|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
13.1.2011 22:28:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

RAVNO DOBILA SMS OD URŠE....MALA ŽE FUUUL BOLJE IN, ČE BO VSE PO SREČI GRESTE JU3 ŽE V DOMAČI OBJEM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jeeeee supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.1.2011 22:38:07   
tanci29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim da šteka tale rr...nas vse po vrsti ven meče

pa kwa je sploh fora če pišeš dve al pa tri al pa šter minute...ne štekam tega...pol pa kje vidim tiste kilometerske komentarje mi ni pa nč jasn kako jim sploh uspe spisat tak roman

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
13.1.2011 23:05:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sjmm: še nekj....kako nadiš pri muffinih s čokolado, da teli delčki od jedilne čokolade dejansko ostanejo v biskvitu na sredini in da ne padejo na podn????

jz jih povaljam v mokiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
13.1.2011 23:07:37   
sjmm
dons je tale rr za popiz.....

grem kr vodoravno, dons mau prej, sm prejšnjo noč sam ene 3 urce spala, pa je mau primankljajauser posted image

NOČKO, BEJBE!!!1

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 23:13:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 23:14:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 23:15:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3232
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 23:16:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.1.2011 1:02:02   
birdy
Skrbi me... Ne morem niti it spat... Lev vmes ful čudno diha, sem sam 30 vdihov naštela... Pa kašlja prov grdo, zabasan je pa itak ves. Bom zdele klicala na Metelkovo...
No, sej ve boste to zjutri brale...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.1.2011 5:53:18   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Skrbi me... Ne morem niti it spat... Lev vmes ful čudno diha, sem sam 30 vdihov naštela... Pa kašlja prov grdo, zabasan je pa itak ves. Bom zdele klicala na Metelkovo...

več kot 50 vdihov ne sme bit na minuto

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.1.2011 8:22:43   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.1.2011 8:26:50   
Čebel@
sjmm......super,da je lančica prišla nazaj domovuser posted image user posted image user posted image ....a ti nimaš izpita za avto?

katjuša.......veš da te zastopim kako jeuser posted image user posted image user posted image .....desci pa ne vidijo cunj,dokler jim nekaj ne zmanjka za oblečtuser posted image user posted image

kolumbo.....k boš delala sirup iz medu in čebule,daj fuuuuul velik medu,ker drugače je ogaben okus in dvomim da bosta maledva to pogoltnilauser posted image

birdy.....kako je Lev?....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki.....jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.1.2011 8:29:57   
brkn83
jutro.

danes pa sploh ni moj dan. Sem čist hin. Nika zobki matrajo in ponoči se je ob treh zbudil in mu je bilo dolgčas, saj ni hotu spat, pol pa se je mal jokal pa naju klical. Sej ob petih pa je potem nazaj zaspal sam v svoji postli. sam men pa zdej neki manjka spanja. Zdele si morem en zajtrk pripraviti potem bo pa takoj boljše.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.1.2011 8:30:20   
Čebel@
KATJUŠA:
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.1.2011 8:40:06   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

KATJUŠA:
user posted image
user posted image

se kr podpipem pod tule.

Vse najboljše in najlepše ti želim. Pa upam, da se čez vikend lemalo psočiješ

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
14.1.2011 8:43:33   
Čebel@
no kje naj začnem?user posted image user posted image

zvečer sva se s tastarim v postelji skregala(itak da zarad €),pa mu povem tasvoje,pa dejstva pa se obnem da bom zaspala...no pa je bil čist cukrat pa se mi izpovedoval kot že 5 let ne-blablabla.....mala celo noč spala-ima pa zdej bolj rahel spanec se mi zdi.....ponoči me je že nekaj začelo boleti v rami pa ok,še koker tok dober spim.....pol pa burka:Hana ob 4.00 začne nehumano kašljati....pa sem budna-itak.....ob 5.00 pride k nama,meni je pa ratalo slabo....od kje,nimam pojma....celo posteljo pobruham....pol pa le descu povem da me spet mišica oz. živc na roki boli-se mi je že pri Hani unel in smo šli z rešilcem takrat v P....pa trebuh mi je čist trd ratal....valda desca takoj skrbi,da ne bo spet panika.....pa sem vzela en magnezij in zaspala skupaj s Hano še za 1 uro......zdej bom klicala dihtarco,če mi lahko napiše buskopan(al kaj že)-proti bolečinam,ker ker nebi bila čez vikend v četrtem štuku

tok na hitrouser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.1.2011 8:44:50 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
14.1.2011 9:15:00   
sjmm
dan!

