|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.1.2011 9:59:46   
HoneybeeMaja
Torej...jaz sem še vedno tu,še vedno v enem kou,občutek imam,da bom vsak čas počila,vse me boli...no jutri imam pregled,pa upam,da me bodo kmalu odrešili tega user posted image .

little*miss vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image A to sem prav prebrala,da gre tvoj user posted image na 3 urni shopping s tabo???Priden user posted image ,neverjetno,moj je po cca. uri nervozen,pa spreminja barve,pa drugače diha user posted image ,pa lulat ga,pa lačen ja,pa....Dedci pač! user posted image

PilotGirl midva sva zadevo z nočnimi omaricami in previjalno komodo rešila tako,da sva dala obe nočni omarici k mizarju za 15cm skrajšat in potem nama je uspelo tudi komo v sobo stisnit,skratka volk sit in koza cela,ali kako se temu reče user posted image .Sem pa v Avstriji gledala eno simpatično previjalno,pa še na kolesih je bila,kar se mi je zdelo priročno,pa še banjico za kopanje ima,tako da sem si predstavljala,da jo,ko imaš namen kopati preprosto odpelješ v kopalnico,no to je to: http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4333361

Aja...še to,včeraj sem imela na obisku patronažno sestro,nisem vedela,da bi naj opravile tudi obisk nosečnice,no kakorkoli,povedala mi ni nič pretresljivo novega,razen mogoče tega,da je nujno,da že v porodnišnici nosiš modrc za dojenje,predvsem zaradi opore,ker se dojke zaradi teže povesijo,posledično se mlečne žleze "raztegnejo" in lahko pripelje do mastitisa,prav tako me je opozorila glede blazinic za mleko,ki jih daš v modrc,da zna biti problem,če so iz umetnih materialov in nepropustne,prav tako masitis.
Jaz si modrčka za dojenje še nisem kupila,ker se mi do tega trenutka prsi niso niti malo povečale in brez težav nosim modrce iz časa,ko nisem bila nosečka. user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:08:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.1.2011 10:09:08   
hayabusa
Meta - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brezveze komentirat druga kot to da sem zelo vesela da se je tako izšlo in upam tudi končalo!
ninchy - nič se bat, jaz sem non stop hin, mam doma 15 mesečno hčerko in "nimam časa" bit hin ampak sem vseeno. Se vlečem kot megla, vse mi je odveč... bo bolje

Sem bla dans na CTGju vse je ok, nioč še ne zgleda da bi kaj kmalu kdo prišel na svet, upam da se v tednu, dveh to spremeni ker mi je res že čist odveč ta lamp!

Lepo bodite!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.1.2011 10:10:17   
Patrisha

HoneybeeMaja no ostanite kr cim dlje v enem kosu :)

sicer pa jaz mislim, da tile moderci niso toliko nujno potrebni. Dokler ti je stari ok, in te ne tisci ni panike. Problem nastane ko te tisci in zapira poti mlecnih zlezic.. potem pa vrjamem za kak mastitis - nastane kolk vem, ko se zleze zamasijo, zato je potrebno redno "pumpanje" in mislim, da je prsna crpalka bolj pomembna kot modrc. Jaz ga se nisem kupla in sploh ne vem ce ga bom... mi je nekak nesmiselni, ker tisto "zizo" komot vrzes ven in otrok lepo pije brez problema - posebej na zacetku ko si itak doma in obicjano se partner zraven in je lazje... kasneje pa se tak zdresiras ko sus ( ce mene vprasas ) in das naramnico dol in to je to... nvem, ce se motim, naj me katera popravi prosim.

Hayabusa
, mnja mislim, da ze vsem pocasi najeda... jaz kr hodim z odvezanimi cevlji posvetu user posted image , pizamo mi user posted image gor vlaci, bog ne daj da kaj pade na tla, ker tam lezi celi dan user posted image user posted image user posted image user posted image , sej se malo pa bo!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 11.1.2011 10:13:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.1.2011 10:25:16   
DIANE
hm tut zej je jst ne najdem več sm pa našla jo tule takšnale je
http://www.lovecnacene.si/otroska-previjalna-torba-3391543/m/941597/
samsara men je dala v lekarni granobil
Lep dan

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
diane tale torba od neckermanna pa prav fajn zgleda (sem jo pogledala ne netu), ampak več kot to pa ne vem user posted image

