|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
9.1.2011 0:53:55   
lino
Tečka kak srček in res full priden user posted image

Spol otroka-jst sem bila tudi na začetku prepričana pri sebi, da bo punčka in me je morfologija tut presenetla, sam mi je blo nekot vseeno, ker si je Mare tok želel bratca, sem pa imela občutek, da si je moj dragi tut na tiho želel punčko...seveda je naš Maksi najtaboljši...tak mali cartlček...joooj pojedča bi lahk tega otroka user posted image

Kremico morem tudi jst kupit, ker imamo tudi rdeča lička...
Sicer pa ga jst še najraje namažem z riboderminom...moram pa nekoga najt, ki hodi v bosno, ker je kolegica dobila iz bosne jecoderm (v taki veliki beli tubi-full ga je) po 1€ mogoč kak cent več...

Sicer pa pri nas v SG-ju razsaja škrlatinka :-( upam, da jo zvozimo...vitamini,vitamini...

Nč, grem spat...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.1.2011 9:59:58   
Mala_princeska
evo še mene.
včeraj popoldne oz. proti večeru sva si z mojim privoščila bazenčkanje - beri kopanje v Dolenjskih t. Je pasalo. Zvečer ob 20h so še svečke prižgali in je bilo romantično user posted image

mala je bila en teden v vrtcu, no zdaj pa spet smrkelj teče iz nosa

šibam nafutrat in v dopoldansko spanje

za nazaj pa se čujemo u večer, če mi rata

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.1.2011 10:03:17   
Mala_princeska
aja pa še tole-tavelika je dol zaspala, sva mislila da bo celo noč dol spala (tamalo sva ob prihodu domov prinesla gor), pa čez kakih 15minut, ko sva bila z mojim že v bnizkem štartu za zaključek večera pride taščica gor in jo pripelje spat, pa moj pravi - še dobr da si vžigalnik tako dolgo iskala, ... sej bi jo še kap zadela user posted image user posted image user posted image
bjondi - moja tašča je tud biser včasih, je za NL darilo kupila plenice v velikosti 6.ke, ki jih še ne rabimo, smo na 4, 4 +

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.1.2011 11:06:03   
Mala_princeska
mini vse najboljše tvojemu velikemu M-ju, pa user posted image  pridna kuharica,
včer je pa moja tavelika 3 x taščine sarme jedla, mojega kosila juhe se pa dotaknila ni user posted image , obožuje sarme, samo to rundo meni niso potegnile ker mi je bil riž bolj razpacan.

tecka tale srečko bo pa lahko moji punci dal inštrukcije kako držat aspirator, ker manca tega took ne mara, pol je pa hudo user posted image , se najavimo na obisk user posted image user posted image

zajtrk pred vrtcem, šolo - moji dve tud nič zjutraj ne jesta, včasih kak požirek čaja, soka spijeta, ker imata potem dovolj hitro zajtrk v šoli(prvošolka) in v vrtcu, načeloma kuham kosilo za vse, včasih jesta, včasih ne, tako da včasih hladna malica, ker potem je pa že večerja....

Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.1.2011 11:10:16   
Mala_princeska
bačko user posted image  za tvojo punco in spoznavanje abecede

tiste že z večjimi otročki - a ste jih kdaj usmerjale recimo v ples, kako drugo dejavnost - kak hobi? ker n je sposobna in ji vse gre - vsa področja - ritem, ples, ....gibalno zelo sposobna, ...pri vseh predmetih v šoli preseneča učiteljice; rada bi da se z nečim ukvarja....pa ne želim da je to samo moja želja, želim da je tudi njena

Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.1.2011 12:03:49   
dreamhorse
Hoj punce...
Jaz označujem samo bundico, ker vem, da ima v vrtcuše ena punčka isto. Drugače imajo pa omare, vsak svojo in vse zloženo v njih.

Aspiratorja še nisem dobila, sem ga naročila preko neta in so mi javili, da ga v ponedeljek odpošljejo, ker ga nimajo na zalogi.

Žana vsako jutro pred vrtcem poje čokolino ali karamelino, ker v vrtec pride ob cca 6 45, zajtrk imajo komaj ob 8 00.

Jaz sem pa nabavila sušilca in sem tako zadovoljna z njim, pa sem komaj dva stroja posušila... res mi je fajn...brisače so tako mehke, pa zaenkrat mi ni bilo treba dosti likat... 3 majčke od 2 strojev... full sem vesela..

Jutri pa v službo, bo prav malo prijalo...

Sem bila v petek na predstavitvi aloe vere, in nabavila nekaj reči, tudi za Žano... pa da vidimo.... še nisem dobila, čakam pošiljo, da sprobam...

