hel32
|
Pozdrav Da na hitro poročam iz pregleda, ker me tam v kotu čaka en kup plenic za zlikat. Pa se mi tako ne da, sem kot crknjenj konj, trenutno naš 16 mesečnik spi in imam priliko, ker potem, je misija nemogoče Mv dolg, zaprt, maternica meri že celih 36cm, kile +7, sem bila pohvaljena, da se nisem veliko zredila , pritisk OK., srček sva tudi poslušala in lepo bije, drugače pa imam pregled čez 1 teden- 19.1. 2011. In, končno, imamo vsa o blačila za našo malo miss, zdaj moram samo še izbrat, kaj pripravit za oblečt iz bolnice, no, čist, zadnji nakup pa pride naslednji teden na vrsto. Za nazaj priznam, da nisem skoraj nič brala, samo za Meto, ki ji želim res iz srca vse lepo in prav, in naj tako ostane , ostale bom pokomentirala drugič, ker likalnik me že kliče Hayabusa, se pridružujem zveličanih, kot cota utrujenih nosečih mamic, ki komaj čakamo, da se "znebimo" lampa Suzy, in ostale, jaz CTG-ja nimam razen, da bom čez rok, moram nato po 39 tednu v P to je to.Uau, že v 38 tednu, super. Kolcanje, vsak dan, od 3-4x , zelo prijeten občutek Ime smo že tudi izbrali