Jaz bi jo tut pogledala, pa je ne najdem user posted image Pomoč user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.1.2011 10:36:52   
suzy29
user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.1.2011 10:45:26   
Tisia
little*miss vse najboljše za roj.danuser posted image
upam da ti bo šoping uspeluser posted image
samsara04 upam da se čimprej pozdraviš,lepo počivatuser posted image
aktak super za posteljico in fajn taščo user posted image
 mija24 lepo poštimajte na pregleduuser posted image  pa javi kako je bilouser posted image

slabokrvnost jaz sem dobila tablete retafer,pa jih kar pozabim spituser posted image  no moram pazit,ker sem toliko utrujena in nenaspana...
nina33 in foxylady a ve ste tudi čule ,če bi vedela bi se vam pridružilauser posted image sem ravno takrat vstala na wc pa sem bila taaaaako lačna da sem morala kefir spit in jabolk pojestuser posted image
pilotgirl uuuuuu to pa je burna reakcija oduser posted image  kaj mu je pa bilouser posted image  se nista mogla zmenituser posted image ,ne vem kaj bi rekla na touser posted image  sorryuser posted image user posted image  lepo da vztrajaš z faksom in izpitiuser posted image
in ti tudi patrisha..res ste pridne jaz ne vem če bi mi šlo kaj v glavo pri tem spominuuser posted image
meta21 srčno upam da so tvoje težave minile in da bosta vztrajala, ter še bolj utrdila svoj zakonuser posted image  oprostiš itak nekomu ki ga imaš rad,pozabiš malo težjeuser posted image ..glejta da se ne bosta obsojala in poskušala čim bolj prebroditi tele trenutke v miru in spoštovanju drug drugega...samo nekaj bi pripomnila da sebe najbolj spoštuj,..pa kaj če je tista brez obveznosti in je bolj suha,ter mlajša...to ne pomeni da nisi ti vredna ljubezni in da lahko tako dela...sicer nobenega ne obsojam, to se zgodi ampak ni pravično do tebe....tega ne bi smel dopustiti da se sploh zgodi.....poskušajta priti temu do dna zakaj je iskal nekaj v drugi,ali je to nedolžen flertuser posted image  ali zgolj pogovor, ki vama ni uspeval...ali pa je bil sex v mislih???? 
šele potem bosta rešila zadevo,saj nekateri iščejo samo psihično tolažbo pri nekom,pogovor....odvisno kaj se je dogajalo v njegovi duši...definitivno je to zelo težko obdobje za oba in to kar ti praviš da mogoče si naivna....mogoče si ali pa ne ,ampak ti pokazuješ s tem zaupanje v njega...on bo na slabšem če bo to izkoristil...saj popraviti ne bo mogel če izgubiš zaupanje v njega...to je pa tista stvar ki je najhujša v zakonu....vso srečo vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no sedaj pa jaz...user posted image spala obupnouser posted image ...in ko sem že zbujena mi pade na misel user posted image da bi moža crkljalauser posted image pa me začnejo krči grabit v trbuhuuser posted image  tudi pomislit ne smem na kaj takega me že zvije krčuser posted image mislim k je kaj pravice na tem svetuuser posted image  kdo bo čakal še 2 mesecauser posted image user posted image ...
na CSD sem šla in so mi preračunali da se je definitivno bolje prijaviti kot gosp.pomočnica da bom imela boljšo porodniško, kot starš.nadomestilo,tako da sem včeraj urejala papirje in smo danes oddale s sestro potrebo po delavcu na zavod...naslednji teden se prijavim v del.razmerje in nesem na CSD vlogo za porodniškouser posted image
no tukaj pada dež in se mi še bolj spi,pa še nekaj me glava boliuser posted image  ziher ker se ne morem crkljat z dragimuser posted image ...evo sem že čisti dedc postala z temi hormoniuser posted image
kaj dogaja pri vas punce???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 10:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.1.2011 10:49:30   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

A kej komaj čakate, da bomo mele štručke v roki?user posted image

Ne vpraši..........če bi rodila že včeraj, bi bilo skor pozen user posted image user posted image

Sem bila pa včeraj  na CTG-u in je zaenkrat še vse ok. Nič še ne zgleda, da bi kaj kmalu prišlo do poroda. Upam da se do drugega tedna, ko imam spet CTG  to kaj spremeni  user posted image   . Za na seznam : CTG= 18.1.

Danes sem pa vstopila že v 38T  . JUHUUUUUUUUUUUU............. user posted image  user posted image

Foxylady; saj bo......... boljše pa je, da čakaš doma, kot pa v porodnišnici. A ne?user posted image

PilotGirl, držim pesti za  kolokvije user posted image  user posted image  user posted image . Glede tvojega pa user posted image ...

Za bradavice: sem nabavila lanolin MultiMam...

user posted image  ; Jaz tudi svojega dragega vedno informiram katera je že rodila, pa kako jim gre....

