|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
10.1.2011 14:02:44   
tamy82
Uf, upam, da sem vsem odpisala v zvezi s FB skupino user posted image

trsica srečno še naprej in naj ti čas v P čim bolj hitro mineva user posted image

Registrirana kaj sonček mate in toplo vreme? Jaz bi tudi ... pri nas še kar dežek vztraja user posted image

diane hitro za knjige, zdej maš še čisto zadnjič čas za učenje, potem bo neki časa moralo počakat user posted image

teyla fajn zrihtej s temi pregledi user posted image

Jaz sem čisto brez volje danes ... upam, da greva ju3 končno z mojim voziček pogledat (ga moram malo izkoristit ta teden, ker ma dopust user posted image ). Pa v čertek imam fotkanje mojega trebuščka, da bom mela vsaj kakšno nosečniško slikico za spomin user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.1.2011 14:06:05   
Nina33
Meta, mislim nate user posted image , drži se!
Una štacuna nasproti Odeje Škofja Loka, je pomoje Lokateks - a je možno, Mišyka?
A te majice za dojenje se da prek neta tut kje dobre naročit? Da-da mogoče? No, sej bom pogledala tut sama, sam do zdej mi ni kapnilo, sem naštimana na H&M na Rudniku, ko bomo šli v Leclerka po posteljo (upam, de jo dočakamo user posted image ).
Mija24, lahko so datum zamešal, lohk je pač mal večji, rodila pa skor zihr ne boš ne na prvi ne na drugi "določeni" datum user posted image . Ja pa mal lažje pomoje (vsaj mičkeno, no), če je dete kao preveliko kot če te strašijo, de je pramalo. Aha: paketek imam samo en (Vir80), v nekaterih P jih dobiš dost, jaz mam samo za zihr, pa de nau mojmu kuj treba v šopinguser posted image . Glede smajlijev ti je pa že Teyla povedala, če kopiraš post, jih morš nazaj napopat, čeprav jih ti vidiš, preden potrdiš.
Una slikica male nogice je pa res user posted image ... jaz sem našmu tkole nogico "merila" (zdej ma že ornk taco user posted image ) in sem se kr zjokala od samih spominov user posted image .
Spanje: ena je pisala, kako je utrujena, spat pa ne more - a ustanoviva klub? user posted image jaz mam takle že kr neki mescev, saj bi napisala, de sem se navadla, pa se nečem lagat user posted image .
Teyla, si me spomnila na "stare gate" kukr jim jaz pravim, "mcGiver" mi je prav kul user posted image . Pa Zvezdne steze so mi zakon, razen uni neki novi deli user posted image Zdej pa bl kriminalne nanizanke gledam al pa kakšno Dr.G pa take "gravže", kot jim moj pravi (in se mi poj reži, češ, kako tisto lohk gledam, Hanibala zanč sem pa pol premižala user posted image ).
Joj, kolk cajt leti - morm it kosilo rihtat (bom naredla enga ekspresnega: makarone s tunino omako user posted image ).
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 14:12:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.1.2011 14:18:38   
Mišyka
Prej sem enkrat že ful napisala, pa me je ven vrgl... uf, sem bla jezna!

V glavnem sem bla zjutrej na pregledu. Mala je obrnjena z glavo navzdol in upam da tko tudi ostane. Me je skor na finto vrgu, da je fantek in so se mi kr noge mal zašibile. Sej bi blo čist kul drugač, ampak prejšnji teden sem res par cunjc za punčko nabavila, pa rabljen ležalnik v dekliški barvi... No, pol je reku, da ni fantek. Tko, en express UZ sem mela in to je blo tud vse. Naslednji pregled šele čez dobre 3 tedne. Pol pa sam še en, če bo do roka.

Prejle sem mal preveč delala (ene 3 ure) - pospravljala, sesala, pomivala... in pol me je fajn zagrabil v spodnjem delu trebuha - edin tko sem nehala. Me bo mož spet nakregal, kaj nč ne počivam... ampak res ne morem več gledat vsega kar je za narest in si govorit, ah, sej bo.

