|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
13.1.2011 8:32:28   
sasek79
Benji: Pa ne bit tako pesimistična. Kdaj pa moraš dobit user posted image . Na seznamu si pod 17. Če si nisi dala rezerve, je normalno, da je CB -. Pa dokler se ne vlije, je tudi še upaje.

Veselo novičko nam boš pa tudi ti sporočila - mogoče prav kmalu. Samo verjemi. Če ti ne boš verjela, potem res ne bo nič. Jaz ne verjamem v O teste, verjamem pa v user posted image , in to prav kmalu. user posted image

Pač nismo vse narejene za to, da zanosimo takoj, ko nas partner samo pogleda. user posted image  Pa to še ne pomeni, da ne bomo mamice. Narava sama poskrbi, da bomo zanosile, ko bo pravi čas za to. Samo zaupati moramo. V trenutku, ko nam ne uspe smo sicer žalostne in ne razumemo zakaj se nam to dogaja. Če resnično verjamemo v pozitiven rezultat, ga bomo tudi dosegle, ko bo čas za to. To ti bom dokazala. user posted image

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 13.1.2011 8:33:20 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.1.2011 8:49:15   
aTri
Jutro..

Pri nas je spet ena čudna meglauser posted image ..le kje se skriva to sonceuser posted image

Benji...user posted image user posted image user posted image

Čeprav tudi jaz mislim, da si delala test prekmalu in dokler zamuja je še upanje.  Pa nikar ne obupaj... Vem, da nam boš tudi ti sporočila lepo novičko.

Poskusi se s čim zamotit, da ne boš tako mislila na nosečnost, nosečniške znake..user posted image user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.1.2011 8:49:41   
Katte
Joj, benji...
Po mojem si delala test prezgodaj. Lahko, da user posted image  pride, možno je pa tudi, da ne. Zdaj se pa samo sekiraš user posted image . A ni bolje zadnje dni pred nepričakovano user posted image  preživeti v strahu, a tudi upanju? Zame je to nekako čaroben čas, ko me je strah, hkrati pa si predstavljam, da mogoče je pa tokrat uspelo. Saj, ko pride user posted image , si itak razočaran in žalosten ter obupan, ampak se pobereš in upaš naprej. Saj bomo vse tukaj dočakale svoje user posted image . Kaka pač rabi malo več časa kot druge. Ampak ti otroci bodo tako zaželeni, da bodo vredni vsega trpljenja, skozi katerega gremo, preden jih dočakamo.
Kako pa kaj ostale, ki čakate user posted image ? Lineta, tedi2, kaj novega? Kmalu pridejo na vrsto tudi Barcula, anonimna26, Sa.Ka.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.1.2011 9:00:49   
Anonimen
Punce, dajmo, jst še vedno navijam za vse vas! user posted image Upam, da kmalu še katera zagleda user posted image .

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
13.1.2011 9:13:29   
benji
Hvala punce, kaj bi brez vas.
V bistvu imam zadnje mesece user posted image  od 27 - 30 dni. Danes je 26 dan, sem pa skoraj 100% da je bila O 31.12. ali 01.01., ker me je full ščipalo po jajčniku. Tako da je v bistvu 13 dno od O. Ker na CB piše da ga lahko delaš že 4 dni pred izostankom in da kaže pravilen rezultat 2 dni pred izostankom okoli 80 % zato bo verjetno kar držalo, da ta mesec pač še ni uspelo.
Drugače mi je pa res čudno, ker me že tri dni full bolijo joški, ponavadi me ko dosežem tako stopnjo bolečine naslednje dneve bolijo vse manj, tokrat pa kar vztraja ali pa se mi samo zdi user posted image  Imam pa tudi že od včeraj precej krčev, kot da se bo vsak čas ulilo. Običajno takrat ko me malo zvije dobim tudi roza izcedek, kot neko napoved za prihajajočo M, ...tega zaenkrat še ni. Bo verjetno kmalu.
No, sem se razpisala user posted image .
aTri, vem da bi bilo dobro, da ne mislim preveč na znake in vse ostalo, ampak se ne znam brzdati. Obupna sem in to tudi priznam user posted image . Se bom skušala poboljšati, obljubim.
sasek79, držim pesti da tvoja teorija drži, v dokaz pa pričakujem da kmalu sporočiš veselo novičko user posted image .
Katte, ti res znaš potolažiti človeka. Optimizem.....go girl user posted image  user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.1.2011 9:37:25   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: benji

sasek79, držim pesti da tvoja teorija drži, v dokaz pa pričakujem da kmalu sporočiš veselo novičko user posted image .

