|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
10.1.2011 8:51:41   
10ka
dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !  ponoči smo ga s tamalimi žural, tako da bo dans potrebno malo več kav. sta si punci pravično razdelili noč - ena je jokala prvo polovico noči, druga pa šele proti jutru. ker sem jaz na bolniški za taveliko in mi torej danes ni treba v službo, sem poskušala shendlati sama celo noč. no, vsekakor mi ni uspelo, user posted image je zjutraj pomagal še mož. ki bo bošček zdaj 12 ur v službi user posted image

katja je v vrtcu, tavelika gleda že tretjega nodija. se ji bom kar pridružila - če prespim kakšne dva nodija, je to že dobre pol ure spanjauser posted image user posted image user posted image bomo zgleda celodnevni nodi maraton udarili. je prav fino, ko otroci tako zrastejo, da pri bolezni ne skačejo naokoli, pač pa ostanejo v posteljiuser posted image

bjondi user posted image te bom koj obvestila, če bom kdaj z blogom začela. zaenkrat še nič ne kaže. sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
10.1.2011 8:54:08   
mini86
sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu

no tudi me smo vesele..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
10.1.2011 9:02:56   
mini86
http://www.mojalbum.com/iskanje/fotografije/pustni+kostum

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
10.1.2011 9:12:22   
bačko
Sem ravno sedaj Žano spraševala kaj bi bila za pusta pa sploh ne ve.Enkrat reče muca potem Nodi, princeska, čarovnica.
Jaz bom tudi neki.Bom šla v soboto v Magica malo pogledat.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
10.1.2011 9:12:45   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

sem pa kar vesela, da sem si vzela čas in spet malo sodelujem na forumu

no tudi me smo vesele..user posted image

Ja res smo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
10.1.2011 9:18:25   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Sem ravno sedaj Žano spraševala kaj bi bila za pusta pa sploh ne ve.Enkrat reče muca potem Nodi, princeska, čarovnica.
Jaz bom tudi neki.Bom šla v soboto v Magica malo pogledat.

js bi tud bla..pa ne vem za kam..a za doma..lansko leto sem k nora iskala una ušeska na rajfu za muco pa nism najdla-no na koncu sm dobila od hudička..
tko da letos spet iščem mucina ušesa

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
10.1.2011 9:32:39   
bačko
Mini a kaj takega?
http://magicshop.si/produkti/vse_za_pusta/pustni_seti_in_pripomocki/1356/pustni_set_macka_odrasli_5462/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
10.1.2011 9:33:47   
bačko
Jaz sem lansko leto bila dojenček!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
10.1.2011 9:40:22   
mini86
ja kej podobnega..bom šla pa kle pogledat, čeprav sm tud lansko leto iskala pa je blo že vse prodano..

dojenček...hudouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
10.1.2011 9:42:23   
bačko
Ja takle dojenček sem bila:( roza )
http://magicshop.si/produkti/vse_za_pusta/pustni_kostumi_za_moske/1138/kostum_dojencek_39243_l/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
10.1.2011 9:44:48   
mini86
user posted image user posted image user posted image

a ste pol km šli..
k js bom mela to ne vem za doma pa pol k se gremo pokazat do babi da še men kej stisne u žepuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
10.1.2011 9:47:37   
bačko
Imeli smo karneval in smo šli potem malo ven.
A ti posodim dojenčka?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
10.1.2011 10:02:14   
tecka
Bom šla v soboto v Magica malo pogledat.

Uf, smo že pri pustu...Kje pa je ta trgovina, ker stroški pošiljanja so kar visoki - kot iz Anglije npr.user posted image A n, Mini?
Jaz o pustu nisem še nič razmišljala, bo pa Srečko definitivno nekaj, za kar ni treba nositi pokrivala. Težka bo, a n

Sicer pa je za nami vikend, ko naj bi ukinjali dudo za spanje. Ha, ha, ha, malo morgen. Tamau je bil nekam "švoh" - smrkav in s steklenimi učki. Sem ga filala s homeopatskim zdravili in zaenkrat je samo še smrkav. Je pa tudi mene strah, ker se ta smrkelj vleče od božiča, da bo kmalu prešel spet v vnetje ušes. No, upam, da ne.
Skratka, dudo smo mu za spat še pustili in po moje čez zimo ne bo drugače. Enostavno bo preveč bolezni in slabega počutja, da bi našli miren čas za odvajanje dude. Tako da Mk, sva na istemuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
10.1.2011 10:04:50   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Uf, smo že pri pustu...Kje pa je ta trgovina, ker stroški pošiljanja so kar visoki - kot iz Anglije npr.user posted image A n, Mini?