Nina tista štacunja je možn da Lokateks, je pa to industrijska prodajalna Gorenjske predilnice kokr jst vem. Je pa res, da sem bla zadnjič tam pred enimi 15 leti.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.1.2011 14:46:13   
Tigrica86
no, gnezditveni sindrom je pri men očitno še vedno v zraku user posted image

js ravno perem neki cotik, morm it pogledat, če je konc, da zmečem v sušilca, kar je takega da se ne bo skrčlo... sm mojmu omenjala, da si ne upam dat v sušilca, da se ne bi preveč skrčlo, pa me je potolažu, da bo pač št.62 ustrezala 56 user posted image   me je res potolažu  se mi pa zdi, da so iz sušilca velik bolj mehke cotike...

js pa dans ponovno dobivam udarce v rebra, ampak na drugi strani... morm jutr vprašat, če se je slučajno user posted image obrnu, ker nism ziher, da je glavca še vedno spodi user posted image

kolk časa ste čakale na odločbe CSD? js sm prejšnjo sredo vse oddala, pa me zanima, kdaj lahk pričakujem, k v sredo bi mogla že nastopit porodniško, pa nism ziher al bo al ne bo do takrat že odločba doma. k morm še par zadev z zdr. zavarovanjem uredit za tele dni vmes user posted image

nč, šibam "gnezdit" dalje... user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.1.2011 14:52:41   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej, punce!

Se vam moram spet malo potožit. Včeraj je imel moj mož RD in smo šli zvečer s kolegi na pijačo. Ko sva prišla domov, mi nekaj ni dalo miru in sem mu šla pogledat sms-je in zadnje klice. Iskala sem samo številko tiste sodelavke, v katero naj bi bil zaljubljen in najprej nisem našla nič posebnega. Le sms-je v smislu Kje si? in Takoj pridem! kar ni čudno, ker je rekel, da gre včasih na kavo pred ali po službi in ko sem že skoraj zaprla, so mi v oči padla Shranjena sporočila. Našla sem 3 od včeraj-2 njena in enega njegovega, vse v stilu pogrešanja, ljubezni in pocukranih vzdevkov. Če ne bi sedela, bi verjetno padla dol. Srce mi je v trenutku ponorelo, pulz sem imela 160!!!
Ko je prišel v spalnico sem mu samo dala mobitel v roke. Sicer ne morem verjet, da praktično nisem jokala, da sem mu samo povedala, kakšne so njegove možnosti. Zahtevala sem resnico do zadnjega detajla in je rekel, da priseže da fizično nista imela nikoli nič, da sms-ji trajajo kakšen mesec in da vesta, da ne moreta bit skupaj ampak da sta pa noro zaljubljena.
Danes zjutraj mi je rekel, da bo jutri dal odpoved, ker pač skupaj ne moreta delat, če jo želi kdaj pozabit. Ravnokar mi je pokazal sms (sem ga prosila, da mi poroča, kako se bo zadeva reševala), kjer ji je povedal, da sem videla sms-je in da sem zelo zrelo prenesla ter da se me ne rabi bat. Njen odgovor pa je bil, da ne more verjet, da sem jih vidla in da se bosta jutri pogovorila.
On pravi, da ji bo povedal, da se je odločil za nas in da morata nehat s tem.

Vidim ga, kako strašno trpi in ga tudi razumem, ker odločitev zagotovo ni lahka. Jaz sem presenetljivo mirna. Glede na to, da ima 7. stopnjo izobrazbe in da je 2 leti iskal službo in jo na koncu komaj dobil za 5. stopnjo, sem mu predlagala, da se zmeni, da bi vzel neplačan dopust, ker jih itak nameravajo preselit v drugo enoto, ko bo ta končana (ona ostane tam) in jih je zdaj preveč ali pa da ga preselijo že zdaj v eno od obstoječih enot. Te trgovine so namreč v LJ 3, on pa se uvaja za 4., ki naj bi jo odprli že novembra pa se je, itak, nekaj zavleklo.

