|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
11.1.2011 9:48:02   
mini86
js sm kr neki krofou pojedla me nosečnostjo..ampak najbolj ušeč so mi bili 1-2 dni stariuser posted image user posted image

joj tale krajc je res katastrofa..pa ponavad dva dni traja ane..pa če se ne motm sm tud učer neki slab spala..upam da je to mem in ba bo danes ok

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.1.2011 9:49:27   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Janči in Tira - to pa sta naštimali, da bosta spet skupaj user posted image user posted image
 Upam,da nisem kej kiksnla ,sam men se zdi da sta obe nosečki...pomoje sta se nalezli ena od drugeuser posted image ...

ma sva z m zaspali skupaj po dolgem uspavanju, pa sm kr oblečena zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da sem zrihtana, pa se bom rabla še enkrat zrihtat za k zdravniku, vsaj malo umituser posted image user posted image
Tud men se je že kdaj tole zgodil user posted image ...eej pa upam da te mož še kdaj da v pižamo,glede na to da vaju je tašča zanč skor zalotla...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.1.2011 9:57:55   
bačko
Zdajle sem tako jezna na moža, da bi ga najraje kar počla.Včeraj je iz mojega avta vzel ven sedež od Lora in SEVEDA ga je pozabil dati nazaj.In kam naj dam sedaj Loro ko bom šla v vrtec?Misli on bo enkrat še glavo nekje pozabu.Loro bom mogla zdaj dati v Žanin sedež, Žano bom pa samo z pasem privezala.Ampak vedno mi potem reče; Ja zakaj pa mi nisi rekla!; Halo.Potem sem vedno jaz kriva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.1.2011 10:09:49   
mini86
bačko..vi mate ja zakaj pa nis nč rekla, mi mamo pa ja zakaj me nis pa spomnladeci pač

ej letos bi mela nove crocse une hude zelene..no in potem bi mogoče mela še une natikače crocs k so kt japanke ane..no in zdej so 5€ znižane..a mislte da se mi jih splača al nj rajš počakam do poletja..
tele mam ogledane
http://www.fossecl.si/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=268

une ta druge so pa tele
http://www.fossecl.si/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=148016

pa celi bo meu tud zelene

SVETUJTE MI

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.1.2011 10:12:50   
bačko
Mini jaz bi še malo počakala.Mogoče pa jih bodo še znižali.user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.1.2011 10:19:31   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini jaz bi še malo počakala.Mogoče pa jih bodo še znižali.user posted image user posted image

ne ne ne..ker crocsev nikoli ne znižajo..bom pa vseeno uprašala k grem jutr probat za tamauga jih pa nj una pove..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.1.2011 10:21:12   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ne ne ne..ker crocsev nikoli ne znižajo..bom pa vseeno uprašala k grem jutr probat za tamauga jih pa nj una pove..

Potem pa jih kupi če jih drugače ne znužujejo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.1.2011 10:35:44   
manna
Helou
Evo vsak dan imate sveže poročanje iz moje službeuser posted image
Moj PDP ni 25.8. ampak 14.8. !
Krofkov niti slučajno ne pečem ker ne obvladam teh stvari tko da jih kar kupmo.
mini, tko si napisla da pade pust na torek kot da to ne bi bilo samoumevno? (saj pust je vedno na torekuser posted image ) A te crocse misliš za zdej za doma al za poleti? Jaz jih še nikoli nisem imela, ima pa moja sestra take ženske - zgledajo bolj kot balerinke in so ful luštne, niso tok coklaste. Glede morja pa - letos verjetno (upam!) samo v juniju in samo v istri. Ker potem mislim da bom preveč okrogla za kam hodituser posted image Aja glede spola otročka pa morm rečt da mi je trenutno popolnoma vseeno, ker razmišljam samo da bo vse v redu. Dragi je pa tud že rekel, da sploh ni treba da je fant ker bi mu bilo totalno luštkano imet dve pupiki. Sploh pa -  jaz pravim, če bo punčka bomo imeli vsaj razlog da bi imeli še tretjega otroka čez par let kr če bo fant smo pa verjetno zaključili proizvodnjo (sam pol bo treba res tabletke ker tale metoda "pazi" očitno ne deluje) user posted image
10ka, naša miss pa sploh ne porajta nodija, sploh ga nikol noče gledat. Obožuje pa Cuddlies na Babytv in pol spleza na kavč in reče "mama štima kadlis" Neverjetna je,res, s tem govorom.
bačko, kooooook imaš luštne punce ! ! ! !

