|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
10.1.2011 11:37:56   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini kam pa hodiš k vedeževalki?Jaz bi rada enkrat šla!user posted image user posted image user posted image

v goričane-medvode..
loh ti dam cifro pa se zmeniš..ni noben problemuser posted image loh ti pa rečem da se mi uresnič ene 95% kar mi pove..

Daj lepo prosim pošlji mie številko.A res 95%? Super!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
10.1.2011 11:48:41   
dreamhorse
Jaz še tudi nisem razmišljala, kaj bo Žana za pusta. Mi je svakinja ponujala kostim od telebajska, pa mi je to tak zlajnano že.... ne vem, kaj bo...

Mini, navijam, seveda ti bo uspelo...
Mana, koliko si že noseča? Meni se je to dogajalo v 16 tednu, ko so se pojavili prvi gibi... Pa nisem vedela, al morem prdnit :) al kaj je to....
Drugače pa, vse je normalno ja... če te pa krči, pa pij magnezijeve šumeče tabletke, ali pa donat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
10.1.2011 12:05:33   
Mala_princeska
Mini ja itak da ti bo uspelo...
imej se rada,ne dvomi v svoje sposobnosti, zmožnosti....držim pesti, ti jih dej pa kontra user posted image

hvala za nasvete - se bom z mojo veliko princesko pogovorila o njenih željah.

danes za kosilo bo oslič+francoska

zdej pa prošnje pisat - držte pesti, da mi uspe dobit delo, ki mi ustreza, pa še blizu je user posted image  
sicer pa grem v sredo na en razgovor...

jutri pa sistematika pri 18m in cepljenje - peljala jo bom, če bomo pa cepljeni pa dvomim, ker nosek štrajka

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
10.1.2011 12:06:20   
Mala_princeska
pust že zbiram nazaj svoje kostume user posted image  zajčka, čebelico...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
10.1.2011 12:07:13   
mini86
princeska če smrkate že dalj časa je ok..če ne pa res ne bote cepljeni ker pač še ne vejo kaj se iz tega razvije..

seveda držimo pesti za tvojo službouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3880
10.1.2011 12:09:26   
dreamhorse
Moja je šmrkala, pa sploh niso komentirali, so jo čisto normalno cepili.... reakcije ni bilo, le po treh dneh je imela bulo na mestu vboda... tako da masirat. sem pa mazala z aloo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.1.2011 12:11:24   
mini86
js pa dva dni potem menjam gazice k jih zmočim z fiziološko na mestu uboda..smo mel pa rdečo bulo mislim da drugo cepljenje..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.1.2011 12:27:19   
dreamhorse
Žana je imela pri vseh... pa sem fejst masirala s kamilicami... ni pa bilo boleče, tako da ni panike.. pa tudi po dveh treh dneh je izginilo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.1.2011 15:14:47   
manna
Spet jaz iz službe.
Joj hvala za spodbudne besede, glede črevesja mislim. Ker res mi ga svira prebava, potem pa skoz razmišljam al sem kaj takega pojedla in ali mogoče kakšna stvar ki sem jo pojedla škodi ..itd. Sej ne jem nič surovega, pa nič suhih salam in majonez in teh zadev, sam še vseeno se najde skoz kakšno vprašanje v moji glavi, sej razumete.
dreamhorse, sem v 10.tednu.Iz prve nosečnosti se ne spomnim nobenih prebavnih motenj, zato mi je mal čudno. No saj vem da je vsaka nosečnost drugačna.
mala princeska, oo jaz bi tud osliča. Držim pesti za službo.
Glede vedeževalk -nisem bila nikoli privrženec teh reči. Ker se mi zdi da vsako svar ki ti jo nekdo reče, lahko obrneš tako in drugače. Res pa, da mi je ena vedeževalka leta 2008 napovedala da bom še isto leto zanosila, čeprav ni vedela popolnoma nič o meni, niti jo nisem nič vprašala, samo sedela sem tiho zraven moje sestre. In je imela prav ker sem res zanosila pol septembra takrat. Tko da...neki je na tem user posted image
Drugač pa mi tud še nismo dali čez cepljenja, ker je bila bolna.
Zdej ste mi pa dale mislit glede pusta. Jaz bi tud kej originalnega.. a ve jih boste pol za v vrtec tud našemle? Pa sej je še ful časa, upam samo da bomo zdravi takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.1.2011 16:03:05   
mini86
manna-ja to so vse "radosti" nosečnosti..user posted image