No, evo, takle mamo!

joj pa ravno sem napisala da mi je všeč da se stvari umirjajo. jaz moram samo reči da ti čestitam da takole prenašaš, ker jaz bi se sesula v koščke, že samo da bi mi rekel da je nekje neka simpatična sodelavka, kaj šele da bi bil v njo zaljubljan.čakala boš  da se še onedva pogovorita???? joj kok bi jest ropotala. kaj imaš ti za čakat in kaj se ima on za pogovarjat. konec pa pika, ven iz službe pa amen!!! drži se punca!!

smse sem tudi jaz že brala. vam da ni to nekaj na kar moramo biti ponosne, vendar je hudičevo boljše, kot vedno živeti v dvomu!!!

midva sva se z babico do zdajle potepale po novem mestu. bile sva v nabavi in babi se je v beybi sentru izprsila. ja nabavla stolček za v avto, pa penico za ptrevijalno mizo, termometerček za v vodo, flaške timi tipi (nekaj takega ne vem kako se napiše) in  dudice aja pa še za čistit noseka sva že vzele. sedaj pa mislim da imam v veliki večini vse - samo še kozmetiko nabavim, to je pa tudi rekla babi da bo šla kar v tosamo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.1.2011 15:08:57   
DIANE
nekaj me zanima a vašega čmrla tut tok kolca. Pr men se to do 3x na dan najmanj dogaja.
tamy82 vem zej morem se še učit sm kaj ko se mi tok ne da lena sem k ****s, pa še vreme je tak smotano a ni no?
jaz sem na CSD oddala papirje 29.12.10 odločba je po pošti prišla 7.1.2011
Sem pa ravnokar kar preko neckermana naročila otroško previjalno torbo. A jo je mogoče katera tudi naročila?
Ma jaz sem te torbe iskala gledala ma pa nbena mi ni všeč pol sm pa kr rekla ma nč bom tole naročila pa še nek srednji cenovni razred je.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
10.1.2011 15:36:36   
sara1986
Danes mi pa že cel dan otrdeva trebuh, pa že 4 krat sem šla na wc,  zdej pa ne vem al se kej pripravlja, al je to zarad donata, ki sem ga zjutraj pila user posted image  Imam pa čisto napet trebuh, kot da se bo razpočiluser posted image  Se pa ne bi čisto nič prozoževala, če bi kaj prej prišel, ker si ga oba z mojim že zeeelo želiva spoznati. Sem pa v 37. tednu. Ima še katera podobne težave? Tole otrdevanje?

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
10.1.2011 15:49:51   
Anonimen
Marička ste veliko napisale, mi sploh ni zneslo prebrati. No se malo oglašam, moja bolečina v trebuščku kar ne neha, tako da večinoma ležim pa še noge mi otekajo, tako da jih gor molim.

Upam, da ste vse uredu, da imate čim manj user posted image težav.

Se pa začenja zame zopet izpitno obdobje, upam, da mi znese vsaj tri izpite narest, da bom zdržala, da ne bom prej šla v P :D

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
10.1.2011 15:57:26   
Anonimen

Hej, punce!

Se vam moram spet malo potožit. Včeraj je imel moj mož RD in smo šli zvečer s kolegi na pijačo. Ko sva prišla domov, mi nekaj ni dalo miru in sem mu šla pogledat sms-je in zadnje klice. Iskala sem samo številko tiste sodelavke, v katero naj bi bil zaljubljen in najprej nisem našla nič posebnega. Le sms-je v smislu Kje si? in Takoj pridem! kar ni čudno, ker je rekel, da gre včasih na kavo pred ali po službi in ko sem že skoraj zaprla, so mi v oči padla Shranjena sporočila. Našla sem 3 od včeraj-2 njena in enega njegovega, vse v stilu pogrešanja, ljubezni in pocukranih vzdevkov. Če ne bi sedela, bi verjetno padla dol. Srce mi je v trenutku ponorelo, pulz sem imela 160!!!
Ko je prišel v spalnico sem mu samo dala mobitel v roke. Sicer ne morem verjet, da praktično nisem jokala, da sem mu samo povedala, kakšne so njegove možnosti. Zahtevala sem resnico do zadnjega detajla in je rekel, da priseže da fizično nista imela nikoli nič, da sms-ji trajajo kakšen mesec in da vesta, da ne moreta bit skupaj ampak da sta pa noro zaljubljena.
Danes zjutraj mi je rekel, da bo jutri dal odpoved, ker pač skupaj ne moreta delat, če jo želi kdaj pozabit. Ravnokar mi je pokazal sms (sem ga prosila, da mi poroča, kako se bo zadeva reševala), kjer ji je povedal, da sem videla sms-je in da sem zelo zrelo prenesla ter da se me ne rabi bat. Njen odgovor pa je bil, da ne more verjet, da sem jih vidla in da se bosta jutri pogovorila.
On pravi, da ji bo povedal, da se je odločil za nas in da morata nehat s tem.