Drgač pa me še vedno mal strahec daje vsake tok časa. Kar nekak se mi zazdi da kaj pa če je kaj narobe. A mislite da bi angelsound že slišal srček zdaj v 10.tednu? ker ga imam doma namreč.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.1.2011 10:59:06   
mini86
manna-glede pustnega torka..user posted image user posted image user posted image user posted image sm blond vešuser posted image user posted image

glede tega angelsounda ti pa nebi znala svetovat ker tega nisem mela ker se mi zdi da pol si sam še bl paničen ne vem če rečmo narobe naštimaš pa ne slišeš in skos visiš na tistmu..pust naravi prosto pot..a si bla pr manci tud tok zaskrbljenauser posted image

zanimivo mi je da večina ki so v drugo noseče in imajo majhnga doma da u bistvu se samo zvečer spomnejo na bušija ker je čez dan skos neki..no ampak ne me narobe razumet..lepo da si vzameš čas tud za bušija..js tud upam da si ga bom da nau zapostavljen še predno pride vnuser posted image

une zelene crocse bi mela že zdej rečmo za do tašče, pol te japanke pa za polet..sam jih bom verjetno kr kupla ker sm klicala kolegico k jih ma pa je rekla da so noro dobre..
sj vijolčna je pa najbol primerna barva ane..gre rečmo povsod..bol pa k una kombinacija z rumeno ane

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.1.2011 11:00:42   
Janci F
Evo, jaz sem za to nosečnost opravila z laboratorijem, čez eno uro me čaka še zadnja posvetovalnica, potem pa samo še CTG-ji in amnio, če se bomo predolgo obirali.

Pred laboratorijem sem čakala skoraj 2 uri in to z mojo hemeroidno rit je bil totalni pekel. Sploh ne vem kaj naj še naredim, da bi se to umirilo. Verjetno se bom spravila na eno drastično dieto, če bo to pomagalo, ker imam dovolj že vsega.

Ali je kje kakšna zasledila kakšno pametno antihemeroidno dieto?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
11.1.2011 11:18:35   
mini86
antihemeroidno dieto

če ti čist iskreno povem sploh ne vem da obstaja..
a tist iz lekarne ti ne pomaga..drgač pa obstajajo tud homeopatska zdravila za hemeroide..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.1.2011 11:22:34   
Janci F

antihemeroidno dieto

a tist iz lekarne ti ne pomaga..drgač pa obstajajo tud homeopatska zdravila za hemeroide..

A res? A po ta zdravila je spet treba v Avstrijo?
V lekarni sem probala že čist vse - modolex in gym comprese malo pomagajo, samo ne dovolj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.1.2011 11:29:40   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

antihemeroidno dieto

V lekarni sem probala že čist vse - modolex in gym comprese malo pomagajo, samo ne dovolj.

mam js mail pa tel od homeopatinje pa ti ona lahko in svetuje in potem pošlje..ona ti lahko pošlje tudi rečmo zdravila za krče iz avstrije al pa oleovit d3

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.1.2011 11:30:59   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

antihemeroidno dieto

mam js mail pa tel od homeopatinje pa ti ona lahko in svetuje in potem pošlje..ona ti lahko pošlje tudi rečmo zdravila za krče iz avstrije al pa oleovit d3

Ali mi lahko prosim na ZS pošlješ njen kontakt? 
A govori slovensko ali samo nemško?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.1.2011 13:42:57   
manna

.a si bla pr manci tud tok zaskrbljenauser posted image

zanimivo mi je da večina ki so v drugo noseče in imajo majhnga doma da u bistvu se samo zvečer spomnejo na bušija ker je čez dan skos neki..no ampak ne me narobe razumet..lepo da si vzameš čas tud za bušija..js tud upam da si ga bom da nau zapostavljen še predno pride vnuser posted image

Ja pr manci sm bla isto zaskrbljena sto na uro. Spomnim se ko sva sedela v čakalnici za NS me je bilo tako strah kot še nikoli v življenju, tresla sem se kot šiba na vodi, glava me je bolela za znoret, res sem bla prou fertik. Razmišljala sem kako sem butasta da sm sploh šla na NS ker itak tud če bi blo karkoli narobe, ne bi šla delat splava..skratka bla sem razvalina. Ampak sej pol ko je bla NS mimo, sem bla pa skulirana. Pol ko je začela brcat pa itak je blo prou zakon bit noseč. Vse do 25.tedna ko sm imela abrupcijo placente in krče.. ampak to je že druga zgodba ki se je pa tud srečno končala...
Tko da zdej se še kar dobro držimuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.1.2011 13:59:02   
mini86
user posted image user posted image

no pol pa zdrž še do NS pa bo pol bolšuser posted image držim pesti da boš čim bolj mirnauser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.1.2011 14:34:57   
bačko
No pri nas v vrtcu razsaja škrlatinka.Pri obema v skupini.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.1.2011 14:51:38   
dreamhorse
Punce, danes vas nisem utegnila niti prebrat... Samo da se javim, jutri pa nadoknadim zamujeno (da me ne daste s seznama spet) Lep torek, jaz pa počasi pičim domov, da me kje šefica ne začopati...
LP

