Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:58:53
|
|
|
|
sover
|
tedi, držim fige!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:03:54
|
|
|
|
benji
|
Moja raziskava je še v povojih , zaenkrat sem oba našla le na spletu (slovenske trgovine tudi). Ampak verjetno se dobi tudi v nekaterih lekarnah, eko trgovinah, sanolabor... Če ga kje "zavoham" sporočim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:04:29
|
|
|
|
srečica17
|
Ja očitno v veliki želji po N posegamo po različnih stvareh . Jaz sem pa ta mesec začela z jemanjem kapsul korena maca........ http://www.planetbio.si/blog/koren-maca/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:07:27
|
|
|
|
benji
|
srečica17, potem a jemlješ cel mesec? Jaz si ne upam, in sem samo do O, sedaj pa čakam ali ali pa , v tem primeru pa spet Maco. Sicer sem jaz nabavila v prahu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:16:24
|
|
|
|
srečica17
|
Vzela sem jo prvič......zdaj sem 3.dan M ......jedla jo bom do O.......tako svetujejo na različnih forumih. Pa občutiš kakšno razliko????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:38:46
|
|
|
|
benji
|
kaj pa vem, mogoče sem res imela malo več energije. Jemala sva zvečer, tako da se mi je parkrat zgodilo da sem težje zaspala...ampak nič hudega, se malo utrudiš , pa gre. Moj pa je jamral po treh tednih, da ga nekaj črviči po trbuhu in je za to okrivil maco, tako da sedaj skupaj pavzirava. Glede na to, da okus ni ravno božanski mislim da ta mesec še prav posebaj drži pesti, da je uspelo,... . Ampak na žalost slabo kaže, me že prav fino zvije na vsake toliko, tako da pričakujem da bo treba še malo potrpeti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:45:20
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz imam kapsule, tako da niti ne vem kakšnega okusa je......sem pa ravno prejle brala, da ni priporočljiva zvečer, ker težje zaspiš......Koliko si pa jemala......jaz 1500g.......3 kapsule na dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 8:45:38
|
|
|
|
aTri
|
Jutro! Pogrešam sonček kam ta čas beži...nič nimam časa..takoooo sem utrujena..sedaj sem bla dva dni celi dan na šihtu in sem čisto povožena...za povrhu pa sem še telefon pozabla na šihtu...in sem moral včeraj še enkrat tja Sem oba dni šla že spat ob 9 s tamalo Se kar pozna, da sem bila doma skoraj celi mesec in moje telo ni več navajeno na takšen ritem Glede O...jaz nimam pojma o njej nikoli ji nisem sledila...saj nikoli nisem imela težav z zanositvijo..jaz sem se samo šla to igrico...počakla sem ..potem sem počakala še 5 dni in potem sva se z mojim igrala še 5 dni in tako mi je vedno uspelo zanositi...samo kaj ko imam jaz probleme obdržati ..to je pa že spet druga tema tedi...saj veš da full navijam zate, pa da tokrat ne bo in boš končno spakirala kufre in šla na drugo temo čvekat witch, shilou in ostale ki se trudite že dlje časa....dajmo, dajmo bi bil res že čas da tudi ve spakirate na temo malo nižje Upam, da bo od danes naprej samo roza barva...modre bi lahko zmanjkalo že lansko leto ajdi imejte se lepo in se tipkamo kaj...jaz pa šibam na novo frizuro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 9:01:58
|
|
|
|
benji
|
jaz sem jemala eno čajno žličko, kot je pisalo v navodilih. Sem brala, da ni dobro zvečer, ampak zjutraj mi ne paše zvarkov pit, v službo tudi raje nebi nosila vse opreme,...tako pač zvečer. Verjetno so tableti res bolj praktični ampak sem se raje odločila za prah, mi deluje bolj natur kaj pa vem. Malo sem smotana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 10:30:44
|
|
|
|
