Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:41:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urški nislim, da je bila mišljena Urša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:41:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka V glavnem, počutim se fenomenalno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:43:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, ful dobro dene sprememba , a ne? Tudi jaz se strižem in osvežim pramena večalimanj 1x letno in se nekaj dni počutim prav dobro No zdaj, ko imam malenkost krajše lase bo verjetno stvar postoriti večkrat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:55:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Urški nislim, da je bila mišljena Urša Ja, Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:55:40
|
|
|
|
*bubi*
|
In tadadadada.............
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:57:54
|
|
|
|
*bubi*
|
KONČNO se je javila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 20:10:24
|
|
|
|
petarda
|
Mah.....vse sem napisala...pa me je ven vrglo.... sem probala z desnim klikom in tipko nazaj, pa se je pojavilo samo PRAZNO okence....v glavnem..... VSE JE OK; tisoč za vas vse, ki ste mislile name....jaz sem še v enem kosu, zjutraj mi očitno ni objavilo posta, ker sem se javila....potem sem bila cel dan okoli in pozabila telefon doma...zdaj pa moram it otroke spat popokat....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 20:14:31
|
|
|
|
Teni_
|
Me smo pa vse že dihale s tabo. Glavno, da je vse ok. Bomo pa jutri še enkrat vsi skupaj dihali .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 20:38:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Partibrejkerica No OK, pol grem pa lohk tud jaz spat ... ...jutri pa nadaljujemo z dihanjem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 21:21:01
|
|
|
|
Urša
|
Jooooooooooooj, Petarda! Jaz sem mislila pa, da si že opravila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 7:08:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro utro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 8:14:48
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Bomo danes še enkrat dihale?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 8:38:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Še vedno 2v1, noč je bila mirna...zdaj imam ob 10.uri CTG, pa bomo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 8:39:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooooooooooj, Petarda! Jaz sem mislila pa, da si že opravila! Jooooooooooooooj, ko bi vsaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 9:46:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooooooooooj, Petarda! Jaz sem mislila pa, da si že opravila! Jooooooooooooooj, ko bi vsaj Glej jo, glej... zdaj pa si tega naenkrat že želi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 9:53:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, pa glej, da se po ctgju javiš, tak al drugače Držim pesti!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 9:57:01
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooooooooooj, Petarda! Jaz sem mislila pa, da si že opravila! Jooooooooooooooj, ko bi vsaj Glej jo, glej... zdaj pa si tega naenkrat že želi A ne da.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 10:20:13
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Še vedno 2v1, noč je bila mirna...zdaj imam ob 10.uri CTG, pa bomo videli srečno petarda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 11:13:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, pa glej, da se po ctgju javiš, tak al drugače Držim pesti! Sem nazaj . Pri meni se še nič ne dogaja...v porodni pa fuuuul....jih imajo pet notri in čisto polno porodno.... Poslali so me domov, itak z napotki veliko in potem naj pridem popoldne nazaj .... No, v najslabšem primeru potem jutri zjutraj noter, mi naredijo klistir, čakajo popadke, predrejo mehur, čakajo popadke....in če mojih RES ne bo, potem mi dajo umetne.... Je pa danes ena taka fajn zdravnica, da bi šla najraje danes...ali pa ponoči, ko bo še ona dežurna. ..... Babica je pa ena naša stranka....sicer zelo v redu, ampak občutek bo verjetno čuden....čeprav...takrat verjetno ne bom preveč o tem razmišljala...preveč izbirčna pa tudi ne smem bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 11:21:57
|
|
|
|
*bubi*
|
In zdaj moraš namesto kosila ? Saj veš... ni fajn imet polnega želodca, če je slučajno treba narkozo dat. Imata varstvo? Pa ne vem, kaj se tak bojijo umetnih. Jaz brez tega sploh ne bi rodila Pri bubiki mi je zvečer voda odtekla, po 12ih urah so moji popadki bili še vedno tak švoh, da sem komot na RR pisala Potem pa mi je dala infuzijo za 5 min (je mogla prekinit, ker sem rabila že antibiotik) in je tisto kar fajn delovalo Pol pa itak dve uri in je bilo cartanje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 11:56:01
|
|
|
|
ada2
|
joooj petarda, jaz sem še v kinu čekirala telefon, če si slučajno že rodila no, film je bil super, deca so se tudi imeli lepo, zdaj smo glih prišli še z enega luštnega sprehoda, mihi je šel spat, mi pa počakamo še mojo sestro in njenega moža in gremo vsi na kosilo k mami in atiju za njegov RD
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 12:17:35
|
|
|
|
Urša
|
Torej danes ali jutri! It's about time!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 12:44:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
In zdaj moraš namesto kosila ? Saj veš... ni fajn imet polnega želodca, če je slučajno treba narkozo dat. sem isto pomislila Za Anžetom je prva tekma. Sicer je bil predtekmovalec, ker je še premlad za tekmovalca (trenira z leto starejšimi), a je vseeno dobro peljal in sem ful ponosna nanj Zdaj pa hitro kosilo kuhat (jaz pa lohk jem )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 12:53:15
|
|
|
|
Urša
|
Bravo, Anže!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 14:48:19
|
|
|
|
petarda
|
Anže....nas res že vidim v ciljni ravnini čez nekaj let, pa s kuhančkom v roki A jest nebi smela??? Jaz sem pa domov prišla ful lačna...in najprej v hladilnik ....no, dobro, zdaj vem, da se bom mal nazaj držala...že itak zaradi samega občutka, klistiranja..... Otroke imava v varstvu, ja.....moj lubi je pa tudi končno prišel na svoj račun .... čeprav jaz bi zdaj kar na vsake pol ure, on pa ne more ..... jaz imam pa samo v glavi...bolje to, kot umetni, bolje to kot umetni .... ej.... romantika mi čisto nič po glavi ne hodi ....mogoče zvečer ... Je pa ful smotano zdaj, ko moramo varstvo kombinirat in rihtat... ....ampak....saj bo....še malo....jaz imam občutek, da bomo najkasneje enkrat ponoči krenili....
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......