|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
5.1.2011 8:43:38   
sasa36
Mogoče mi bo pa zdaj uspelo,da me ne vrže ven!
Bolje pozno kot nikoli:VSEM SKUPAJ ŽELIM SREČNO IN ZDRAVO LETO,KI JE PRED NAMI,S ČIM VEČ CARTANJA,ČIM MANJ PREHLADI IN VELIKO NOVIMI IN SREČNIMI TRENUTKI Z NAŠIMI ČMRLJI!!!!
Mi se imamo fino,se še kar dojimo-opoldan pa jemo razne kašice,sadne ali zelenjavne.
Spimo tam nekje od 10h zvečer,pa do 6h potem pojeva,pa še mrkne za dve urci-tako,da se nimam  kaj pritoževat.
Božiček nam je prinesel stolček Tatamia,kjer zelo uživaamo.
Zdaj sem dobila obisk,pa se slišimo še kasneje-sorry.

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.1.2011 13:05:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

Božiček nam je prinesel stolček Tatamia,kjer zelo uživaamo.

Najprej se dobrim željam pridružujem tudi jaz...če bo vsaj tako kot letos, bo čist vredu, a ne user posted image ?!

Mi imamo že kar dolgo Tatamio in je res carska, jest si sploh ne predstavljam več bit brez. Naša je prav rada notri. Jo imam sicer še vedno na najnižji stopnji, pa ji je čist všeč. Pa dve igraćki ima na tisti zapori in je kar dolgo pridna. Greva v kopalnico vse uredit, na wc, ni da ni user posted image  user posted image  user posted image !!

Mejte se lepo!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.1.2011 15:00:17   
spacebaby
pozdravljene mamice!
malo sem si spet časa vzela, David pa tukaj zraven leži in gleda kaj mami tipka user posted image

Zadnja 2 tedna sem prav zmatrana. Smo se že navadili, da smo prvo rundo zvečer spali okoli 4 do 6 ur, enkrat je ratal celo 8 ur, sedaj pa kar naenkrat ne spi več kot 3 ure že prvo rundo. Potem pa čez noč točno na 2 uri. Čez dan pa kar ne bi jedel, pa ne vem, al je to zato, ker smo začeli z GH al kaj. Zjutrej vstaneva enkrat od 7 do 8ih, dostikrat prej jeva okoli 6ih, potem greva pa naslednjil šele okoli 10h jesti. Ponoči pa je ko zmešan, sicer zaspi po 15 minutah hranjenja, potem pa cuza še ene 15 minut, bognedaj da bi ga odstavla, se kuj zjeza user posted image
Se je tudi vašim user posted image kaj spremenil apetit oz. ritem odkar uvajate gh?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.1.2011 15:20:57   
nimanorwen
ojla mamice.

user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM ŽELIM SREČNO NOVO LETO, VELIKO NOTRANJEGA MIRU, VELIKO LEPIH TRENUTKOV Z VAŠIMI user posted image  IN PARTNERJI, RADI SE IMEJTE! Pa upam, da bom s katero skp ponovno na temi Čvekanje v pričakovanjuuser posted image