Vidim ga, kako strašno trpi in ga tudi razumem, ker odločitev zagotovo ni lahka. Jaz sem presenetljivo mirna. Glede na to, da ima 7. stopnjo izobrazbe in da je 2 leti iskal službo in jo na koncu komaj dobil za 5. stopnjo, sem mu predlagala, da se zmeni, da bi vzel neplačan dopust, ker jih itak nameravajo preselit v drugo enoto, ko bo ta končana (ona ostane tam) in jih je zdaj preveč ali pa da ga preselijo že zdaj v eno od obstoječih enot. Te trgovine so namreč v LJ 3, on pa se uvaja za 4., ki naj bi jo odprli že novembra pa se je, itak, nekaj zavleklo.

No, evo, takle mamo!

Jaz pa lahko rečem, dobro si prenesla, da si mirno, mene bi pobralo. Ne bi mogla prenest, da njo noro ljubi mene pa ne, ko imam z njim na proti v tvojem primeru drugega otroka. Dobra si, klobuk dol res!

Jaz upam, da bosta to čim preje uredila, predvsem on, da si bo razjasnil in da se je resnično odločil za vas in da se umiri. Predvsem to, da ga nehajo begati druge ženske... malo grdo rečeno.

Držim pesti za vas user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 10.1.2011 15:58:08 >

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
10.1.2011 16:17:28   
aktak
Teyla upam, da boš Čim hitreje rešila s pregledi
Mišyka super za pregled, ampak nikar ne pretiravaj z delom, saj veš da sedaj nam je dovoljeno zabušavat user posted image
Tigrica danes očitno nisi edina, ki jo daje gnezditveni sindrom, tudi moja malenkost pere in suši cotke za user posted image , pa še user posted image je bil priden čez vikend in je sestavil previjalno mizo in skoraj vse postavil na mesto, tako da sedaj samo še operem in zlikam pa bo user posted image
Meta21 vsaka ti čast jaz bi na tvojem mestu tako znorela, da bi šlo vse po zraku, mislim, da bi ga fentala...
Vipercat babice so res zakon, posebno še če imajo kak radodaren dan user posted image
PilotGirl uspešno učenje ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
10.1.2011 17:01:42   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ojla punce

vipercat mislim da imam stargate v celoti na Cdjih (do 9.sezone), tudi Atlantis (2 ali 3 sezone). Lakho ti komot posodim. Iz kje pa si drgač? lahko greva na kavico, če nisi predaleč. Jaz sem iz Lj, mi tudi Postojna ali Kranj ni predaleč.. user posted image

Jaz tudi svojega dragega vedno informiram katera ježe rodila, pa kako jim gre. pa kakšno slikico pokažem. Včeraj se je čisto raznežil ob tisti mali nogici na slikici od delfinke. user posted image

little*miss OMG kako je pa mačku to uspelo? user posted image

mija24 če si tekst kopirala, potem smeškoti izginejo. user posted image

Vidim, da vas je večina imela slab spanec. Moj je bil pa danes kar presenetljivo dober.Sicer me je skoz tiščalo na wc, tako da se je mala verjetno že malo spustila. Me je pa včeraj tako zvijalo po trebuhu, pa enkrat v križu, da sem že na uro pogledovala. Ampak ni bilo nič iz tega. user posted image

Zdajle sem klicala v Porodnišnico, pa mi ni znala povedat. je vprašala, če je moja G to mislila kot pod nujno, da potem moram takoj priti. Če me je pa naročila za patološko nosečnost, da pa me mora naročit. Se mi zdi, da ne spadam pod nobeno izmed teh dveh variant. Tako da je rekla naj pokličem svojo G in vprašam ter potem pokličem nazaj. Jao, kera zmešnjava. user posted image Zdaj bo še moja G mislila da sem neresna.

ja super, potem ti tudi trebnje ne bo predaleč. te z veseljem vabim na kavico, pa še kaj bom spekla zraven - da se ti malo oddolžim za cdje ki jih boš prinesla s seboj user posted image user posted image  si za?????