in ja je še dolo do pusta samo potem je zmeraj vse razprodano..ja 8.3 pride na torek in bo šel ojelenčkan v vrtecuser posted image user posted image

manna da nau zdj fantek k maš vse drgačuser posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.1.2011 16:08:31   
bačko
Meni je prav všeč da je pust 8.3.Sem se odločila da bomo takrat ubili 3 muhe na en mah.Pust, dan žena in moj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo bom vse domače povabila na en narezek in torto in krofe, zraven pa bom še mamici, babici, tašči in sestri dala rožice za rojstni dan.A ni to fajn? Aja pa še to.Kdor nebo oblečen v maškare ne bo smel notri v stanovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.1.2011 16:11:33   
mini86
bačko več kot odlična idejauser posted image user posted image user posted image

js se že par let spravlam delat krofe in vsakič k vzamem v roke recept me mine in jih na koncu kupim..bi imela še veselje jih pečt če bi jih tamau jedu..tko pa..js mogoče dva pa moj dva in to je to..maškaram pa ne odpiram..čeprav letos bom nabavla ene bombone in bo celi če se ne bo bau nesu maš****am..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.1.2011 16:40:07   
10ka
s tavelko sva glih prišli domov od zdravnika. grlo in ušesa BP, tako da moramo sam počakat, da mine. jutrišna sistematika in cepljenje za katjo (imata isto pediatrinjo) odpadeta. v vrtcu so vsi bolni, pri katji imajo čist prazno skupino. jutri bom s tamalo še doma, v sredo grem v službo (če ne pride do poslabšanja) in varstvo prevzamejo dedki ter babice. ponavadi vsaj 50% družine zboli na eno virozo (torej vsaj dva od štirih),  zato se poigravam z mislijo o tem, da bi začela sprejemati stave o naslednji žrtvi user posted image user posted image no ja, mal črnega humorja ne škodi user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.1.2011 16:41:08   
10ka
pust - po današnjem maratonu risank sem se odločila, da bosta obe Nodi. on je trenutno moj najboljši prijatelj.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.1.2011 17:28:54   
fragola
punce saj veste jaz vsake tolko vas pridem pogledat, ma sem si rekla, da moram bolj pogosto!

Sem vas brala malo nazaj, joj in sem vidla da je janciF noseča, sem vidla po tickerju, da boš kamlu mami, sem vesela!!user posted image
moram prebrat kaj več, ker sigurno je še kašna da nevem, nato sem tudi vidla da se pogovarjate o prenehanju plenic, mene je tudi malo strah kako bo, zdaj sicer nam pove, da je kaka (da se je pokakala) ma ne zmeraj, ali pa reče da je ba (ko je polulana), smo ji kupili kahlico ma je ne mara preveč, tako, da mislim, da ni za silit še, počasi jo bo pa treba vsaj do poletja če ne pa poleti, kar je najbolj komot.
Drugače sem jaz fajn, trebušček raste, mi tudi ne vemo kaj bomo meli, naj bo presenečenje, kot pri Lani, moj itak si želi fantka, bomo pa vidli kaj bomo meli. Lana je pridna rada hodi v vvrtec, ko jo pridemo iskat sploh noče domov, ji je tako všeč tam. Bolana tudi še ni bila, kar me zelo čudi k v neji skupini so bili prav vsi razen nje, zgleda da ma dober imunski sistem, upam, da tako tudi ostane.

