Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 12:59:19
|
|
|
|
Shilou
|
witch moja hvala ti. Se mi zdi, da sva še skoraj edini, ki se tako dolgo "matrava". Moj ginekolog je optimističen in pravi, da ni težav zaradi zanositve. Hallo... leto dni in nič,... upam, da res nam rata vsem čim prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 13:21:50
|
|
|
|
witch
|
Shilou veš, dostikrat mislim na tebe že prej sem se velikokrat vprašala kako si, če vama je uspelo.... Res samo midve, aja pa mladika, še vztrajamood starih.. Počasi bo res čas, da spakiramo kufre in gremo na čvekanje v pričakovanju. Pa en zs sem ti poslala
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 13:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Pri meni je pa danes 27. dan cikla in še kar ni bilo O. Ma jaz ne vem kaj se to spet dogaja... Vidiš, pri tebi takšni problemi jaz mam pa "probleme" da sem res vedno opazovala O po sluzi. Imela sem fuul prozorne, vlečljive,...sluzi! Vglavnem nisem mogla zgrešit, da je to to. Ta mesec pa nič Pa je že 21 dni od zadnje M. Čudno mi je, da sem včeraj delala o test in sta se prikazale obe črtici, prav tako danes. Nič mi več ni jasno. Kako bi naj bila O, če sploh nimam NIČ ovul. sluzi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 13:46:21
|
|
|
|
benji
|
anonimna meni je ta tvoj pozitiven O test sumljiv. Kolikor sem brala Pušenjaka zna biti da ti kaže pozitivno ker si . Držim pesti....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 13:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
benji.... ko bi le bilo tako-bi skakala do stropa, ampak moje M so vedno od 30 do 40 dni, tako da je to res prehitro. Pa tudi ostalih znakov nimam nobenih.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 13:57:35
|
|
|
|
benji
|
anonimna, pozabi na znake, jaz komaj čakam da jih en mesec ne bom imela,..ker do sedaj sem jih imela še vedno, in to celo paleto, pa ni bilo nič. V vsakem primeru je dobro, če kaže test pravilno in je O ali pa če so ga tvoji hormončki zmedli in kaže .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 15:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
karkoli zdaj že to pomeni, upam da se na koncu izkaže . Je sploh lahko ovulacija brez ovul. sluzi? Mislim, da je to pogoj, da lahko plavalčki pridejo na cilj,....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 15:13:00
|
|
|
|
benji
|
Menda naj bi res pomagala plavalčkom do cilja, ampak sama pri sebi jo opazim mogoče vsak tretji, četrti ciklus, O pa čutim vsak mesec isto ( bolečino v jajčniku) tako da ne vem. Verjetno je vedno prisotna, le da se količina razlikuje Sem pa opazila oglas za nek lubrikant, ki naj bi imel podobno funkcijo kot O sluz, ker običajni menda niso "prjazni" do plavalčkov. Če ne bo kmalu uspelo grem v nabavo pa poročam kako zadeve tečejo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 15:56:58
|
|
|
|
Arual
|
Shilou - mislim, da sem jaz tista ki najdlje čaka na +. Čas hitro beži. Ampak tudi ta tako željena bo enkrat prišla. No, pri meni so že vsi znaki za prihod tečke, tako da komaj čakam da pride. Sicer sem se še naročila pri bioenergetiku, tokrat drugemu. In srčno si želim, da bo kaj uspeha. Sicer pa moja tašča pravi, da bo dojenček decemberček, ker sem si na začetku želela poletnega dojenčka. No, zdaj mi je pa vseeno, samo da bo enkrat. Tolko o mojem načrtovanju dojenčka.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 16:02:12
|
|
|
|
žvegla
|