Me pa zanima, a mate kkšne posebne načrte al pa zaobljube za novo leto?
jest ponavad sicer ne, ampak za letos sm si zadala narest večino izpitov, narest pol diplome, shujšat in konc leta spet zanosituser posted image user posted image
drgač pa sm dala user posted image  dons mou jabučka in ji full ni všeč, se je kr davla. pol sm ji ga mal dala pa v kašico, pa je prec pogruntala in je sm vn plunla vse skpuser posted image se ne da okul prnest moje zveriniuser posted image user posted image user posted image  drgač pa nč novga. zobki prhajajo v valovih, en dan ful tečna, ful rdeč, se full slini, en dan nčuser posted image  se pa full plazi (rikverc) in se rada igra s svojimi nogicamiuser posted image user posted image
gh - 2x na dan riževa kašica (od tega enkat z okusom), z ostalim počakam še vsaj 2 tedna
Flokica - kdaj so bli naši user posted image  rojeni maš na prvih straneh teme seznam, pa še vsa imena boš vidlauser posted image pa pozdravi seuser posted image
darila - pri nas praznujemo samo Miklavža ... za novo leto dam samo prjatlcam kšno malenkost, se bl za rojstne dneve izprsimouser posted image
tehtanje - nagica, tut nasplošno je rada nagica, tk da k jo previjam, jo mam ene 10 min vsaj zmer brez plenice, pa še "pipika"user posted image  se mou luftauser posted image
obračanje - jest je nism nč kej ekstra vzpodbujala ... pač, k sm vidla, da je pr vol, sm jo dala kravce past in to je to ... je pa ful rada v takem položaju.
silvestrovo - bli smo pr mojih starših (kjer sm prej žvela) skp z bratoma in sestrco na eni fullll dobri večerji, pol pa sploh ne vem, kam je šu čs. fotr je tamalo nosu okol (je čist blažen, k je dediuser posted image ) in je ob ene 10 zaspala, mi smo se šli mou activity, mou smo podebatiral, pol smo šli pa vn (babi čuvala Zojo) rakete spuščat (in je prou sramota, da v Grosuplu ni uradnega ognjemeta!user posted image ), pol je mami še mou narezka mela prštimanga, okul 1 smo šli pa domu (smo 5 min vožne stran doma). tk da je blu super. drug let bo podobno najbrž, sm mou več "municije" bo treba, so ugotovil moškiuser posted image majhen, šapa in taca so bli pa lepo doma notr tacajt na toplem in mehkem, nažrti vsega dobregauser posted image
dreamy. - tašča - probej jo ignorirat oz. če se bo nadaljeval, ji pač enkat u izi povej, da te to pač moti in če lhk ne komentira in ne rine v tamavga. men bi šlu to ful na **** kukr se poznamuser posted image
spanje - aja od 9-pol 10 zvečer do ene pol 6, poje, je kšno urco budna in zaspi še za ene 2 uri ... tiste, k morte ponoč ustajat, se mi prou smilte, sploh tinky! se mi pa zdi ukinjanje nočnega obroka na silo brezveze. sej otrok sam pokaže. jest se tega pr vseh stvareh držim. se pa zavedam, da mam ful srečouser posted image
tinky - kaj pa, če bi ji pred spanjem dala mou riževe kašice, čez pa mlek? pa bi mrde bl ajala? pr moji je to delval, pa fuuuul rada ma te kašice ... kr poskakuje v naročju, k vid un lončkuser posted image
lenny1 - super za dopustuser posted image user posted image user posted image Robin bo svetovni popotnikuser posted image kdaj greste pa v indijo koromandijo?user posted image
novamami - pozdravi seuser posted image user posted image user posted image jest mam tut izpite hmal jauser posted image user posted image
srečanje - ja, zanč sm čist pozabila še kle napisat ... lepo vas je blu (končno!) spoznat!user posted image tk da predlagam kr nasledn petk, 14.1  dopoldne ob pol enajsth, če ste za?

se pa lako "pohvalim", da sm takoj po novem letu dobila menstruacijo in to ful ful ful močno (tk k ti, naja7), mi nč ni jasn. pa boliii, k me nikul prej ni. tk da tiste, k ste že prej rodile - a to pol tk ostane, al se umiri? ker je le prva po enmu letu pa dveh mescihuser posted image

zdej pa hitr južno sfiniširat, lepo se mejte!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.1.2011 1:12:18   
flokica
Ojla....

sem si rakla, še tukaj nekaj malega napišem potem pa spat..

Nimanorwen - sem šla pogledat na zečetne strani in sem videla seznam ja, ma vas je ogromno, si bo kar težko zapomnit user posted image Pa s časoma bom že vedela, itaq se govori večinoma o sprotnih dogodivščinah, ki se nam dogajajo.

Menstruacijo sem dobila pa že oktobra, kljub temu da sem polno dojila. Je bila prva malo bolj boleča, ma potem se je normaliziralo..je vse tako kot je bilo pred zanositvijo.

Pišete tudi o izpitih in diplomah. Jaz sem diplomirala tekom nosečnosti in sicer meseca maja. Sem si brž, ko sem zanosila zadala cilj diplomirati, in mi je uspelo. Nosečnost mi je res dala zagon..prej sem pa eno leto v luft gledala user posted image

Novoletne zaobljube - načeloma jih ne delam. Bi pa tudi sama rada izgubila nabrane kilogramčke. Sem si jih dodobra naložila user posted image   No važn da sem se dobr tisti čas počutila... Ne morem tega dati pod zaobljubo, ampak pod željo..in sicer, da bi mi uspelo dobiti kakšno dobro zaposlitev.