Kolcanje; našemu čmrlu se kolca tudi po 2x- 3x na dan

user posted image user posted image user posted image ...........za vse bodoče nakupe

user posted image user posted image user posted image ..........za vse današne preglede

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.1.2011 10:50:06   
suzy29
little*miss ;

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.1.2011 10:51:51   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Torej...jaz sem še vedno tu,še vedno v enem kou,občutek imam,da bom vsak čas počila,vse me boli...no jutri imam pregled,pa upam,da me bodo kmalu odrešili tega user posted image .

user posted image user posted image user posted image si pa dolgo zdržala 3v1user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.1.2011 10:56:24   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Sem bila pa včeraj  na CTG-u in je zaenkrat še vse ok. Nič še ne zgleda, da bi kaj kmalu prišlo do poroda. Upam da se do drugega tedna, ko imam spet CTG  to kaj spremeni  user posted image   . Za na seznam : CTG= 18.1.

Danes sem pa vstopila že v 38T  . JUHUUUUUUUUUUUU............. user posted image  user posted image  

Kolcanje; našemu čmrlu se kolca tudi po 2x- 3x na dan

super za pregleduser posted image user posted image  uuuu si že 38 tednuuser posted image  no sedaj pa bo kmaluuser posted image user posted image
ja našemuuser posted image  se tudi 2-3x na dan kolca...user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.1.2011 11:01:28   
Patrisha
no jaz sem tudi zacela ugotavljat, da se nasi zabi tu pa tam kolca.. sicer sem to zaznala sele v 34 t, ampak ok :) je pa prav zanimivo ja..

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.1.2011 11:25:21   
hel32
Pozdrav

Da na hitro poročam iz pregleda, ker me tam v kotu čaka en kup plenic za zlikat. Pa se mi tako ne da, sem kot crknjenj konj, trenutno naš 16 mesečnik spi in imam priliko, ker potem, je misija nemogočeuser posted image

Mv dolg, zaprt, maternica meri že celih 36cm, kile +7, sem bila pohvaljena, da se nisem veliko zredilauser posted image user posted image , pritisk OK., srček sva tudi poslušala in lepo bije, drugače pa imam pregled čez 1 teden- 19.1. 2011.

In, končno, imamo vsa o blačila za našo malo miss,user posted image user posted image zdaj moram samo še izbrat, kaj pripravit za oblečt iz bolnice, no, čist, zadnji nakup pa pride naslednji teden na vrsto.user posted image

Za nazaj priznam, da nisem skoraj nič brala, samo za Meto, ki ji želim res iz srca vse lepo in prav, in naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image , ostale bom pokomentirala drugič, ker likalnik me že kličeuser posted image user posted image

Hayabusa, se pridružujem zveličanih, kot cota utrujenih nosečih mamic, ki komaj čakamo, da se "znebimo" lampauser posted image

Suzy, in ostale, jaz CTG-ja nimam razen, da bom čez rok, moram nato po 39 tednu v P to je to.Uau, že v 38 tednu, super.

Kolcanje, vsak dan, od 3-4xuser posted image user posted image , zelo prijeten občutek user posted image user posted image user posted image

Ime smo že tudi izbraliuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.1.2011 11:35:17   
Patrisha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!
NO KR LEPO POVEJ GA :))) to evo nova tema IMENA NASIH PIKIC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja se to :) tiste, ki ste ze izkusene pa to ne :) bi lahko malo bolj natancno opisale popadke. Sicer mene je vsceraj nekaj spikalo od kriza naprej v trebuh in ja sej ne vem kaj je blo... potem je minlo user posted image user posted image user posted image prav na zivce mi gre, ko ne vem kaj naj pricakujem user posted image user posted image user posted image sej vrjetno pr 5tem bom tocno vedla kak pa kaj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 11.1.2011 11:38:04 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.1.2011 11:35:31   
ninchi9
Littlemiss - Happy birthday!!user posted image user posted image Jutri se vidiva??? Mogoče... Kdaj maš uro?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.1.2011 11:47:37   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!
NO KR LEPO POVEJ GA :))) to evo nova tema IMENA NASIH PIKIC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja se to :) tiste, ki ste ze izkusene pa to ne :) bi lahko malo bolj natancno opisale popadke. Sicer mene je vsceraj nekaj spikalo od kriza naprej v trebuh in ja sej ne vem kaj je blo... potem je minlo user posted image user posted image user posted image prav na zivce mi gre, ko ne vem kaj naj pricakujem user posted image user posted image user posted image sej vrjetno pr 5tem bom tocno vedla kak pa kaj user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja pri 5em boš pa sigurno vedela,jaz bom 3ič pa ne vem kaj naj pričakujemuser posted image ....definitivno boš vedela ko bodo začeli popadki jih ne moreš zgrešiti,če ti pa voda odteče pa splohuser posted image .....in vrejemi da je zakon, ker ne veš kaj te čaka ,ker je mene že malo strahuser posted image ker vem kako je in z drugo pupo se mi je zamerilouser posted image  upam da bo tole sam ven padlouser posted image k že tako nizko nosimuser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 11.1.2011 11:48:33 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.1.2011 12:25:46   
Tretjedete
Pozdrav še od mene...

