci marsikatero hujšo stvar čez, potem lahk govorimo o tem ja (recimo da jih zapusti kak starš, al pa fajtanje staršev ob ločitvi, nepodpora pri starših skozi odraščanje...), odvzem ene dudice pa ga po moje ne more povzročit. Sem dala sam par primerov, ene sem dala recimo sama čez. Vsega otrok ne bomo mogli obvarovat, žal, in skozi takšne manjše stvari (odvzem dudice pri višji starosti recimo) jim po moje samo krepimo karakter. Oziroma jih učimo, da življenje ni vedno fajn, da ne more vedno vse bit tako, kot bi oni želeli.
Ma jaz ne znam vedno čist lepo napisat, kar želim user posted image  Upam da vsaj katera razume, kaj sem hotla povedat. Ne solim pa nobeni pameti al pa kaj, tud negiram ne kakim strokovnjakom (čeprav ponavadi njihovo mnenje jemljem z rezervo, ker en reče tak, drugi tak...), tud kregat se ne želim z nobeno, ker se nimam za kaj. Različni ljudje, različna mnenja, različne izkušnje... In prav je tak. Različni otroci-različni odzivi, različne ustrezne metode. Aleks je recimo flegma, njega odvzem dudice ni prizadel, tudi najina ločitev z njegovim atijem ne (ni blo problemov, ko je šel za vikend k njemu, pa čez teden nazaj k meni recimo-na podlagi tega sklepam, da mu ni blo neke panike). Katerega drugega otroka bi najbrž tole seljenje vsak teden čisto iz tira vrgla. Mogoče Aleksa v kakšni drugi starosti tudi, ne morem vedet. Zato zagovarjam, da naj vsaka mamica (pa tudi ati) posluša sebe in svojega otroka.
Evo, sem se razpisala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.1.2011 8:33:32   
Čebel@
jutro

kolumbo....lohk tudi do mene uletiš in ti moja kozmetičarka zrihta nohteuser posted image .....fotografa pa kar vstrajno kliči,ker on pozabi poklicat nazaj....če ne bo šlo,mi pa javi in bom k nemu domov uletelauser posted image ......sej sem jaz tudi nekomplikator glede flaš,dud in plenic,ampak zadnjič me je res raz**-itak ne popustim za milimeter in mala to veuser posted image

urša.....jeeeeeej tooooooooooook sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud...hellouser posted image user posted image user posted image ........kok časa je mala spala?.....tašča tudi neki pametuje glede dude(da sem kruta),pa jo kar ignoriramuser posted image

tanci.....a res al kaj-kar v vrtcu so jim že plenice skenslal?user posted image .......Erik gre pa v garažo-dobrauser posted image user posted image

birdy.....kaj pa je bilo pri poročilih?

ajvy....nič jematii za slabo......to je le debata......jaz uživam v debatiranju in sprejmem drugo mnenjeuser posted image

baki.......mmmmmm z regradom delaš lušteuser posted image

petrušk....popolno spanje:od 19.00-6.40(ko je prišla k meni se pocartat pred vrtcem)user posted image user posted image user posted image

pleničke.....naša še ni pripravljena....kahla je zanjo igrača in jo uporablja namesto stolčka......v kopalnici je pa nastavek za WC pa je jok če jo dam gor....mi pa tašča vsakič ko je prilika kar neki nabija,da morajo biti pri dveh letih suhi....hallo....sej poleti bo itak brez pleničk,ampak jo pa ne bom sikerala,samo zato ker bo 2 leti stara...ah tukaj me pa moja zlata tašča pogrejeuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.1.2011 8:40:41   
Čebel@
pikica......super napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....se mi zdi da ima starost lahko velik vpliv na vse....naši malčki so glih tok stari,da vse že dojemajo,razumejo in pri takih stvareh kot je jemanje dude,mogoče to glih ni fino,ker lahko vzamejo to kot kazen oz. ne vejo zakaj kar naenkrat sprememba...pri user posted image  bom dudo ukinila(če jo bo imel) še pred 1. RD-no kaj bo takrat itak ne vemuser posted image