Na mojo veselo novičko bo pa kar treba še malo počakati - cca. 10-14 dni. Do takrat mora biti še kar nekaj veselih novičk od drugih punc.

Dajmo punce. user posted image user posted image user posted image  Katera bo naslednja?

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.1.2011 16:10:08   
Arual
Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri meni pa bo pa v teh dneh prišla!! Tako, da komaj čakam, da pride in gremo naprej. Punce ne obupat, pri meni bo skor 4 leta pa še vedno nič. Sva se odločila še počakat pol leta, potem pa grema via in neplodnostna ambulanta, da ne bi katera mislila da še nisva bila, sva, moj ok spremiogram jaz prehodne jajčnike nič pregrad, sam preveč teže - zdaj tudi kg dol dajemo in seveda zdravniško mnenje - neopredeljena neplodnost. V bistvu ne vejo kaj je narobe in je pač glavni krivec teža. Saj je res da mam preveč kg, ampak tudi take ženske zanosijo. Zdravnica meni, da se zaradi prevelike teže slabo razvijejo jajčeca in poslednično ni zanositve Ups, sem se preveč razpisala. No jaz pa vem, da bom tud kg dala dol vsaj 20 kg je treba, je res zdaj zadnji čas da nekaj naredim zase in da končno zagledamo user posted image .

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.1.2011 17:43:58   
sover
Jooj, punce! Še eni frendi se se javili, da bodo zibali. To se že 3.! po novem letu. Da je mera polna, pa trdijo, da so ga naštimali v prvo, tako kot prvega otroka. Mi smo v 7. krogu, pa še nič ne diši po user posted image . Streljamo v prazno user posted image

Čist me sesujejo take novice ...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.1.2011 18:02:17   
Arual
sover - vem kako ti je user posted image , Pri nas je tako, da bo letos kar 6 dojenčkov in to v 5 mesecih. Vem, da te prizadane, samo tudi ti verjemi, da bo enkrat prišel ta dan ko boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz že navijam.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.1.2011 20:19:15   
kejt2
Tudi jaz ne vem, kaj naj si mislim o teh O testih. Sem jih poizkusila prejšnji mesec pa ni bilo blazne koristi od njih (vseh 5 dni dve močni črtici, čeprav bi morala ena izginiti, ko je prišlo do ovulacije, ker se raven LH - mislim da- hormonov zniža). Tako, da jaz zato ne bom več denarja stran metala.
Glede prezgodnjega delanja testov se strinjam: ko bo, bomo vedele. Ampak po na vadi tudi sama ne zdržim in jih za vsak slučaj" delam. user posted image Kaj češ, takšne smo.
Kar pa zadeva dojenčkov, ki kar dežujejo okoli nas, točno razumem, kaj govoriš. Tudi sama se tako počutim. Nekatere pa res zanosijo, samo da jih mož pogleda...

Tudi me še pridemo na vrsto!

Držim pesti za vse, ki v kratkem čakate user posted image . začetek meseca je kar obetaven.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.1.2011 6:29:55   
tedi2
da se vam malce javljam, v službi vas berem, imam tako pestro doma in v službi, da nimam časa za nič... Pri meni diši bolj pouser posted image , krči in vse ostalo. Danes zjutraj sem porabila še en listič od CB in je rahla črtica (ampak res rahla), nič kaj bolj izrazita od srede ni. Vsaj tako se mi zdiuser posted image user posted image . Tako da po mojem najbolje da se mi vlije in da gremo v nove boje z pomočjo klomifena....
Tudi jaz imam okrog sebe same user posted image  in tako zelo trpim... Še posebej ko mi vsi rečejo kdaj pa boste vi spet naročili????user posted image user posted image user posted image user posted image  Če pomislim, da po sej verjetnosti bom šla že v 10 kroguser posted image  