Tinky-tudi jaz bi ti predlagala, da pizkusiš z riževo kašico. Jaz dam Tini le dve do tri žličke v mleko zvečer, pa zadostuje-mi spi do 6e zjutraj, pol sedme....danes je spala celo do 8ih. Prej se ja  zbujala tam okoli tretje, četrte ure.

No zdaj pa grem ninčkat,
lahko noč.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.1.2011 7:23:16   
Tinky
Nimanorwen, flokica hvala za nasvet glede riževe kašice.
Pri Maji je problem, ker se izključno doji (no, tu pa tam mi uspe ji uturit flašo in še to ji ponudim Novalac NF - nočno formulo, ki baje bolj nasiti, a ni nobene razlike. Kljub flaši se non stop zbuja). Sem ji en čas nazaj ponudila riževo kašico na žlico, pa je ven pljuvala.
To noč se je samo ene 6x zbudila user posted image in sem kot rožica user posted image
Da mi je vse skupaj lažje, jo imam že dva tedna pri sebi, spi kar v najini postelji.
Ah, bo že boljše user posted image

Ko pomislim, da je Teo pri 5 m prespal noč, spal 12 v kosu (od 18 do 6 zjutaj!!!) se mi kar rola user posted image user posted image To pa zato, ker je bil na flaši in se ni crkljal na joški, kot se Maja. On je imel nek ritem že od samega začetka, Maja ga pa non stop svira.
Po drugi strani, je pa čez dan gospodična dosti bolj pridna kot je bil Teo. Se zna lepo sama zaigrat in ji ne rabim stat non stop za ritjo. Teo je pa težil, čim sem šla izven njegovega vidnega polja.

lenny, super za dopust!!! Se je Robin kopal v bazenu?
Mi razmišljamo, da bi febrarja šli v Čateške toplice.

Ok, šibam Teota pripravit za v vrtec!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.1.2011 7:53:37   
spacebaby
Riževa kašica rules! user posted image

Še včeraj sem jamrala, de nič več ne spi ponoči. No zvečer ob 7ih sem mu dala riževo kašico, v 3 minutah je spraznil 160 ml, pol sem ga pa dala še k men na mleko, de ga je to uspavalo. Je bil totalna koma čez par minut in spal do 4ih zjutraj user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.1.2011 8:48:30   
miska333
U jst bom dons tud s kašico probala!!! Čeprov glede na to, da je zvečer tečka dvomm, da bo hotla kej po žlički pojest. user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.1.2011 9:14:48   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

Zadnja 2 tedna sem prav zmatrana. Smo se že navadili, da smo prvo rundo zvečer spali okoli 4 do 6 ur, enkrat je ratal celo 8 ur, sedaj pa kar naenkrat ne spi več kot 3 ure že prvo rundo. Potem pa čez noč točno na 2 uri. Čez dan pa kar ne bi jedel, pa ne vem, al je to zato, ker smo začeli z GH al kaj.
Pri nas je identično! 2 meseca je spal od 9h do 3h zjutraj, potem tri urce do 6h in nato še eno do 7h, ko sva ustala. Zdaj pa ne spi več kot 2-3 urce, pa še vmes se zbuja, tako da sem spet zombi. :( In sem mu dala trikrat riževo kašico zvečer v mleko. Prvo noč je spal 2× po 4h in sem bila že full vesela, potem je bilo pa naprej isto kot prej in sem odnehala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.1.2011 10:01:44   
mayci
Tudi pri nas riževa kašica nima želenega učinka in se vseeno zbudi okrog 1h oz pol dveh (le redko kakšen dan spi dlje...user posted image ) Tako da sem jo jaz dala le ene trikrat, zdaj pa opustila, se mi zdi nesmiselno zaenkrat...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.1.2011 10:26:19   
spacebaby
miska333, jaz mu dam riževo kašico od Milupe, ki je precej redka, jo po steklenički dobi, sam imet morš tist cucelj, ki je za gostejše tekočine. Jaz sem ga ravno kupila Aventovega, pa je super. Če bi bilo na žličko, mu tudi jaz ne bi zvečer mogla nič dati.

