Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 14.1.2011 14:04:12
|
|
|
|
Arual
|
sasek79, ja imam PCO. Tako da je potrebno zmanjšat kg. Saj vem, da bi morala že kdaj misliti na to, pa nisem, ker sem imela upanje, da bo menit uspelo tudi tako. No zdaj smo pa pri akciji zmanjšanje teže z ločevalno dieto.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 14.1.2011 15:51:25
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Najprej vsem, ki ste ugledale lepo nosečnost. Danes imam težk dan. Ves čas mi gre samo na jok. Ko samo pomislim, da bi bila zdaj v4mesecu mi je še huje. Že pred ss sma se trudla kar nekaj krogov zdaj pa zopet se noče prijet. Saj drugače sem zelo pozitivna oseba. Danes pa mi je grozno, ko sem videla kar nekaj nosečk sem jim zavidala. Saj vem ni lepo ampak ne morem si pomagat. Opravičujem se za zmedeno pisanje ampak počutim pa se bolje, ker sem vam lahko potožila. Ker vem, da vi to razumete. Lep dan. A. Ja veliko nas je.....s podobnimi težavami,.......če jaz ne bi imela SS julija.......bi naslednji mesec rodila . Ampak kaj čmo....tako pač je.....glavo pokonci in novim zmagam naproti..... Drži se A s kužkom in naj hitro spet pride plusek
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 14.1.2011 15:52:30 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 14.1.2011 22:40:36
|
|
|
|
amon
|
Dober večer. Kako ste ve pridne čvekice. Res poskrbite, da imam kaj za brat. Bravo punce. In en velik bravo, da ste take pozitivke. Take rabimo! Predvsem tiste smo vam hvaležne, ko kdaj pa kdaj pademo v pesimizem. Samo tudi to je del vsega tega. Včasih se je potrebno na glas zjokat, na glas zakričat, napisat nekaj vrstic tu na forumu in (vsaj meni) nam je lažje. Sasek79.. sem zasedila, da si imela O tisti dan kot jaz. Torej bomo skupaj delale testek. Moje trenutno počutje je brez kakršnegakoli znaka. Najbrž je še prezgodaj. Razlika od prejšnjega meseca je ta, da imam povečan beli tok. Bojim pa se, da imam tudi vnetje in to bakterijsko. Tako da se bom v vsakem primerju naročila G. Špikanje v trebuhu imam tudi, tako kot prejšnji mesec. Sem pa nekako pozitivno usmerjena in januarja bom zagledala . Toliko za sedaj. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 14.1.2011 23:48:44
|
|
|
|
kejt2
|
Punce, takoj nehat z mazohizmom. Saj mene čisto isto razpoloženje občasno grabi (na mojo smolo imava prijatelje, ki so bili čisto istočasno noseči, tako da, ko smo skupaj, ne morem ne pomislit, moja pikica bi bila...). Pa ni! In še vedno je nimam... Oni imajo že dve. Tudi vsi ostali okoli meni jih imajo... Tudi jaz jo bom zagotovo dobila! Ko mi bo namenjena. @Katte: da ne boš mislila, tudi meni se zdi, da moji hormoni niso čisto ok: mozoljava sem kot še nikoli, redim se brez vidnega raloga, lasje mi fuuuulll izpadajo in takoj se mi zmastijo (prej sem imela suhe, da si mi jih tudi po tednu dni ni bilo treba umivat, sedaj zdžijo kvečjemu 3 dni) ipd. Za nameček še O testi niso nič pametenega pokazali. Lahko pa je samo stres...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 7:04:56
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 Punce, takoj nehat z mazohizmom. Saj mene čisto isto razpoloženje občasno grabi (na mojo smolo imava prijatelje, ki so bili čisto istočasno noseči, tako da, ko smo skupaj, ne morem ne pomislit, moja pikica bi bila...). Pa ni! In še vedno je nimam... Oni imajo že dve. Tudi vsi ostali okoli meni jih imajo... Tudi jaz jo bom zagotovo dobila! Ko mi bo namenjena. res je tukaj smo, da se potolažimo, dajemo moč eni drugi in zato, da tdui mi bomo prej ali slej srečke . Vse imamo lahko različne težave ampak cilj naš je isti!!!!!!!!!!!! Res hvala punce, da me "poslušate" in dajete upanje. Z vami je veliko bolj lažje. No pri meni je situacija naslednja. Včeraj zjutraj sem imela take pred krče, da sem dva lekadola spila, pa na gate sem si največji vložek dala. Sama sebi sem si rekla, to bo tako lilo. In potem nič. Umirilo se je in do sedaj nobenih znakov za . Kot da jo ne bi imela za dobit. No danes zjutraj sem CB sprovala nisem morala čakati še en dan . in pokazal je rahel plusek. Spet tista pokončna črtica je bolj tanke narave kot je bila dva meseca nazaj ko mi je zamujala . Gledam v ta test in spet tisti stavek iz navodil: Videz znaka + v tesnem okencu se lahko razlikuje, vendar morajo biti črtice v znaku + in v kontrolnem okencu podobne širine . No pa smo spet tam. Zdaj testov nimam vče doma, če slučajno se mi jutri ne vlije bom v ponedeljek po službi kupila nov CB .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 7:10:48
