|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
10.1.2011 10:41:23   
tamy82
biljana, mišyka in vse ostale, ki bi želele bit del februark2011 tudi na FB - pišite mi na ZS, ker vas moram najprej dodat med FB frende in šele nato lahko pridete v skupino user posted image smo dobro zaščitene user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
10.1.2011 10:49:19   
suzy29
Dobro jutro punce........pa je spet ponedeljek..........

Danes imam kontrolo pri G in prvi CTG. Bomo vidli, če bo kaj pokazalo........potem poročam............

Torba za iz P, je prištimana! Prav tako pa tudi ostalo ( oprema, cotke, kozmetika, plenice,......). Čez vikend sem še preprala postelnino za zibko..... končno sem jo dočakala. Stem pa so se pri nas tudi zaključile zadnje priprave. na user posted image ...JUHUUUUUUUUU!!!Torbe nisem posebaj kupovala, sem porabila kar prenosno torbo, ki sem jo kupila zraven vozička user posted image  

Torba za v P- zame, je tudi prištimana! Sem pa te stvari dala kar v ruzak. Tako da, kar se mene tič, bi že lahko kar šla v rim user posted image .

Glede user posted image , že od začetka nič, ker ne smeva user posted image . Zaradi začetnih krvavitev, potem zaradi nizke nošenosti, sedaj zaradi MV..........skoz je nekaj user posted image ......se mi že kar malo trga! Moj pa kar dobro prenaša, pravi, da bo že počakal in da bomo potem vse nadoknadl........ Zgleda da bo pol kr konkretna akcija user posted image

Izcedek, imam tudi jaz povečanega. Sam ker me zaenkrat nič ne srbi, se preveč s tem ne obremenjujem. Dnevno pa uporabljam ščitnike perila, tako, da mi ni potrebno večkrat na dan menjavat spodnega perila. Imam pa te NATRACARE in so brez vseh dodatkov. So čist nature!!!! Prej sem mela ene druge in sem mela full problemov, ker so bili odišavljeni........zdej pa te ne zamenjam za nič user posted image . Sem pa tudi jaz prebrala, da je normalno, da se pred porodom (v zadnjih tednih, dneh) poveča izcedek. Zgleda da nam nič ne uide user posted image  

meta in Cukica ; user posted image , ne vem kaj naj napišem user posted image držite se!

valek, ni vse v velikosti!!!! Od mojga brata punca ima full velike, pa ni imela po porodu mleka niti za kapljico, kolegica ki pa je rodila pred 5 meseci, pa ima full majhne, pa pravi da ima mleka za izvoz . Tako da.........ne sekiraj se user posted image

foxylady in trsica, vama same najlepše želje, če se bo res vse skupaj že kmalu začelo user posted image  user posted image

Držim pesti za vse današnje preglede user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
10.1.2011 10:49:51   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Punce, zanima me, kako boste oblekle svoje dojenčke za odhod iz P in kako za doma?

Za iz P imam prištimano tole + zimski pajac ;

user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
10.1.2011 10:50:44   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

biljana, mišyka in vse ostale, ki bi želele bit del februark2011 tudi na FB - pišite mi na ZS, ker vas moram najprej dodat med FB frende in šele nato lahko pridete v skupino user posted image smo dobro zaščitene user posted image

poslano z.s. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
10.1.2011 10:55:22   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

poslano z.s. user posted image

Jaz tudi user posted image !

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
10.1.2011 11:05:03   
suzy29
V album sem dodala nekaj malega slik...........

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
10.1.2011 11:19:17   
hel32
user posted image En lep pozdrav še od mene, preden grem na pregled danes popoldan. Vidim, da vse več ali manj kočujemo z zadnjimi pripravami na naše štručke, tudi pri nas smo že v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image , ja, malo še pa bo šlo zares, sicer, pa komaj čakam.
Še nekaj, ko vam tako malo sledim, kateri sporočim ko bom rodila, oz.ketera mi bo dala telefonsko?? No, upam, da pa le mogoče kako Štajerko srečam v MB P, ko rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bom oblekla za iz bolnice: body, majčka, plišasti pajac, kapica, rokavičke, čez pa še en debeli zimski pajac, in to je to.
Sama bom pa šla kr v enakih oblačilih, kot bom prišla rodit, mislim, da ne bom drastično shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mleko in velikost jošk, sploh ni nobene finte in povezave med tem, meni so se povečale iz 2. v 3. nosečnost iz A na C pa nisem imela pri 2. nič mleka, no, zdaj mi sicer neki teče, pa ne vem, a bo ali ne, pustim se presenetituser posted image
Ena je govorila o dudi, ja v MB P sem jo jaz dobila, celo za domovuser posted image user posted image , nič niso hudi, če ima otrok dudo, sam da je moj imel ful močen sesalni refleks in je non stop vlekel prstkeuser posted image user posted image , da je odmevalouser posted image , pa flaško tudi dobi, kakor hitro ugotovijo, da je preveč izgubil na teži, tam, 2 dan, ker takoj po rojstvu lahko bruhajo.

