little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ninchi, možno da je kaj s krvjo... Kaj pa hrana? Ješ dovolj? Drugače pa jaz zdaj ko imam že enega otroka pravim, da HB, da je tako nezahteven, da lahko tudi počivam zraven njega. Saj potem vedno več zmoreš se mi zdi. CSD-meni je rekla, da za prve 3 mesece dobim takoj, tisto drugo pa malo kasneje, da se ne bom kaj sekirala. Sem pa dobila v isti kuverti kot to prvo odločbo tudi odločbo za paketek. Glede moje reakcije pa bom rekla, da zadeva postane precej drugačna, ko se sam znajdeš v taki situaciji. Poleg tega ima vsaka izmed vas verjetno pred očmi svojega partnerja, ki vam trenutno izkazuje vso pozornost in ljubezen in ko je stanje tako, si upaš težit in piz.it. 10 let sva skupaj in vsa ta leta sem si upala tudi spakirat in it, ker sem vedela, da me obožuje in da bo pritekel za mano. In vedno je ... Ko pa enkrat začutiš, da zgubljaš partnerja in hkrati svojo življensko ljubezen pa začneš razmišljat preden kaj rečeš, skušaš ga dobit nazaj in ne preizkušat, koliko si lahko dovoliš. Joj, veste kolikokrat sem slišala kakšno tako zgodbo in se zaklela, da bi meni dec samo enkrat kaj takega naredil, da mu že pokažem hudiča ipd. No, upam, da vam nikoli ne bo treba razumet moje situacije. Sploh pa mu lahko zamerim le to, da je pustil, da je šlo tko daleč. Ne morem mu zamerit, da se je zaljubil in če bo res danes (trenutno sta verjetno že na pijači) zadevo zaključil, ji povedal, da se je odločil za nas in pika, ga lahko samo spoštujem. Ženska ga koneckoncev obožuje, samo pomignil bi ji in bi bila njegova v vseh pogledih, ima pol manj kil kot jaz v nenosečem stanju, brez obveznosti je ... on pa se je odločil za nas. Preden je šel v službo, mi je rekel, da bo popravil kar je zaj ...., da naj me ne skrbi več. Popoldne me je še 2x klical in mi vsakič zagotovil, da ne rabim več skrbet pa še eno raziskovalno delo mi je naložil, češ da se moram zamotit, da se ne bom mučila do njegovega prihoda. Upam, da nisem preveč naivna. Bom poročala. Govoriš, kot da si presenečena da se je odločil za vas, pa nebi smela bit. Saj pa ste njegova družina!! Že na začetku se je odločil za vas. Doma ima super ženo, lepega sina, še enega dojenčka na poti..popolno življenje, on pa bi za brezveze vse stran vrgel, ker je pač neka lušna frajla tam, ki nima obveznosti. Saj pa je sam vedel v kaj se spušča, če ne pri prvem otroku, pa zdaj pri drugem sto procentno. Saj se ne moreš odločit za otroka, drugi dan pa se ti ne da več in bi rad bil brez obveznosti..Upam da bo res popravil to zmešnjavo in da bo pozabil na njo, pa se popolnoma predal tebi in otrokoma. Ful mi je hudo za tebe, jaz sploh nevem kaj bi naredla v tvoji situaciji, ampak ne se pa poniževat in ga spoštovat zato, da se bo za vas odločil. Spoštovala bi ga lahko, če se kaj takega sploh nebi zgodilo. Zdaj sem pisala brez repa in glave..upam da boš razumela sploh, kaj sem hotela napisat. Upam, da bota rešila to, da boš lahko odpustila in probala it naprej. Res pa je, da si boš to nosečnost za vedno zapomnila. Ampak žal v slabem smislu Poročaj potem, jaz pa držim pesti (p.s.-kot vidite še ne spim )