Katte
|
Punce, ki čakate pluske, držim pesti. arual, pozitivno razmišljaj že v tem krogu. Res je, tudi ženske s preveliko težo zanosijo. Mogože se znebi samo nekaj kg, že to bo za organizem ful pozitivno, tudi za psiho, pa bo mogoče ratalo. Drugače bi bilo pa smotrno, da te G malo bolj spremlja skozi cikel. Da ne bo samo ugibala, kaj se dogaja v času O, ampak bo tudi videla, kakšni so folikli, itd. Glede O testov. Sem že rekla, da jih še nisem uporabljala, jih niti še nisem rabila. Ampak ker imam občutek, da so se moji hormoni v zadnjih mesecih začeli malo čudno obnašati, me kar mika, da bi jih informativno uporabila. Pa vem, da ima marsikatera z njimi slabe izkušnje. V tem krogu imam spet čuden občutek. Prsi so občasno občutljive že od začetka , kar bi po mojem lahko pomenilo neravnovesje hormonov. Neko špikanje sem čutila včeraj, pa sluz je tudi, čeprav naj bi bila O šele tam nekje v nedeljo. Je to O? Kaj pa vem, v nič nisem več sigurna. itak, mogoče se pa prime kaj, če niso seveda hormoni preveč podivjali in tega ne preprečujejo. tedi2, upam, da se motiš glede .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|