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.1.2011 6:37:37   
Anonimen
tedi, še je upanje. Pri meni tuid 2x zelo rahla črtica (torek in četrtek), v soboto pa je CB pokazal jasen plus. Kdaj bi pa morala dobit? Probaj se s čim zamotit, bo hitrej minilo. user posted image user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
14.1.2011 7:08:40   
srečica17
Dobro jutro soborke:-)
Kejt2 pomoje je pa rahel plusek ali črtica zelo dober znak, še posebno če drži datum pričakovane M na seznamu.
Držim pesti, kmalu nam poročaj o debeli črticiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.1.2011 7:24:59   
sasek79
Dobro jutro!
Tedi2: Špikanje in bolečine v spodnjem delu kot da se bo ulilo so zelo pogosti znaki nosečnosti. Dejansko je lahko prvi znak nosečnosti šele izostanek user posted image , pa čeprav se prej počutiš kot da jo boš zdaj, zdaj dobila. Kakšen test si to delala? Če je na CB rahla črtica, je to zelo dober znak. Rahla je zato, ker si delala test zelo kmalu. Če nisi sigurna, čez par dni ponovi test, mogoče digitalnega, ki ti jasno pokače Da ali Ne.

Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lineta: Kako pa kaj tebi kaže?

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.1.2011 7:34:57   
sover
Arual, kejt in tedi hvala za razumevanje. Danes sem že OK, včeraj je bla pa kar mal kriza ...

No, januarke, kje se skrivate s svojimi rezultati? Kejt, upam, da se izteče kar najbolje in držim vse fige, čeprav mislim, da si že na cilju user posted image  

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.1.2011 8:45:09   
Katte
Punce, ki čakate pluske, držim pesti.
arual, pozitivno razmišljaj že v tem krogu. Res je, tudi ženske s preveliko težo zanosijo. Mogože se znebi samo nekaj kg, že to bo za organizem ful pozitivno, tudi za psiho, pa bo mogoče ratalo. Drugače bi bilo pa smotrno, da te G malo bolj spremlja skozi cikel. Da ne bo samo ugibala, kaj se dogaja v času O, ampak bo tudi videla, kakšni so folikli, itd.
Glede O testov. Sem že rekla, da jih še nisem uporabljala, jih niti še nisem rabila. Ampak ker imam občutek, da so se moji hormoni v zadnjih mesecih začeli malo čudno obnašati, me kar mika, da bi jih informativno uporabila. Pa vem, da ima marsikatera z njimi slabe izkušnje. V tem krogu imam spet čuden občutek. Prsi so občasno občutljive že od začetka user posted image , kar bi po mojem lahko pomenilo neravnovesje hormonov. Neko špikanje sem čutila včeraj, pa sluz je tudi, čeprav naj bi bila O šele tam nekje v nedeljo. Je to O? Kaj pa vem, v nič nisem več sigurna. user posted image  itak, mogoče se pa prime kaj, če niso seveda hormoni preveč podivjali in tega ne preprečujejo.
tedi2, upam, da se motiš glede user posted image . user posted image user posted image user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.1.2011 10:07:56   
Anonimen
Najprej vsem, ki ste ugledale user posted image lepo nosečnost.
Danes imam težk dan. Ves čas mi gre samo na jok. Ko samo pomislim, da bi bila zdaj v4mesecu mi je še huje. Že pred ss sma se trudla kar nekaj krogov zdaj pa zopet se noče prijet. Saj drugače sem zelo pozitivna oseba. Danes pa mi je grozno, ko sem videla kar nekaj nosečk sem jim zavidala. Saj vem ni lepo ampak ne morem si pomagat. Opravičujem se za zmedeno pisanje ampak počutim pa se bolje, ker sem vam lahko potožila. Ker vem, da vi to razumete.
Lep dan.
A.user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
14.1.2011 10:17:42   
Anonimen
Te popolnoma razumem. Jst bi čez 3 mesece že držala svojega user posted image v naročju, če bi bila 2. nosečnost OK. Moja tolažba je lahko vsaj v tem, da z zanositvijo res nimava problemov. Pa vseeno se je zavleklo za pol leta. Ostani čim bolj pozitivna in naj te drži pokonci dejstvo, da lahko zanosiš in da boš kmalu. Lahko pa vedno prideš pojamrat, če boš tako čutila. Tu vedno najdeš podporo.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
14.1.2011 10:22:00   
Arual
Katte jaz sem itak skoz pozitivno naravnana!! Res je da mi včasih vse pade dol, ampak se poberem in grem dalje. Imaš prav glede kg, vsaj nekaj dol pa bo že bolje. Ja tudi moj ciklus so že spremljali, O imam zelo pozno. Včasih ampak zadnjeleto zeloo redko, no nazadnje me je jezla od oktobra do decembra, pa P nisem imela, ker je m grozno zamujala. Letos sem poskušala en ciklus tudi s klomifenom, pa nisem reagirala nanj. V prejšnih poskusih (prejšna leta) pa sem reagirala a žal ne zanosila.
Toliko o mojih težavah.