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tedi, še je upanje. Pri meni tuid 2x zelo rahla črtica (torek in četrtek), v soboto pa je CB pokazal jasen plus. Kdaj bi pa morala dobit? Probaj se s čim zamotit, bo hitrej minilo. a jutri je tisti moj nesrečen dan...... Hvala za spodbude............ Upam, da se bolje počutiš? Vem kako izgleda, če eno pikico izgubiš...potem si skoraj celo nosečnost na trnju...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 9:19:12
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: amon Sasek79.. sem zasedila, da si imela O tisti dan kot jaz. Torej bomo skupaj delale testek. Moje trenutno počutje je brez kakršnegakoli znaka. Najbrž je še prezgodaj. Razlika od prejšnjega meseca je ta, da imam povečan beli tok. Bojim pa se, da imam tudi vnetje in to bakterijsko. Tako da se bom v vsakem primerju naročila G. Špikanje v trebuhu imam tudi, tako kot prejšnji mesec. Sem pa nekako pozitivno usmerjena in januarja bom zagledala . Toliko za sedaj. Lahko noč. se tipkamo in poročamo. Jaz se z znaki ne obremenjujem kaj preveč, ker so lahko lažni in posledica psihe. Ni drugega kot da čakamo. Spodaj me vse boli kot da se bo vlilo. Tako me je bolelo skoraj vso prvo nosečnost - takšna bolečina v nosečnosti je posledica rasti maternice. Zato pa pravim, da so znaki za in zelo podobni in se ne gre zanašati nanje. Tedi2: Držim pesti, da bo tokrat držalo. Predlagam ti krvni test, če še nekaj dni ne bo. Tako boš najbolj sigurna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 10:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna26 Pozdravljene punce! Jaz sem bila ta teden brez interneta. Sem kar malo pogrešala branje. No jutri je moj dan za test, ampak nimam upanja ker me ful bolijo jajčniki, tak kot pred menstruacijo, mislim da nebo nič, ampak upanje umre zadnje. Bomo vidli jutri zjutraj kaj bo, držite pesti za mene
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 12:05:34
|
|
|
|
tedi2
|
evo moj test...tako zgledajo moji + ... Trenutno pa me spet vse špika za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 12:09:51
|
|
|
|
tedi2
|
mi noče prilepit slike. Ma kaj ni dovolj copy in paste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 13:12:07
|
|
|
|
srečica17
|
Če je + in če te špika je to zelo dober znak.......pomoje ti lahko že čestitamo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 14:42:59
|
|
|
|
tedi2
|
Lineta, kje si se izgubila????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 14:44:28
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anonimna26 Pozdravljene punce! Jaz sem bila ta teden brez interneta. Sem kar malo pogrešala branje. No jutri je moj dan za test, ampak nimam upanja ker me ful bolijo jajčniki, tak kot pred menstruacijo, mislim da nebo nič, ampak upanje umre zadnje. Bomo vidli jutri zjutraj kaj bo, držite pesti za mene držim pesti...midve sva si izbrali isti dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 15:43:44
|
|
|
|
srečica17
|
tedi2 jaz mislim, da bi to mogel bit pozitiven test....... Kaj pa govorijo tvoje izkušnje?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 15:44:49
|
|
|
|
srečica17
|
tu jaz pogrešam Lineto ja......mogoče je pa že kje med veselimi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 16:16:48
|
|
|
|
witch
|
tedi jaz mislim, da je to to ponovi še kakšen test in uapm, da ti lahko čestitamo Punce res bo počasi čas, da bo spet kakšen plusek Pri meni je danes 31. dan cikla in O še kar ni... Ma ne vem kaj je zdaj spet to dosti imam počasi vsega. Ne zmorem več... Pa saj ne vem več kaj naj še naredim, kaj naj še spijem/pojem...AH... Moj je bil na spermiogramu, zdaj pa morava počakati izvide, ki bodo naslednji teden. Potem pa spet čakanje kaj bo naprej.. Dosti mi je čakanja... čakaj tu, čakaj tam, čakaj na O, čakaj na M...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 16:32:38
