Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 21:13:25
|
|
|
|
ada2
|
petarda vso srečo ... pa le glej, da jutri ko pridem iz službe ne boš tu visela še vedno 2v1
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 22:03:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda vso srečo ... pa le glej, da jutri ko pridem iz službe ne boš tu visela še vedno 2v1 Tako, tudi jaz grem mižečki. Jutri zjutraj imam zobara. Mi že zelo dolgo en zob zdravi, pa dlje ko traja, bolj me boli
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 5:32:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Petarda dobro opravi danes je včeraj zvečer štihnilo v hrbtu , tako da ni spal celo noč, komaj se premika, pri miru pa tud ne more bit, ker ga preveč boli (sem mu ponoči rekla, da pokličem dežurnega, pa mu ponos ni pustil ). Tako da grem zdajle hitro otroka zbudit, da ju peljem v vrtec/šolo in njega k zdravniku. Ah, saj bo boljš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 6:31:36
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Hvala za lepe želje, danes pa ziher lahko pričakujete SMS .... Pa dihajte, punce...dihajte z mano . Počutje je vrhunsko, naspali smo se, zdaj moram še lubija zbudit in v kopalnico zvlečt, predno se zbudijo še otroci, potem jih odpeljeva v vrtec, pa malo šetat in nadihat se svežega zraka okrog porodnišnice....potem pa noter...in upat na najmanj bolečo varianto.....navsezadnje...kakorkoli bo...samo, da bo danes KONČNO moj bejbi že z mano...nisem si mislila, da ga bomo tako dolgo čakali . Nina za tvojega...če ni preponosen ....vem kako je to...moja mami ima večkrat take bolečine, da joče na glas...ma kaj joče...vpije....pa ne pusti poklicat rešilca....trpi, trpi, trpi....tudi tri dni skup, če je treba....joj, mene to tako jezi. Nič...lepo se imejte....se javim kaj...tako ali drugače Hehe...spet je bilo We are sorry.....samo sem si skopirala!!!! .... Doooooooober začetek dneva!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 7:03:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda , mislim nate, zrihtaj na brzino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 7:07:12
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Petarda, s tabo smo!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 8:27:08
|
|
|
|
Urša
|
Tooooo, Petarda, dejmo, dejmo, novembrke navijamo!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 10:54:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
No in....?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 10:59:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa daj petarda! Zdaj sem pa že jaz živčna postala Mislim, da bi pa zdaj tisti divji smeški že pasali... Ali? V glavnem: go petarda, go petarda,
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 11:03:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, je med.bratec eno v rit zapiknil Od sedaj bo pa popoldne raje Naklofene jedel in ne več pil (štihnilo ga je ravno med kofibrejkom)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 12:05:31
|
|
|
|
Teni_
|
Sory Nina, ampak . Si mojega predstavljam, ko igle videt ne more. Samo včeraj zvečer bi mu jaz eno v jezik zapiknila, ker me je . Petarda, dajmo! Dihaj!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 13:54:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
..... ... čakam....čakam....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 15:00:31
|
|
|
|
Urša
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, čestitke Petardi, atiju, Petarditu in Juniorju za bratca!!! Končno!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 15:01:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII dočakali smo Upam, da smo dobr dihale Čestitke Petardi in njenim štirim korenjakom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 15:03:04
|
|
|
|
amy26
|
PETARDA ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu sinčka čestitke vsej družini
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 15:18:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Petarda, čestitke Pa veeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko nepozabnih trenutkov s tvojimi moškimi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 16:03:39
|
|
|
|
ada2
|
no končno sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebrala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 17:57:52
|
|
|
|
Teni_
|
Jeeeej! Čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 19:52:07
|
|
|
|
kvaka
|
Čestitke še od nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 20:02:34
|
|
|
|
*bubi*
|
čestitke, petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 20:03:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Uf, pa ji je le pobegnil podnajemnik Jaz ne bi zdržala tako dolgo čez rok... še do roka sem komaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 20:04:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, enega dela v SMSu ne verjamem najbolj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 20:21:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, enega dela v SMSu ne verjamem najbolj Kaj pa? ...tesno zaprta vrata...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.1.2011 20:26:13 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 20:24:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no končno sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebrala Ada, tvoja služba pa mi deluje izredno stresno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 23:37:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja halo ki te ste? Že vse pijane? Nič, grem jaz počasi v mižovce Lahko noč
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......