|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
12.1.2011 7:58:53   
sover
tedi, držim fige!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 576
12.1.2011 8:03:54   
benji
Moja raziskava je še v povojih user posted image , zaenkrat sem oba našla le na spletu (slovenske trgovine tudi).
Ampak verjetno se dobi tudi v nekaterih lekarnah, eko trgovinah, sanolabor...
Če ga kje "zavoham" sporočim.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 577
12.1.2011 8:04:29   
srečica17
Ja očitno v veliki želji po N posegamo po različnih stvarehuser posted image . Jaz sem pa ta mesec začela z jemanjem kapsul korena maca........
http://www.planetbio.si/blog/koren-maca/

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.1.2011 8:07:27   
benji
srečica17, potem a jemlješ cel mesec? Jaz si ne upam, in sem samo do O, sedaj pa čakam ali user posted image  ali pa user posted image  , v tem primeru pa spet Maco. Sicer sem jaz nabavila v prahu.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.1.2011 8:16:24   
srečica17
Vzela sem jo prvič......zdaj sem 3.dan M ......jedla jo bom do O.......tako svetujejo na različnih forumih.
Pa občutiš kakšno razliko????

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.1.2011 8:38:46   
benji
kaj pa vem, mogoče sem res imela malo več energije. Jemala sva zvečer, tako da se mi je parkrat zgodilo da sem težje zaspala...ampak nič hudega, se malo utrudiš user posted image , pa gre.
Moj pa je jamral po treh tednih, da ga nekaj črviči po trbuhu in je za to okrivil maco, tako da sedaj skupaj pavzirava.
Glede na to, da okus ni ravno božanski mislim da ta mesec še prav posebaj drži pesti, da je uspelo,...user posted image  user posted image .
Ampak na žalost slabo kaže, me že prav fino zvije na vsake toliko, tako da pričakujem da bo treba še malo potrpeti.

Neposredna povezava do sporočila: 581
12.1.2011 8:45:20   
srečica17
Jaz imam kapsule, tako da niti ne vem kakšnega okusa je......sem pa ravno prejle brala, da ni priporočljiva zvečer, ker težje zaspiš......Koliko si pa jemala......jaz 1500g.......3 kapsule na dan.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 582
12.1.2011 8:45:38   
aTri
Jutro!

user posted image

Pogrešam sončekuser posted image

kam ta čas beži...nič nimam časa..takoooo sem utrujena..sedaj sem bla dva dni celi dan na šihtu in sem čisto povožena...za povrhu pa sem še telefon pozabla na šihtu...in sem moral včeraj še enkrat tjauser posted image user posted image

Sem oba dni šla že spat ob 9 s tamalouser posted image user posted image user posted image Se kar pozna, da sem bila doma skoraj celi mesec in moje telo ni več navajeno na takšen ritemuser posted image user posted image

Glede O...jaz nimam pojma o njejuser posted image nikoli ji nisem sledila...saj nikoli nisem imela težav z zanositvijo..jaz sem se samo šla to igrico...počakla sem user posted image ..potem sem počakala še 5 dni in potem sva se  z mojim igrala še 5 dni in tako mi je vedno uspelo zanositi...samo kaj ko imam jaz probleme obdržati user posted image ..to je pa že spet druga temauser posted image

tedi...saj veš da full navijam zate, pa da tokrat user posted image ne bo in boš končno spakirala kufre in šla na drugo temo čvekatuser posted image

witch, shilou in ostale ki se trudite že dlje časa....dajmo, dajmo bi bil res že čas da tudi ve spakirate na temo malo nižjeuser posted image user posted image

Upam, da bo od danes naprej samo roza barva...modre bi lahko zmanjkalo že lansko letouser posted image user posted image