mija24, jaz sem za začetek kupila tri pakete vložkov, ostalo naknadno.... Vsekakor pa je mogoče, da je tvoj dojenček starejši kot so zračunali...

nina33, da-da nima majic za dojenje, so iz h&m, če se ne motim...

PilotGirl7, joj, boščika... Te razumem, ni ti enostavno, hormoni delajo svoje, gledaš nered in si misliš, kaj vse je treba do otrokovega rojstva narediti, tvojemu pa tudi ni lahko; verjetno se trudi po svojih močeh, nekega napredka pa ni... In potem seveda poči.. Saj bo bolje, lepo počasi, pa bo...

meta21, vesela sem zate in za tvojega! Za družino se je vredno boriti, sploh če je pri obeh interes!!

HoneybeeMaja, jaz nosim modrček za dojenje že nekaj časa; ravno zaradi opore in seveda ker so mi moji premaliuser posted image  Drugače pa sem si kupila bombažne pralne blazinice za dojenje, skupaj z modrčkom pri da-da....Zaenkrat zadovoljna.... Več bom nabavila naknadno, ko vidim, če so mi všeč...

Patrisha, po moji logiki ravno pumpati ne smeš, ker ustvarjaš lažno potrebo po mleku.... Torej tvoriš več, kot tvoj dojenček spiješ. Po moje je treba zgolj redno pristavljati, na obe strani, da se uskladita ponudba in povpraševanje...

Drugače pa mi danes nenormalno otrdeva trebuh, še več kot drugače, pa boli me vse skupajuser posted image  Če se bo nadaljevalo, ne vem, če se ne bom šla pokazati...

Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.1.2011 12:32:24   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

user posted image user posted image  ja pri 5em boš pa sigurno vedela,jaz bom 3ič pa ne vem kaj naj pričakujemuser posted image ....definitivno boš vedela ko bodo začeli popadki jih ne moreš zgrešiti,če ti pa voda odteče pa splohuser posted image .....in vrejemi da je zakon, ker ne veš kaj te čaka ,ker je mene že malo strahuser posted image ker vem kako je in z drugo pupo se mi je zamerilouser posted image  upam da bo tole sam ven padlouser posted image k že tako nizko nosimuser posted image

Patrisha, a ime te zanima, ja mi bomo imeli pa Lukasa in Lucijo, kar pomeni svetloba, luč,...kao...
Hja to glede popadkov je tako, da bom jaz tudi 3jič, pa tudi nekako ne vem, no ja glavno je to, da me začne najprej neki špikat okoli maternice, pa vse dol do medeničnih kosti, potem pa čutim neko raztezanje, ma ne vem v glavnem, razen tega da se mi zdi, da mi vse narazen vleče user posted image user posted image user posted image  mi še voda ni odtekla,ne pri 1., ne pri 2., mi so mi obakrat mehur predrli v P, ker takrat se pa definitivno začne.
Sicer pa bodi brez skrbi, DA BOŠ VEDELA DA JE TO TO; KO SE BO ZARES ZAČELO!

Biljana, kaj veš, kaj bo tokrat, meni se tudi zdi, da bo zdaj zdaj vse ven padlouser posted image

A veste, da sem jaz že vse tetra plenice zlikalauser posted image user posted image user posted image , pa ne vem, pri prvi sem jih likala cel dopoldan,sam, kaj, ko se mi zdaj ne da kuhat, bom sam pečenice nardila pa malo pireja, pa kako solato, pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil hel32 -- 11.1.2011 12:33:59 >

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.1.2011 12:33:07   
Patrisha
ja sam ce ti otrok ne pije dovolj kaj pa pol? pa mas ti ful mleka?? nam so v MS povedli, da mores joskice lepo praznit, ze produkcijo nove runde... no sej ne vem.. nimam izkusn.. sam se mi zdi po eni strani logicno.. nvem..

mnja ker moras kao ven praznit do ohlapnosti, da pride nova runda not, in si jih moras redno praznit.. zato pa so predlagali shranjevanje mleka.... kar je tudi logicno in smiselno.. ker ce ne praznis in je staro noter se potem zabasejo zleze in pride posledicno do mastitisa in vrocine + fopanje z antibiotiki - kolk poznam punce, ki so mele probleme s tem..

