fragola
|
punce saj veste jaz vsake tolko vas pridem pogledat, ma sem si rekla, da moram bolj pogosto! Sem vas brala malo nazaj, joj in sem vidla da je janciF noseča, sem vidla po tickerju, da boš kamlu mami, sem vesela!! moram prebrat kaj več, ker sigurno je še kašna da nevem, nato sem tudi vidla da se pogovarjate o prenehanju plenic, mene je tudi malo strah kako bo, zdaj sicer nam pove, da je kaka (da se je pokakala) ma ne zmeraj, ali pa reče da je ba (ko je polulana), smo ji kupili kahlico ma je ne mara preveč, tako, da mislim, da ni za silit še, počasi jo bo pa treba vsaj do poletja če ne pa poleti, kar je najbolj komot. Drugače sem jaz fajn, trebušček raste, mi tudi ne vemo kaj bomo meli, naj bo presenečenje, kot pri Lani, moj itak si želi fantka, bomo pa vidli kaj bomo meli. Lana je pridna rada hodi v vvrtec, ko jo pridemo iskat sploh noče domov, ji je tako všeč tam. Bolana tudi še ni bila, kar me zelo čudi k v neji skupini so bili prav vsi razen nje, zgleda da ma dober imunski sistem, upam, da tako tudi ostane. Nič grem še kaj naredit in se še oglasim, lep pozdrav!