Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 8:51:41
|
|
|
|
10ka
|
dobro jutro ! ponoči smo ga s tamalimi žural, tako da bo dans potrebno malo več kav. sta si punci pravično razdelili noč - ena je jokala prvo polovico noči, druga pa šele proti jutru. ker sem jaz na bolniški za taveliko in mi torej danes ni treba v službo, sem poskušala shendlati sama celo noč. no, vsekakor mi ni uspelo, je zjutraj pomagal še mož. ki bo bošček zdaj 12 ur v službi katja je v vrtcu, tavelika gleda že tretjega nodija. se ji bom kar pridružila - če prespim kakšne dva nodija, je to že dobre pol ure spanja bomo zgleda celodnevni nodi maraton udarili. je prav fino, ko otroci tako zrastejo, da pri bolezni ne skačejo naokoli, pač pa ostanejo v postelji bjondi te bom koj obvestila, če bom kdaj z blogom začela. zaenkrat še nič ne kaže. sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 8:54:08
|
|
|
|
mini86
|
sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu no tudi me smo vesele..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:02:56
|
|
|
|
mini86
|
http://www.mojalbum.com/iskanje/fotografije/pustni+kostum
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:12:22
|
|
|
|
bačko
|
Sem ravno sedaj Žano spraševala kaj bi bila za pusta pa sploh ne ve.Enkrat reče muca potem Nodi, princeska, čarovnica. Jaz bom tudi neki.Bom šla v soboto v Magica malo pogledat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:12:45
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu no tudi me smo vesele.. Ja res smo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:18:25
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Sem ravno sedaj Žano spraševala kaj bi bila za pusta pa sploh ne ve.Enkrat reče muca potem Nodi, princeska, čarovnica. Jaz bom tudi neki.Bom šla v soboto v Magica malo pogledat. js bi tud bla..pa ne vem za kam..a za doma..lansko leto sem k nora iskala una ušeska na rajfu za muco pa nism najdla-no na koncu sm dobila od hudička.. tko da letos spet iščem mucina ušesa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:33:47
|
|
|
|
bačko
|
Jaz sem lansko leto bila dojenček!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:40:22
|
|
|
|
mini86
|
ja kej podobnega..bom šla pa kle pogledat, čeprav sm tud lansko leto iskala pa je blo že vse prodano.. dojenček...hudo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:44:48
|
|
|
|
mini86
|
a ste pol km šli.. k js bom mela to ne vem za doma pa pol k se gremo pokazat do babi da še men kej stisne u žep
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 9:47:37
|
|
|
|
bačko
|
Imeli smo karneval in smo šli potem malo ven. A ti posodim dojenčka?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:02:14
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bom šla v soboto v Magica malo pogledat. Uf, smo že pri pustu...Kje pa je ta trgovina, ker stroški pošiljanja so kar visoki - kot iz Anglije npr. A n, Mini? Jaz o pustu nisem še nič razmišljala, bo pa Srečko definitivno nekaj, za kar ni treba nositi pokrivala. Težka bo, a n Sicer pa je za nami vikend, ko naj bi ukinjali dudo za spanje. Ha, ha, ha, malo morgen. Tamau je bil nekam "švoh" - smrkav in s steklenimi učki. Sem ga filala s homeopatskim zdravili in zaenkrat je samo še smrkav. Je pa tudi mene strah, ker se ta smrkelj vleče od božiča, da bo kmalu prešel spet v vnetje ušes. No, upam, da ne. Skratka, dudo smo mu za spat še pustili in po moje čez zimo ne bo drugače. Enostavno bo preveč bolezni in slabega počutja, da bi našli miren čas za odvajanje dude. Tako da Mk, sva na istem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:04:50
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bom šla v soboto v Magica malo pogledat. Uf, smo že pri pustu...Kje pa je ta trgovina, ker stroški pošiljanja so kar visoki - kot iz Anglije npr. A n, Mini? No, sem že našla to trgovino. Saj ni bilo težko in nič ni bolelo, le pravi gumb je treba klikniti.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:07:13