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.1.2011 14:52:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Punce, danes vas nisem utegnila niti prebrat... Samo da se javim, jutri pa nadoknadim zamujeno (da me ne daste s seznama spet) Lep torek, jaz pa počasi pičim domov, da me kje šefica ne začopati...
LP

H A, H A, H A

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.1.2011 14:54:53   
mini86

No pri nas v vrtcu razsaja škrlatinka.Pri obema v skupini.user posted image

js sm jo stoje prebolela..se prou spomnem k sm se zvirala po enem rjavem kavču-takrat smo bli še v bloku doma in opazim da se mi lušjo roke..in potem še noge..
ker sem mela tudi malinast jezik sva šle z mami do dr..no in takrat sem prebolela škrlatinko..matr mam dobr spomin, aneuser posted image no pa sej nism spet tok starauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.1.2011 14:57:53   
mini86
da boste prepoznale škrlatinko

http://bibaleze.si/clanek/malcek/skrlatinka-otroska-nalezljiva-bolezen.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
11.1.2011 15:06:41   
mini86
svašta

http://www.senko-trgovina.si/index.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.1.2011 20:53:16   
10ka
evo, veliki otrok je čudežno ozdravel, popoldne je zakuhal mali otrok. me prav zanima kako bo šlo, saj razen blažje driske dejansko še nismo imeli resne vrtčevske bolezni. sicer ji temperatura ni prilezla čez 38,5C, tako da sem jo dala spat brez paracetamola. jutri sem torej še doma. nekje moram najti kašne telebajske ali kaj podobnega, ker pri katji nodi ni tako aktualen user posted image . sam da jo obdržim pri miru, da ne skače okoli s vročino.

moja izkušno glede druge nosečnosti - žal res ni bilo veliko časa za razmišljanje o mali pikici, čeprav sem večkrat letela na gin. urgenco in potem odležala par tednov. je pa res - prvorojenka je fasala vse vrtčevske bolezni med mojo drugo nosečnostjo in večino teh bolezni sem dobila tudi jaz. zdravnica me je tolažila, da si otročiček s tem že v maternici  gradi imunski sistem. upam, da res.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.1.2011 21:38:54   
bjondi

Zdajle sem tako jezna na moža, da bi ga najraje kar počla.Včeraj je iz mojega avta vzel ven sedež od Lora in SEVEDA ga je pozabil dati nazaj.In kam naj dam sedaj Loro ko bom šla v vrtec?Misli on bo enkrat še glavo nekje pozabu.Loro bom mogla zdaj dati v Žanin sedež, Žano bom pa samo z pasem privezala.Ampak vedno mi potem reče; Ja zakaj pa mi nisi rekla!; Halo.Potem sem vedno jaz kriva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naslednjič ,ko se ti bo takšna zadeva spet pripetila...se vprašaj zakaj bi te vse skupaj sploh razkurilo...se bedno sliši a ne...ampak se sliši samo zato tako,ker boš morala enkrat vsaj za en mali korak poteptati svoj ego,da takšnih izpadov ne bo več...v prvem koraku si stresla negativno energijo iz sebe še na nekoga ,ki ti je blizu...in vse to,kar si stresla na nekoga drugega, bi lahko drugič sama postorila...bodi drugačna ,ker te drugi želijo imeti še boljšo...samo od tebe pa bo odvisno ,če boš sprejela zgoraj napisane stavke,ker je vse skupaj poanta samo v tvojem egu...če ti bo težko ob tem kar sem ti napisala si že en korak k temu,da se spremeniš,ker bo šlo iz tebe ven vse tisto kar mora it...težko je delat takšne korake in če si uspela it čez to,da z nami deliš smejkote ,kar je samo user posted image ...probaj skenslat še hudičke user posted image ...in boš vidla kaj naredijo kakor za koga mali ali veliki koraki,ki jih spremenimo na sebi zato da smo boljši ne samo zase ,temveč za tiste ,ki nam pomenijo veliko...ne prelagaj svojih izpadov  na druge ,temveč jih reši najprej na sebi...držim pesti za uspešno reševanje...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
11.1.2011 21:49:46   
mk8
Evo, zdej je pa čas, da se znova mal oglasim...