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch tedi jaz mislim, da je to to ponovi še kakšen test in uapm, da ti lahko čestitamo Punce res bo počasi čas, da bo spet kakšen plusek Pri meni je danes 31. dan cikla in O še kar ni... Ma ne vem kaj je zdaj spet to dosti imam počasi vsega. Ne zmorem več... Pa saj ne vem več kaj naj še naredim, kaj naj še spijem/pojem...AH... Moj je bil na spermiogramu, zdaj pa morava počakati izvide, ki bodo naslednji teden. Potem pa spet čakanje kaj bo naprej.. Dosti mi je čakanja... čakaj tu, čakaj tam, čakaj na O, čakaj na M... Witch....kako pa veš, da ovulacije ni?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 16:53:30
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Witch....kako pa veš, da ovulacije ni????? Merim si BT. Vpisujem si v FF in za zdaj še ni zaznal O. Mogoče pa je bila pa je ni zaznal ker sem bila vmes bolna. Ne vem... Tudi špikanja kakšnega močnega ni bilo.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 17:07:43
|
|
|
|
srečica17
|
Sem že večkrat brala na Pušenjakovemu forumu, da približno polovica žensk ne zazna O. Upam, da si ena izmed njih in da si jo imela. Veliko sreče, želim ti da kmalu ugledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 20:34:15
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Dober večer punce. Žal mi je za vse, ki niste zagledale pozitivnih rezultatov na testih in vesela za vse, ki ste skočile ob rezultatih do stropa. Kaj naj napišem. Jaz z ovulacijo res nimam problemov, ker imam preveč očitno, v bistvu točno vem kdaj jo imam, skoraj na uro :) Imam pa že par dni zelo zelo boleča prsa, slabilo mi je tud na momente...ampak jaz mislim, da preveč iščem znake sama. Občutek imam, da nam ta mesec ni spet nič ratalo , nekaj me je že ščipalo tam dol, pričakujem jo v ponedeljek. Sem bila pa tolk neučakana, da sem že včeraj delala test in seveda en velik ----. Razočaranje veliko. Pa sem si rekla, da bom počakala do dneva ko naj bi prišla , ampak ne. Zdej pa ne vem, sem bila res tolk prezgodnja, 4 dni, al je pa res rezultat tak kot pač je? Punce, uživajte vikend, jaz bom še mal trepetala do ponedeljka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 15.1.2011 22:38:24
|
|
|
|
Arual
|
Mene ta tečka tudi jezi . Danes je že 34 dan ciklusa pa še ni prišla , drugače jo imam nekje na 32 dni, znaki za prihod tečke so že cel teden. Upam, da čimprej pride. Sem danes nardila test in seveda negativen. Držim pesti za vse, ki je ne pričakujete.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 6:00:24
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 tedi2 jaz mislim, da bi to mogel bit pozitiven test....... Kaj pa govorijo tvoje izkušnje????? to sem slika pol urce kasneje, črtica se je pa takoj pojavila. Zdaj je tista tanka črtica še veliko bolj temna, ampak še vedno tanka. Dva meseca nazaj sem tudi naredila Cb in mi je pokazal tanko črtico, ni bila tako vidna kot sedaj,ampak se je ni dalo spregledat. Čez kako uro pozneje pa je teta prišla. Prejšnji mesec pa mi CB ni pokazal nič (Drugače mi CB ni nikoli nič pokazal). Zaenkrat je še ni. Danes je tisti dan, ponavadi mi zjutraj pride na obisk (je točna ko urca). Tako da mi ne preostane drugega kot čakat in ko jo vsaj ne bi bilo, potem jutri po službi po nov CB .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 6:03:46
|
|
|
|
tedi2
|
tako da tak + mi ne pomeni nič Tako sem , non stop hodim na wc in gledam če je kaj.... Še vedno imam po obdobjih tiste krče, pa trebuh napihnjen, skartka kot da bi imela , samo jo še ni . Zbrati moram ves optimizem in čakati....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 8:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna 26 No jaz pa sem mojega zadolžila da mi kupi včeraj test in kaj se je zgodilo? Ostala sem brez on je pozabil. Tako da si ga kupim komajn jutri in v torek zjutraj naredim test.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Uvajanje goste hranedejziKoliko časa ste potrebovale pri vaših sončkih, da ste popolnoma zamenjale en mlečni obrok z zelenjavo/sadjem/...?1t (
46%)
2t (
15%)
3t (
12%)
4t (
12%)
več (
15%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!