Nič grem še kaj naredit in se še oglasim, lep pozdrav!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.1.2011 17:32:11   
fragola
kar se pa tiče krofov mam jaz en dober recept in mi zmeraj ratajo, tako, da če želite vam ga dam

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.1.2011 17:37:50   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

kar se pa tiče krofov mam jaz en dober recept in mi zmeraj ratajo, tako, da če želite vam ga dam

jaaaaa..pa ti pol povem če me je minil k ga bom vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.1.2011 21:35:00   
bjondi
...eeej fragola prav vesele smo te vsakič ko se javiš pa četudi je malokrat user posted image ...kako pa kaj trgovinca in lušne stvari v njej...

SEZNAM NOSEČK user posted image

-fragola
-janciF       PDP okoli 25.1
-tira           PDP okoli 30.1
-manna     PDP okoli  25.8
-goldy

Upam ,da nisem kje kiksnila user posted image ,se naprej opravičujem za neželjene tipkarske napake user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.1.2011 21:36:21 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.1.2011 7:00:43   
Mala_princeska
Janči in Tira - to pa sta naštimali, da bosta spet skupaj user posted image user posted image
in vama že skoraj odštevamo user posted image user posted image user posted image
iiiiiii kok bo lepo spet pogledati kakšno slikico dojenčka user posted image user posted image user posted image

po pravici povedano - jst bi tud še enega user posted image  

nič jutrooooo ob user posted image ,
šibam v šolo odpeljat prvošolko na preduro

ma sva z m zaspali skupaj po dolgem uspavanju, pa sm kr oblečena zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da sem zrihtana, pa se bom rabla še enkrat zrihtat za k zdravniku, vsaj malo umituser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
11.1.2011 7:37:02   
bačko
Jutro!
Mala princeska hvala za kavo.
Joj nosečke.Kako lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tudi komaj čakam kako slikico.user posted image user posted image user posted image user posted image
No Žana še spi, Lora je v vrtcu.
Lora je včeraj možu očala uničila.Toliko časa sta se hecala, da so se očala zlomila.Za silo sva jih popravila tako da je danes vsaj v službo prišel.Med malco pa jih nese popraviti.
No pa še kaka slikica:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
11.1.2011 8:57:24   
mini86
bačko-prou navihanki zgledata..

mi smo mel pa spet kr neki noč..sm js slabo spala pa tud tamau je bil buden in ko končno zaspi se potem še zbuja..no sedaj pa še spi..bjondi a je kšna lunauser posted image user posted image

no pa nova današnja debata..morje..a že veste kam grete

mi bomo šli kot vsako leto spet na pag-kustiči, samo še ne vem a oba termina za 14 dni, a bi šli en termin en teden , drug pa dva..no to bo treba razmislt pa kr čimprej da nau zasedeno..je pa seveda vse odvisno od financ

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.1.2011 9:40:33   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mi smo mel pa spet kr neki noč..sm js slabo spala pa tud tamau je bil buden in ko končno zaspi se potem še zbuja..no sedaj pa še spi..bjondi a je kšna lunauser posted image user posted image

Ne sprašuj kaka noč je bila...ker sem celo noč samo dremala nisem in nisem zaspala...tamaučk pa tud kar nekaj...ja je luna -lunin krajec ...ta nas vedno meče iz pojstle,vsaj nasuser posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
11.1.2011 9:42:43   
bjondi
No v glavnem mi smo že iz sistematskega pregleda user posted image ...ker je pač višja sila naredila zbrko,smo se lepo obrnili in šli domov...zdej imamo prestavljeno vse skupaj na februaruser posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.1.2011 9:43:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

user posted image

user posted image  za navihanke user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.1.2011 9:45:22   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

pust - po današnjem maratonu risank sem se odločila, da bosta obe Nodi. on je trenutno moj najboljši prijatelj.

user posted image user posted image user posted image  ...sam glej da se preveč ne navežeš nanj,da nau možek zapostavljen...

V glavnem jaz največ krofov pojem ravn za pusta...čez leto mi pa nikakor ne sedejo...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?