tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: žvegla hej, hej, rabim pomoč, v petek sem delala test po nasvetu dr. pušenjaka, ker se m14 dni imela rahlo menstruacijo, in je bil seveda negativen. torej menstruacija/krvavitev se je končala bila je zelo šibka, zelo sveža kri, bolj roza barve. kaj je to ne vem? danes kličem k gin. in vpr. kak in kaj, in dobim odg. da če sem izkrvavela, kak naj jaz to vem, po moje je mislila menstruacijo, naj pridem na UZ čez 14 dni in med. sestri tudi povem, da takrat bo verjetno menstruacija/krvavitev, ki jo sedaj imam redno na 28 dni. in med. sestram ireče, da kar naj pridem, torej sem čez 14 dni naročena, konec meseca. rekla pa mi je tudi, da če nisem izkrvavela, da naj pridemna pregled čez 6 mesecev, kaj je s tem gin. mislila nimam pojma, jaz seveda itak grem na pregled, ker to ni več ok, da imam menstruacije dolge 14 dni. decembra sem tudi hodila na pregled, kpo sem imela tako dolgo menstruacijo in je bilo seveda vse ok. ni mi nič več jasno, to se mi je začelo dogajat po laparoskopiji. to sem imela sedaj že 3 menstruacijo. kriza. ampak to je šibko brez bolečin.... zanima me če kljub temu da imam oz. sumim da takrat bo menstruacija/krvavitev lahko imam UZ. pa kaj to mislijo s tem izkrvavitev?HVALA ZA POMOČ!!! nimam izkušen z tem, moja sodelavka je imela tudi eno tako krvavitev in ko bila na uz ji G je rekla, da so ji podovjali hormonu-no kljub temu je šele po 1 letu zanosila....
|