Dosti imam si grem glavo posušit, poročam kasnaje.

Meta21, kaj ti naj rečem, boga si si, bodi močna in pogumna, za otroka, ki ga nosiš, mislim, pa da ta zaljubljenost, moža ne pelje nikamor, odkrito se pogovorita, in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image

Foxy lady, cukica, upam, da se čim prej začne.
Delfinka, dobrodošla nazaj!!

Čakte, kako že pridem do Februark na FB, sem članica, ampak ne znam notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
10.1.2011 11:24:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Čakte, kako že pridem do Februark na FB, sem članica, ampak ne znam notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne user posted image ............

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
10.1.2011 11:28:14   
Tisia
če ste že včlanjene sam poiščite februarke v iskanju in vam vrže skupino user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
10.1.2011 11:44:49   
tamy82
Upam, da smo zdej rešile problem s to FB skupino. Je pa res tako, da moraš skupino gor na vrhu poiskat, če hočeš kej pogledat/napisat ... user posted image Ja, res smo malo zakomplicirale, ampak tako noben drug, ki ni član, ne vidi, da ta skupina sploh obstaja user posted image
suzy29 sem ti poslala povabilo, tako da ko ga boš dobila in sprejela, boš naša polnopravna članica user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
10.1.2011 11:46:02   
tamy82
suzy29 in hel32 srečno na pregledu/CTG danes! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.1.2011 11:52:29   
trsica
Hoj. Še vedno v enem kosu. Bom pa do konca v P, ker mi morajo kontrolirat jetrne teste. V kolikor se poslabša, mi sprožijo. Sicer pa bomo čakali še minimalno dva tedna, če se seveda ne začne samo od sebe.
Danes sem bila na amnioskopiji. Če sem prav razumela, sem odprta 3 cm, plodovnica je še čista. Imam občasno popadke (tko ene dva na uro, nič pretresljivega). user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.1.2011 11:54:39   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica, sej glih na ta prav obisk nisem misnla hodt, no user posted image . Sem te hotla na kavčke h avtomatu "povabt" user posted image . Une tri ure maš pa res za familjo bol, čeprav malega ne spustijo bliz user posted image A poj tut ke pred Tv ne smeš? Zarad "miazem" pa tacga kao user posted image

Vem ja. user posted image Ti samo pokliči, pa ti bom povedala a lahko pridem al ne. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.1.2011 12:08:12   
Tretjedete
Pozdravček februarke!

Kako ste kaj preživele vikend? Pri nas smo uživali v sončku in poležavali... Čudovitouser posted image

Tamy82, jaz ima tudi ta sling in sem zelo zadovoljna. Na prvi pogled res to zavezovanje deluje zakomplicirano, ampak ko enkerat osvojiš zadevo, gre hitro... Ampak seveda vsak po svpje; jaz sem v glavnem zelo zadovoljna. Cena teh trakov pa je itak povsod tu nekje...

Nina33, joj, se popolnoma strinjam, da po porodu pogrešaš trebuh... Jaz na začetku sploh nisem mogla gledati slik, na katerih sem s trenuhom, sem se takoj zjokala... Glede otrok bomo pa mi po tejle frajlici zaključili; so nam trije dovolj...

Za bradavice: nabavila lanolin MultiMam... Ga ni treba brisati red dojenjem...
suzy29, user posted image  za tvojega dragega... Je lepo, ko te kdo malo razvaja...