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
10.1.2011 18:23:22   
FoxyLady

Čer!

Jz sem še kr doma.In še kr "kinderjajček". Po pregledu so me poslali domov do naslednjega ponedeljka. Ko bo po PDP-ju že 37 teden in takrat se bomo pomenli glede sprožitve poroda. Po eni strani sem malo razočarana zaradi tega ker sm misla da bo že ta teden kaj.Po drugi strani pa vesela ker sem še prišla domov in da me niso obdržali v P,saj bi brez veze ležala noter do drugega tedna.
So mi pa potrdili,da se nekaj dogaja saj sem se že začela odpirat,tak da zna kej bit.
No, toliko o tem.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.1.2011 18:28:06   
FoxyLady
Sara- meni je danes G povedala da je otrdevanje trebuha v zadnjem mesecu kr značilno saj se telo pripravlja na porod. Važno je da čutiš 10 sklopov gibov na dan.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.1.2011 19:31:43   
ninchi9
Punce, kaj pa utrujenost, a katero muči?

Jaz imam ziher 3 dni na teden take, da ne morem niti vstat iz postelje. Danes je eden teh - tak hudo mi še ni bilo. Kot da 5 dni skupaj ne bi spala. Ne morem ne jest, ne stat, hodit, kaj šele, da bi kaj postorila po stanovanju. Pa ne vem, kako si naj pomagam - jemljem železove tablete, C vitamin in še Femibion. Kaj še naj pojem, da mi bo bolje user posted image Ne morem si predstavljat, da bi v takem stanju morala skrbet še za otročka. Meni to namreč ni normalno, ker na začetku nosečnosti niti približno nisem bila tako utrujena. Lahko bi spala v eno cel dan in celo noč... In kako sploh lahko rodiš v takem stanju, če se niti premikat ne moreš....bleda pa kot strela - tlak imam pa rahlo povišan, ker sem si merila danes - tako da mi ne grejo nekak skup ti moji simptomi.
REs mi je zelo hudo in to za moje pojme ni več normalno - v sredo naredim paniko pri G - pa naj mi pomagajo, ker tak ni za živet. user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
10.1.2011 19:43:12   
Teyla
Odločba CSD a to govorite za starševski dodatek oz porodniško? Ker jaz sem dobila odločbo samo za paketek, drugega še nič. Bo po porodu, se mi zdi.user posted image

No, zadeva je taka, da sem jaz laufala iz službe domov se stuširat, mojega pobrala, da me je peljal v P, zato da sem tam od ene zdravnice/babice izvedela, da bi mogla priti zjutraj. Sicer je bila ful prijazna in vse, ampak meni ni bilo nič jasno. Je rekla, da to moram ležat na oddelku, da oni naredijo te teste ipd. Meni pa nihče nič pojasnil. Tako da sem rekla oz se zmenila da pridem jutri zjutraj. Če me bodo jutri poslali domov, češ da nisem naročena, jih bom nekam poslala. user posted image Moj je skorajda znorel, pravi da ne šteka kaj se gredo. Me je še vprašala, kdaj sem dobila te izvide in ko sem rekla v petek, je bila vsa začudena (češ kaj čakam), jaz sem ji pa samo rekla, da nisem vedela, kar je razumela. Upam, da jutri to uredim. G bi mi pa lahko povedala, da bom tam mogla ostat, edino, če se je ta gospa zmotila. Ah, bom že jutri videla. še tega mi ni znala povedat, če moram prit na tešče al ne. Oz ni bla ziher. user posted image

vipercat lahko se zmeniva za kavico, ni problema. Samo da izvem, kako pa kaj bo jutri oz da dam to mimo, ok? user posted image Aja, pa na CDje sem zelo čustveno navezana, tako da bo še ena kavica, da jih vrneš, obvezna. Morda na kakšnem srečanju naših štručk? user posted image

