|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
7.1.2011 19:32:31   
Naty_ka
Bubi, ti si ta vikend frej? user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.1.2011 19:36:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Samo petarda, zdaj bo res že počasi čas da greš rodit. Je prišel prej moj iz službe in ga je najprej zanimalo če si že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.1.2011 19:39:00   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Naty.... te pa razumem....meni je bilo danes tudi malo nerodno, ko je bil tisti praktikant zraven, jaz pa tam vsa razkrečena...pa še najprej se mi je zdelo, da je naša stranka....samo potem, ko sem videla vse zvezde v ordinaciji...sem pozabila na vse druge "probleme" user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.1.2011 19:39:34   
petarda
Nina...ti tisti biskvit vseeno speci in naredi kakšne piškote...samo podloži pleh spodajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.1.2011 19:50:07   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nina...ti tisti biskvit vseeno speci in naredi kakšne piškote...samo podloži pleh spodajuser posted image

ne, jutri bom torto naredila user posted image Sem na srečo hotela vsako platko posebaj speči (ker drugače potem ne znam lepo razrezat user posted image user posted image , ne da ne znam, enostavno mi ne rata user posted image ), tako da sem "zamesila" v treh posodicah in je le ena stekla v pečico user posted image (smešn ja), dve sem pa dala lepo v hladilnik user posted image
Čeprav sem se zdaj spomnila, da bi pekač lahko obložila s peki papirjem... ...ampak se mi ne da več pacat, volja padla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.1.2011 20:57:48   
ada2
tak, jaz si grem lase štrihat... petarda ti pa idi rodituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.1.2011 21:06:46   
*bubi*

Ja, v bistvu ja.... imam sicer hude plane, kako bom stanovanje v red spravila, lučke pospravila,... za službo kaj naredila. Ampak se mi običajno ob fraj vikendih zgodi to, kar si najmanj želim: enostavno odpovem, skoz mislim na otroka, nisem sposobna nič naredit user posted image  Mi prideš pomagat nič delat? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.1.2011 21:11:03   
*bubi*
Lahko še vas prosim za kak glas? Velika verjetnost je, da tudi vaš vrtec tekmuje, ampak če nimate več možnosti za zmago, vas prosim, da glasujete za Vrtec Studenci user posted image  Smo imeli tako smolo v akciji Tosame (smolo ali se je pač zgodila krivica), zdaj pa so pravila vseeno bolj dorečena.

http://pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji?vid=523&vrtec=Vrtec-Studenci-Maribor

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.1.2011 21:24:57   
ada2
bubi sem glasovala - z veseljem. sem pa tudi pogledala, če naš vrtec sodeluje, pa ne. sicer pa mi itak rabimo nov vrtec. oz. se že gradi nov vrtec, ampak ne vem kdaj bo vseljiv.

ok, če bodo čez pol ure kaki hudički tu gor mi barvanje ni uspelo... barvo mi je pa adam izbral.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.1.2011 21:39:55   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, v bistvu ja.... imam sicer hude plane, kako bom stanovanje v red spravila, lučke pospravila,... za službo kaj naredila. Ampak se mi običajno ob fraj vikendih zgodi to, kar si najmanj želim: enostavno odpovem, skoz mislim na otroka, nisem sposobna nič naredit user posted image  Mi prideš pomagat nič delat? user posted image

Hm... v bistvu imam tudi jaz en hud plan (pa srčno upam, da nebo ostalo samo pri planu)... pa mogoče bi bila sedaj prilika, da bi uresničili tisto kar se že en čas dogovarjava user posted image  Meni se fuuuuuuul lušta kino. Ti bi šla? user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.1.2011 21:41:01   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, če bodo čez pol ure kaki hudički tu gor mi barvanje ni uspelo... barvo mi je pa adam izbral.....

itak da prilimaš fotko, da ocenimo Adamov izbor user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.1.2011 21:51:18   
Naty_ka