No, sem že našla to trgovino. Saj ni bilo težko in nič ni bolelo, le pravi gumb je treba klikniti.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
10.1.2011 10:07:13   
bačko

No, sem že našla to trgovino. Saj ni bilo težko in nič ni bolelo, le pravi gumb je treba klikniti.

Magic shop je v Btc-ju v Hali A v kleti.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
10.1.2011 10:10:04   
tecka
Aja, nič nisem še komentirala obrokov hrane.

Srečko pred vrtcem dobi v roke en piškot. Še raje bi mu dala pa dva, da bi imel zaposleni obe rokiciuser posted image . Se lepše obleče pa to. Včasih ga poje, včasih ga vrže k ostalim drobtinam v avtu. Drugače se je pa teh plazma piškotov že prenajedel in jih  ne mara več.
Tudi čez vikend imamo zajtrk okrog 8h in kot kaže je jutranja steklenička mleka dovolj do 8h zjutraj.

Popoldne imamo kosilo med 16.30 in 17h. Poje pribl. pol porcije. Potem dobi še stekleničko pred spanjem in to je to.

Ima pa ves čas na voljo suho sadje, če ga želi. Trenutno so spet in rozine, je tudi suhe marelice, slive in hruške. Piškotov ne fehta, čokolade tudi (še) ne. Sem mu pa dala včeraj eno ritter mini čokoladico in mu ni bilo zadosti. Mogoče je pa videl, da je mama pojedla 2 in je hotel biti enakovredenuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
10.1.2011 10:11:26   
mini86
bačko-hvala za prijazno ponudbo ampak bi ostala samo pr ušesihuser posted image user posted image user posted image

aha tecka-pol ti ne rabm povedat da je v btc-ju v hali Auser posted image

js si pa mal planiram učenje..morm spravt te 3 izpite skp-rada bi do maja, junija..

za ustnga sm se zmenila da sm en teden frej v februarju..takrat bom mela čas tud za kšno kavico..tecka,bjondi, princeska,sonček..javte seuser posted image loh pa še kera..npr tecka aneuser posted image druge da naute užaljene samo če ne pridete nikol

pol pa počas inštrukcije..baaaa mi je kr že zdej slabo..upam da mi niso možgani že zakrknl v tem časuuser posted image

tko da..RABIM VELIK SPODBUDE..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
10.1.2011 10:29:33   
bačko
Mini jaz vem da ti bo uspelo narediti izpite ker si pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
10.1.2011 10:38:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

user posted image user posted image user posted image

a ste pol km šli..
k js bom mela to ne vem za doma pa pol k se gremo pokazat do babi da še men kej stisne u žepuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
10.1.2011 10:41:31   
bjondi
mini-itak da ti bo uspelo...je že to veliko ,da je to eden izmed tvojih ciljev letos user posted image ...in če boš pozitivna pri vsej stvari bo itak da z lahkoto steklo a n...

Gouser posted image mini gouser posted image mini gouser posted image mini gouser posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.1.2011 10:42:33 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
10.1.2011 10:43:12   
mini86
ja pa še vedeževalka je rekla da bom končala v tem šolskem letuuser posted image user posted image user posted image

no sej un ponedeljek po čatežkih grem do njeuser posted image user posted image a gremo pol na kavo po mojem obisku v.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
10.1.2011 10:57:01   
bačko
Mini kam pa hodiš k vedeževalki?Jaz bi rada enkrat šla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
10.1.2011 11:06:42   
manna
Dobr dan iz službe klepetulje
Me zanima če kjera ve, a je to normalno da me ful skoz neki črviči pa napenja pa šraufa v črevesju? ? ? Jaz upam da je to črevesje, pismo, sm tko zaskrbljena da še delat ne morem nič.

Za pusta pa tud jaz upam da bomo kej Mančico našemili. Lani je bla miška.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
10.1.2011 11:15:20   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dobr dan iz službe klepetulje
Me zanima če kjera ve, a je to normalno da me ful skoz neki črviči pa napenja pa šraufa v črevesju? ? ? Jaz upam da je to črevesje, pismo, sm tko zaskrbljena da še delat ne morem nič.

Za pusta pa tud jaz upam da bomo kej Mančico našemili. Lani je bla miška.

jaaaaa..sej si noseča..zdej je večino stvari normalnih..enim se upočasni prebava enim pa pospeši..nč bat..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
10.1.2011 11:16:14   
mini86

Mini kam pa hodiš k vedeževalki?Jaz bi rada enkrat šla!user posted image user posted image user posted image

v goričane-medvode..
loh ti dam cifro pa se zmeniš..ni noben problemuser posted image loh ti pa rečem da se mi uresnič ene 95% kar mi pove..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?