ura spanja....pri nas je tudi v iber pomembna....lahko je pol čist posrana nočka,če jo zamudimo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.1.2011 8:41:53   
brkn83
pri nas bo pa danes za kosilo kr zelenjavna juha in http://www.kulinarika.net/recepti/10132/sladice/skutina-pita/, pa kompot. To še lahk imata potem nik in ati za malico popoldan ko mene ne bo doma.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.1.2011 8:44:31   
Čebel@
no sem se razpisalauser posted image

ponoči sem se lepo spočilauser posted image user posted image user posted image ...celo user posted image  me je samo 1x poslal na WCuser posted image user posted image .....mala je danes v kiklici v vrtcu-je čist ponosna ker je lepauser posted image user posted image ...kosilo:jaz bom pojedla še včerejšno omakico,možu bom pa naredila bolones omako in sojine špagetke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.1.2011 8:44:56   
brkn83
pleničke - pri nas se jih tudi ne bomo kmalu še rešili. Doma nik za kahlo niti slišat noče, zdej sma mu pa kupila nastavek za na wc školjko s stopnicami, tk da selahk sam gor vsede................je sicer malo bolj zanimivo, ampak ne kej preveč-.
V varstvu, pa ful pridno hodi na kahlo kakat in lulat. Bomo videli kako bo...................ko bo čas bo sam nehal lulat in kakat v plenico.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.1.2011 8:46:22   
Čebel@
uf babe,polnih 30 tednov je za manouser posted image user posted image user posted image .....zdej pa samo še finišuser posted image .....ima pa user posted image  zelo malo prostora in močno čutim vsak premikuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.1.2011 8:46:34   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ponoči sem se lepo spočilauser posted image user posted image user posted image ...celo user posted image  me je samo 1x poslal na WCuser posted image user posted image .....mala je danes v kiklici v vrtcu-je čist ponosna ker je lepauser posted image user posted image ...kosilo:jaz bom pojedla še včerejšno omakico,možu bom pa naredila bolones omako in sojine špagetke

super kosilo za tvojega možeka, na kaj je že on vse elergičen-. Moj ima sicer rano na požiralniku in tudi uporabljamo samo takšne testenine, pa črno moko,............ v glavnem se mormo tudi malo prilagajati.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.1.2011 8:46:47   
claud
Jutro!

Evo mene na delovnem mestu...se 15 minut frej pol pa že naročen... zaspana pa fuuullllllluser posted image

Tamala je še ob 7.30 k sm šla od doma spalauser posted image user posted image user posted image ...mešani občutki me preplavljajouser posted image

Evo tko na kratko za dobro jutro..morm zdj pogledat kaj se je kj debatiral....

cao

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.1.2011 8:47:20   
brkn83

uf babe,polnih 30 tednov je za manouser posted image user posted image user posted image .....zdej pa samo še finišuser posted image .....ima pa user posted image  zelo malo prostora in močno čutim vsak premikuser posted image

joj kak fajn. Sej to bo pa res ful kmalu minilo. Uživaj v brcikah

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.1.2011 8:49:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

super kosilo za tvojega možeka, na kaj je že on vse elergičen-. Moj ima sicer rano na požiralniku in tudi uporabljamo samo takšne testenine, pa črno moko,............ v glavnem se mormo tudi malo prilagajati.
on ima probleme z želodcem tko da ima trenutno dieto brez mleka in ml. izdelkov,bele in ržene moke,čokolade,kave

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.1.2011 8:51:33   
Čebel@
claud.....vav to pa je spanjeuser posted image user posted image user posted image ......reveca je mogla bit res čist izmučena

brkn.....tik tak bo mina tale nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.1.2011 8:51:49   
birdy
Čebela, pri poročilih je bilo da ful razsaja. Vse sorte respiratornih virus in tanova gripa. V UKCju majo poostren režim obiskov, samo dve uri na dan. Menda je kr hudo...
Glede na to da je Lev še čist mejhen ne bom tvegala, če bi bli pa samo mi štirje pa bi...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.1.2011 8:53:59   
Čebel@

Čebela, pri poročilih je bilo da ful razsaja. Vse sorte respiratornih virus in tanova gripa. V UKCju majo poostren režim obiskov, samo dve uri na dan. Menda je kr hudo...
Glede na to da je Lev še čist mejhen ne bom tvegala, če bi bli pa samo mi štirje pa bi...