A da je bilo pri drugih tudi tako, potem je pa efekt spanja ponehal? Uh, bom vidla kako bo jutri....

Danes imava pa spet za kosilo hruškino kašico, to ima najrajš user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.1.2011 13:34:14   
barbet
Ojla dame!

Očitno so naši mali v mesecih, ko rabijo več jest ponočuser posted image . Naša se je začela 14 dni nazaj večkrat zbujat - par dni je duda zalegla, pol pa konec. Mora jest na dve do tri ureuser posted image
Podnevi pa tri do štiri - pa se mi zdi da manj poje (al mam pa jaz več mleka, ker zdaj poje le na eni strani).
Nisem pa začela še nič uvajat gh, tako da ni zaradi tega. Mogoče pa še kaj rabi zvečer - bom poskusila še jaz, čeprav vidim, da pri enih tudi to ne pali.

nimanorwen - držim pesti, da se ti uresničijo želje
Mi smo bili pa za novo leto z mojo mami in bratom pri nas (sicer bi morala vzet še psa, ker bi ga pri nas pobral od pokanja) - se pa v Lj. tako sveti in poka, da mi ne spuščamo nobenih raket. Je pa user posted image mirno prespala polnoč in vso monicijo user posted image .
lenny - user posted image bravo za uspešen dopust. Si mi pa čist lušte naredila s smučanjem. Pa fantastično, da ste spet cela družinca skupi user posted image

menstruacija - sem mela sam eno, je bla kar močnejša, boleča niti ne tok, pa mislim, da je bla tud ovulacija boleča user posted image Zna pa bit na začetku močneje in bolj boleče, kot mi je rekla ginekologinja ... kaj pa še bo, bom vidla pri naslednjih.

srečanje - men je naslednji petek čist kul user posted image

Pozdravte se vse, ki ste bolne, zdrave pa se ne dajte bacilom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.1.2011 21:31:34   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

Me pa zanima, a mate kkšne posebne načrte al pa zaobljube za novo leto?

Jaz nimam kakšnih posebnih zaobljub, le čaka me, da si najdem novo službo, staro sem "pustila" junija 2007, preden sem odšla v Indijo. user posted image
lenny1 - super za dopustuser posted image user posted image user posted image Robin bo svetovni popotnikuser posted image kdaj greste pa v indijo koromandijo?user posted image  
Ja, res bo popotnik, tako kot jaz. user posted image  V Indijo pa bomo šli šele aprila 2012, mi trije, pa moji starši, pa še nekaj prijateljev planira, da gre z nami. Obiskat indijsko "žlahto".

srečanje - ja, zanč sm čist pozabila še kle napisat ... lepo vas je blu (končno!) spoznat!user posted image tk da predlagam kr nasledn petk, 14.1  dopoldne ob pol enajsth, če ste za?

Meni ustreza 14.1. Kje se pa dobimo?? Upam, da uspe, se že zelo veselim!

Tinky - Robina še nismo dali v bazen, se mi je vseeno zdelo malo kmalu. Čeprav je bila voda topla. Na koncu mi je bilo žal, da nisem kupila tiste plenice za bazen. Ampak za vas februarja bo pa že super.
Sem pa videla Davida od spacebaby na sliki, kako je čofotal v bazen!!!! user posted image

Gosta hrana - ali že katera menja obrok mleka?? Midva mu zaenkrat dajeva samo 2x sadje dodatno za malico.

Vsem lepe pozdravčke in upam, da se naslednji petek vidimo!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.1.2011 10:33:18   
spacebaby
Lenny1, priporočam čofotanje v bazenu. Če se le ne boji vode, bo sigurno užival. David je bil tako navdušen, da bomo februarja ponovili, bomo šli za par dni na morje, da bo lahko še večkrat čofotal. Je bil prava zvezda v bazenu, vsem po vrsti se je smejal, so mame mimo plavale, on se jim je pa smejal. Seveda se tud one niso mogle zadržat user posted image Smo šli pa v tavelki bazen, ker v otroškega ga pa res nisem hotla dati, saj ne zaupam čistosti vode za tako majhnega dojenčka.