Tako, zdaj pa pogledat, kaj se dogaja pri sušilcu...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.1.2011 12:40:21   
bačko
Mala princeska Žana je hodila na plesne samo nisva bila zadovoljna z učiteljicami zato ne hodi več.Jo pa bova naslednje leto sigurno kam vpisala samo ne vem še kam.
Jaz tudi razmišljam da bi z mojim kam šla za dva dni.Kakšen romantičen vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DH sušilec je zakon.Jaz sem full zadovoljna z njim.Rabim ga samo pozimi.

Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.1.2011 12:51:57   
mini86
marcel bo pa kasneje vpisan na nogomet potem bo pa vse od njega odvisno..če mu bo všeč ali ne-njegova izbira..

no sedaj spi-se mu tudi midva kmalu pridruživa, ko pa vstane pa spet na metelkovo ker ima po mojem spet vneta ušesa..sploh na komentirala ker mi vse skp ni nč jasno..še dobr da je do čatežkih še en teden da se pozdravi..user posted image

aspirator-ko mu pucam je jok..ampak nč resnejšega, isto sekundo k ga spustim iz mojega prijema si že tlač on nastavk v nos..smešno

princeska-kaj pa če bi jo vprašala kaj si želi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.1.2011 13:09:53   
bačko
Mini kaj ko bi ti vprašala za cepljenje, ker ima tolikokrat vneta ušesa?Vprašaj če ga lahko še cepiš.Samo predlagam.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.1.2011 16:52:29   
manna
živjo
kako lenoben meglen vikend, ane?
10ka, pred vrtcem ne je nič, ker gre v vrtec malo pred osmo, in imajo zajtrk ob 8.15h. Ko pride iz vrtca poje kaj malega, včasih tud nič. Potem pa ful različno - ponavadi ko pridemo iz službe je treba pospravljat pa kuhat pa vse, tko da če midva jeva okrog 16-17h ponavadi poje kaj z nama, včasih pa tud noče. Večerjo dobi ponavadi okrog 18.30h (recimo kaj od tistega kar sva midva jedla ali pa ji nekaj nardim na hitro; jajce, palačinko, gres, juhico, sirček in kruh, hrenavko,...). Potem pa še flaška mleka pred spanjem. Kot pravim, včasih do večera ne poje nič, včasih pa že ob 16h čeblja da bi papala.
V bistvu skoz si govorim, da moram svojo kuharijo in gospodinjstvo bolj organizirati, si skuhati vnaprej da ne bom tok hitela potem, ampak nikoli tega ne nardim. Potem pa ko pridem iz službe je doma seveda atomska bomba, vse razmetano,nič za jest, jaz pa lačna, pa hitim pospravljat in hitim kuhat vsa živčna...bedno.

tecka, uau sam si puca nos?? super! pri na je sicer tudi veliko manj joka kot v začetku, v bistvu sploh ne joka, samo malo se pritoži. Je pa smešna, ko ona potem dojenčku "puca" noska ali pa meri vročino in mu pravi:"ne buba nič"user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.1.2011 18:31:44   
mini86
bačko-cepljenje smo imeli planirano decembra, ampak je bil bolan, more bit pa 10 dni po AB da ga lahko cepiš..tako da čakamo da bo zdrav da ga lahko cepimo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.1.2011 18:34:24   
mini86
a ve že kej študerate kaj bote za maškare..js sm od ene kupla od nexta jelenčka..sm ful vesela da sm ga sploh dobla k so se vse zagrebleuser posted image
čaki gdaj je pol letos pust..a ni ena napisala 8.3

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.1.2011 20:59:55   
Janci F
Ali je kakšna pri nextu opazila enodelne pižamice s stopalci velikost 2-3 leta?
Iščem jih pa jih ne najdem.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.1.2011 21:17:04   
10ka
mala_princesa user posted image user posted image user posted image za večerni užitek/kopanje v toplicah. tudi jaz upam, da si bova z mojim user posted image kmalu privoščila kaj podobnega

dejavnosti otrok - starejšo sem pri skoraj treh letih vpisala v plesno mesto in je bilo kar ok. potem smo pa vse tri začele hoditi na neke plesne urice, ki so pač ob istem terminu kot tečaj v plesnem mestu, tako da je to odpadlo. kasneje bo šla verjetno spet v plesno mesto, potem bomo pa videli...kar bo pač prišlo in bo fino.

DH - joj, blagor ti za sušilca... naš se je pred kratkim pokvaril in sem čist nesrečna user posted image

evo, pri nas je danes starejša zakurila na 38C, njeno počutje je sicer še ok, samo itak bomo videli, kako se izteče. zoprno je, ker ima katja v torek sistematiko in cepljenje, kar smo že 2x prestavili. seveda sta si s sestrico danes zjutraj veselo menjavali dude in prelizane igrače, tako da sta poskrbeli za prenos vseh bakterij, virusov in verjetno tudi kariesauser posted image user posted image user posted image . pojma nimam, kako bomo to speljali? a naj jo peljem na sistematiko ali ne? najraje bi še enkrat prestavila za kak teden, po drugi strani bi pa s tem čim prej opravila...

hvala vsem za odgovore glede zajtrkov. vidim, da se vse ukvarjamo s podobnimi problemi - hitro domov, kuhat, rihtat otroke itd.