FoxyLady super, da so te poslali domov. Verjamem, da komaj čakaš štručko, ampak bo treba še malce počakati. user posted image

ninchi9  user posted image user posted image Probaj kakšno tabletko železa več pojest, al pa hrano bogato z železom. utrujenost je lahko posledica slabokrvnosti.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 10.1.2011 19:48:15 >

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
10.1.2011 20:56:29   
tamy82
Mišyka pazi nase in kar lepo počivaj, sej ni treba, da je vse pospravljeno user posted image

Tigrica jaz še kar čakam na odločbo CSD (od 22.12.), bom morala prav poklicat, da vidim kaj je na stvari. To se gre za odločbo za paketek, o porodniški oz. starševskem dodatku pa šele po rojstvu odločajo.

diane tale torba od neckermanna pa prav fajn zgleda (sem jo pogledala ne netu), ampak več kot to pa ne vem user posted image

sara1986 tole otrdevanje je pa vsekakor znak, da se bliža dan d user posted image ... ne vem, če je kej narobe zaradi tega no.

pilotgirl ti tudi počivat, faks bo že malo počakal, je pa je tvoj user posted image bolj važen user posted image

foxylady a ni boljše, da si še malo doma? Sej verjetno ne boš več dolgo čakala na svojega user posted image , tako da provaj uživat v teh "zadnjih" dneh user posted image Pa držimo pesti zate!

ninchi tole pa ni ravno ok, da si tako zelo utrujena. Ne vem, omeni vse to tvoji G, ker meni se zdi malo pretirano no ... user posted image

teyla kaj pa tem v P ni jasno? user posted image Upam, da vsaj jutri rešiš tole in da bo vse ok ... user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.1.2011 21:34:35   
Patrisha
ojla punce vsem user posted image user posted image
jaz sem sicer tak tak, izpit za mano.. rahlo razocarana pa bomo viddli ce bo kaj user posted image sicer ne vem kaj pricakujem po slabem tednu ucenja 10 zakonov, 1 ornk bukli pa toni zapiskov user posted image . Bo ze. Zdaj jem cimetove poustrcke z vrocim mlekom in picim spat! ju3 pa dalje na predavanje user posted image user posted image lahko noc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
10.1.2011 21:37:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
pilotgirl ti tudi počivat, faks bo že malo počakal, je pa je tvoj user posted image bolj važen user posted image

Ja problem je, da mam dva izpita pol kolokvijev narejenih in mi zapadejo, če letos ne naredim še zadnjega. Mi je škoda takole stran metati kolokvije. Profesor pa je reku kr prite, ko se mu razložila problem, malomanj kot saj prite se podpisat pa neki napisat.
No sej bo.

A kej komaj čakate, da bomo mele štručke v roki?user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
10.1.2011 21:42:00   
little*miss
Čer

Danes pa ste bolj redkobesedne..user posted image

Čestitke vsem za nove pregledeuser posted image

Foxylady saj boš hitro zibala.. Res pa je boljše da čakaš doma, kot v porodnišnici.

Teyla fajn reši jutri user posted image user posted image

Mislila sem še napisat par stvari, pa se ne spomnim kaj user posted image

aja, za mačka..imamo tako ograjo da komot skoz pade, on pa še čisto na robu spi user posted image Saj zato, ker imamo tako ograjo tudi Tio dol in gor nosim. No, gor gre sama, ampak vedno v spremstvu, dol pa jo rajši nesem. In potem mi posledično tudi trebuh bolj otrdeva user posted image

Danes pa se vam morem pohvalit. Tast je naredil centralno v spalnici in sta z mojim radiator dala na steno user posted image Nisem mogla verjet svojim očem. Včeraj je tašča mojega spraševala kak daleč je zgoraj, pa ji je začel razlagat da še more malo zakitat in bo konec. Da bi zdaj že lahko imel tla nareta, ampak se centralno čaka, pa je rekla tašča da tast ne najde nekih nastavkov, da jih je povsod iskal (blablabla..user posted image ) Btw po te nastavke je danes moj šel v trgovino s kopalniško opremo, ki je oddaljena manj kot km. user posted image Tako, da je očitno tašča rekla nekaj tastu, da se je končno premaknilo. Saj bi razumela, da bi bilo to evem koliko dela s tem in bi bil tast na ful zaseden, ampak me je danes razpizdlo, ko je bil v petih urah z vsem konec. To bi se lahko že pred mesecem dni naredilo in bi do zdaj že spalnica nareta bila. user posted image No, ampak glavno da se premikajo stvari..