Gosta hrana - Kar z veseljem se jo loti, na začetku je malo težav, gre par žlic ven, potem pa zalaufa in ga ni za ustaviti, poje cel jabčk al hruško, zadnjič je pojedel en krompirček pa dva korenčka zravn. Sam to je bilo pa malo preveč, se zdej že dva dni tako napenja, korenček ga je malo zaprl user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.1.2011 10:54:35   
novamami
Ojla punce!

Mi smo se dokaj pozdravili, sicer ima mala še malo težav z noskom, vendar ni hujšega (trkam na les). Smo pa spet ponoči na 2 uri na joški. Tako, da Tinky te čisto zastopim, s to razliko, da se moja madam tudi med dnevom noče ločit od mene, se morm skos  z njo igrat. Je kar zahtevna naša Eva. Je pa res, da kakšno stvar pa že lahko naredim, s tem da mora ona nadzorovat kaj mami dela. Jo dam v stolček za hranjenje in ona lepo žirafo grize in nadzoruje. user posted image

Se nam je pa zdej nekej spremenila prebava, prej je enkrat na dan kakcala, zdej pa dva dni nič in potem tretji dan konkretna dozica (taka mala rita pa toliko kakice user posted image ).

Lenny a vi imate pa v Indiji žlahto? Tudi mi jo imamo, je bratranec po očetu poročen z Indijko. Je bilo ful fino ko sta se poročila, so njeni prišli iz Indije na pravo "tradicionalno" slovensko ohcet.

Glede srečanja: midve žal tudi tokrat ne bova mogle prit, ker meni avto nagaja (beri ne morem pripet sedeža tako, da bi mala gledala nazaj, ker imam prekratke pasove user posted image ). Se bova potrudile, da se čim prej porediva do 9kg in potem bova lahko sedež obrnile in prideva. Glede na tempo rejenja bi to znalo bit čez kakšen dober mesec. user posted image

Punce, tiste ki dajete rižolino zvečer kako to dajete po žlički tisto gosto varianto ali samo v flaško dodajate?

GH: mi bomo ta vikend poskusili korenčkov pire, sam ne vem koliko naj ji dam za začetek (eno, dve ali tri male žličke?). Prosim za mnenja in izkušnje tistih, ki že gh prakticirate.  

Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.1.2011 23:42:07   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Punce, tiste ki dajete rižolino zvečer kako to dajete po žlički tisto gosto varianto ali samo v flaško dodajate?

Čer,

jest ji zdej dva dni dodajam riževo kašico in sicer po žlički. In to zato, ker se ni dovolj zredila, še vedno namreč veliko poliva user posted image .
Je po žlički prav lepo jedla, dokler je bila lačna. Druge GH ji pa zaenkrat še ne dajem. Je rekla njena P samo riževo kašico zvečer do 6 mes.

Mirno noč vsem in veliko cartanja čez vikend user posted image

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.1.2011 15:41:32   
kai1
Ojla,

se vam po dolgem času javljam. Berem vas kar sproti, za napisat , pa dostikrat zmanjka časa.
Manco že kar navajamo na nove okuse. Sicer noben obrok ni nadomesten z gh, res pa je, da že kar nekaj časa odklanja mleko, moje ali pa am. Še vedno si črpam 4-5x na dan, tako, da dobi am običajno samo ponoči. Riževa kašica že kar dobro lavfa, pa prosena tudi. Nad zelenjavo je navdušena, sadja pa nemara najbolj. 1. žlica je ok, jo poje, potem pa tako tišči usta skup, da ni variante, da še kaj vanje spravim. Od sadja sva provali banano, jabolka in slivo, od zelenjave, pa korenček, krompir in cvetačo, ju3 pa še bučko. Vse obvezno mešam s svojim mleko.
Pa še to, danes sem ji ponudila polento, na začetku se je malo kremžila, saj ni navajena zdroba, potem je pa veselo pomazila cca 40ml.

Vsem bolčkanim želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Nimanorwen, ali si mogoče dobila blago? Mogoče, če mi rata celo pridem v petek na srečanje.