Katte
|
Kako ste se razgovorile to jutro tedi2, ful držim pesti, da je to to. Te pa razumem, da si previdna glede rezultatov, glede na prejšnje izkušnje. Za nek prijazni lubrikant pa je bil oglas tudi na tem forumu, kolokor se spomnim. Pa si nisem bolj natančno pogledala. O testov tudi jaz še nisem sprobala. Do sedaj sem vedno čutila O, tudi sluzi imam za izvoz . Nisem pa več sigurna v samo sebe, ker mi je zdaj že enkrat zamujala in enkrat prišla par dni prej, pa nisem opazila. Ko je zamudila, sem imela tako čuden cikel, da je bil po mojem brez O (naj bi bilo tako prbl. enkrat na leto). Sem imela "plodno" sluz kar do prihoda , pa milijon znakov. Sem bila že prepričana, da je uspelo. Bah. Me pa vedno mika, da bi šla O teste kupit in sprobat. Ampak se še nikoli nisem spravila. Je moj vedno zraven, pa že itak pravi, da preveč kompliciram. Tako da ne maram tega kupovati pred njim . Enkrat sem hotela v lekarni kupiti CB, pa mi je rekel, da ne smem kupovati vnaprej, pa da naj delam test šele en teden po zamujeni .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 10:53:07
|
|
|
|
benji
|
Katte, potem si kot jaz, ... vsa testiranja opravljam v strogi tajnosti, ker vem da bi bila drugače kregana . Samo dvakrat mi je resnično zamujala in takrat sem mu povedala da sem naredila test, ki pa je bil seveda - . Drugače pa , ko delam test in čakam na rezultat, se vsa tresem, ampak ne vem ali za to ker sem nestrpna glede rezultata, ali zato, da me ne zaloti . Tudi ta mesec sem že čisto nestrpna in ne vem če bom zdržala do zamude, čeprav vse kaže da do te sploh ne bo prišlo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 10:54:32
|
|
|
|
sasek79
|
Katte: Mislim, da je kar dobro, da nas naši dragi malo nazaj držijo in prizemljijo. Mi bi nakupile svašta, samo, da bi pomagalo in da bi potešile našo neučakanost. Žal pa navadno s prehitevanjem dogodkov naredimo več slabega, ker smo potem še bolj napsihirane.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 11:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček še od mene! Kako ste? Je danes kak nov ? Bi bil že čas, da se začnejo bolj množično ponavljati, kajne? Ko boste selili anity_1 k nam v 27.1 lahko še meni napišete 5.krog. Uh, upam, da bo to res en lep dan za vse nas. Držim pesti za vse, ki v teh dneh pričakujete . LP,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 11:12:53
|
|
|
|
Katte
|
SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 13:34:09
|
|
|
|
Lineta
|
živjo punce, kako smo kaj danes? pri meni nič novega...vse ostaja belo, testa pa nism delala še enkrat. bom še malo počakala...čeprav me fuuul matra bi ga delala kar vsak dan, ampak...tolk dnarja pa ne bom stran metala pa še nekaj zanimivega - danes se na tistem CB od včeraj vidi rahel + itak ni več veljaven...me pa zanima ali me zafrkava ali mi hoče resno kaj povedat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 13:51:08
|
|
|
|
sasek79
|
Lineta: Držim pesti, da je to to. Mene pa leva ledvica boli. Upam, da ne bo kakšno vnetje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 14:27:37
|
|
|
|
srečica17
|
Lineta dejmo plusek ........upam, da bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 18:45:46
|
|
|
|
*žurerka*
|
lineta ....ajmo po testek jaz sem jih naredila 7 ker še zdaj ne verjamem da sem res .... držim pesti.... druge ki čakate na + pa držim pesti in navijam sto na uro !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 19:56:18
|
|
|
|
lollypop
|