aha...jaz jo bom zaenkrat imela v vrtcu....marca pa upam,da ne bo več toliko virusov

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.1.2011 9:08:38   
sjmm
DAN!

sm zvečer bla neki fuč, pa še RR me je hecu...sm se 3x poslovila od vas in napisala veselje ob novici glede urše in evice, so mi kr solze tekle...pa we areuser posted image user posted image user posted image

pol si je pa dragi rezerviral moj večerni  čas zase...in sva mau uživala.....celo brez alarmov...sej nisva mogla verjet...je blo lepo, mau romantikuš....oooouser posted image

zdej čakam enga majstra d bo stacionarcu izrekel diagnozo...hja ima že 8 let delovne dobe...verjetn ne bo preveč obetavno...mejduš...upam, da so se kaki podatki shranil, pa banka je gor...ma en šit tale tehnika

vas morm še mau prebrat...na temle ta malmu prenosniku še nism čist zverziranauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.1.2011 9:27:14   
Ploha
ste pa čist v debato padle...

u glavnm...kaj vem...nekaj je zdrava pamet, gledaš svojga otroka. ke vsak otork ima svoje foer, nekaj enmu bolj paše, nekja drugmu. Ne gre vse po istem kopitu.

No in ko sem se jst odločila, da bo dudo vzela. Je blo tko, da je dudo vrgla a tla, pa sem povedala, da dude ni več, da jo je vrgla. In je nekak razumela. In je ni blo kar na 1x ne čez noč ne čez dan. In so bli vsi zaprepadeni, da mučm otroka. In je bla že 10 dni brez, ni blo nekih hudih težav, samo bolj sitna je bla (patronažna je rekla, da je to neka vrste odvisnost in je bila zato bolj "živčn") in po 10 dneh sem zaradi teh pritiskov podlegla in ji vrnila dudo. Še dons se tolčem po glavi user posted image user posted image kako sem tako nesamozavestna in se ne postavim zase niti za svojega otroka. Če pa vem, da ni blo neke hude sile. No potem sem drugič rodila, je pršla patronažna in vsa začudena, da imamo še dudo...Ja porka madona, da ne govorim naprej. No in je svetovala naj ima dudo samo ponoči. Pa sem oklevala in ko sem se 1x odločila sem to nardila, da ko je vstala iz postle, je duda v postli ostala in ni blo težav. čaka me še nočni odvzem, kar bo pa težji, težji kot takrat ko sem ji že v prvi vzela dudo....kr neki...sem še dons jezna.

pri pleničkah, je nič ne silim al pa z anjo hodim pa dej pa dej na kahlo..ponudim, kahlo dam na vidno mesto, včasih proba, včasih noče. Pove kaj se dela s kahlo, tud pove, da je kakala in lulala. Ampak če ji ni ji ni.

Poznam enga fantka, k so ga doma od 6 mesca s temu martretiral in mu je bla kahla okoli dveh let strah in groza tega sveta. Prej so se pa takoooo hvalili kok je on super k pri 1 letu lula na kahlo...pol se je pa pokazal...

prelagam na poletje.

flaško ima, ker je ne žuli po ustih ampak spije pa jo da stran, in to bo imela še nekaj časa.

vsaka po svoje dela, saj najbol poznamo svoje otroke.

to o taščah in ostalih ožjih sorodnikih i njihovi "dobronamerni" komentarji pa sploh ne bom komentirala user posted image user posted image user posted image

kr nekdo si dovoli in mi tala nasvete in podaja neka mnenja pa sploh nism prosila zanj..ker jst načeloma nubenmu ne talam nasvetov, pa bi kšn kšnga rabu user posted image če pa me praša za nasvet pa rade volje povem.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.1.2011 10:40:58   
birdy
Evo, tamalidve dol pri tastu, Lev v vozičku na hodniku, jst pa sem mal odprla da preluftam. Nam tok enih virusov okol krož da je nujno.
Petrušk, ja mal sem res dolg čakala da sem zalaufala inhalator. Mah ne vem, mi je skoz iz glave uhajal, al pa sem se bala da se bo Lev zbudil zarad hrupa. No, pa se niuser posted image  Pa še brez problema sta inhalirale, sem mogla dat še Neli, sej vem, ne bi smela dat iste maske sam nimam dveh, ona je pa na vsak način hotla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......