Žabica13, a si že na našem koncu, ali v NG?

lepo se imejte

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.1.2011 17:47:49   
mayci
Midve sva pričeli z gosto hrano malo pred novoletnimi prazniki in sicer sem ji delala jabolčno čežano. Zelo jo ima rada in jo sedaj že kar veliko poje (količinsko npr. za skoraj eno porcijo frutka). user posted image Tako da vsak dan dobi "sadno malico", potem pa mora še poplakniti z mlekom. user posted image   Pa pred dvema dnevoma sem ji dala še korenček in ji je bil tudi všeč. Drugega pa zaenkrat še nismo uvajali, ker se mi zdi, da imava še dovolj časa, da greva lahko počasi...user posted image
Riževa kašica za večerjo: pri nas ni šans, sem ji zdaj kupila že drugo (najprej Milupa riž-banana, zdaj Hipp koruza-riž), pa je ne mara...se tako pači zraven user posted image , da se ji prav smejim..user posted image
Poliva pa sedaj občutno manj, čeprav še nekajkrat na dan, samo ne "šprica" več kar naprej iz nje..user posted image
Tudi težo dobro pridobiva, tako da se zdaj za to ne sekiram več...

Aja, mislim, da sploh še nisem napisala, da je imela v torek posvetovalnico, bila drugič cepljena, reakcije k sreči spet ni bilo user posted image , pa še nove mere naše pupe: 7600g in 67cm. user posted image

Zdaj grem pa malo pojest, dokler spi, da ne bom spet pozno zvečer lačna in se takrat nažrla..user posted image

Papa! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.1.2011 19:53:29   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Lenny a vi imate pa v Indiji žlahto? Tudi mi jo imamo, je bratranec po očetu poročen z Indijko. Je bilo ful fino ko sta se poročila, so njeni prišli iz Indije na pravo "tradicionalno" slovensko ohcet.

Kako lepo za indijko in poroko! Zelo redko je, da se nekdo poroči z indijko, ponavadi je vedno obratno. Ja, moj user posted image  je pol indijec user posted image .

GH: mi bomo ta vikend poskusili korenčkov pire, sam ne vem koliko naj ji dam za začetek (eno, dve ali tri male žličke?). Prosim za mnenja in izkušnje tistih, ki že gh prakticirate.  

Boš videla koliko bo pojedla, najbrž prvič ne več kot 2 žlički. Edino, če ji bo res dobro. Naš korenčka sploh ni hotel, jabolko je pa pojedel takoj celega (majhnega).

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.1.2011 10:50:05   
ina11
Ojla!
Uh, ste dejavne... Najprej srečno, zdravo, uspešno novo leto... Naj se vam izpolni čim več želja...
Od poroda dalje se nisem nič oglasila, sem vas pa brala, ko sem imela čas in voljouser posted image . Z našo pupo je bilo namreč kar dela, ker zaradi napenjanja čez dan ni skoraj nič ajala, pa še učila sem se. No, zdaj je to končno za mano, tudi spočila sem si že, pa tudi Gaja lepše aja.
Najprej Ploha, čudovita obleka! Sem ti kar malo fauš... Jaz verjetno poroke ne bom dočakala... Moj ni neki navdušenec...
Žabica13... Čimprej pozabi komentarje tvojga... Ko boš lahko in boš želela, se boš že spravila v formo... Moški so pač omejeni. On tudi verjetno nima 6-packa in čvrste riti, kot bi se ti želela, neuser posted image ? Malo heca, ampak moški res znajo bit hudobni do žensk, medtem ko svoje pomanjkljivosti res redko opazijo... Priznam pa, da bi tudi mene tak komentar čisto dotolkel...

GH-mi papcamo samo riževo kašico po žlički in kmalu bomo začeli še s čim drugim. Naša pediatrinja namreč ni najbolj navdušena nad zgodnjim hranjenjem z GH.

Spanje-zbuja se dva-tri krat na noč, kar je ok, ker takoj po hranjenju zaspi nazaj.

Obračanje... Gaja ne kaže nekih znakov. Se je pa obračala s trebuščka na hrbet, ampak povsem narobe. Najprej smo bili nanjo zelo ponosni, potem se mi je pa začelo zdet čudno, ker se je tako matrala na stegnjenih rokicah in zvijala nazaj...
Šli smo k fizioterapevtki in je moje sume potrdila... Preveč dviguje glavico in ima rahel ekstenzijski vzorec, tako da zdaj telovadiva, se masirava, ne rabiva pa hodit na terapije, ker je čisto minimalen. Pestro. Tud nogic še ne daje v usta, jih je pa že opazila, čeprav je ne zanimajo preveč. Si pa zelo rada ogleduje in tlači v usta prstke na rokah. Očitno bomo mi malo počasneje napredovali, kar se tiče motorike, čeprav po treh dneh telovadbe že opažam napredek. Upam, da bo.
Nič, lep dan vam želim... Upam, da ne bo dežjauser posted image
Lp,
Ina

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.1.2011 23:07:28   
Lenny1
Kako kaj kaže za srečanje v petek? user posted image

ina11 - naš user posted image  se tudi še nič ne obrača, z nogicam se je pa začel igrati 2 dni nazaj.