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 11.1.2011 12:46:38 >

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.1.2011 12:36:47   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

Patrisha, a ime te zanima, ja mi bomo imeli pa Lukasa in Lucijo, kar pomeni svetloba, luč,...kao...
Hja to glede popadkov je tako, da bom jaz tudi 3jič, pa tudi nekako ne vem, no ja glavno je to, da me začne najprej neki špikat okoli maternice, pa vse dol do medeničnih kosti, potem pa čutim neko raztezanje, ma ne vem v glavnem, razen tega da se mi zdi, da mi vse narazen vleče user posted image user posted image user posted image  mi še voda ni odtekla,ne pri 1., ne pri 2., mi so mi obakrat mehur predrli v P, ker takrat se pa definitivno začne.
Sicer pa bodi brez skrbi, DA BOŠ VEDELA DA JE TO TO; KO SE BO ZARES ZAČELO!

Biljana, kaj veš, kaj bo tokrat, meni se tudi zdi, da bo zdaj zdaj vse ven padlouser posted image

A veste, da sem jaz že vse tetra plenice zlikalauser posted image user posted image user posted image , pa ne vem, pri prvi sem jih likala cel dopoldan,sam, kaj, ko se mi zdaj ne da kuhat, bom sam pečenice nardila pa malo pireja, pa kako solato, pa bouser posted image

pridna!! joj jaz sem tut te plenice peglala celo jutro groza!
lepo ime, zelo user posted image user posted image nasa bo pa Gaia

Ej zadnic se mi je ze mama norca delala, da bom ziher vedla ko bo akcija :) no v to ne dvomim.. ampak jooooooooooj ocitno bom mogla lepo pocakat :)))

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.1.2011 12:48:44   
maurica
sem vse prebrala, ma sem pol stvari pozabla ... user posted image

meta; sem vesela za vaju, upam, da bo to za vaju ena izkušnja iz katere se bosta oba veliko naučila in ki vaju bo povezala user posted image . pol pa čim prej na ene skupne počitnice user posted image

litlle miss; vse naj naj user posted image

hel32; user posted image za pregled

jaz sem tudi danes spala d0 9.30 user posted image

čutim, da se je otroček občutno umiril. malo miga, glih toliko, da me potolaži, ne vem pa če bi naštela 10 gibov user posted image . kako je pri vas (predvsem tiste, ki imate bolj na začetku rok)?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.1.2011 12:59:14   
lil_
Kako veste da boste vedle ko bo akcijauser posted image

Drugac smo se vedno v porodnisnici, se pa tut ze kdaj previjemo same. S hrano se vedno strajkatauser posted image sam sm tut jezna na sestre, k jih vsak obrok ne matrajo s cucljom. Zakaj bi se onedve matrale vlect po cuclju, ce jima dajo po sondi. Kako bosta pol jedle same, ce jima sploh ne dajo moznostiuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.1.2011 12:59:51   
trsica
meta21, sem vesela, da se je odločil, kot se je.

litlle*miss, še tu vse najboljše

Jaz še vedno v enem kosu. Spet ostala sama v sobi. user posted image
Popadki- meni zategne trebuh spodaj (kot pri menstruaciji, preden jo dobiš) in drži kake pol minute do minuto. In nato popusti. In, če se ti to začne periodično ponavljat, je to to. Tko, da mal poglejte takrat na uro, pa boste vedele. Če pa se vam to dogaja občasno, pa ni panike. Aja, moji cimri se je pa ta "zategnitev" pojavila v križu. A ker je bilo spet periodično ponavljanje, je vedela, da so to popadki. Ekola.user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.1.2011 13:07:04   
Patrisha
tnx :) sej do akcije se bom 100 krat vprasala ziher user posted image
trsica ti pa kr lepo "uzivaj" v samoti, ker pol vec nebos in cimlje dlje ostanite v 1 kosu! sicer nisem lepo napisala, ampak zdaj pa mores res pocivat, hoces ali noces! se dobro, da si online, ker jaz nvem kak bi blo na mojem mestu ce bi bla noter user posted image bi se mi cisto scufalo =)
lil_ pocasi in prodorno! bote se ze uskladile, sam je res noro, ti hoces cim prej navadit otrocka, oni pa ah zakaj bi??? jooooooooooj, bi jih sklofotala!!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?