Tamala spi, jaz pa grem še nekaj pojest in probat spat. Upam, da bom danes lažje spala..

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
10.1.2011 21:43:24   
Tigrica86
no, to glede odločbe pa res ne razumem... a pol nj js kr lepo bom doma od takrat, k js predvidevam, da bi mogla porodniško nastopit... ka pa če sm se zmotla pri izračunu (pa da bi še v službi mogla bit?), kk pol to nardijo user posted image ma so kamot tti naši birokrati user posted image k je pa treba kdaj kako položnico poslat, so pa še kak dan prezgodnji user posted image

za paket mi je pa že tk rekla, da dobim šele 15.2. nakazilo user posted image no, da bo vsj takrat!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
10.1.2011 21:49:54   
meta21
ninchi, možno da je kaj s krvjo... Kaj pa hrana? Ješ dovolj? Drugače pa jaz zdaj ko imam že enega otroka pravim, da HB, da je tako nezahteven, da lahko tudi počivam zraven njega. Saj potem vedno več zmoreš se mi zdi.

CSD-meni je rekla, da za prve 3 mesece dobim takoj, tisto drugo pa malo kasneje, da se ne bom kaj sekirala. Sem pa dobila v isti kuverti kot to prvo odločbo tudi odločbo za paketek.

Glede moje reakcije pa bom rekla, da zadeva postane precej drugačna, ko se sam znajdeš v taki situaciji. Poleg tega ima vsaka izmed vas verjetno pred očmi svojega partnerja, ki vam trenutno izkazuje vso pozornost in ljubezen in ko je stanje tako, si upaš težit in piz.it. 10 let sva skupaj in vsa ta leta sem si upala tudi spakirat in it, ker sem vedela, da me obožuje in da bo pritekel za mano. In vedno je ... Ko pa enkrat začutiš, da zgubljaš partnerja in hkrati svojo življensko ljubezen pa začneš razmišljat preden kaj rečeš, skušaš ga dobit nazaj in ne preizkušat, koliko si lahko dovoliš.

Joj, veste kolikokrat sem slišala kakšno tako zgodbo in se zaklela, da bi meni dec samo enkrat kaj takega naredil, da mu že pokažem hudiča ipd. No, upam, da vam nikoli ne bo treba razumet moje situacije.

Sploh pa mu lahko zamerim le to, da je pustil, da je šlo tko daleč. Ne morem mu zamerit, da se je zaljubil in če bo res danes (trenutno sta verjetno že na pijači) zadevo zaključil, ji povedal, da se je odločil za nas in pika, ga lahko samo spoštujem. Ženska ga koneckoncev obožuje, samo pomignil bi ji in bi bila njegova v vseh pogledih, ima pol manj kil kot jaz v nenosečem stanju, brez obveznosti je ... on pa se je odločil za nas. Preden je šel v službo, mi je rekel, da bo popravil kar je zaj ...., da naj me ne skrbi več. Popoldne me je še 2x klical in mi vsakič zagotovil, da ne rabim več skrbet pa še eno raziskovalno delo mi je naložil, češ da se moram zamotit, da se ne bom mučila do njegovega prihoda. Upam, da nisem preveč naivna. Bom poročala.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
10.1.2011 22:11:33   
little*miss

ninchi, možno da je kaj s krvjo... Kaj pa hrana? Ješ dovolj? Drugače pa jaz zdaj ko imam že enega otroka pravim, da HB, da je tako nezahteven, da lahko tudi počivam zraven njega. Saj potem vedno več zmoreš se mi zdi.

CSD-meni je rekla, da za prve 3 mesece dobim takoj, tisto drugo pa malo kasneje, da se ne bom kaj sekirala. Sem pa dobila v isti kuverti kot to prvo odločbo tudi odločbo za paketek.