Pozdravčki

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.1.2011 11:55:49   
ina11
Lenny1, Gaja se je pa včeraj začela pravilno obračat s trebuščka na hrbet, medtem ko obratno niti slučajno. Niti na bok ne gre sama. Kot da bi jo bilo strah, ko ji skušam pomagat. Bo, ko bo. Bova pa še naprej izvajali vaje, ker res pomagajo. Tudi usločuje se več ne, trda se še pa vedno naredi-sploh v nogicah. Upam, da jo bo tudi to minilo.

< Sporočilo je popravil ina11 -- 11.1.2011 11:56:59 >

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.1.2011 15:16:23   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: ina11
Gaja se je pa včeraj začela pravilno obračat s trebuščka na hrbet, medtem ko obratno niti slučajno.
Ina, kakšne vaje pa delata, da mu je pomgalao pri obračanju s trebuščka na hrbet. Moj mali se na trebuh lepo skotali, na hrbet pa tudi slučajno ne zna. Niti nakazuje ne, da bi kaj težo prenašal. user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.1.2011 19:27:51   
kamelija
Dober večer! Nas pa je obiskala zoprna virozauser posted image K sreči samo mene.

Naša gospodična že veselo papa GH ampak le kot dodatek. Samostojni obrok naj bi pojedli pri 6 m. Sva pa poskusile riževo kašico, sadno od hipa, pasiran korenček, jabolčno čežano in kombinacijo korenčka in krompirja. Jaz ji dam v njen krožniček ene pet malih žličk potem pa kokr poje. Ponavadi vse. Je pa od začetka ful jokala po hranjenju na žličko, najbrž zaradi spremembe.

Spalni ritem ponoči se zaradi gh ni ne vem kaj spremenil. Je pa moja tudi med bolj pridnimi ponoči. 1x okoli 4h pa potem okoli 6h in nato spimo do 9h. Je pa ztao zvečer bolj pozna za spat, se kar razživi zvečer. Ona bi takrat vadila sedenje (je začela glavo in noge dvigovat) pa čebljala bi 100 na uro. Sem sklenila da je ne bom silila spat ob 7h, če pa je takrat ful budna. Upam pa da se bo sčasoma navadila prej spat, verjetno potem ko bo aktivnejša čez dan. Zdaj še zmeraj spi do 4 ure čez dan.

V glavnem čas kar prehitro beži, sm gledala malo prve slikice, kot bi včeraj rodila, mi bomo pa vsak čas 5 mesecev!

No, lepo spančkajte, moja lubi zahteva večerno crkljanje in debatouser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.1.2011 20:12:43   
ina11
Masha_M poskusi tako (upam, da bom znala razložit):
Ko je na trebuščku, mora biti na komolcih. Komolčke mora imeti vzporedno z rameni. Nato vzravnaš rokico naprej (levo, če ga boš obrnila v levo in obratno), nasprotno nogico pa ob telesu pokrčiš (čim više). Nato mu pomagaš, da se obrne (rahlo potiskaš pokrčeno nogico, vendar tako, da je le-ta ves čas ob telesu).
Joj, upam, da si razumela. Res je težko razložit.
Naša je osvojila po dveh dneh vaje.user posted image
Pazit moraš, da nima rokic narazen, ko je trebuščku, ali da jih celo ne obrača nazaj. To je delala Gaja prej in to tako dolgo, dokler se ni prekucnila, kar pa je narobe.

Kamelija čimprejšnje okrevanje!
Tudi meni čas kar preveč hitro beži. Naša princeska je bila ravno stara 5 mesecev. Kar ne morem verjet! Še malo, pa bo treba v službouser posted image

< Sporočilo je popravil ina11 -- 11.1.2011 20:18:03 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?