Lahko še vas prosim za kak glas? Velika verjetnost je, da tudi vaš vrtec tekmuje, ampak če nimate več možnosti za zmago, vas prosim, da glasujete za Vrtec Studenci user posted image  Smo imeli tako smolo v akciji Tosame (smolo ali se je pač zgodila krivica), zdaj pa so pravila vseeno bolj dorečena.

http://pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji?vid=523&vrtec=Vrtec-Studenci-Maribor

user posted image user posted image user posted image  če sem dobro videla vaša enota vodi. Lepo user posted image  Sem ful presenečena da je Mala Nedelja (je še manjši kraj od našega) zbrala toliko glasov user posted image

Se mi pa zdijo brezveze  mahinacije ki se dogajajo okrog tega glasovanja user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.1.2011 21:53:50   
*bubi*

hmmm.... počakam še 5 minut user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.1.2011 21:55:50   
*bubi*

Hm... v bistvu imam tudi jaz en hud plan (pa srčno upam, da nebo ostalo samo pri planu)... pa mogoče bi bila sedaj prilika, da bi uresničili tisto kar se že en čas dogovarjava user posted image  Meni se fuuuuuuul lušta kino. Ti bi šla? user posted image

Kino bi šlo v soboto zvečer. Al pa greva bowlat user posted image  in petardinega user posted image  zapit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.1.2011 21:59:29   
Naty_ka

Kino bi šlo v soboto zvečer. Al pa greva bowlat user posted image  in petardinega user posted image  zapit user posted image user posted image user posted image

Vseeno. Bowlala še nikoli nisem, tak da... ti izbiraš...

Je pa problem, če zapijeva petardinega user posted image .  "samo" 40 km se moram potem peljat user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.1.2011 22:02:00   
*bubi*

Je pa problem, če zapijeva petardinega user posted image .  "samo" 40 km se moram potem peljat user posted image

jah, petarda, potem pa te midve lepo prosiva, da še ne jutri rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.1.2011 22:03:58   
*bubi*
Ade še ni.... al je zadovoljna s frizuro al pa jo iz nezavesti zbujajo user posted image user posted image user posted image

Lahko noč! Mirno noč, petarda - sladko spančkaj, ne pusti se motit, če bi kdo slučajno hotel ugledat luč sveta user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.1.2011 22:25:28   
ada2
evo me, je kar uspelo, sicer bo po moje adam razočaran, ker ni tako vijolično kot na škatli (HBuser posted image ), kar je pa najpomembneje - doseglo je cilj- skrilo je sive laseuser posted image

aja, adam je pa revček čakal, da se iz kopalnice vrnem in na kavču zaspaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.1.2011 22:26:31   
ada2

itak da prilimaš fotko, da ocenimo Adamov izbor user posted image

kaj pa če prideš v živo pogledatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.1.2011 22:32:27   
Naty_ka
Zdaj?!?!?!?????? Se hecaš???user posted image
Ej, danes sem bila 2x na Ptuju user posted image  Pa ti povem da mi je postalo slabo, ko sem se gibala v okolici šo. centra. Pa to ne moreš verjeti kako se ti froci obnašajo...user posted image user posted image user posted image

No, sem pa si vzela čas in šla v Evropo na kavo user posted image , pa malo po trgovinah, v katerih sem hodila pred.... hm... user posted image ... več kot 15 leti...user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
8.1.2011 7:26:30   
Teni_
Jutro!

Hitro sem, da nas petarda ne bo spet kregala, kje smo. user posted image

Bubi, sem glasovala včeraj, pa še zdaj zjutraj.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
8.1.2011 9:13:05   
NinaŠ
Hitro sem, da nas petarda ne bo spet kregala, kje smo. user posted image

Ne vem kje se danes petarda skriva user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
8.1.2011 9:29:27   
Teni_
Mogoče pa že diha. Petarda....????user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
8.1.2011 9:33:54   
*bubi*
Petarda? Je treba navijat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
8.1.2011 9:35:24   
*bubi*
tisti so malo predivji user posted image user posted image user posted image

mogoče bo ta boljši:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......