Glede moje reakcije pa bom rekla, da zadeva postane precej drugačna, ko se sam znajdeš v taki situaciji. Poleg tega ima vsaka izmed vas verjetno pred očmi svojega partnerja, ki vam trenutno izkazuje vso pozornost in ljubezen in ko je stanje tako, si upaš težit in piz.it. 10 let sva skupaj in vsa ta leta sem si upala tudi spakirat in it, ker sem vedela, da me obožuje in da bo pritekel za mano. In vedno je ... Ko pa enkrat začutiš, da zgubljaš partnerja in hkrati svojo življensko ljubezen pa začneš razmišljat preden kaj rečeš, skušaš ga dobit nazaj in ne preizkušat, koliko si lahko dovoliš.

Joj, veste kolikokrat sem slišala kakšno tako zgodbo in se zaklela, da bi meni dec samo enkrat kaj takega naredil, da mu že pokažem hudiča ipd. No, upam, da vam nikoli ne bo treba razumet moje situacije.

Sploh pa mu lahko zamerim le to, da je pustil, da je šlo tko daleč. Ne morem mu zamerit, da se je zaljubil in če bo res danes (trenutno sta verjetno že na pijači) zadevo zaključil, ji povedal, da se je odločil za nas in pika, ga lahko samo spoštujem. Ženska ga koneckoncev obožuje, samo pomignil bi ji in bi bila njegova v vseh pogledih, ima pol manj kil kot jaz v nenosečem stanju, brez obveznosti je ... on pa se je odločil za nas. Preden je šel v službo, mi je rekel, da bo popravil kar je zaj ...., da naj me ne skrbi več. Popoldne me je še 2x klical in mi vsakič zagotovil, da ne rabim več skrbet pa še eno raziskovalno delo mi je naložil, češ da se moram zamotit, da se ne bom mučila do njegovega prihoda. Upam, da nisem preveč naivna. Bom poročala.

Govoriš, kot da si presenečena da se je odločil za vas, pa nebi smela bit. Saj pa ste njegova družina!! Že na začetku se je odločil za vas. Doma ima super ženo, lepega sina, še enega dojenčka na poti..popolno življenje, on pa bi za brezveze vse stran vrgel, ker je pač neka lušna frajla tam, ki nima obveznosti.user posted image Saj pa je sam vedel v kaj se spušča, če ne pri prvem otroku, pa zdaj pri drugem sto procentno. Saj se ne moreš odločit za otroka, drugi dan pa se ti ne da več in bi rad bil brez obveznosti..Upam da bo res popravil to zmešnjavo in da bo pozabil na njo, pa se popolnoma predal tebi in otrokoma. Ful mi je hudo za tebe, jaz sploh nevem kaj bi naredla v tvoji situaciji, ampak ne se pa poniževat in ga spoštovatuser posted image zato, da se bo za vas odločil. Spoštovala bi ga lahko, če se kaj takega sploh nebi zgodilo. Zdaj sem pisala brez repa in glave..upam da boš razumela sploh, kaj sem hotela napisat. user posted image

Upam, da bota rešila to, da boš lahko odpustila in probala it naprej. Res pa je, da si boš to nosečnost za vedno zapomnila. Ampak žal v slabem smislu user posted image

Poročaj potem, jaz pa držim pesti user posted image user posted image user posted image

(p.s.-kot vidite še ne spim user posted image )

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
10.1.2011 22:27:43   
meta21
Ne vem, mogoče sem res premalo samozavestna. Vseeno pa je to človek, ki ga ljubim že 10 let in komu pa bom popuščala, če ne njemu. Saj pravim, upam, da nisem preveč naivna. Komaj čakam, da pride in mi pove, kako je blo

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
10.1.2011 22:32:10   
Anonimen
Kako je pa s študentkam bodočim mamicam, kako pa me dobimo opravičilo, ko nam nastopi "porodniška", ker če sem prav razumela ta dokument rabimo, za faks potem za vlogo za ponovni vpis. Ali je dovolj rojstni list??

Meta jaz te čisto zastopim, da ga popuščaš, pred časom ne bi, zdej pa ker sem že toliko časa z mojim. Držim pesti, če boš kaj potrebovala za oporo ali pa nekoga, da se mu spoveš kar pokliči.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 10.1.2011 22:34:39 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?