Danes sem bila na govorilnih urah v vrtcu in sem kar malo žalosta.. Sta vzgojiteljici rekli, da se je veronika čisto spremenila od kar je imela prvič vneta ušeska. Da je precej živčna, nervozna, nagaja, zganja histerijo in meče stvari po tleh. Da se noče kaj velik z drugimi igrat, da se skupnim aktivnostim pridruži samo takrat, ko jo res prepričujejo ali pa če plešejo, v glavnem, da se je čist osamila in noče sodelovat. Ne je, noče sedet za mizo, da bi vsi do konca pojedli, ampak se odriva stran in meče žlico po tleh. In valda s tem moti tudi druge otroke. Čist nič ni bilo prijetno... Sej sta hotli povedat na lep način, ampak če se ne da.. Samo še čakam, kdaj bodo rekli, da tepe druge otroke. Res sem žalostna, očitno sploh ne uživa več v vrtcu. Nimam pojma, kaj ji je, je mogoče, da so jo te bolezni res tok spremenile?? Ker načeloma doma niti ni tok drugačna, sicer ima trmaste izpade, ampak niso kritični po mojem mnenju. Je pa res, da kar na lepem začne jokat... Res ne vem, prov bedno se počutim.. Edina dobra stvar je bila ta, ko sta rekli, da ful govori, da že vse razume in vse pove in da je v tem precej pred drugimi otroci. Samo to me niti ni razveselilo, ker to že sama vem. Ko sem vprašala za dudo, je rekla, da absolutno priporoča, da počakamo do drugega leta... Da ji nima smisla delate še dodatne travme, ker očitno je res božica.. Tko da Tečka, za dudo se jst sploh ne sekeram več.

Drugače smo polno zaposleni, jaz si delo nosim domov, ker v službi ne morem podelat vsega, če hočem pravočasno v vrtec po veroniko. Plus tega, me čaka še izpit v začetku februarja, tko da se moram počas začet učit.

Mini, nimam pojma, kaj je zdej to s temi ušeski, jutri smo naročeni na kontrolo pri naši P, pa ji bom rekla, naj mi da napotnico za ORL. Čeprav dvomim, da mi bojo tam povedal kej pametnega. Zanima me, kako je s to operacijo žrelnice... čeprav jo baje ne delajo pred tretjim letom. A celi ma tud spet vneta ušeska?

pust - bo kar pikapolonica, tako kot prejšnje leto, ji moram samo še kakšen rdeč bodi in hlačke kupit. Itak je pa vprašanje, če bo sploh šla v vrtec, verjetno bo SPET bolna user posted image

Manna, ne sekeraj se, jaz sem prepričana, da bo vse dobro tudi v tej nosečnosti. Tako kot je rekla Mini, prepusti se in čim manj obremenjuj. Saj veš, otroček to vse čuti.

Nodi je pri nas tud ful zakon, sam kaj ko je na youtubu samo ene deset risank od nodija in jih potem vrtimo. Znamo že vsi skupaj vse risanke na pamet. Je pa smešna, ko se začne sred risanke dret "opica mata gaja" (češ opica marta nagaja nodiju). Svašta res user posted image

morje - mi jo bomo mahnil letos nekam v druge kraje... Turčija, Egipt, Tunizija, bom zdej počasi začela ponudbe gledat. Verjetno enkrat sred junija, ko še ni tista high sezona. Si bomo privoščili za diplomo (pa upam, da bo do takrat že dokončana, če pa ne, pa JBG user posted image )

krajc lune - ne vem, al ne spi zarad krajca, al bolezni, al opornic... V glavnem ful slabo spi. Dostikrat kar v najini postelji spi, ker se meni ne da več ustajat, zdej ko moram zjutraj v službo user posted image

mini, jst fuuuuuuuuuuuuul držim pesti za tvoje izpite in te spodbujam, ti dej pa mene ok??

sistematika - mi jo mamo šele 26ga, pa bo verjetno prestavljena, ker bo SPET bolna user posted image

vedeževalke - raj ne grem, ker mi bo rekla, da bo tamala SKOS bolna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Al pa če tega že sama ne vem..

srečanje oz. fruštek (če bi bla kera za) - naslednji torek ne grem v službo, ker imam zobarja. Bi se lahko kej dobile in počvekale (če tamala ne bo SPET bolna user posted image )

Mislim, da je to to, upam da nisem česa spustila... Vse slikice so lepe in tisoč user posted image za vse bubane, tudi veroniko. Pozdravček

p.s. HA, sem ga zajebala, ker sem si celotno besedilo koperala v word, če bi me slučajn spet vn vrgl.. In me je.. Ampak sem ga nazaj! Ti bom že dala jest "WE ARE SORRY"!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?