hej, hej, rabim pomoč, v petek sem delala test po nasvetu dr. pušenjaka, ker se m14 dni imela rahlo menstruacijo, in je bil seveda negativen. torej menstruacija/krvavitev se je končala bila je zelo šibka, zelo sveža kri, bolj roza barve. kaj je to ne vem? danes kličem k gin. in vpr. kak in kaj, in dobim odg. da če sem izkrvavela, kak naj jaz to vem, po moje je mislila menstruacijo, naj pridem na UZ čez 14 dni in med. sestri tudi povem, da takrat bo verjetno menstruacija/krvavitev, ki jo sedaj imam redno na 28 dni. in med. sestram ireče, da kar naj pridem, torej sem čez 14 dni naročena, konec meseca. rekla pa mi je tudi, da če nisem izkrvavela, da naj pridemna pregled čez 6 mesecev, kaj je s tem gin. mislila nimam pojma, jaz seveda itak grem na pregled, ker to ni več ok, da imam menstruacije dolge 14 dni. decembra sem tudi hodila na pregled, kpo sem imela tako dolgo menstruacijo in je bilo seveda vse ok. ni mi nič več jasno, to se mi je začelo dogajat po laparoskopiji. to sem imela sedaj že 3 menstruacijo. kriza. ampak to je šibko brez bolečin.... zanima me če kljub temu da imam oz. sumim da takrat bo menstruacija/krvavitev lahko imam UZ. pa kaj to mislijo s tem izkrvavitev?HVALA ZA POMOČ!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 16:12:08
|
|
|
|
Nusyka
|
Zdravo, punce. Ful ste pridne, vas redno spremljam... čestitke vsem 3 . Midva pridno ves januar na 2 dni. Mojga moram nazaj držat, ker bi rad vsak dan , to pa ni dobro za spermije. Bomo vidli kako bo ta mesec, se bom prvič ravnala po programčku Menkol, pa poročam konec meseca, oz. v prvih dneh februarja, če se oglasi ali bom lulala za + . Lep pozdravček
< Sporočilo je popravil Nusyka -- 11.1.2011 16:13:27 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 19:28:32
|
|
|
|
sover
|
Pr nama je O mimo (najbrž - ker ne vem, kdaj jo imam). Še vedno bova redno do konca meseca za vsak primer, potem bova pa videla, kaj bo. Po eni strani je januar kar težak mesec, ker se javljajo frendice kar ena za drugo s , po drugi strani pa sem ful vesela, ker si mislim, da je januar pač zelo ploden mesec in morda bo ta plodnost doletela tudi naju. Bomo videli. Drugače pa držim pesti za a , da se vse lepo izteče; pa za Shilou in za tvoj pogum (respect!) ter seveda vsem ostalim ... Borke vam bomo kmalu sledile v teme "pričakujemo ...."
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 20:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se odločila, da me dajte na seznam, ker itak nisem nič kaj odmislila in nonstop tu visim! haha Sem se malo poglobila o tej Ov. sluzi in ni nujno, da je je toliko, da bi jo opazila, not kjer mora pomagat pa je. Upam da res,... Aja, lahko me daste kar pod 27.1. - vidim, da jih je takrat že polno in bo tisti dan kar pestro (upam da vse roza)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 11.1.2011 21:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen benji.... ko bi le bilo tako-bi skakala do stropa, ampak moje M so vedno od 30 do 40 dni, tako da je to res prehitro. Pa tudi ostalih znakov nimam nobenih. Ne zanašaj se na znake nosečnosti. Nekatere jih sploh nimajo. Jst če ne bi vedla, da sem noseča in če ne bi primerjala s prvo nosečnostjo, tudi ne bi imela pojma o "znakih". Arual, tvojega angelčka iz avatarja ima naša tamala ob postelji, da jo čuva. Nusyka, jst sem tudi že neki časa uporabljala MenKol. Že par let preden sva delala na 1. dojenčku. Sem si lahko fajn beležila, kdaj pride moja M. Fajn programček, čeprav je tko enostaven. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:13:48
