|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
8.1.2011 19:41:20   
NinaŠ
Urški

nislim, da je bila mišljena Urša user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
8.1.2011 19:41:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

V glavnem, počutim se fenomenalno user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
8.1.2011 19:43:52   
NinaŠ
Ja, ful dobro dene sprememba , a ne? Tudi jaz se strižem in osvežim pramena večalimanj 1x letno in se nekaj dni počutim prav dobro user posted image No zdaj, ko imam malenkost krajše lase bo verjetno stvar postoriti večkrat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
8.1.2011 19:55:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Urški

nislim, da je bila mišljena Urša user posted image

Ja, Urša user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
8.1.2011 19:55:40   
*bubi*
In tadadadada.............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
8.1.2011 19:57:54   
*bubi*
KONČNO se je javila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
8.1.2011 20:10:24   
petarda
Mah.....vse sem napisala...pa me je ven vrglo.... sem probala z desnim klikom in tipko nazaj, pa se je pojavilo samo PRAZNO okence....v glavnem.....

VSE JE OK; tisoč user posted image  za vas vse, ki ste mislile name....jaz sem še v enem kosu, zjutraj mi očitno ni objavilo posta, ker sem se javila....potem sem bila cel dan okoli in pozabila telefon doma...zdaj pa moram it otroke spat popokat....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
8.1.2011 20:14:31   
Teni_
Me smo pa vse že dihale s tabo. Glavno, da je vse ok. Bomo pa jutri še enkrat vsi skupaj dihaliuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
8.1.2011 20:38:05   
NinaŠ
Partibrejkerica user posted image user posted image No OK, pol grem pa lohk tud jaz spat user posted image ... ...jutri pa nadaljujemo z dihanjem user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
8.1.2011 21:21:01   
Urša
Jooooooooooooj, Petarda! user posted image  Jaz sem mislila pa, da si že opravila!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
9.1.2011 7:08:02   
NinaŠ
Dobro utro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
9.1.2011 8:14:48   
Teni_
Dobro jutro!

Bomo danes še enkrat dihale?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
9.1.2011 8:38:59   
petarda
Dobro jutro user posted image

Še vedno 2v1, noč je bila mirna...zdaj imam ob 10.uri CTG, pa bomo videliuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
9.1.2011 8:39:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jooooooooooooj, Petarda! user posted image  Jaz sem mislila pa, da si že opravila!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooooooooooooooj, ko bi vsaj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
9.1.2011 9:46:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Glej jo, glej... zdaj pa si tega naenkrat že želi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
9.1.2011 9:53:10   
*bubi*
Petarda, pa glej, da se po ctgju javiš, tak al drugače user posted image

Držim pesti! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
9.1.2011 9:57:01   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Glej jo, glej... zdaj pa si tega naenkrat že želi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A ne da.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
9.1.2011 10:20:13   
amy26

Dobro jutro user posted image

Še vedno 2v1, noč je bila mirna...zdaj imam ob 10.uri CTG, pa bomo videliuser posted image

srečno petardauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
9.1.2011 11:13:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, pa glej, da se po ctgju javiš, tak al drugače user posted image

Držim pesti! user posted image

Sem nazaj user posted image . Pri meni se še nič ne dogaja...v porodni pa fuuuul....jih imajo pet notri in čisto polno porodno....user posted image  Poslali so me domov, itak z napotki veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  in potem naj pridem popoldne nazaj user posted image .... No, v najslabšem primeru potem jutri zjutraj noter, mi naredijo klistir, čakajo popadke, predrejo mehur, čakajo popadke....in če mojih RES ne bo, potem mi dajo umetne....

Je pa danes ena taka fajn zdravnica, da bi šla najraje danes...ali pa ponoči, ko bo še ona dežurna. user posted image ..... Babica je pa ena naša stranka....sicer zelo v redu, ampak občutek bo verjetno čuden....čeprav...takrat verjetno ne bom preveč o tem razmišljala...preveč izbirčna pa tudi ne smem bit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
9.1.2011 11:21:57   
*bubi*
In zdaj moraš namesto kosila user posted image ? user posted image user posted image user posted image  Saj veš... ni fajn imet polnega želodca, če je slučajno treba narkozo dat. Imata varstvo? user posted image

Pa ne vem, kaj se tak bojijo umetnih. Jaz brez tega sploh ne bi rodila user posted image  Pri bubiki mi je zvečer voda odtekla, po 12ih urah so moji popadki bili še vedno tak švoh, da sem komot na RR pisala user posted image  Potem pa mi je dala infuzijo za 5 min (je mogla prekinit, ker sem rabila že antibiotik) in je tisto kar fajn delovalo user posted image  Pol pa itak dve uri in je bilo cartanje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
9.1.2011 11:56:01   
ada2
joooj petarda, jaz sem še v kinu čekirala telefon, če si slučajno že rodilauser posted image

no, film je bil super, deca so se tudi imeli lepo, zdaj smo glih prišli še z enega luštnega sprehoda, mihi je šel spat, mi pa počakamo še mojo sestro in njenega moža in gremo vsi na kosilo k mami in atiju za njegov RDuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
9.1.2011 12:17:35   
Urša
Torej danes ali jutri! user posted image user posted image user posted image  It's about time! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
9.1.2011 12:44:33   
NinaŠ
In zdaj moraš namesto kosila user posted image ? user posted image user posted image user posted image  Saj veš... ni fajn imet polnega želodca, če je slučajno treba narkozo dat.

user posted image sem isto pomislila user posted image

Za Anžetom je prva tekma. Sicer je bil predtekmovalec, ker je še premlad za tekmovalca (trenira z leto starejšimi), a je vseeno dobro peljal in sem ful ponosna nanj  user posted image

Zdaj pa hitro kosilo kuhat (jaz pa lohk jem user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
9.1.2011 12:53:15   
Urša
Bravo, Anže! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
9.1.2011 14:48:19   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Anže....nas res že vidim v ciljni ravnini čez nekaj let, pa s kuhančkom v roki user posted image user posted image user posted image user posted image

A jest nebi smela??? Jaz sem pa domov prišla ful lačna...in najprej v hladilnikuser posted image ....no, dobro, zdaj vem, da se bom mal nazaj držala...že itak zaradi samega občutka, klistiranja.....

Otroke imava v varstvu, ja.....moj lubi je pa tudi končno prišel na svoj račun user posted image .... čeprav jaz bi zdaj kar na vsake pol ure, on pa ne more user posted image ..... jaz imam pa samo v glavi...bolje to, kot umetni, bolje to kot umetni user posted image  .... ej.... romantika mi čisto nič po glavi ne hodi user posted image ....mogoče zvečer user posted image ...

Je pa ful smotano zdaj, ko moramo varstvo kombinirat in rihtat... user posted image ....ampak....saj bo....še malo....jaz imam občutek, da bomo najkasneje enkrat ponoči krenili.... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......