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bom šla v soboto v Magica malo pogledat. Uf, smo že pri pustu...Kje pa je ta trgovina, ker stroški pošiljanja so kar visoki - kot iz Anglije npr. A n, Mini? No, sem že našla to trgovino. Saj ni bilo težko in nič ni bolelo, le pravi gumb je treba klikniti. Magic shop je v Btc-ju v Hali A v kleti.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:10:04
|
|
|
|
tecka
|
Aja, nič nisem še komentirala obrokov hrane. Srečko pred vrtcem dobi v roke en piškot. Še raje bi mu dala pa dva, da bi imel zaposleni obe rokici . Se lepše obleče pa to. Včasih ga poje, včasih ga vrže k ostalim drobtinam v avtu. Drugače se je pa teh plazma piškotov že prenajedel in jih ne mara več. Tudi čez vikend imamo zajtrk okrog 8h in kot kaže je jutranja steklenička mleka dovolj do 8h zjutraj. Popoldne imamo kosilo med 16.30 in 17h. Poje pribl. pol porcije. Potem dobi še stekleničko pred spanjem in to je to. Ima pa ves čas na voljo suho sadje, če ga želi. Trenutno so spet in rozine, je tudi suhe marelice, slive in hruške. Piškotov ne fehta, čokolade tudi (še) ne. Sem mu pa dala včeraj eno ritter mini čokoladico in mu ni bilo zadosti. Mogoče je pa videl, da je mama pojedla 2 in je hotel biti enakovreden
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:11:26
|
|
|
|
mini86
|
bačko-hvala za prijazno ponudbo ampak bi ostala samo pr ušesih aha tecka-pol ti ne rabm povedat da je v btc-ju v hali A js si pa mal planiram učenje..morm spravt te 3 izpite skp-rada bi do maja, junija.. za ustnga sm se zmenila da sm en teden frej v februarju..takrat bom mela čas tud za kšno kavico..tecka,bjondi, princeska,sonček..javte se loh pa še kera..npr tecka ane druge da naute užaljene samo če ne pridete nikol pol pa počas inštrukcije..baaaa mi je kr že zdej slabo..upam da mi niso možgani že zakrknl v tem času tko da..RABIM VELIK SPODBUDE..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:29:33
|
|
|
|
bačko
|
Mini jaz vem da ti bo uspelo narediti izpite ker si pridna.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:38:04
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a ste pol km šli.. k js bom mela to ne vem za doma pa pol k se gremo pokazat do babi da še men kej stisne u žep
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:41:31
|
|
|
|
bjondi
|
mini-itak da ti bo uspelo...je že to veliko ,da je to eden izmed tvojih ciljev letos ...in če boš pozitivna pri vsej stvari bo itak da z lahkoto steklo a n... Go mini go mini go mini go ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.1.2011 10:42:33 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:43:12
|
|
|
|
mini86
|
ja pa še vedeževalka je rekla da bom končala v tem šolskem letu no sej un ponedeljek po čatežkih grem do nje a gremo pol na kavo po mojem obisku v.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 10:57:01
|
|
|
|
bačko
|
Mini kam pa hodiš k vedeževalki?Jaz bi rada enkrat šla!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 11:06:42
|
|
|
|
manna
|
Dobr dan iz službe klepetulje Me zanima če kjera ve, a je to normalno da me ful skoz neki črviči pa napenja pa šraufa v črevesju? ? ? Jaz upam da je to črevesje, pismo, sm tko zaskrbljena da še delat ne morem nič. Za pusta pa tud jaz upam da bomo kej Mančico našemili. Lani je bla miška.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 11:15:20
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Dobr dan iz službe klepetulje Me zanima če kjera ve, a je to normalno da me ful skoz neki črviči pa napenja pa šraufa v črevesju? ? ? Jaz upam da je to črevesje, pismo, sm tko zaskrbljena da še delat ne morem nič. Za pusta pa tud jaz upam da bomo kej Mančico našemili. Lani je bla miška. jaaaaa..sej si noseča..zdej je večino stvari normalnih..enim se upočasni prebava enim pa pospeši..nč bat..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 10.1.2011 11:16:14
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini kam pa hodiš k vedeževalki?Jaz bi rada enkrat šla! v goričane-medvode.. loh ti dam cifro pa se zmeniš..ni noben problem loh ti pa rečem da se mi uresnič ene 95% kar mi pove..
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?