Teyla, moj se je pred porodom delal, da je on ja trd kot skala in da vsekakor ne bo jokal, ti pa povem, da je v porodni jokal kot malo dete... Ma ko te preplavijo ta čustva, nimaš vpliva na to, ali boš jokal ali ne. Ma to mi je eden najlepših najinih skupnih spominovuser posted image

Tigrica86, ma jaz sem glede modrčkov mnenja, da raje dam malo več za enega poštenega, kot pa da kupim par res poceni, pa da mi to ni to... Pač moje mnenje. Tale od da-da pa mi je res super, super. Majice za dojenje so mi sicer všeč, ampak bolj kot varianta za spanje, ker opora ni ne vem kaj, za razliko od tega, ki ga imam.... So pa tudi majice narejena kot modrček, ja.

Lina80, dobrodošla med nami...

Obdarovanje s strani partnerja ob rosjtvu: tu pa moram mojega pohvaliti. Sem prvič dobila prstan z biserom in pa ujemajoče uhaneuser posted image Tokrat pa bom še videliuser posted image
HoneybeeMaja, o, potem pa boš kmalu spoznala svoja korenjakauser posted image
lil, lepo je brati, da ste superuser posted image  Prav zračiš s pozitivno energijo in z veseljem, se ful čuti iz tvojih sporočiluser posted image user posted image ž

Teyla, ja, če ima vnetje, je nožnica še manj prožna in občutljiva, tako da se le pozdravi...

meta21, nimam besed... Res ne vem, kaj naj ti povem in kako bi sama reagirala. Vem pa, da si nikoli ne bi želela biti druga ženska oz. mojega moža ne bi bila pripravljena deliti z drugo žensko, niti zavoljo otrok ne... Ma grozno no, da v nosečnosti moraš skozi kaj takegauser posted image  Ostani močna in naj vidi, da nisi odvisna od njega in da ne bo konec sveta tudi če gre! Na dveh stolih pa ne more sedeti...

valek, to s prsmi nikakor ne drži... Poznam primere, ki imajo ogromna prsa in niso dojile in take, ki imajo mini joške, in so potem dojile leto ali celo dve. Tako da sama velikost ni nobeno merilo, saj se mleko itak sproti tvori...

cukica, saj bo... Pridejo takšni občutki pri vsakemu od nas...

Se še beremo...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 12:36:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tretjedete)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.1.2011 12:37:00   
DIANE
Dan,
u ste se načvekala vas komej dohajam. Ko berem šele zej se zavedam da gre zares. No danes sm že tudi jaz zlikala prve cunjice. Torbe še nisem pripravila imam še malo časa hehehe. Še previjalne torbe nimam zase za v P bom pa kar doma eno navadno al potovalko al pa kako mal večjo torbo iz blaga vzela in to je to.

Nč zej se grem malo učit upam, da mi kej rata se naučit če ne se bom odjavila od izpita morem rečt da sm tok lena k ****s kar ne da se mi.

Lep dan vam želim,
user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 13:06:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.1.2011 13:22:22   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Kuku

Valek - kaj si se morala kaj prej dogovorit za obisk v porodnišnici Ptuj, ali sta s tvojim kar šla tja brez najave??

Meta - user posted image user posted image user posted image user posted image

Akupunktura - jaz bi tudi!!!! Samo nimam viška dnarja, tak kot Nina user posted image

Ne morš verjet, spala sem od šestih do osmih in sem zdaj že čist user posted image spet, tak da lahko noč punce.

Ninchi - sma se prej najavila za obisk v porodnišnici-pokliči ga. Angelo ali Petro:
Angela:041 317 367
Petra:041 936 342
lp

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.1.2011 13:29:01   
valek

Tudi jaz bi rada bila del februark na fb-ju:)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.1.2011 13:34:51   
mija24
pozdravljene februarke!

Dolgo se že nisem nič javila (nekako ni bilo časa al pa volje). Upam, da bom zdaj v zadnjem mesecu nadoknadila zamujeno in čvekala z vami sto na uro (sm nekaj slišala, da bi rade imele še tretji del). Preberem vas še dokaj redno ampak vse sproti pozabim (vam je kaj znano?). Bom probala pokomentirat po spominu za kar se spomnim:

Meta: upam, da se poštima tako kot si želita. Res, želim vama, da rata!
lil: ČESTITKE še iz moje strani, lepo se cartajte in uživajte v skupnih trenutkih vsi štirje

Glede povečanega izcedka: meni se je povečal zadnja dva tedna in sem že mislila, da je vnetje, pa mi je G rekla, da je to normalen izcedek značilen za nosečnost. Če pa peče, srbi ali ima neprijeten vonj pa gre po vsej verjetnosti za vnetje, ki ga je potrebno zdravit.

