MoSoNi
|
Groza tale RR... upam da mi zdej objavi No da se še js mal javim - da še kej prispevam do Februark III Bila na pregledu - opravila tudi prvi CTG in še zadnji UZ - seveda samoplačniško, ker mi od morfologije naprej UZ ne pripada več Si je G vzela v primerjavi s prejšnjimi pregledi kar dosti časa za mene (sem prepričana da zato ker sem pač plačala). Mi je sicer delala tudi 3D (se je kr sama odločla), ampak je žal pozabla vklopit snemalnik, tako da po 20 min ni bilo na DVD-ju nič... potem je pač na hitro še enkrat mal pogledala s 3D sondo, tako da neki malega posnetka mam. Z je vse v redu, malo sicer prehiteva z rastjo, težek bi naj bil okoli 2800 g, plodovnice je dosti, posteljica sicer ima nekaj pikic, ampak izgleda da bomo kar počakali še kake 3 tedne. za seznam... naslednji pregled in CTG 19.1. foxylady in trsica vama same najlepše želje, če se bo res vse skupaj že kmalu začelo meta21 bogica... SVAKA ČAST, da takole vse prenašaš. Sej ne vem kaj naj rečem, si predstavljam kok hudo ti more bit. Držim pesti za vaju... naj se vse skup uredi tako kot si ti želiš Glede ... midva zdej v zadnjih mesecih res ZELO poredko, ker je to zame precej boleče... ne vem zakaj, ampak tako je. Morem pa rečt, da moj vse skup zelo dobro prenaša. Ja nič, bomo pa pol nadoknadli, ko bomo lahko Izcedek... jaz imam beli tok že od nekdaj pojačan, zdaj v pa še posebno. Sem dobila že dvojne svečke, pa nič boljše. Je pa res, da mi je Vagisan pomagal pri vnetju, ki sem ga mela kak mesec nazaj. Količina izcedka pa ista oz. z vsakim tednom nosečnosti še malo večja Povečanje prsi in mleko... vem da je od ene do druge mamice različno, samo me pa zanima kako potem lahko dojiš že eno uro po porodu, če pa naj bi mleko dobile šele kake tri, štiri dni po porodu? Pa še tole... a ima mogoče katera že kakšne izkušnje z akupunkturo pred porodom? Sem slišala kar precej pohval in pozitivnih izkušenj in mislim da bom tudi šla na tistih 5 terapij na Dobrno... cena je sicer okoli 100 EUR, ampak mislim da se splača. Večina komentarjev, ki sem jih uspela prebrat, pravi da je porod lažji, da so popadki manj boleči, odpiranje pa hitrejše, tako da tudi pri prvorodkah porod traja samo kake dve, tri ure. Pred kratkim je rodila sorodnica in mi ZELO priporoča akupunkturo - tudi sama je rodila prvič in pravi da je bilo zelo hitro vsega konec, skoraj brez bolečin, brez raztrganin in poškodb. Bom probala pa da vidim... Drugač pa sem od petka že v porodniški in mi je kr mal čudno bit doma. Sicer mam v službi še par stvari za naredit, tako da bo še kak neuradno delovni dan, ampak kr ne morem verjet da je samo še kake tri tedne do poroda... kok hiter je minlo vse skup
|