Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 9:36:24
|
|
|
|
Teni_
|
Petarda, dihi z mano, dihi, dihi z mano.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 9:48:18
|
|
|
|
ada2
|
ooo, a že navijamo? ja, naty, komot bi prišla včeraj, sem bila itak sama, ker ima moj ob petkih zvečer kartanje. no, lahko pa prideš tudi danes, ali jutri, ker ta vikend imam fraj ....potem pa cel mesec nič
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 10:04:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ooo, a že navijamo? To je samo predpostavka, glede na to, da se ne javi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 10:12:49
|
|
|
|
Urša
|
Go, Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 11:25:02
|
|
|
|
ada2
|
a je že kaj novic o petardi? jaz se k nobenemu delu ne morem spravit, ker kar naprej na njo mislim.... ne vem kdaj bomo sploh kosilo imeli, ker še nisem začela kuhat. andrej je itak na inventuri, pa pozen zajtrk smo imeli, pa zdaj eno ornk sadno malico... miha je šel spat, adam se igra.... no, jaz grem pa kuhat... pa na petardo mislit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 12:28:53
|
|
|
|
Urša
|
Tole je pa sumljivo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 12:50:02
|
|
|
|
Teni_
|
Sumljivo je...zelo. Se mi ne da iskat, ker me preveč glava boli... a je kaj napisala za danes? Ima kak CTG?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 13:42:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* tisti so malo predivji mogoče bo ta boljši: QL
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 13:44:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Veste kaj punce, jaz bom enga Bandidosa odprla ... pol pa naj bo kar hoče Če bo petarda še mal zavlačevala, bomo pač nazdravili s five ali four packom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 15:08:41
|
|
|
|
ada2
|
še nič? javila se ni že skoraj 20 ur
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 15:11:13
|
|
|
|
ada2
|
aja, bubi in naty, sta mi včeraj naredile lušte s kinom in zato greva danes z mojem v kino adama in miha pa pride pazit moja nečakinja. nuše pa ni za vikend. aplavz za take nečakinje sicer pa, ko je bila pa ona majhna sem pa itak jaz njo in brateca skoz pazila.... ta kratko je potegnila edino moja sestra
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 15:40:02
|
|
|
|
Urša
|
Pomoje so jo not vzeli in sprožili porod.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 17:00:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pomoje so jo not vzeli in sprožili porod. ampak ne traja to že malo predolgo Mislim, glede na to da gre za tretji porod
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 17:08:09
|
|
|
|
Teni_
|
Nekam dolgo je že ni, ja. Ali pa nas tako malo...na elastiko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 17:10:29
|
|
|
|
Urša
|
Jah, traja dolgo, če nima svojih popadkov, mogoče so jo samo obdržali in dali gel, tako da ni nujno, da bo takoj prijelo. V glavnem, jaz skoz kontroliram, če je kaj novega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 17:34:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Držim pesti, da se kmalu javi Je obljubila, da se bo na FB kaj javila, če jo zadržijo in ko bo imela čas.... pa se ni. Petardica draga, tukaj smo vse s tabo, naj se čim prej konča to čakanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 17:36:56
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.1.2011 17:43:32 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 18:35:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 18:50:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, ne... nič ne vem sem še nekaj Urški odgovarjala, pa ni bistveno. Čakam, čakam... telefon imam skoz na dosegu roke... čekirarm tukaj.... diham s petardo (ker druge razlage itak ni).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 18:54:25
|
|
|
|
Urša
|
Čakam, čakam... telefon imam skoz na dosegu roke... čekirarm tukaj.... diham s petardo (ker druge razlage itak ni). Jaz tudi! Petarda, ne se preveč namatrat, ker mene to še čaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:33:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa mislim, da je ponoči nastala sila in so mogli šibat, pa je v naglici pozabila telefon doma Ker tako ali drugače bi se zdaj že javila. Razen, če so ji delali CR
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:37:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, ne... nič ne vem sem še nekaj Urški odgovarjala, pa ni bistveno. no OK naj ti bo verjamem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:38:04
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa imam po res dolgem času na frišno pobarvane lase . Pa porezane. Je pa bila res že kriza. Nazadnje sem bila pri frizerju lani julija !!! V glavnem, počutim se fenomenalno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:38:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moj five pack tud še čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2011 19:39:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, ne... nič ne vem sem še nekaj Urški odgovarjala, pa ni bistveno. Čakam, čakam... telefon imam skoz na dosegu roke... čekirarm tukaj.... diham s petardo (ker druge razlage itak ni). ampak nje ni tu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......