|
|
|
|
Katte
|
SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:20:11
|
|
|
|
anity_1
|
Dajte še mene prosim drugam vpisat. Ovulacijo sem imela malo kasneje (HB sem jo imela ), in tako M ne pričakujem 24.1... pa pričakujem okoli 27.1.. Ja, kar dajte me tja vpisat, kjer nas je več.. Upajmo, da bo res roza ta dan in cel mesec!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:34:10
|
|
|
|
tedi2
|
jutro punce, no res smo pridne za pisat....vsak dan imamo kaj za prebrat a ne ... Moja viroza se počasi izteka, me pa bolijo joški za umret, velikokrat imam znake za , slabo mi je- vsakič ko sem dala lekadol v usta , srovega mesa niti videt ne morem,... včasih me boli kot da se bo vsak času ulilo, včasih pa to kot med nosečnostjo ko si nisem dala miru in mi je telo samo dalo vedet zdaj pa umiri se. UF kako je težek zadnji teden pred nepričakovano sovraženo . Malce sem te dni prebirala kakšne znake sem pisala pred mojo prvo nosečnostjo in ugotovila, da tudi tam en dan sem imela občutek za , drugi dan pa nič tako da ni drugega kot čakat,... Sem pa takrat delala test BC in mi je prav pokazal, tako da kot zmešana sem ga včeraj kupila in danes zjutraj lulal (4 dni prej ), takrat sem 5 dni prej in pokazal je rahlo črico-tako kot takrat. Ko bi se lahko vsaj malce veselila, kaj ko zadnje mesece sem imela zelo slabe izkušnje z FS,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tedi, potem je testek pokazal +, če prav razumem? Upam, da je to, to! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:44:53
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: žvegla hej, hej, rabim pomoč, v petek sem delala test po nasvetu dr. pušenjaka, ker se m14 dni imela rahlo menstruacijo, in je bil seveda negativen. torej menstruacija/krvavitev se je končala bila je zelo šibka, zelo sveža kri, bolj roza barve. kaj je to ne vem? danes kličem k gin. in vpr. kak in kaj, in dobim odg. da če sem izkrvavela, kak naj jaz to vem, po moje je mislila menstruacijo, naj pridem na UZ čez 14 dni in med. sestri tudi povem, da takrat bo verjetno menstruacija/krvavitev, ki jo sedaj imam redno na 28 dni. in med. sestram ireče, da kar naj pridem, torej sem čez 14 dni naročena, konec meseca. rekla pa mi je tudi, da če nisem izkrvavela, da naj pridemna pregled čez 6 mesecev, kaj je s tem gin. mislila nimam pojma, jaz seveda itak grem na pregled, ker to ni več ok, da imam menstruacije dolge 14 dni. decembra sem tudi hodila na pregled, kpo sem imela tako dolgo menstruacijo in je bilo seveda vse ok. ni mi nič več jasno, to se mi je začelo dogajat po laparoskopiji. to sem imela sedaj že 3 menstruacijo. kriza. ampak to je šibko brez bolečin.... zanima me če kljub temu da imam oz. sumim da takrat bo menstruacija/krvavitev lahko imam UZ. pa kaj to mislijo s tem izkrvavitev?HVALA ZA POMOČ!!! nimam izkušen z tem, moja sodelavka je imela tudi eno tako krvavitev in ko bila na uz ji G je rekla, da so ji podovjali hormonu-no kljub temu je šele po 1 letu zanosila....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:46:55
|
|
|
|
tedi2
|
lubrikant IZVIRNO SPOROČILO: benji Sem pa opazila oglas za nek lubrikant, ki naj bi imel podobno funkcijo kot O sluz, ker običajni menda niso "prjazni" do plavalčkov. Če ne bo kmalu uspelo grem v nabavo pa poročam kako zadeve tečejo . prvič slišim. Kje pa se ga kupi? Tudi meni če ne uspe ta krog grem v nabavo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:48:55
