|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
9.1.2011 14:53:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa ne vem, kaj se tak bojijo umetnih. Jaz brez tega sploh ne bi rodila user posted image  Pri bubiki mi je zvečer voda odtekla, po 12ih urah so moji popadki bili še vedno tak švoh, da sem komot na RR pisala user posted image  Potem pa mi je dala infuzijo za 5 min (je mogla prekinit, ker sem rabila že antibiotik) in je tisto kar fajn delovalo user posted image  Pol pa itak dve uri in je bilo cartanje.

Jaz tudi ne vem...samo večina pravi, da bolj boli kot, če imaš svoje... + vsak ginekolog, porodničar raje vidi, da se začne z naravnimi popadki, neprisiljeno....

eh....bomo videli....jaz sem še vedno za naravno user posted image .....me je pa danes tolk stisnlo v porodnišnici....še, ko sem videla sestre (k sreči same tiste prijazne), pa tisti vonj porodnišnice, pa mleko so delale za dodatek, pa jok otrok, pa komentirale so dogajanje v porodni....jao, jaz pa tam ležala, vse slišala.....in nisem vedela al naj pobegnem al naj grem takoj rodit, da bo že enkrat mimo.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
9.1.2011 14:56:27   
petarda
Ada...vse najboljše tvojemu atiju za rojstni dan...samo to so pa res že leta, za čestitat!!! ...kdo ve...mogoče bova pa drugo leto skupaj praznovala user posted image ....

Urša...kako si pa ti? Zdaj bomo pa res že lahko začeli zate kmalu navijat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
9.1.2011 15:10:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz tudi ne vem...samo večina pravi, da bolj boli kot, če imaš svoje... + vsak ginekolog, porodničar raje vidi, da se začne z naravnimi popadki, neprisiljeno....

Nihče ne more vedet, kako je samo z naravnimi in kako je z umetnimi v isti situaciji. Saj pri umetnih ni nič drugega, kot da dodajo hormon, ki je sicer normalno prisoten. Pa gre malo hitreje, zaradi tega prav gotovo bolj intenzivno in zato mogoče bolj boli.
Saj z drugim delom se strinjam, boljše, da se začne naravno.

Okna si že pomila, perilo obesila, malinov čaj spila, po stopnicah tekala in skakala in podobne vraže? user posted image user posted image user posted image  Al se samo na lubija zanašaš? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
9.1.2011 15:11:48   
*bubi*
Kak te mate to pri vas, da greš na CTG in vse iz porodnih sob in oddelkov slišiš? Manjša porodnišnica, pa je vse na kupu, verjetno user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
9.1.2011 15:12:22   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Anže, kar tako naprej. Frajer je, res user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
9.1.2011 15:20:29   
petarda

Kak te mate to pri vas, da greš na CTG in vse iz porodnih sob in oddelkov slišiš? Manjša porodnišnica, pa je vse na kupu, verjetno user posted image  

Slišala sem zgodbe iz porodne sobe user posted image ....jih je govorila ginekologinja, ki je ravno prišla na čvek s sestrami, pa pogledat moj CTG user posted image .... Iz oddelkov sem pa slišala, ko so odprli vrata, pa so se otročki jokali...CTG sem pa samo danes imela prav na zgornjem porodniškem oddelku, ker spodnje ambulante ne delajo.... Drugače pa je naša porodnišnica kar velika in lepa, ker je dokaj nova. user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.1.2011 15:23:27   
petarda
Evo moje porodnišnice user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.1.2011 15:34:42   
*bubi*

user posted image

Uh, tu bi pa še jaz šla rodit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.1.2011 15:37:16   
Urša
Jaz pa vsakega drugje rodim! Niko sem v Lj, Jaka v Postojni, tokrat grem pa v Celje. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.1.2011 15:38:45   
Urša
Drugače sem pa zanič, oba otroka imata virozo, zdaj je še moj vročino dobil, jaz pa kašljam, tako da smo večinoma vsi v postelji, jaz se samo prekladam iz enega boka na drug in stokam. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.1.2011 16:06:49   
ada2

user posted image

ej, a je to isti vhod kot na ORL oddelek, ali je samo podoben?
mi je nekak priklicalo spomine na tiste dni, ko sem jih preživela v NM bolniciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.1.2011 16:08:02   
ada2
Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
9.1.2011 16:08:50   
ada2
no, jaz pa šibam z deco še malo ven pred hišo... je tak lep dan, da ga je prav škoda, ko že h koncu gre...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
9.1.2011 16:38:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvoje.... pa naj čimprej mine.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
9.1.2011 19:11:26   
Urša
Hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
9.1.2011 19:12:00   
Urša
Petarda, se boš kaj javila, preden greš?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.1.2011 19:16:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Če bom mela cajt! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tudi z našega konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.... jao, te viroze user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
9.1.2011 19:18:16   
petarda

user posted image

ej, a je to isti vhod kot na ORL oddelek, ali je samo podoben?
mi je nekak priklicalo spomine na tiste dni, ko sem jih preživela v NM bolniciuser posted image

Vhod na ORL oddelek je zraven tega in je skoraj podoben, ja...samo manjši user posted image . Se pa strinjam, da je lepa stavba..tudi notri je lepa, lepo na novo urejena...res prva liga user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.1.2011 19:37:05   
Naty_ka

Nihče ne more vedet, kako je samo z naravnimi in kako je z umetnimi v isti situaciji. Saj pri umetnih ni nič drugega, kot da dodajo hormon, ki je sicer normalno prisoten. Pa gre malo hitreje, zaradi tega prav gotovo bolj intenzivno in zato mogoče bolj boli.
Saj z drugim delom se strinjam, boljše, da se začne naravno.

Ja, bubi, se strinjam.
In če primerjam moja poroda, lahko rečem da je bil prvi, pri katerem sem rodila izključno z umetnimi popadki, veliko boljši in dosti manj boleč od drugega ko sem imela svoje popadke. Tako da, kakorkoli, samo da čimprej mine user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
9.1.2011 19:37:44   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
9.1.2011 20:02:59   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Če bom mela cajt! user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroke imava v varstvu, ja.....moj lubi je pa tudi končno prišel na svoj račun .... čeprav jaz bi zdaj kar na vsake pol ure, on pa ne more ..... jaz imam pa samo v glavi...bolje to, kot umetni, bolje to kot umetni  .... ej.... romantika mi čisto nič po glavi ne hodi ....mogoče zvečer ...

pomoje, časa za javljanje ne bo imela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
9.1.2011 20:04:52   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se za silo pobrali... ...samo jaz imam še ves zamašen nos user posted image in sem danes porabila že najmanj šteko robcev user posted image ...ampak saj bo user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
9.1.2011 20:06:53   
NinaŠ
....nas res že vidim v ciljni ravnini čez nekaj let, pa s kuhančkom v roki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sprejmem povabilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
9.1.2011 20:15:58   
petarda
Takole...otroci skopani in vsi pripravljeni za v posteljo...se bomo kar hitro pobrali, ko ne vemo, kaj nas čaka ponoči user posted image .... Lepo spite, drage moje...se tipkamo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
9.1.2011 20:26:05   
*bubi*
Petarda, mirno noč ti želim, lepo se naspi, jutri pa po štručko. V porodnišnico, ne v trgovino user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......