tedi2, Lineta: držim pesti jaz sem danes kupila O teste (Miler) in za foro probala, pa mi je pokazal čist rahlo drgo črtico kaj zdaj to pomeni, če ima katera več izkušenj? Da je O že konec (kar naj bi bilo glede na M ciklus) ali da šele bo... glede na navodila bi morala biti druga črtica enako močna in takrat naj bi O bila v roku 36 ur a kako nimam pojma, pri meni drugih opaznih znakov za O ni... sem pa končno zamenjala G.. sem se prepisala k eni, ki je bila zraven pri prvem porodu in sem bila ful zadovoljna z njo.. s to, katera me je vodila skozi nosečnost pač ne.. pa ne da bi bilo kaj narobe, samo občutek mi pa ni bil ravno ta pravi... tko da, če v tem ciklusu ne dobimo imam že datum za pregled in se bom malo posvetovala kako in kaj naprej (to je sicer najin 8 krog in vem da do enega leta ponavadi nič ne ukrepajo samo vseeno se bom kar mal pozanimala).... navijam za vse, ki morate lulat na testke da pokaže močne
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 19:57:21
|
|
|
|
lollypop
|
žurerka: jaz sem v prvo tud naredila 7 testov, ker sploh nisem mogla verjeti da sem res nosečka take smo
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 20:02:55
|
|
|
|
srečica17
|
lollypop.....jaz sem delala O teste iz mullerja. Prvi dan je bila rahla črtica, naslednji dan pa močnejša od testne.......tretji dan spet rahla. Sklepala sem, da je bil takrat test resnično pozitiven. Pomoje je fajn narediti test čez 12 ur....SRečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 13.1.2011 7:18:54
|
|
|
|
sasek79
|
Dobro jutro! O test je negativen dokler nista obe črtici enako močni ali je testna celo močnejša. Dokler je šibka to nič ne pomeni. Ti testi reagirajo tudi z drugimi podobnimi hormoni. Delajo pa se O testi par dni zapored. Pri nekaterih je rahla črtica pomenila, da je bila čez dan ali dva močna. So pa ti testi pozitivni pred O. Ko enkrat nastopo O, so že negativni in je prepozno za testiranje. Mene so ti testi samo zmedli in jih zaenkrat ne bom uporabljala. Veliko žensk niso nikoli zagledale dveh močnih črtic in so vseeno zanosile. Veliko je pa tudi takih, ki so imele test pozitiven takrat, ko sploh niso imele O (par dni zapored). Veliko sreče s testi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 13.1.2011 7:53:51
|
|
|
|
benji
|
sasek79 počasi se bo začela strinjat s tabo, da je vse skupaj metanje denarja skozi okno. Namreč, kot sem predvidevala se nisem mogla upreti in sem danes (2-3 dni pred zamudo) naredila test. In Clear Blue mi je dal jasen odgovor : Clear - Dan bo še dolg, že vidim....če me kje srečate me raje ignorirajte ker sem zoprna ko . Počasi začenjam izgubljati upanje da vam bom sploh kdaj sporočila kakšno veselo novico. Mogoče se bo treba sprijazniti da bo pot še dolga,... me kar zmrazi ko pomislim da kaže da bova tudi midva iskusila čakalne dobe slovenskega zdravstva. Sploh ne vem če bi se šla vse skupaj. Joj sem grozna, vam zamorim jutro,..grem raje na kavo, bom še doma potočila kakšno ,...in počakala da pride .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 13.1.2011 8:09:35
|
|
|
|
srečica17
|
benji to je prvo razočaranje.....boš videla že jutri se boš počutila boljše. teste je pa res brezveze delat prej......najbolj je zamudo počakat......pa še kak dan..... Drži se.....že naslednji mesec se lahko pokaže plusek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Splav - da ali ne?metimenkaAli bi oz. si že naredila splav?Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (
19%)
Da, sem ga že naredila. (
14%)
Da, več kot enkrat. (
2%)
Da, več kot trikrat. (
1%)
Nikoli ga ne bi naredila. (
45%)
Drugo. (
19%)
Število vseh glasov: 623Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!