hel32
|
En lep pozdrav še od mene, preden grem na pregled danes popoldan. Vidim, da vse več ali manj kočujemo z zadnjimi pripravami na naše štručke, tudi pri nas smo že v nizkem štartu , ja, malo še pa bo šlo zares, sicer, pa komaj čakam. Še nekaj, ko vam tako malo sledim, kateri sporočim ko bom rodila, oz.ketera mi bo dala telefonsko?? No, upam, da pa le mogoče kako Štajerko srečam v MB P, ko rodim Kaj bom oblekla za iz bolnice: body, majčka, plišasti pajac, kapica, rokavičke, čez pa še en debeli zimski pajac, in to je to. Sama bom pa šla kr v enakih oblačilih, kot bom prišla rodit, mislim, da ne bom drastično shujšala Mleko in velikost jošk, sploh ni nobene finte in povezave med tem, meni so se povečale iz 2. v 3. nosečnost iz A na C pa nisem imela pri 2. nič mleka, no, zdaj mi sicer neki teče, pa ne vem, a bo ali ne, pustim se presenetit Ena je govorila o dudi, ja v MB P sem jo jaz dobila, celo za domov , nič niso hudi, če ima otrok dudo, sam da je moj imel ful močen sesalni refleks in je non stop vlekel prstke , da je odmevalo , pa flaško tudi dobi, kakor hitro ugotovijo, da je preveč izgubil na teži, tam, 2 dan, ker takoj po rojstvu lahko bruhajo. Dosti imam si grem glavo posušit, poročam kasnaje. Meta21, kaj ti naj rečem, boga si si, bodi močna in pogumna, za otroka, ki ga nosiš, mislim, pa da ta zaljubljenost, moža ne pelje nikamor, odkrito se pogovorita, in en kup Foxy lady, cukica, upam, da se čim prej začne. Delfinka, dobrodošla nazaj!! Čakte, kako že pridem do Februark na FB, sem članica, ampak ne znam not