Priprave na : mi smo tut počasi začeli. Danes mi moj namontira previjalno desko na predalnik in pa stenske police za odlaganje stvari, pol smo pa počasi gotovi. Aja, cotke še preprat, itd...

Mam pa nekaj vprašanj in sicer: 1. koliko paketkov vložkov ste si ve kupile za začetek?
2. Moj prvotni PDP je 1. 2 (glede na zadno M), mi je pa G prestavila PDP na 13.2 in ta naj bi bil uraden. Stvar je v tem, da mi vedno na UZ govori, da je naš med večjimi. Je možno, da smo za kak teden starejši kot pa mislimo? Mogoče mal butasto vprašanje ampak me bega

Biljana: se vidi, da maš dober okus jaz imam namreč enak voziček (tut barva), enako previjalno podlogo in pa enga pajacka kot ti

Jutri imam pa pregled še predzadnjič pri moji G, pol me bo pa kar P prevzela (joj, kako gre hitro čas)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.1.2011 13:35:40   
mija24
Kje so pa smeškoti???user posted image user posted image
(Se vidi, da nisem izkušena ringarajevkauser posted image )

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.1.2011 13:41:52   
Nina33
Aja, glede tega, da nekaj dni stari user posted image tako malo popijejo tega kolostruma ... baje majo tudi želodček velik kot oreh, tako da kej dosti noter ne morejo spravit user posted image

Ja baje imajo še dolgo (ne vem do kdaj?) želodček tako velik kot imajo veliko pest. Samo pr našmu dvoletniku to ne more več veljat, ker poje kot en holcar, včasih več kot men trenutno znese user posted image .

Uživajte v zadnjih dneh/tednih s trebuščkom ...

Ne "straši" user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.1.2011 13:44:53   
Teyla
Ojla punce

vipercat mislim da imam stargate v celoti na Cdjih (do 9.sezone), tudi Atlantis (2 ali 3 sezone). Lakho ti komot posodim. Iz kje pa si drgač? lahko greva na kavico, če nisi predaleč. Jaz sem iz Lj, mi tudi Postojna ali Kranj ni predaleč.. user posted image

Jaz tudi svojega dragega vedno informiram katera ježe rodila, pa kako jim gre. pa kakšno slikico pokažem. Včeraj se je čisto raznežil ob tisti mali nogici na slikici od delfinke. user posted image

little*miss OMG kako je pa mačku to uspelo? user posted image

mija24 če si tekst kopirala, potem smeškoti izginejo. user posted image

Vidim, da vas je večina imela slab spanec. Moj je bil pa danes kar presenetljivo dober.Sicer me je skoz tiščalo na wc, tako da se je mala verjetno že malo spustila. Me je pa včeraj tako zvijalo po trebuhu, pa enkrat v križu, da sem že na uro pogledovala. Ampak ni bilo nič iz tega. user posted image

Zdajle sem klicala v Porodnišnico, pa mi ni znala povedat. je vprašala, če je moja G to mislila kot pod nujno, da potem moram takoj priti. Če me je pa naročila za patološko nosečnost, da pa me mora naročit. Se mi zdi, da ne spadam pod nobeno izmed teh dveh variant. Tako da je rekla naj pokličem svojo G in vprašam ter potem pokličem nazaj. Jao, kera zmešnjava. user posted image Zdaj bo še moja G mislila da sem neresna.

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.1.2011 13:47:02   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Jutri mam pregled za sladkor,v sredo pregled v Ljubljani v petek v Postojni.Pol pa da vidimo kaj se dogaja.Al bo že akcija al naju bodo pustil še skupaj.

Lep popzdrav in vam poročam kako in kaj bo s foxy lady,...

Dobro opravi, kakorkoli bo že, samo de je za vaju najbolje user posted image user posted image user posted image ! Pa povej FoxyLady, de mislimo nanjo/na njiju user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.1.2011 13:52:56   
Teyla
Saj res, srečno vsem, ki imate preglede. user posted image user posted image FoxyLady, trsica in cukica, držimo pesti za vas. user posted image

Sem klicala svojo G, pa so sestre povedale, da naj grem kar danes tja v stilu, da čim prej. Študiram kako bom tole s službo speljala.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?