ajdi imejte se lepo in se tipkamo kaj...jaz pa šibam na novo frizurouser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 583
12.1.2011 9:01:58   
benji
jaz sem jemala eno čajno žličko, kot je pisalo v navodilih.
Sem brala, da ni dobro zvečer, ampak zjutraj mi ne paše zvarkov pit, v službo tudi raje nebi nosila vse opreme,...tako pač zvečer. Verjetno so tableti res bolj praktični ampak sem se raje odločila za prah, mi deluje bolj natur user posted image  kaj pa vem. Malo sem smotana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
12.1.2011 9:21:51   
sasek79
Še en link kjer Pušenjak odgovarja na temo O sluzi: http://med.over.net/forum5/read.php?19,6633874.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.1.2011 10:30:44   
Katte
Kako ste se razgovorile to jutro user posted image
tedi2, ful držim pesti, da je to to. Te pa razumem, da si previdna glede rezultatov, glede na prejšnje izkušnje.
Za nek user posted image prijazni lubrikant pa je bil oglas tudi na tem forumu, kolokor se spomnim. Pa si nisem bolj natančno pogledala.
O testov tudi jaz še nisem sprobala. Do sedaj sem vedno čutila O, tudi sluzi imam za izvoz user posted image . Nisem pa več sigurna v samo sebe, ker mi je zdaj že enkrat user posted image  zamujala in enkrat prišla par dni prej, pa nisem opazila. Ko je zamudila, sem imela tako čuden cikel, da je bil po mojem brez O (naj bi bilo tako prbl. enkrat na leto). Sem imela "plodno" sluz kar do prihoda user posted image , pa milijon user posted image  znakov. Sem bila že prepričana, da je uspelo. Bah. Me pa vedno mika, da bi šla O teste kupit in sprobat. Ampak se še nikoli nisem spravila. Je moj vedno zraven, pa že itak pravi, da preveč kompliciram. Tako da ne maram tega kupovati pred njim user posted image . Enkrat sem hotela v lekarni kupiti CB, pa mi je rekel, da ne smem kupovati vnaprej, pa da naj delam test šele en teden po zamujeni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.1.2011 10:53:07   
benji
Katte, potem si kot jaz, ... vsa testiranja opravljam v strogi tajnosti, ker vem da bi bila drugače kregana user posted image  user posted image .
Samo dvakrat mi je resnično zamujala in takrat sem mu povedala da sem naredila test, ki pa je bil seveda - .
Drugače pa , ko delam test in čakam na rezultat, se vsa tresem, ampak ne vem ali za to ker sem nestrpna glede rezultata, ali zato, da me ne zaloti user posted image  user posted image .

Tudi ta mesec sem že čisto nestrpna in ne vem če bom zdržala do zamude, čeprav vse kaže da do te sploh ne bo prišlo user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.1.2011 10:54:32   
sasek79
Katte: Mislim, da je kar dobro, da nas naši dragi malo nazaj držijo in prizemljijo. Mi bi nakupile svašta, samo, da bi pomagalo in da bi potešile našo neučakanost. Žal pa navadno s prehitevanjem dogodkov naredimo več slabega, ker smo potem še bolj napsihirane.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.1.2011 11:02:43   
Anonimen
Pozdravček še od mene! user posted image

Kako ste? Je danes kak nov user posted image ? Bi bil že čas, da se začnejo bolj množično ponavljati, kajne?

Ko boste selili anity_1 k nam v 27.1 lahko še meni napišete 5.krog. Uh, upam, da bo to res en lep dan za vse nas.

Držim pesti za vse, ki v teh dneh pričakujete user posted image .

LP,
user posted image

(odgovor članu sasek79)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
12.1.2011 11:12:53   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)user posted image

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)user posted image user posted image
Nutry (30. krog)user posted image

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)user posted image
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)
kejt2 (x. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)
anonimna user posted image (5. krog)
anity_1 (4. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

NOSEČK: 3

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.1.2011 13:34:09   
Lineta
živjo punce, kako smo kaj danes?
pri meni nič novega...vse ostaja belo, testa pa nism delala še enkrat. bom še malo počakala...čeprav me fuuul matra user posted image bi ga delala kar vsak dan, ampak...tolk dnarja pa ne bom stran metala user posted image
pa še nekaj zanimivega - danes se na tistem CB od včeraj vidi rahel + user posted image itak ni več veljaven...me pa zanima ali me zafrkava ali mi hoče resno kaj povedat user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.1.2011 13:51:08   
sasek79
Lineta: Držim pesti, da je to to. user posted image   user posted image user posted image  user posted image

Mene pa leva ledvica boli. Upam, da ne bo kakšno vnetje. user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.1.2011 14:27:37   
srečica17
Lineta dejmo plusekuser posted image user posted image user posted image ........upam, da bouser posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.1.2011 18:45:46   
*žurerka*
lineta ....ajmo po testek user posted image jaz sem jih naredila 7 ker še zdaj ne verjamem da sem res user posted image  .... držim pesti....