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sover Po eni strani je januar kar težak mesec, ker se javljajo frendice kar ena za drugo s , po drugi strani pa sem ful vesela, ker si mislim, da je januar pač zelo ploden mesec in morda bo ta plodnost doletela tudi naju. Bomo videli. se podpišem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:51:04
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: witch Pri meni je pa danes 27. dan cikla in še kar ni bilo O. Ma jaz ne vem kaj se to spet dogaja... Vidiš, pri tebi takšni problemi jaz mam pa "probleme" da sem res vedno opazovala O po sluzi. Imela sem fuul prozorne, vlečljive,...sluzi! Vglavnem nisem mogla zgrešit, da je to to. Ta mesec pa nič Pa je že 21 dni od zadnje M. Čudno mi je, da sem včeraj delala o test in sta se prikazale obe črtici, prav tako danes. Nič mi več ni jasno. Kako bi naj bila O, če sploh nimam NIČ ovul. sluzi? Dobro jutro! Moja izkušnja z O testi. Delala sem jih samo enkrat in sicer cca. 10 dni preden sem dobila 1. po porodu. Torej sem "iskala iglo v senu". Me je samo vse ful bolelo in se mi je zdelo, da se nekaj dogaja. Na moje veliko presenečenje so bili ti testi pet dni zapored + (11-7 dni preden se je potem ulilo je bila zelo močna črtica). N test je bil tri dni preden je prišla -. Očitno sem imela neke hormonske motnje, saj ti testi poleg nosečniškega in LH hormona zazna še kakšnega drugega. Jaz sem se odločila, da teh testov ne bom več delala, saj lahko samo zmedejo. Nikoli ne veš ali so zaznali prav hormon in s tem O. Raje še naprej opazuj svoje telo. Je pa res kar nekaj punc pisalo, da jim je ta test zaznal nosečnost še preden je bil N test +. Upam, da bo pri tebi enako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:54:18
|
|
|
|
benji
|
tedi2, ne vem če lahko reklamo delam . malo poguglaj..."yes baby" se imenuje. Mislim pa da obstaja še eden "pree-seed" Se vidi da imam preveč časa , sem čist na tekočem....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:56:54
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tedi, potem je testek pokazal +, če prav razumem? Upam, da je to, to! a ko mu bi lahko vsaj verjela-sicer zadnje mesece sem vztrajal na FS in sem kmalu doktorirala. T amesec sem kupila en paket FS in se odločila da poskusim kaj naredi 10 dni po in čudežno ni pokazal nič. Včeraj pa sem provala drugi listič in je pokazal rahlo črtico. Potem pa sem šla malce po forumu prebirat mojo zgodovino iz skoraj izpred 3 let in kake zneke sem imela. Vsak mesec sem si mislila, da takrat nisem imela znakov za , pa očitno sem jih imela -še dobro da sem po forumih pisala . Takrat sem delala BC in baba radovedna kot sem sem ga včeraj kupila in danes lulala... Sej pravim, zadnje mesece sem FS uporabljala in enkrat CB (ki mi je pokazal rahel+ in potem pa - je pa res, da tista črta je bila tanka in ni bila enake širine- to piše tudi v navodilih)... Ne veselim se preveč, ubčutek imam da se mi bo vsak hip ulilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 12.1.2011 7:58:34
|
|
|
|
tedi2
|
yes baby" se imenuje. Mislim pa da obstaja še eden "pree-seed" IZVIRNO SPOROČILO: benji tedi2, ne vem če lahko reklamo delam . malo poguglaj..."yes baby" se imenuje. Mislim pa da obstaja še eden "pree-seed" Se vidi da imam preveč časa , sem čist na tekočem.... kje pa te kupiš? Grozne smo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Katero ime bi izbrale?OliveOyla.) Tina (
71%)
b:)Marie (
17%)
c.)Maria (
13%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!