|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
9.1.2011 21:13:25   
ada2
petarda vso srečo ... pa le glej, da jutri ko pridem iz službe ne boš tu visela še vedno 2v1user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.1.2011 22:03:58   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda vso srečo ... pa le glej, da jutri ko pridem iz službe ne boš tu visela še vedno 2v1user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, tudi jaz grem mižečki. Jutri zjutraj imam zobara. Mi že zelo dolgo en zob zdravi, pa dlje ko traja, bolj me boli user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
10.1.2011 5:32:58   
NinaŠ
Dobro jutro!

Petarda dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

user posted image je včeraj zvečer štihnilo v hrbtu user posted image , tako da ni spal celo noč, komaj se premika, pri miru pa tud ne more bit, ker ga preveč boli user posted image (sem mu ponoči rekla, da pokličem dežurnega, pa mu ponos ni pustil user posted image ). Tako da grem zdajle hitro otroka zbudit, da ju peljem v vrtec/šolo in njega k zdravniku. Ah, saj bo boljš  user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.1.2011 6:31:36   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za lepe želje, danes pa ziher lahko pričakujete SMS user posted image .... Pa dihajte, punce...dihajte z mano user posted image . Počutje je vrhunsko, naspali smo se, zdaj moram še lubija zbudit in v kopalnico zvlečt, predno se zbudijo še otroci, potem jih odpeljeva v vrtec, pa malo šetat in nadihat se svežega zraka okrog porodnišnice....potem pa noter...in upat na najmanj bolečo varianto.....navsezadnje...kakorkoli bo...samo, da bo danes KONČNO moj bejbi že z mano...nisem si mislila, da ga bomo tako dolgo čakali user posted image .

Nina user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega...če ni preponosen user posted image ....vem kako je to...moja mami ima večkrat take bolečine, da joče na glas...ma kaj joče...vpije....pa ne pusti poklicat rešilca....trpi, trpi, trpi....tudi tri dni skup, če je treba....joj, mene to tako jezi.user posted image

Nič...lepo se imejte....se javim kaj...tako ali drugače user posted image

Hehe...spet je bilo We are sorry.....samo sem si skopirala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Doooooooober začetek dneva!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.1.2011 7:03:45   
*bubi*
Petarda user posted image user posted image user posted image , mislim nate, zrihtaj na brzino user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.1.2011 7:07:12   
Teni_
Dobro jutro!

Petarda, s tabo smo!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
10.1.2011 8:27:08   
Urša
Tooooo, Petarda, dejmo, dejmo, novembrke navijamo!!!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
10.1.2011 10:54:06   
NinaŠ
No in....? user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
10.1.2011 10:59:43   
Naty_ka
Pa daj petarda! Zdaj sem pa že jaz živčna postala user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bi pa zdaj tisti divji smeški že pasali... Ali? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem: go petarda, go petarda,

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
10.1.2011 11:03:53   
NinaŠ
Aja, user posted image  je med.bratec eno v rit zapiknil user posted image  Od sedaj bo pa popoldne raje Naklofene jedel in ne več user posted image  pil user posted image user posted image user posted image  (štihnilo ga je ravno med kofibrejkom)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
10.1.2011 12:05:31   
Teni_
Sory Nina, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image . Si mojega predstavljam, ko igle videt ne more. user posted image user posted image user posted image user posted image Samo včeraj zvečer bi mu jaz eno v jezik zapiknila, ker me je user posted image user posted image user posted image user posted image .

Petarda, dajmo! Dihaj!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
10.1.2011 13:54:09   
Naty_ka
..... user posted image user posted image user posted image ... čakam....čakam....user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
10.1.2011 15:00:31   
Urša
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, čestitke Petardi, atiju, Petarditu in Juniorju za bratca!!! Končno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
10.1.2011 15:01:22   
NinaŠ
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII dočakali smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da smo dobr dihale user posted image user posted image

Čestitke Petardi in njenim štirim korenjakom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
10.1.2011 15:03:04   
amy26
PETARDA ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu sinčka
čestitke vsej družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
10.1.2011 15:18:00   
Naty_ka
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petarda, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko nepozabnih trenutkov s tvojimi moškimi user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
10.1.2011 16:03:39   
ada2
no končnouser posted image user posted image

sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" user posted image

petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebralauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
10.1.2011 17:57:52   
Teni_
Jeeeej! Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
10.1.2011 19:52:07   
kvaka
Čestitke še od nas user posted image  user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
10.1.2011 20:02:34   
*bubi*
user posted image  čestitke, petarda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
10.1.2011 20:03:31   
*bubi*
Uf, pa ji je le pobegnil podnajemnik user posted image  Jaz ne bi zdržala tako dolgo čez rok... še do roka sem komaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
10.1.2011 20:04:14   
*bubi*
Aja, enega dela v SMSu ne verjamem najbolj user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
10.1.2011 20:21:14   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, enega dela v SMSu ne verjamem najbolj user posted image   user posted image user posted image user posted image

Kaj pa? user posted image user posted image user posted image  ...tesno zaprta vrata...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.1.2011 20:26:13 >

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
10.1.2011 20:24:59   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no končnouser posted image user posted image

sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" user posted image

petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebralauser posted image

user posted image user posted image user posted image   Ada, tvoja služba pa mi deluje izredno stresno...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
10.1.2011 23:37:11   
Naty_ka
Ja halo ki te ste? Že vse pijane? user posted image user posted image user posted image

Nič, grem  jaz počasi v mižovce user posted image

Lahko noč

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......