druge ki čakate na + pa držim pesti in navijam sto na uro !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 594
12.1.2011 19:56:18   
lollypop
tedi2, Lineta: držim pesti user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes kupila O teste (Miler) in za foro probala, pa mi je pokazal čist rahlo drgo črtico user posted image kaj zdaj to pomeni, če ima katera več izkušenj? Da je O že konec (kar naj bi bilo glede na M ciklus) ali da šele bo... glede na navodila bi morala biti druga črtica enako močna in takrat naj bi O bila v roku 36 ur a kako user posted image nimam pojma, pri meni drugih opaznih znakov za O ni...

sem pa končno zamenjala G.. sem se prepisala k eni, ki je bila zraven pri prvem porodu in sem bila ful zadovoljna z njo.. s to, katera me je vodila skozi nosečnost pač ne.. pa ne da bi bilo kaj narobe, samo občutek mi pa ni bil ravno ta pravi... tko da, če v tem ciklusu ne dobimo user posted image imam že datum za pregled in se bom malo posvetovala kako in kaj naprej (to je sicer najin 8 krog in vem da do enega leta ponavadi nič ne ukrepajo samo vseeno se bom kar mal pozanimala)....

navijam za vse, ki morate lulat na testke da pokaže močne user posted image

Carpe diem

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.1.2011 19:57:21   
lollypop
žurerka: jaz sem v prvo tud naredila 7 testov, ker sploh nisem mogla verjeti da sem res nosečka user posted image take smo user posted image

Carpe diem

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.1.2011 20:02:55   
srečica17
lollypop.....jaz sem delala O teste iz mullerja. Prvi dan je bila rahla črtica, naslednji dan pa močnejša od testne.......tretji dan spet rahla. Sklepala sem, da je bil takrat test resnično pozitiven. Pomoje je fajn narediti test čez 12 ur....SRečno!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 597
13.1.2011 7:18:54   
sasek79
Dobro jutro!

O test je negativen dokler nista obe črtici enako močni ali je testna celo močnejša. Dokler je šibka to nič ne pomeni. Ti testi reagirajo tudi z drugimi podobnimi hormoni. Delajo pa se O testi par dni zapored. Pri nekaterih je rahla črtica pomenila, da je bila čez dan ali dva močna. So pa ti testi pozitivni pred O. Ko enkrat nastopo O, so že negativni in je prepozno za testiranje.

Mene so ti testi samo zmedli in jih zaenkrat ne bom uporabljala. Veliko žensk niso nikoli zagledale dveh močnih črtic in so vseeno zanosile. Veliko je pa tudi takih, ki so imele test pozitiven takrat, ko sploh niso imele O (par dni zapored).

Veliko sreče s testi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
13.1.2011 7:53:51   
benji
sasek79 počasi se bo začela strinjat s tabo, da je vse skupaj metanje denarja skozi okno.
Namreč, kot sem predvidevala se nisem mogla upreti in sem danes (2-3 dni pred zamudo) naredila test. In Clear Blue mi je dal jasen odgovor : Clear - user posted image  user posted image  user posted image
Dan bo še dolg, že vidim....če me kje srečate me raje ignorirajte ker sem zoprna ko user posted image .

Počasi začenjam izgubljati upanje da vam bom sploh kdaj sporočila kakšno veselo novico. Mogoče se bo treba sprijazniti da bo pot še dolga,... me kar zmrazi ko pomislim da kaže da bova tudi midva  iskusila čakalne dobe slovenskega zdravstva. Sploh ne vem če bi se šla vse skupaj.

Joj sem grozna, vam zamorim jutro,..grem raje na kavo, bom še doma potočila kakšno user posted image ,...in počakala da pride user posted image  .

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.1.2011 8:09:35   
srečica17
benjiuser posted image user posted image user posted image
to je prvo razočaranje.....boš videla že jutri se boš počutila boljše. teste je pa res brezveze delat prej......najbolj je zamudo počakat......pa še kak dan.....
Drži se.....že naslednji mesec se lahko pokaže plusek.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Splav - da ali ne?
metimenka

Ali bi oz. si že naredila splav?

Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (19%)

Da, sem ga že naredila. (14%)

Da, več kot enkrat. (2%)

Da, več kot trikrat. (1%)

Nikoli ga ne bi naredila. (45%)

Drugo. (19%)

Število vseh glasov: 623

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!