Seveda, da ostaja upanje, dokler user posted image ni!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.1.2011 11:21:01   
sasek79
Arual: Ali imaš ti mogoče PCO? Pri tem je najučinkovitejša metoda za zanositev in ureditev cikla, zmanjšanje teže. Nekaterim se menda cikel povsem uredi, ko shujšajo pod določen nivo teže. Če se zredijo, pa ponovno nimajo user posted image . Sem kar nekaj brala na to temo, ker so pri meni pred leti ugotovili ciste in je G postavila diagnozo sum na PCO. Še danes ne vem kako je res z mano. V prvo sem zanosila v 4. krogu brez kakšnih zdravil ali naravnih zvarkov, čajčkov itd.

Drugače pa sem tudi jaz že videla zelo močne ženske z otroki in to večimi. Kar pogumno. user posted image

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 14.1.2011 11:24:24 >

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.1.2011 11:30:14   
Katte
Arual, te pa čisto razumem glede počutja tik pred (ne)pričakovano user posted image . Potihem ful upaš, da bo user posted image , hkrati pa se poskušaš spoprijazniti, da ne bo, da bi bilo razočaranje manjše, če pride. Ampak si še vedno razočaran in obupan...
Po mojem vse tukaj razumemo.

< Sporočilo je popravil Katte -- 14.1.2011 11:33:37 >

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.1.2011 11:36:40   
sover
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Arual, te pa čisto razumem glede počutja tik pred (ne)pričakovano user posted image . Potihem ful upaš, da bo user posted image , hkrati pa se poskušaš spoprijazniti, da ne bo, da bi bilo razočaranje manjše, če pride. Ampak si še vedno razočaran in obupan...
Po mojem vse tukaj razumemo.

Se podpišem ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 622
14.1.2011 11:44:34   
benji
Pozdravljene,

kljub temu da ne joški še vedno bolijo ko user posted image , pa je nažalost tam dol že vse pošteno roza in je samo še vprašanje časa kdaj bo poplava. user posted image  user posted image  user posted image
Tako se kar poslavljam od januarja, za piko na I pa moram še k G na ponoven bris, ker je bil pred tremi meseci ful slab ( III) pa še neko vnetje naj bi imela, zato so me tako hitro naročili ponovno. user posted image  user posted image

Ni čudno, da nama ne uspe,..bog ve kaj bodo še najdli tam notri user posted image  Zdaj samo upam da je bil tako slab bris posledica vnetja in se bo izboljšal,..drugače,...raj ne razmišljam Sem že vsa solzna.

Mojega dragega silim pit maco in jesti matični mleček, na koncu pa se bo izkazalo da revčka samo matram in mu tega ne bi bilo treba.

Kakšen beden dan, tudi sonce ne pomaga. Vsi se veselijo kako bo lep vikend, jaz pa samo razmišljam in se sprašujem zakaj ne uspe hudiča user posted image   user posted image  in upam da res ni kaj hujšega.Ko da bi imela skalo na prsih, kar dihat ne morem,..vsa občutljiva sem.
Potem me pa sodelavke sprašujejo zakaj sem slabe volje? Grem raje iz pisarne, ker se komaj zadržujem da ne planem v jok.
Že dva dni sem kot zombi, sploh ne morem spat,...res me skrbi vse skupaj. Mogoče preveč ampak... saj ve me razumete.
Presneti hormoni,....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.1.2011 12:21:00   
Katte
benji - user posted image user posted image user posted image
Zjokaj se, tvoji sodelavci bodo že preživeli, če boš tečna, doma se stisni  k svojemu dragemu, potem pa v nove boje. Upam, da bo čez en mesec svet lepši, kot je ta trenutek.

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.1.2011 12:42:42   
dory
Punce en velik objem za tiste, ki vam še ni uspelo..držim pesti za vsako posebej...

Odkar sem se preselila malo nižje vas še vedno berem in navijam, da čimprej zagledate user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Splav - da ali ne?
metimenka

Ali bi oz. si že naredila splav?

Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (19%)

Da, sem ga že naredila. (14%)

Da, več kot enkrat. (2%)

Da, več kot trikrat. (1%)

Nikoli ga ne bi naredila. (45%)

Drugo. (19%)

Število vseh glasov: 623

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!