Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 14:53:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa ne vem, kaj se tak bojijo umetnih. Jaz brez tega sploh ne bi rodila Pri bubiki mi je zvečer voda odtekla, po 12ih urah so moji popadki bili še vedno tak švoh, da sem komot na RR pisala Potem pa mi je dala infuzijo za 5 min (je mogla prekinit, ker sem rabila že antibiotik) in je tisto kar fajn delovalo Pol pa itak dve uri in je bilo cartanje. Jaz tudi ne vem...samo večina pravi, da bolj boli kot, če imaš svoje... + vsak ginekolog, porodničar raje vidi, da se začne z naravnimi popadki, neprisiljeno.... eh....bomo videli....jaz sem še vedno za naravno .....me je pa danes tolk stisnlo v porodnišnici....še, ko sem videla sestre (k sreči same tiste prijazne), pa tisti vonj porodnišnice, pa mleko so delale za dodatek, pa jok otrok, pa komentirale so dogajanje v porodni....jao, jaz pa tam ležala, vse slišala.....in nisem vedela al naj pobegnem al naj grem takoj rodit, da bo že enkrat mimo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 14:56:27
|
|
|
|
petarda
|
Ada...vse najboljše tvojemu atiju za rojstni dan...samo to so pa res že leta, za čestitat!!! ...kdo ve...mogoče bova pa drugo leto skupaj praznovala .... Urša...kako si pa ti? Zdaj bomo pa res že lahko začeli zate kmalu navijat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:10:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi ne vem...samo večina pravi, da bolj boli kot, če imaš svoje... + vsak ginekolog, porodničar raje vidi, da se začne z naravnimi popadki, neprisiljeno.... Nihče ne more vedet, kako je samo z naravnimi in kako je z umetnimi v isti situaciji. Saj pri umetnih ni nič drugega, kot da dodajo hormon, ki je sicer normalno prisoten. Pa gre malo hitreje, zaradi tega prav gotovo bolj intenzivno in zato mogoče bolj boli. Saj z drugim delom se strinjam, boljše, da se začne naravno. Okna si že pomila, perilo obesila, malinov čaj spila, po stopnicah tekala in skakala in podobne vraže? Al se samo na lubija zanašaš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:11:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Kak te mate to pri vas, da greš na CTG in vse iz porodnih sob in oddelkov slišiš? Manjša porodnišnica, pa je vse na kupu, verjetno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:12:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Anže, kar tako naprej. Frajer je, res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:20:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak te mate to pri vas, da greš na CTG in vse iz porodnih sob in oddelkov slišiš? Manjša porodnišnica, pa je vse na kupu, verjetno Slišala sem zgodbe iz porodne sobe ....jih je govorila ginekologinja, ki je ravno prišla na čvek s sestrami, pa pogledat moj CTG .... Iz oddelkov sem pa slišala, ko so odprli vrata, pa so se otročki jokali...CTG sem pa samo danes imela prav na zgornjem porodniškem oddelku, ker spodnje ambulante ne delajo.... Drugače pa je naša porodnišnica kar velika in lepa, ker je dokaj nova. ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:23:27
|
|
|
|
petarda
|
Evo moje porodnišnice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:34:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo moje porodnišnice Uh, tu bi pa še jaz šla rodit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:37:16
|
|
|
|
Urša
|
Jaz pa vsakega drugje rodim! Niko sem v Lj, Jaka v Postojni, tokrat grem pa v Celje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 15:38:45
|
|
|
|
Urša
|
Drugače sem pa zanič, oba otroka imata virozo, zdaj je še moj vročino dobil, jaz pa kašljam, tako da smo večinoma vsi v postelji, jaz se samo prekladam iz enega boka na drug in stokam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 16:06:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo moje porodnišnice ej, a je to isti vhod kot na ORL oddelek, ali je samo podoben? mi je nekak priklicalo spomine na tiste dni, ko sem jih preživela v NM bolnici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 16:08:02
|
|
|
|
ada2
|
Urša zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 16:08:50
|
|
|
|
ada2
|
no, jaz pa šibam z deco še malo ven pred hišo... je tak lep dan, da ga je prav škoda, ko že h koncu gre...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 16:38:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Urša zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:11:26
|
|
|
|
Urša
|
Hvala za !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:12:00
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, se boš kaj javila, preden greš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:16:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, se boš kaj javila, preden greš? Če bom mela cajt! Drugače pa tudi z našega konca za vse vas.... jao, te viroze
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:18:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo moje porodnišnice ej, a je to isti vhod kot na ORL oddelek, ali je samo podoben? mi je nekak priklicalo spomine na tiste dni, ko sem jih preživela v NM bolnici Vhod na ORL oddelek je zraven tega in je skoraj podoben, ja...samo manjši . Se pa strinjam, da je lepa stavba..tudi notri je lepa, lepo na novo urejena...res prva liga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:37:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi ne vem...samo večina pravi, da bolj boli kot, če imaš svoje... + vsak ginekolog, porodničar raje vidi, da se začne z naravnimi popadki, neprisiljeno.... Nihče ne more vedet, kako je samo z naravnimi in kako je z umetnimi v isti situaciji. Saj pri umetnih ni nič drugega, kot da dodajo hormon, ki je sicer normalno prisoten. Pa gre malo hitreje, zaradi tega prav gotovo bolj intenzivno in zato mogoče bolj boli. Saj z drugim delom se strinjam, boljše, da se začne naravno. Ja, bubi, se strinjam. In če primerjam moja poroda, lahko rečem da je bil prvi, pri katerem sem rodila izključno z umetnimi popadki, veliko boljši in dosti manj boleč od drugega ko sem imela svoje popadke. Tako da, kakorkoli, samo da čimprej mine
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 19:37:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Urša zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 20:02:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, se boš kaj javila, preden greš? Če bom mela cajt! Otroke imava v varstvu, ja.....moj lubi je pa tudi končno prišel na svoj račun .... čeprav jaz bi zdaj kar na vsake pol ure, on pa ne more ..... jaz imam pa samo v glavi...bolje to, kot umetni, bolje to kot umetni .... ej.... romantika mi čisto nič po glavi ne hodi ....mogoče zvečer ... pomoje, časa za javljanje ne bo imela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 20:04:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Urša zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine. ja, res Mi smo se za silo pobrali... ...samo jaz imam še ves zamašen nos in sem danes porabila že najmanj šteko robcev ...ampak saj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 20:06:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
....nas res že vidim v ciljni ravnini čez nekaj let, pa s kuhančkom v roki sprejmem povabilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 20:15:58
|
|
|
|
petarda
|
Takole...otroci skopani in vsi pripravljeni za v posteljo...se bomo kar hitro pobrali, ko ne vemo, kaj nas čaka ponoči .... Lepo spite, drage moje...se tipkamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2011 20:26:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, mirno noč ti želim, lepo se naspi, jutri pa po štručko. V porodnišnico, ne v trgovino
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......