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.1.2011 21:19:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a ve že kej študerate kaj bote za maškare..js sm od ene kupla od nexta jelenčka..sm ful vesela da sm ga sploh dobla k so se vse zagrebleuser posted image
čaki gdaj je pol letos pust..a ni ena napisala 8.3

Ja 8.3 naš bo klovn ga imam še od karin-sama nardila...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.1.2011 21:20:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

tiste že z večjimi otročki - a ste jih kdaj usmerjale recimo v ples, kako drugo dejavnost - kak hobi? ker n je sposobna in ji vse gre - vsa področja - ritem, ples, ....gibalno zelo sposobna, ...pri vseh predmetih v šoli preseneča učiteljice; rada bi da se z nečim ukvarja....pa ne želim da je to samo moja želja, želim da je tudi njena

Ja pol pa jo vprašaj kakšne želje ima ona ...pa če bo rekla da jih nima ji predlagaj in naj premisli...

Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.1.2011 21:20:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Sicer pa pri nas v SG-ju razsaja škrlatinka :-( upam, da jo zvozimo...vitamini,vitamini...

Kar čim prej naj jo ima...sem jo imela pri 15 letih-pa pušča posledice, starejši kot si,ker je pač to otroška bolezen...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.1.2011 21:20:22   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pri nas gre zadnje čase takole. Bog ne daj pomagat. Še raje kot v nos, pa si aspirator vtakne v ustauser posted image
user posted image

Iiiii Srečko user posted image ...ja in pol ko ga vtakne v usta in je sesalec prižgan je tako kot bi bil pri zobarju user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.1.2011 21:24:29   
bjondi
Mogoče pa 10-ko prepričamo v kak blog,če ga že tečka noče imet user posted image ...imaš user posted image  poste...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.1.2011 21:30:04   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ali je kakšna pri nextu opazila enodelne pižamice s stopalci velikost 2-3 leta?
Iščem jih pa jih ne najdem.user posted image

Prebrskala sem celotno njihovo stran in presenečena ugotovila, da imajo ogromno izbire takih pižamic.
Tako, da jih ne bom več po trgovinah iskala, ampak lepo pri nextu naročila pa je.

Sem si že kar seznam naredila kaj vse želim naročiti in takoj, ko pride naš Srečko na svet bom naročila vse skupaj in še kaj lepega zanj/zanjo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.1.2011 21:56:56   
mk8
user posted image user posted image user posted image  ****u, sem napisala (po doooooooolgem cajtu) cel roman, me pa vn vrže. Za ****!!!

Se mi ne da še enkrat, pa še delo mam.... Samo to, naša ima že četrtič vneta ušesa in je seveda spet na ABjih. Katastrofa, druzga ne morem rečt!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
10.1.2011 7:08:57   
dreamhorse
Dobro jutro drage moje.
Pa je spet ponedeljek, in jaz v službi.. Pa se mi je kar nekaj že nabralo, tako da veselo na delo...
Pa seveda čakam, da bomo kako rekle...

Lep pozdravček....  

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
10.1.2011 7:34:20   
bačko
Jutro!
A pri nextu že imajo za pusta?Jaz sem gledala v Magicu na spletni strani.
Ja pust je letos 8.3.user posted image user posted image user posted image user posted image
Janci mislim da jih imajo v Mothercarju pa tudi na Nextu jih imajo ker sem jaz še lansko leto naročala za Žano.
Nič za vse bubančke čim prejšne okrevanje.Ker nas je zopet kar neki ki imamo bolane srčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
10.1.2011 7:55:15   
bačko
Evo jaz sem tukaj gledala za maškare:
http://magicshop.si/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
10.1.2011 8:45:57   
mini86
lino-glede škarlatinke je res boljše da jo čim prej preboli..tako kot norice..ker manjši kot je v bolj blagi obliki ima..

mk8-pa kva je to z najimima mačkoma..ker tole vnetje ušes si kr podajata no..

jancif-ja next ima noro lepe stvari..čeprav še zmeraj pogrešam to da greš po štacunah pa kej tko kupšuser posted image fajn bi blo če bi kšna uvažala nextove stvari ane..to bi blo čist dobr in tud mislm da bi posu laufu 100 na uro..če kero zanima sm js zravnuser posted image

dh-ja dejmo kšno rečt u takm vremenu..kera ma kšno hudo temo

no mi smo bli lansko leto zajček, sem pa kupla tukaj in sem bila zelo zadovoljna..
http://www.pustnikostumi.si/

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?