uf, sami pestri postiuser posted image

čebel@...joj, no, kako noč ste imeli....upam, da se vse poštima in z veseljem in v zdravju pričakate novega člana, lepo se spočij in pomiriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...o, ste nas nadomeščal dons ponoč k smo kr še nekak spal...upam, da se spočiješ in da je zajtrk pomagaluser posted image

birdy...en miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Levčka...upam, da je sam prehladek

KATJUŠA....VSE NAJBOLJŠE, ŠE NAPREJ VELIKO POZITIVNE VOLJE IN ZDRAVJA TER LJUBEZNI, PA MNOGO PRELEPIH DNI S TVOJIMI FANTI IN V NOVEM GNEZDECU, PA SEVEDA TUD KAK TRENUTEK ZA SPROSTITEV IN POČITEK NAJ SE NAJDE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.1.2011 9:38:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
čebel@...joj, no, kako noč ste imeli....upam, da se vse poštima in z veseljem in v zdravju pričakate novega člana, lepo se spočij in pomiriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image ......sej danes res počivamuser posted image ....sem vesela za vas,da ste spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.1.2011 9:50:31   
TAMIKA3
DRAGA KATJUŠA!

ADIJO OTROŠTVO.
ADIJO VSE, KAR JE BILO.
POZDRAVLJENO VSE, KAR BO,
VSE, KAR JE ŠE PRED TEBOJ.
ZAČNI ZDAJ PRVI TANGO
V ŽIVLJENJU,
PLEŠI...............
SE BOJIŠ? DAJ NO!
DVA LEVO - EDEN DESNO...
DAJ ...
VSE ŽIVLJENJE JE PRED TEBOJ.
DAJ, SAJ ŠTEJEMO S TEBOJ.
UŽIVAJ ŽIVLJENJE!

GOSPODARJI SMO SVOJE USODE, SVOJEGA ŽIVLJENJA, SVOJE SREČE. KO SE TEGA ZAVEMO, JE SAMO OD NAS ODVISNO, KATERO POT BOMO IZBRALI DO NJE - DO SREČE.

ISKRENO SEM ZATE NAPISALA TO MISEL - UPOŠTEVAJ JO IN BODI SREČNA!

VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
14.1.2011 9:56:36   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
14.1.2011 9:57:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no kje naj začnem?user posted image user posted image

zvečer sva se s tastarim v postelji skregala(itak da zarad €),pa mu povem tasvoje,pa dejstva pa se obnem da bom zaspala...no pa je bil čist cukrat pa se mi izpovedoval kot že 5 let ne-blablabla.....mala celo noč spala-ima pa zdej bolj rahel spanec se mi zdi.....ponoči me je že nekaj začelo boleti v rami pa ok,še koker tok dober spim.....pol pa burka:Hana ob 4.00 začne nehumano kašljati....pa sem budna-itak.....ob 5.00 pride k nama,meni je pa ratalo slabo....od kje,nimam pojma....celo posteljo pobruham....pol pa le descu povem da me spet mišica oz. živc na roki boli-se mi je že pri Hani unel in smo šli z rešilcem takrat v P....pa trebuh mi je čist trd ratal....valda desca takoj skrbi,da ne bo spet panika.....pa sem vzela en magnezij in zaspala skupaj s Hano še za 1 uro......zdej bom klicala dihtarco,če mi lahko napiše buskopan(al kaj že)-proti bolečinam,ker ker nebi bila čez vikend v četrtem štuku

tok na hitrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
14.1.2011 9:58:01   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

jutro.

danes pa sploh ni moj dan. Sem čist hin. Nika zobki matrajo in ponoči se je ob treh zbudil in mu je bilo dolgčas, saj ni hotu spat, pol pa se je mal jokal pa naju klical. Sej ob petih pa je potem nazaj zaspal sam v svoji postli. sam men pa zdej neki manjka spanja. Zdele si morem en zajtrk pripraviti potem bo pa takoj boljše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.1.2011 9:58:54   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kam zdej kjst pridm

iščem od BAKI zvarek s česnom čebulo in cukroom...bom kr obe varjante naridla, tut unga od čebele z medom in čebulo, ker sta mi začela oba neki čudn kašlat, tko d bo tut Majkl jutr in u pondelk doma, k ma Šime itak dopust, ker mamo kontrolo za Roksota.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.1.2011 10:00:14   
TAMIKA3
URŠA... UPAM, DA STA ŽE NA POTI PROTI DOMU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.1.2011 10:01:41   
TAMIKA3
mami, odi!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......